-
on
@www2000
Ναι και εγώ θα τον αφήσω τον προφυλακτήρα έτσι! Αφενός δεν φαίνεται γιατί είναι από κάτω και αφετέρου μπορεί να ξανατύχει οπότε
7.500 χλμ έχω και από ευλάβια είπα να τα αλλάξω νωρίτερα , τελικά πήγε 130 ευρώ το κουστούμι
και αυτό που με ανυσυχεί περισσότερο είναι ότι στο τιμολόγιο δεν είδα τσιμούχα για την τάπα του κάρτερ που μάλλον σημαίνει ότι έκαναν αναρρόφηση λαδιών και ούτε καν το ανέβασαν για να ανοίξουν το κάρτερ (και να τρέξει το λάδι μόνο του) off -
HAO 352 Yamaha X-MAX μάλλον.
-
Κάτι σα να κινήθηκε σήμερα: ΙΚΧ-6408, ΙΜΙ-6961, ΙΟΟ-6494 έτοιμα για παράδοση, ΖΧΚ-740* στο δρόμο,
ΟΙΒ 86* σε δίκυκλο. Χολαργός και Αγία Παρασκευή κονταροχτυπιούνται! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Κάτι σα να κινήθηκε σήμερα...Όντως! Πριν από λίγο, ΗΑΝ 2298 και ΡΖΗ 8735
-
ΡΑΥ 2347 σε Octavia.
-
ΡΟΤ 6662 και... ΜΥΗ 48**
ΚΧΥ 9796Ο χρήστης D1FF έγραψε:
:offtopicviii: on
@www2000
Ναι και εγώ θα τον αφήσω τον προφυλακτήρα έτσι! Αφενός δεν φαίνεται γιατί είναι από κάτω και αφετέρου μπορεί να ξανατύχει οπότε
7.500 χλμ έχω και από ευλάβια είπα να τα αλλάξω νωρίτερα , τελικά πήγε 130 ευρώ το κουστούμι
και αυτό που με ανυσυχεί περισσότερο είναι ότι στο τιμολόγιο δεν είδα τσιμούχα για την τάπα του κάρτερ που μάλλον σημαίνει ότι έκαναν αναρρόφηση λαδιών και ούτε καν το ανέβασαν για να ανοίξουν το κάρτερ (και να τρέξει το λάδι μόνο του) offΧμμμ... αρκετά νομίζω σου πήραν μόνο για τα λάδια, δεδομένου ότι είναι αντιπροσωπεία επαρχίας (υποτίθεται είναι φτηνότερες και προς το παρόν και εγώ αυτό βλέπω). Επιπλέον, κατά την άποψη μου δεν έπρεπε να τα αλλάξεις (πόσο καιρό έχεις το αυτοκίνητο? ). Είχα ψάξει και εγώ να τα αλλάξω στα 7500 (8200 δηλαδή ) επειδή το προτείνουν διάφοροι στα φόρα. Μάλιστα είχα φτάσει μέχρι και την αντιπροσωπεία αλλά με απέτρεψαν και εκεί (Φιλοσίδης). Οπότε δεν το έκανα και δεν το μετανιώνω.
Ίσως βέβαια ο κινητήρας σου να αντέξει 310.000 χλμ και ο δικός μου 300.000χλμ, αλλά με αυτά τα λιγότερα 100-130€ που θα δίνω κάθε 7500χλμ θα αγοράσω καινούριο αμάξι τότε .
