-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα μην το ριχνετε τοσο πολυ το Insignia.
μια χαρα αμαξαρα ειναι και ειναι κα ιπρωτο σε πωλησεις.
με 19000 παιρνεις ενα πολυ καλο αμαξι ανωτερο απο την 316 των 30.000ευρωεξαρτάται για ποιο insignia μιλάμε ... Αν μιλάμε για το 2.0τ 4χ4 σε άσπρο χρώμα με ξενον φωτα .... Σε όποιον δεν αρέσει (και για τα λεφτά του ) ναι πρέπει να δει ψυχίατρο !
Εντάξει ... Το άσπρο χρώμα είναι υποκειμενικό ! -
Δίλημμα:
Insignia vs Megane CC....
-
Ο χρήστης Χαραλάμπους Γιώργος έγραψε:
καταλαβαίνω τον ψυχολόγο (πρέπει να είμαι τρελλός για να χάνω την ώρα μου με πιτσιρίκια που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν από το να ασχολούνται με θέματα άνευ ουσίας) αλλά τον δάσκαλο και το συντακτικό γιατί? καθηγητής είμαι...εξήγησέ μου?Με το ιδιο θεμα ανευ ουσιας ασχολεισαι κι εσυ αγαπητε,αρα εισαι πιτσιρικι;
Επειδή δεν είναι στις προθέσεις μου το θέμα να γίνει flame, έγραψα απλά τι ψήφισαν οι αναγνώστες του AutoTriti, σύμφωνα πάντα με το zougla.gr. Απο κει και πέρα ο καθένας εξάγει ότι συμπέρασμα θέλει.
Αμα μου βρεις εναν εδω μεσα που τον ενδιαφερει τι εγραψε το οτοτσικνοπεμπτη (που ουτε στο μετρο τσαμπα δε θα πρεπε να μοιραζοταν) και το τι ανεβασε στο σαιτ του το zougla.gr,θα σε παραδεχτω.Εναν οχι δυο. οσο για τα συμπερασματα λες να περιμεναμε να τα βγαλουμε απ το οτοτεταρτη και το ζουγκλα; Ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του τα οποια αποτυπωνονται στην ψηφοφορια πανω πανω στη σελιδα που διαβαζεις.μεμονωμενα κιολας οταν λεω ο καθενας.Οκ σχεδον μεμονωμενα αν σκεφτεις οτι ψηφισε και το μισο ινσιγκνιακλαμπ..
Όποιο κι αν είναι το πρόβλημά σου είναι σίγουρα σοβαρό. Όταν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ να οδηγήσεις το Insignia και να είσαι λίγο πιο αντικειμενικός τότε ξαναμιλάμε. Απίστευτο κόλλημα αδερφέ μου
Αν απο το παραπανω ποστ μου εσυ καταλαβαινεις οτι ειμαι κολλημενος και εχω προβλημα τοτε εχεις προβλημα στην ελληνικη γλωσσα.Αυτο εννοω.Μπορουμε να παρουμε μια μια καθε προταση απ το ποστ μου και να μου αποδειξεις οτι ειμαι κολλημενος και προβληματικος.Εχεις το δικαιωμα να το κανεις και να μου το αποδειξεις.
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..