-
ΟΒ-3333 σε DATSUN πράσινο!!!! Λέτε να είναι καινούριο;
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
ΟΒ-3333 σε DATSUN πράσινο!!!! Λέτε να είναι καινούριο;Mηπως εισαι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mηπως εισαι
καλά συγγνώμη. είπα να αστειευτώ παρότι δεν εχω καταλαλάβει τι έπρεπε να γράψω για να είμαι in topic
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Mηπως εισαι
καλά συγγνώμη. είπα να αστειευτώ παρότι δεν εχω καταλαλάβει τι έπρεπε να γράψω για να είμαι in topic
Διαβασε λιγο το τοπικ και θα καταλαβεις.Αλλα και να ρωταγες τι παιζει εδω καποιος θα σου απαντουσε .Γραφονται οι καινουργιες πινακιδες που δινονται σε οχηματα.
-
Ωραιά τότε είδα ένα ΙΟΤ-5000 στο Περισστέρι σε Mercedes E-Class καινούριο. Είμαι in topic?
-
Ταξίδια Ξάνθη-Θεσσαλονίκη, Αθήνα-Καρδαμύλη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ξάνθη και το μόνο που έχω να αναφέρω είναι
ΙΚΤ-1612 σε Duster το οποίο είδα στα Παραδείσια χθες λίγο πριν μπω στον αυτοκινητόδρομο Μεγαλόπολη-Αθήνα
( όξω και οι στροφές της Τρίπολης) και μία ώρα αφού είχα δει στην Καλαμάτα το πρώτο μου ΙΚΤ σε μτχ
Carisma. Επίσης απειροελάχιστη βελτίωση στο ΚΜΡ με ΚΜΡ-4941, στην Καλαμάτα κι αυτό.Η αλήθεια είναι πως κάτι η κρίση και οι πολύ πεσμένοι ρυθμοί, κάτι οι αναφορές πρόσφατων ταξινομήσεων από
μένα, έχει πέσει η δυναμική του τόπικ μας... Σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναγράψω τις πρόσφατες ταξινομήσεις
που φτάνουν στα χέρια μου μπας και πάρουμε τα πάνω μας! Αν όμως κάποιος επιθυμεί να ενημερώνεται σχετικά,
υπάρχουν και τα πμ.Ο χρήστης george621 έγραψε:
Ωραιά τότε είδα ένα ΙΟΤ-5000 στο Περισστέρι σε Mercedes E-Class καινούριο. Είμαι in topic?Αν το ανέφερες πριν από ένα μήνα ναι, και μάλιστα θα έπαιρνες τα εύσημα αν ήταν εκτός σειράς, δηλαδή το έβλεπες πριν
εμφανιστούν τα τελευταία ΙΟΤ-4***. Τώρα όχι, αλλά συνέχισε την προσπάθεια για επιτυχές platewatching, το πρώτο ποστ
θα σε βοηθήσει πιστεύω. -
να τις γράφεις thaliarque, γιατί βοηθάει πολύ στο τόπικ... και ειδικά οι ημερομηνίες είναι πολύ χρήσιμες... πάντως αν δεν γράφεις, είμαι απ' αυτούς που θα 'θελα να μου τις στέλνεις σε πμ... πάντως βάζε σίγουρα τους καινούργιους συνδυασμούς, γιατί αυτό δεν είναι εύκολο να τους βρίσκουμε...
-
Απειροελάχιστων βελτιώσεων συνέχεια, με HAM-5312 και HAO 756.
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...Η αλήθεια είναι πως κάτι η κρίση και οι πολύ πεσμένοι ρυθμοί, κάτι οι αναφορές πρόσφατων ταξινομήσεων από
μένα, έχει πέσει η δυναμική του τόπικ μας... Σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναγράψω τις πρόσφατες ταξινομήσεις
που φτάνουν στα χέρια μου μπας και πάρουμε τα πάνω μας! Αν όμως κάποιος επιθυμεί να ενημερώνεται σχετικά,
υπάρχουν και τα πμ...Και όποιος έχει την καλύτερη παρατήρηση σε σχέση με τις ταξινομήσεις αυτές, επιβράβευση!
-
Α! Ξέχασα να αναφέρω κι ένα ΗΑΝ-3240 σε Bova Futura του ΚΤΕΛ Ηλείας που είδα το μεσημέρι στον Κηφισό. Δυστυχώς δεν
είδα αρ. παρμπρίζ.Ο χρήστης mjr έγραψε:
...Και όποιος έχει την καλύτερη παρατήρηση σε σχέση με τις ταξινομήσεις αυτές, επιβράβευση!να τις γράφεις thaliarque, γιατί βοηθάει πολύ στο τόπικ... και ειδικά οι ημερομηνίες είναι πολύ χρήσιμες... πάντως αν δεν γράφεις, είμαι απ' αυτούς που θα 'θελα να μου τις στέλνεις σε πμ... πάντως βάζε σίγουρα τους καινούργιους συνδυασμούς, γιατί αυτό δεν είναι εύκολο να τους βρίσκουμε...
