-
Θα χρειαστω πολυ μικρο αυτοκινητο πολης....
Εψαχνα για μεταχειρισμένα, αλλα θελω πραγματικα ενα μικρο αυτοκίνητο πόλης για την δουλεία! το χρειαζομαι για να το χώνω παντου .
Η αγορα δεν ειναι αμεση...αλλα αρχιζω και συλλεγω γνωμες.
Το κοστος ειναι παρα πολυ μεγαλο για αυτα τα αυτοκινητα αλλα θα αγορασθούν με leasing (το πιθανοτερο ).
Η fiat θα αργησει (και αν) να βγαλει το topolino και εγω θα χρειαστω σχετικα συντομα ενα τοσο μικρο αυτοκινητο.
δια ταυτα λοιπον.
Ξερω το ΙQ εχει μεγαλυτερα μετατροχια,και καλυτερη ασφαλεια ενεργητικη και παθητική.
Ξερω πως το smart με το turbo τραβαει σαν διαολος μεσα στην πολη με τα kickdown του.... εξωπραγματικές ρεπριζ .. ειλικρινά.
Επισης ναι το ΙQ χωραει 3 ατομα αλλα με μπουρδοκατασταση ...
Το ερωτημα σε οσους εχουν ιδία πείρα, μιας και δεν τα εχω οδηγησει (ακομα) ειναι :** Ποσο καλυτερο ειναι το IQ στον δρομο και αν το smart κανει ανετα διαδρομες του στυλ απο ΑΘηνα-Σουνιο η Χαλκιδα **
θα εχω και αλλα ερωτήματά αλλα ας ξεκινησουμε με αυτο!
ευχαριστω -
Εψαχνα για μεταχειρισμένα, αλλα θελω πραγματικα ενα μικρο αυτοκίνητο πόλης για την δουλεία! το χρειαζομαι για να το χώνω παντου .
Το κοστος ειναι παρα πολυ μεγαλο για αυτα τα αυτοκινητα αλλα θα αγορασθούν με leasing (το πιθανοτερο ).
Η fiat θα αργησει (και αν) να βγαλει το topolino και εγω θα χρειαστω σχετικα συντομα ενα τοσο μικρο αυτοκινητο.
δια ταυτα λοιπον.
Ξερω το ΙQ εχει μεγαλυτερα μετατροχια,και καλυτερη ασφαλεια ενεργητικη και παθητική.
Ξερω πως το smart με το turbo τραβαει σαν διαολος μεσα στην πολη με τα kickdown του.... εξωπραγματικές ρεπριζ .. ειλικρινά.
Το ερωτημα σε οσους εχουν ιδία πείρα, μιας και δεν τα εχω οδηγησει (ακομα) ειναι :** Ποσο καλυτερο ειναι το IQ στον δρομο και αν το smart κανει ανετα διαδρομες του στυλ απο ΑΘηνα-Σουνιο η Χαλκιδα **
ευχαριστω -
δια ταυτα λοιπον.
ευχαριστω -
To ΙQ χωραει ανετα 3 ατομα κανονικου υψους.Εχω καθησει πισω απο συνοδηγο ο οποιος ειναι 1.87 και απλα ακουμπουσε ελαχιστα το κεφαλι μου στην οροφη.Τα ποδια ηταν μια χαρα.
-
Καλορίζικο το IQ.
Απο'κεί και πέρα μην τολμήσεις να το πάρεις αυτόματο, δε σου ξαναμιλάω.
Αν το πάρεις και d4d τότε--->
-
Αν δεν είσαι εχθρός των vag,
ίσως κατά το Μάρτιο να ενδιαφέρεσαι να δεις κάτι πρωτότυπο από vag στην κατηγορία... -
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Καλορίζικο το IQ.Απο'κεί και πέρα μην τολμήσεις να το πάρεις αυτόματο, δε σου ξαναμιλάω.
Αν το πάρεις και d4d τότε--->
d4d ??? δηλ??
