-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω κάτι λάθος σε αυτό που κατάλαβα? αν είναι θα βγει ο megane και θα επιβεβαιώσει
Ειναι αφυσικα λιγα τα χιλιομετρα για νοικιαρικο... Η δουλεια του Megane εχει να κανει με RAC οποτε το καταλαβαινει αμεσως...
Εδω που τα λεμε 21800 κανω σε ενα χρονο εγω χωρις να το πολυχρησιμοποιω κιολας το αμαξι...Mηπως ηταν και απο τον στολο της ολυμπιαδας;
-
Αποκλείεται να είχε χρησιμοποιηθεί τόσο λίγο το αμάξι πάντως ρε παιδιά? οκ είναι σπάνιο για νοικιάρικο να έχει τόσο λίγα χλμ, αλλά τπτ δεν αποκλείεται. O megane σίγουρα θα ξέρει κάτι καλύτερο. Θα δούμε λοιπόν
-
Αληθεια μπορει να ειναι τοσο παλιο και νοικαρικο;ΚΑπου ειχα διαβασει οτι πρεπει να ειναι εως 5 ετων αυτα τα αυτοκινητα,μηπως δεν το θυμαμαι καλα;
-
Τι να πω και γω. Πάντως οι πινακίδες είναι του 2004 σίγουρα. Τώρα τπτ δεν αποκλείεται. Πάντως πρέπει να είναι παραπάνω, κάπου είχε ειπωθεί στα πόσα χρόνια επιτρέπεται να είναι τα νοικιάρικα, αλλά δεν ξέρω πόσο είναι
Στα δικά μας τώρα: ΙΟΖ 1588 -
Tο ' ' πάει να πεί ότι, χωρίς ίχνος υπερβολής, το κοντέρ του αυτοκινήτου θα πρέπει να έχει 'πειραχτει' τουλάχιστον 2 φορές.
Σύμφωνα με το νόμο ένα αμάξι δεν μπορεί να ενοικιάζεται και να είναι πάνω απο 6 χρονών. Το θέμα είναι ποιός μπορεί να ελέγχει τόσα αμάξια.
Κάπου είχαμε ξαναμιλήσει γι αυτο το θέμα αλλά άντε βρέστο. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Tο ' ' πάει να πεί ότι, χωρίς ίχνος υπερβολής, το κοντέρ του αυτοκινήτου θα πρέπει να έχει 'πειραχτει' τουλάχιστον 2 φορές.
Σύμφωνα με το νόμο ένα αμάξι δεν μπορεί να ενοικιάζεται και να είναι πάνω απο 6 χρονών. Το θέμα είναι ποιός μπορεί να ελέγχει τόσα αμάξια.
Κάπου είχαμε ξαναμιλήσει γι αυτο το θέμα αλλά άντε βρέστο.Άρα μπορεί να μην έχει συμπληρώσει ακριβώς 6 χρόνια. Όσο για το κοντέρ το πιο πιθανόν είναι αυτό. Τώρα για έλεγχο, εδώ δεν ελέγχουν άλλα κι άλλα, θα ελέξουν αυτό?
-
ΙΜΡ 3133 smart
ΕΜΝ 1339
ΑΖΕ 7668 cruze
ΒΗΥ 667
ΧΟΑ 929
ΤΥΒ 829 -
XAI 6371
-
HKO 4947 νεο opel astra
-
NIO-890* χαρτινο σε c3
-
HAN-2922 alfa romeo giulietta, κατά πάσα πιθανότητα το test drive όχημα της αντιπροσωπείας.
-
HKY 1300 λευκή BMW 116
-
-
ΗΟΒ 26 σε δίκυκλο, ΑΗΜ-6082 σε τουτού.
@pjathan: το S415GT-HD της φωτό από ποιο ΚΤΕΛ είναι; Η Ηλεία δεν ξέρω να έχει.
-
ελαφρως καθυστερημενα!!
www2000: το λεοφωρειο οντως ειναι ενα απο τα δυορωφα που κανουν ξεναγηση στην αθηνα. λαθος μου που ειπα οτι ειναι παλιο!
thaliarque: ενταξει για το bold, thanks.
κατα τ'αλλα:
YNP 4214 megane coupe
HKT 9842 iq -
ΑΙΝ 5215
ΕΕΕ 2752EDIT : ΕΕΕ 2772 ήταν τελικά
-
Δυστυχως δεν φτασαμε στο 50**
ΚΟΜ 4952 σε Ιnsignia στο γκαραζ της πολυκατοικιας μας, το οποιο πριν ειχε Κοκκινες Βουλγαρικες πινακιδες
(Συμφωνα με πληροφοριες ο ιδιοκτητης εργαζοταν στο τελωνειο στα συνορα με Βουλγαρια και το αμαξι το αγορασε απο κει διχως τελος ταξινομησης (μαλλον κατι σαν τις δικιες μας κοκκινες πινακιδες) Τελικα επειδη τον απελυσαν αναγκαστηκε να το ταξινομησει -
ΚΑΜ 4333
ΟΙΙ 281
ΧΥΧ 657
ΥΝΡ 41**
ΙΟΖ 16**
HKT 7230@Focusman91 στην ελληνική πλευρά εργαζόταν; Πώς γίνεται να πάρει βουλγάρικα νούμερα εφόσον δουλεύει στην Ελλάδα? Εκτός αν διατηρούσε 'επιχειρήσεις' και εκεί...
-
HAN-2925 Smart
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@Focusman91 στην ελληνική πλευρά εργαζόταν; Πώς γίνεται να πάρει βουλγάρικα νούμερα εφόσον δουλεύει στην Ελλάδα? Εκτός αν διατηρούσε 'επιχειρήσεις' και εκεί...www2000 νομιζω οτι εργαζοταν στην Ελληνικη πλευρα. Απο οσο θυμαμαι δεν διατηρουσε καποια επιχειρηση εκει αλλα δυστυχως δεν ξερω και γιατι το ειχε παρει απο κει. Απ'οσο ξερω ηταν αστυνομικος και πηγε εθελοντικα να δουλεψει στα συνορα... Δεν ξερω αν αυτο βοηθαει Η πλακα ειναι οτι χθες ηθελα να τη βγαλω την πινακιδα φωτο να σας τη δειξω
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010