ΟΚ, περιμένω τα σχετικά σχόλια και της υπόλοιπης παρέας!
-
Οταν λες thaliarque να παρουμε τα πανω μας εννοεις π.χ. τα ποστ μας να ειναι πιο πλουσια σε πινακιδες (δηλαδη να γραφουμε αραιοτερα αλλα οταν θα γραφουμε να εχουμε γυρω στις 8 με 10 πινακιδες να αναφερουμε)
Δεν ειναι και τοσο ασχημη σαν ιδεα αλλα προσωπικα θεωρω οτι ακομα και μια παρατηρηση μπορει να εχει σημασια!! Για παραδειγμα εγω χθες ειδα ΙΚΤ 1575.. Ηρθες ομως σημερα και εγραψες οτι εφτασε στο 1612. Θελω να πω οτι θα χαθει καπως ο ειρμος.. (Προσωπικα θα ηθελα και εγω ενα πμ αν αποφασισεις να γραφεις πιο αραια!! ) -
Αυτό που εχω δεί τους περίπου 2 μήνες που είμαι στην παρέα είναι ότι απ' τα περισσότερα μέρη της χώρας μας δεν υπάρχει πληροφόρηση απο κάποιο τοπικό μέλος οπότε το όλο θέμα βασίζεται κατα μεγάλο ποσοστό σε εσένα thaliarque. Αν σταματήσεις να αναφέρεις, θα έχουμε input απο 5-6 μέρη αλλά όχι απ' τα υπόλοιπα κάτι που για εμένα προσωπικά θα είναι ολίγον τι βαρετό.
Αυτάαα, ελπίζω να συνεχίσεις αλλιώς κι εγώ θα επιθυμούσα πμ με τα update σου.
ΥΓ
Χθές, είδα το πρώτο μου ΕΕΕ αλλά ερχόταν απ' το αντίθετο ρεύμα και την 2η φορά που κοίταξα για να πιάσω και τα νούμερα 100% χώθηκε ένα μηχανακι την ατυχία μου μέσα Αν παραταύτα το έπιασα σωστά με την πρώτη ματιά, ήταν 3808. -
IOT 6390 vw golf vi
ΜΙΤ 4570 -
προσωπικά θεωρώ πάντως ότι δεν έχουμε ανταγωνισμό εδώ... όλοι θα θέλαμε κατά την γνώμη μου την καλύτερη πληροφόρηση... και πιστεύω ότι αυτή είναι μέσω των ταξινομήσεων
-
Να γραφεις thaliarque δώσε πινακίδες στον λαο
Θα το κλείσουμε σε λίγο το μαγαζί έτσι όπως πάει η κατάστασηΔεκέμβρη θα είμαστε για κλάμματα , αν ταξινομηθούν 4 εως 5 χιλιάδες θα είναι επιτυχία
-
τις προηγουμενες μερες ειδα ενα ΑΖΕ 8878...Ημουν αφηρημενος και δεν θυμαμαι αυτοκινητο αλλα πιστευω οτι η πινακιδα ηταν σωστη
-
ΙΟΡ-6367 σε Audi Q5
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Δεκέμβρη θα είμαστε για κλάμματα , αν ταξινομηθούν 4 εως 5 χιλιάδες θα είναι επιτυχίαΑν θυμάμαι καλά το Σεπτέμβριο ταξινομήθηκαν κάτι λιγότερο από 6.000. Οπότε ίσως είναι αισιόδοξη η πρόβλεψη σου... Επίσης, πρέπει να μπαίνουν σε κυκλοφορία και αυτοκίνητα ταξινομημένα νωρίτερα (αυτά τα οποία πλήττονται με τα νέα τέλη κυκλοφορίας).
Nέα θέαση, νέο πόστ
ΡΟΤ-907*- = 4 και μαύρο polo?
Επίσης χθες ΑΡΝ 1800 σε ΚΤΕΛ στον Κηφισό έτοιμο για αναχώρηση για Ναύπλιο. Εκτός σειράς.
-
μολις τωρα ειδα ενα ford fiesta AZE 8970
Νομιζω οτι πιο καινουριο που κυκλοφορει μιας και τα καθισματα ειχαν ακομα ζελατινες
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΟΚ, περιμένω τα σχετικά σχόλια και της υπόλοιπης παρέας!
Συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά, να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις...
Παρεμπιπτόντως ΗΒΖ 845
-
ΚΟΜ 5336 σε Smart εισαγωγης
Edit: Πριν λιγο ΚΙΖ 9062 Auris και ΡΡΒ 1356 σε Hilux (με επιφυλαξη το δευτερο!)
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010