κοιτα σε επιδωσεις το smart turbo με το iq χωρις cvt ειναι απλα η μερα με την νυχτα...
ενδεικτικά θα σου πω πως το smart turbo ειναι πιο γρηγορο απο καθε μικρο 1,4 λ.... -
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Αν δεν είσαι εχθρός των vag,
ίσως κατά το Μάρτιο να ενδιαφέρεσαι να δεις κάτι πρωτότυπο από vag στην κατηγορία...περισσότερες πληροφορίες???
-
ο ανηψιος σου ειναι ο καλλυτερος για να μου δώσει πληροφορίες μου φαίνεται!.
Διαβαζω πως το νεο smart ειναι δεκα φορες καλυτερο στο πατημα του απο το πρωηγουμενο που ηταν οντως αθλιο...
τωρα σε συγκριση με ενα iq ποσο καλυτερο ειναι ??? οσο ειναι το καινουργιο smart σε συγκριση με το παλιο??
ποιο smart έχει o ανιψιός σου???? το καινούργιο??
στις ρεπριζ πως τραβαει το iq ????
ενα ακομη επισης ερωτημα ειναι το ειναι στα αληθεια πρακτικο το iq η περιπου πρακτικο....
Διοτι εχει μαγαλο πλατος και 30 εκ παραπανω μηκος απο το σμαρτ κατι που δεν το βοηθα να παρκαρει καθετα εστω και με λιγο ανεβασμα σε πεζοδρομιο.... -
απλα δεν θα σχολιασω το νεο σμαρτ μετα την συντομη εμπειρια μου.....
θα μας βαλει προστιμο το ΕΣΡ....
-
Κατά πάσα πιθανότητα στο σαλόνι της Γενεύης
θα παρουσιαστεί σαν πρωτότυπο η πρώτη εκδοχή της μελλοντικής τριπλέτας του vag στην κατηγορία,
που μελλοντικά θα διατίθεται και με δυνατότητα χρήσης εναλλακτικών καυσίμων και ηλεκτροκίνησης.
Όμως στην αγορά θα βρεθεί ένα χρόνο μετά... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
απλα δεν θα σχολιασω το νεο σμαρτ μετα την συντομη εμπειρια μου.....θα μας βαλει προστιμο το ΕΣΡ....
ποιο σμαρτ???? πες την εμπειρια
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα στο σαλόνι της Γενεύης
θα παρουσιαστεί σαν πρωτότυπο η πρώτη εκδοχή της μελλοντικής τριπλέτας του vag στην κατηγορία,
που μελλοντικά θα διατίθεται και με δυνατότητα χρήσης εναλλακτικών καυσίμων και ηλεκτροκίνησης.
Όμως στην αγορά θα βρεθεί ένα χρόνο μετά...σ ενα χρονο και βλεπουμε???
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
απλα δεν θα σχολιασω το νεο σμαρτ μετα την συντομη εμπειρια μου.....
θα μας βαλει προστιμο το ΕΣΡ....
ποιο σμαρτ???? πες την εμπειρια
τελευταιο, μια χαλαρη λεξη : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
-
τοσο πολυ ρε παιδια????τοσο χαλια???
δηλ πως ηταν το προηγούμενο και ειναι αυτο απαραδεκτο που ειναι και δεκα φορες καλυτερο???
παντως και βιντεακια που βλεπω στο youtube καθως και δοκιμες σε σελιδες με αυτοκινητα λενε πως ειναι αρκετα αξιοπρεπές αλλα οχι και σπορ αυτοκινητο απλα πας αρκετα καλα παντου!!
τωρα αν βαλεις τα υπερ του ενος και του αλλου ποιο κερδιζει???
να ακουσω και καποιον που εχει smart turbo....
sv2 το iq το παρκαρες ποτε καθετα??...πραγματικα το βαζεις σε απιθανα σημεια?,το φαρδος του σε στενα σε ενοχλησε ???