Επίσης, τώρα θα πήγαινα για την 3η αλλαγή λαδιών και δε θέλω να σκέφτομαι έξοδα για σέρβις αυτοκινήτου. Αλλιώς μέχρι τις 29000χλμ (οπότε θα γίνει το 2ο σέρβις) έχω καιρό ακόμα -
YNO 7321 μεταχειρισμένο rallye
-
NIN-896* χαρτινη σε Suzuki sx4
-
@www2000
7μήνες το έχω και τα άλλαξα διότι είμαι λίγο old-school στο στρώσιμο του αυτοκινήτου
Η αντ/πεια είναι μονοπώλιο εδώ (είναι VW-AUDI) και ... , βέβαια από εξυπηρέτηση και ευγένεια δεν μπορώ να πω είναι άριστοι , πάντως και εμένα μου έλεγαν να μην τα αλλάξω , εγώ επέμενα -
ΙΟΟ-**** μια απο τις πρωτες πινακιδες του 2010 στο καινουριο μου golfaki!!!!
-
και... ΜΥΗ 4909 (αν και η τελευταία της, πιο πολλές παρατηρήσεις από εμένα κάνει )
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
@www2000
7μήνες το έχω και τα άλλαξα διότι είμαι λίγο old-school στο στρώσιμο του αυτοκινήτου
Η αντ/πεια είναι μονοπώλιο εδώ (είναι VW-AUDI) και ... , βέβαια από εξυπηρέτηση και ευγένεια δεν μπορώ να πω είναι άριστοι , πάντως και εμένα μου έλεγαν να μην τα αλλάξω , εγώ επέμεναΑυτά επειδή είναι τα πρώτα ίσως έκανες καλά (αν και λέγεται ότι το λάδι του εργοστασίου είναι καλύτερης ποιότητας από ότι βάζουν εδώ), αλλά αργότερα θα σου τρώει λεφτά χωρίς λόγο, νομίζω
Σε κάθε πόλη επαρχίας είναι μονοπώλια οι αντιπροσωπείες κι όμως είναι φτηνότερες από την Αθήνα, όσο περίεργο και να φαίνεται . Εσένα βέβαια σε έγδαραν λίγο Τουλάχιστον είναι ευγενικοί! -
ΡΑΟ 8431 σε A6.(κλάδος Πύργου).
-
IOO-6567 και ΙΚΧ-6849 έτοιμα προς παράδοση, ΙΜΙ-7434 στο δρόμο.
-
XNI-2211 πολο
-
ΙΚΥ-7275 έτοιμο προς παράδοση επαγγελματικό.
-
ΡΟΤ 6738 6755 και 6767
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ο καζαμίας του 2010 λοιπόν θα λαμβάνει υπόψη τα παραπάνω και εύλογα θα είναι λιγότερο ακριβής και
περισσότερο υποθετικός σε σχέση με περασμένες χρονιές. Περισσότερα όμως αύριο.Μήπως είναι έτοιμος ο καζαμίας;
Έστω Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου σε πρώτη φάση; -
HAN 2309
ΗΑΜ 4739 -
τελευταιες επισημανσεις
ΚΒΡ 654*
δικυκλα ΑΒΖ 90*
ΝΙΝ 821* σε χαρτι -
HHO 40* σε μηχανη
ΡΑΙ 844* ΒΜW 3άρα -
ΙΚΕ-6960 πούλμαν, ΕΡΤ-2251, ΜΟΒ-9899, ΑΙΝ-397*.
edit: ΖΧΚ-78**
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...Μήπως είναι έτοιμος ο καζαμίας; ...Είναι, απλώς δεν έβρισκα χρόνο.
ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2010
Αττική
Τέλη Γενάρη ή αρχές Φλεβάρη, ανάλογα με τους ρυθμούς ταξινομήσεων, θα δούμε ΙΜΟ στην Αθήνα (κεντρικός
τομέας), ΙΟΡ στην ανατολική Αθήνα, ΙΟΕ στη νότια Αθήνα, λίγο αργότερα μέσα στο Φλεβάρη ΥΝΡ στον
Πειραιά και ΖΧΜ στην ανατολική Αττική.Μάιο-Ιούνιο θα φανούν τα ΙΜΡ, ΙΟΤ και ΙΟΖ σε κεντρική, ανατολική και νότια Αθήνα αντίστοιχα.
