-
ΡΕΜ-4505 logan dCi
-
HAO 733 και ΑΑΡ 755
-
ΟΡΖ-3626 εδώ, ΗΑΜ-5265 σε Smart από μήνυμα του pjathan.
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Νομίζω, κατά την ταπεινή μου άποψη, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να συγκρίναμε μηνιαίες ταξινομήσεις/νομό ώστε να έχουμε πιό καθαρή εικόνα. Φυσικά δεν είναι ανάγκη να γίνεται κάθε μήνα αλλά 3-4 φορές τον χρόνο θα ήταν καλή βοήθεια...Ναι, θα είχε! Χρειαζόμαστε όμως πάρα πολλά στοιχεία τα οποία δε μπορούμε να έχουμε...εκτός αν βρείτε το
σωστό άνθρωπο στην κατάλληλη θέση για να σας τα δώσει!Συντομα να περιμενετε και νεους αριθμους κυκλοφοριας για αυτα ...
Δε νομίζω να πάρουν ΥΝΡ-9***, για ΥΝΝ-99** τα κόβω γιατί είναι λίγα.
-
HAN-3150
AAP 807 -
@www2000
Γενικά παίζει πολύ αυτοκίνητο απο Αθήνα ενώ οι ταξινομήσεις έχουν πέσει γιατί εκτός της κρίσης πολλοί ανεβαίνουν πλέον Αθήνα και φέρνουν καινούργιο αυτοκίνητο. Οι διαφορές 300, 400, 500 ευρώ που κάποτε δεν μετρούσαν, τώρα μετράνε. Εδώ πάνε και φέρνουν σκουτεράκια...
Στα ενοικιαζόμενα θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι τα περισσότερα είναι δικά μας, απο Αθήνα κι απο Ηράκλειο. Υπάρχουν και κάτι σπάνιες -φωτεινές- εξαιρέσεις, όπως ένα ΕΥΑ νοικάρικο που βλέπω που και που...Για το πρώτο καλά κάνουν, μακάρι επιτέλους να ξυπνήσουν!!
Για το δεύτερο, το ΕΥΑ κυκλοφορεί αρκετό καιρό, το έχω παρατηρήσει και εγώ. Ένα ανοιχτόχρωμο picanto είναι. Μάλιστα το έχω πετύχει να έχει εμπλακεί σε ατύχημα (μετωπική) στον περιφερειακό για το αεροδρόμιο, στα φανάρια της Κρεμαστής . Νομίζω πέρσι το καλοκαίρι...Μιας και γράφω, ένα ΗΒΖ 153 και ΑΙΙ 871 μόνο
-
Παραδόθηκε χθες άλλη μια παρτίδα πινακίδων στην ΕΘΕΛ. Από ΥΝΡ-9091 έως και ΥΝΡ-9105.
-
Καλημέρα
ΗΒΑ 563
-
Καλο απογευμα σε ολους...τελευταιες ταξινομησεις απο νομαρχια καβαλας κατα τις 11 και 30 το πρωι
ΙΧ. ΚΒΡ 833*
δικυκλα ΑΒΗ 49* -
HKY 226*
-
ΚΖΧ 5087 σε 107 με πλαισιο Πτολεμαιδας
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ναι, θα είχε! Χρειαζόμαστε όμως πάρα πολλά στοιχεία τα οποία δε μπορούμε να έχουμε...εκτός αν βρείτε το
σωστό άνθρωπο στην κατάλληλη θέση για να σας τα δώσει!Λιγάκι δύσκολο, ωστόσο στο περίπου μπορούμε να υπολογίσουμε (νομίζω?) βάσει των δικών μας παρατηρήσεων.
το ΕΥΑ κυκλοφορεί αρκετό καιρό, το έχω παρατηρήσει και εγώ. Ένα ανοιχτόχρωμο picanto είναι. Μάλιστα το έχω πετύχει να έχει εμπλακεί σε ατύχημα (μετωπική) στον περιφερειακό για το αεροδρόμιο, στα φανάρια της Κρεμαστής . Νομίζω πέρσι το καλοκαίρι...
Πρόσφατα το είδα, καινούριο το έκαναν
Και οι 2 δικές μου ταπεινές παρατηρήσεις: ΡΟΤ-8885 (ένα ένα τα βλέπω, τόση μαρμάγκα ) και ένα ATV ΝΟΙ-2**, το πρώτο μου ΝΟ ...
-
ΚΝΡ 8339 σε Golf
-
Καλησπέρα
ΗΒΖ 245
-
Καλό μήνα σε όλους!
ΙΜΡ-8101, ΙΚΤ-1221, ΖΧΜ-6401 σημερινές ταξινομήσεις
ΙΟΖ-5701, ΙΟΤ-4851, ΥΝΡ-5751 χθεσινές ταξινομήσειςΑΗΜ-6437 έξω από το σπίτι μου προ ολίγου.
Λιγάκι δύσκολο, ωστόσο στο περίπου μπορούμε να υπολογίσουμε (νομίζω?) βάσει των δικών μας παρατηρήσεων...Ελπίζω να βοηθήσουν 'παρατηρήσεις' σαν τις παραπάνω...
-
ΑΗΜ 6428 αλλα με προλαβε ο Thaliarque
-
ΝΙΡ2647
ΜΕΗ4990
-
-
Καλησπέρα,
ΝΟΟ 591, ΜΖΒ 638, ΡΖΙ 746
Επίσης ΑΟΟ 26 σε πλαίσιο Αιγίου, επιβεβαιώνεται μάλλον ότι από ΑΑΟ 1 έως τουλάχιστον 200 είναι κλάδος Αιγίου.
Στα αυτοκίνητα ... μεγάλη ένδεια.Η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει στο άμεσο μέλλον. -
ΝΙΡ-2748 χάρτινο, σε Opel Corsa.
-
ΧΝΙ-4177 focus
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010