δηλ ολοι με μια φωνη μου λετε iq?? -
τι σε ενδιαφέρει πως πατάει? αυτοκίνητο πόλης θέλεις η supercar?
στο θέμα παρκαρίσματος το smart είναι ακόμα αξεπέραστο (πιο μικρό, λιγότερο φαρδύ)
το iq είναι πιο cool αυτοκινητάκι και μπορείς να βάλεις και τίποτα ψώνια στις πίσω θέσεις
-
ειναι ενα συμαντικος παραγοτας το πατημα μιας και ειπα ...οτι θα βγαινει και σε ανοιχτο δρομο ....εξου και τα παραπανω αλογακια .....
αλλα κοιταζοντας τα τεχνικα χαρακτηρίστηκα παρατηρω κατι ενδιαφερον...την πολυ μεγαλη διαφορα του εμπρος με του πισω μετατροχιου....
αυτο θα εγινε για να κερδισει σε ευκολια στους ελιγμους ....αλλα το iq εχει μικροτερο κυκλο στροφης χαρης την τοποθετηση των τροχων στην ακρη του αμαξωματος και του διαφορετικου συστήματος της κρεμαγιερας. -
ειπαμε αλλα αυτο με 430 με τρομαξε διοτι σκέφτηκα να εχω μια 430 στα στενα της πολης....
ΠΩ ΠΩ αγχος.....θα έτρεμα για τις γρατζουνιες ...!
καποιος με smart ???? -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δια ταυτα λοιπον.
Το ερωτημα σε οσους εχουν ιδία πείρα, μιας και δεν τα εχω οδηγησει (ακομα) ειναι :** Ποσο καλυτερο ειναι το IQ στον δρομο και αν το smart κανει ανετα διαδρομες του στυλ απο θες/νικη -Επανομη η Κατερίνη ( και για τους νοτιους φιλους μας ,απο ΑΘηνα-Σουνιο η Χαλκιδα) **
ευχαριστωsmart 71 ps για αξιοπιστια και πραγματικα ανετο παρκινκ
σου μιλαω απο εμπειρια .... 1 χρονο και 3 μηνες 47.500 χιλιομετρα με το νεο smart
2 φορες Αθηνα Θεσσαλονικη , 1 φορα Γιαννενα.
70.000 χιλιομερτα με το παλιο smart το οποιο δεν ηταν αξιοπιστο και δεν ειχε καμμια σχεση με το καινουριο. Το πιο σημαντικο ομως πιστεψε με ειναι οτι ΜΟΝΟ το σμαρτ μπορει να παρκαρει καθετα. Και πιστεψε με ειναι πολυ σημαντικοι ακομα και 10 ποντοι παραπανω στο μηκος. Φυσικα και αυτοματο , δεν το συζηταω τελειωσε η εποχη των φλινστοουνς (ακομα και για τους κουτο ελληνες που τελευταιοι αρχιζουν και καταλαβαινουν οτι ειναι καλυτερο το αυτοματο (ουγκ ουγκ))
Τωρα με λιγη προσοχη θα ελεγα καλο ειναι και το τουρμπο.
Για το toyota θα το ξαναπω και ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ : ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ και θα χανεις το 70% των θεσεων που χωραει το σμαρτ. Τωρα αν ειναι καποιος δικος μας απο Θεσσαλονικη και επιμενει να παρεις το IQ προσεξε τα κινητρα του γιατι μπορει να εχει ΣΜΑΡΤ και να μη θελει να του φας τις ΘΕΣΕΙΣ !!! -
αν μπορεις πες μου τις διαφορες που εχει το παλιο smart με το καινουργιο και τι καταλαβαινεις εσυ απο αυτες????
στα ταξιδια που εκανες πες μου την συμπεριφορα του...και πως ενιωθες...
οσο γινεται αντικειμενικοτερα
ευχαριστω.
που το παρκαρεις??? το βαζεςι καθετα?
Smart fortwo coupe 84 ps (turbo) vs toyota IQ Multidrive.