Το φθινόπωρο θα δούμε ΙΜΤ, ΙΟΗ, ΥΝΤ και ΙΚΤ. Επίσης νέους συνδυασμούς θα δώσουν η ανατολική Αθήνα
και η ανατολική Αττική, το τωρινό απόθεμά τους όμως θα έχει τελειώσει. Επομένως αν δεν προκύψει νέα
κατανομή-προμήθεια ως τότε, θα πάρουν από τις άλλες διευθύνσεις, με κεντρικό και δυτικό τομέα να είναι
οι πιθανότεροι για ανακατανομή λόγω μεγάλου αποθέματος. Αν προκύψει νέα προμήθεια, κάτι σε ΙΡ* ή ΙΤ*
και ΖΧΝ είναι οι αναμενόμενοι συνδυασμοί.Επαρχία
Μέσα στο Γενάρη θα δούμε τα πρώτα ΝΙΟ, ΡΑΖ, ΧΚΝ, ΕΒΜ, ΜΟΕ. Ο νέος κλάδος στις Μοίρες μπορεί να
φέρει τα πρώτα ΗΚΥ ήδη από το Γενάρη, διαφορετικά θα φανούν μέσα στην άνοιξη αλλά στο Ηράκλειο.Φλεβάρης (περίπου): ΕΕΡ και στους δύο κλάδους.
Άνοιξη: ΕΜΝ μάλλον στη Σύρο, ΙΝΝ ή ΙΝΧ, ΝΗΧ, προς το τέλος ΝΙΡ. Στην Κοζάνη είτε χάρτινα ΚΖΧ, είτε ανακατανομή
από γειτονικό νομό, με πιθανότερα τα Γρεβενά (ΡΝΕ-3*** ως 6***) ή την Καστοριά (ΚΤΖ-1*** ως 4***).Καλοκαίρι: ΑΡΝ, ΡΡΒ, ΑΖΖ
Φθινόπωρο: ΗΜΙ, ΚΥΝ, ΒΙΝ μάλλον στη Λιβαδειά, ΝΙΤ.
Προς το τέλος του χρόνου: ΚΤΖ, ΡΖΚ, ΚΙΗ, ΑΝΜ.
Λίγο πριν ή μετά την αλλαγή προς 2011: ΒΟΟ, ΧΑΟ (ανάλογα με την κατανομή στους κλάδους της Εύβοιας),
ΡΟΧ, ΚΝΤ, ΚΒΤ, ΚΡΤ, ΗΚΧ (ανάλογα πάλι με την κατανομή στους κλάδους του Ηρακλείου.Λόγω αποθέματος, τα ΡΟΧ, ΚΡΤ με ερωτηματικό: αν δεν έχουμε νέα κατανομή, χάρτινα ή ανακατανομή!
Κόκκινες
Κάτι υπόλοιπα από ΚΧΟ και ΚΧΥ εδώ κι εκεί, πιο πολλά ΚΧΧ και ΕΕΕ σε όσους νομούς τελειώσουν το
τωρινό τους απόθεμα. Δε νομίζω πως θα φανεί νέος συνδυασμός, ίσως όμως τυπωθούν ΕΕΕ από το 300*
και μετά.Δίκυκλα
Στην Αττική θα δούμε άμεσα ΧΥΡ, ΟΙΕ, ΟΒΜ, ΟΒΡ, ΒΗΡ (βλ. πρώτο ποστ σε ποιες διευθύνσεις). Δύσκολη η
πρόβλεψη για τη συνέχεια, τα στοιχεία για τους σχετικούς ρυθμούς ταξινομήσεων είναι ελλιπή. Πάντως τα
αποθέματα φτάνουν ως το τέλος της χρονιάς εκτός από τη νότια Αθήνα όπου θα έχουμε ανακατανομή
(από Χολαργό; ) αν δεν προκύψει νέα κατανομή.Στην επαρχία επίσης δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Τα αποθέματα γενικά φτάνουν ως το τέλος της χρονιάς,
εκτός ίσως από Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010