-
ΡΑΟ 8450 σε Passat.
-
H δουλειά τις προηγούμενες μέρες μας 'πήγε' στη Ζάκυνθο, οπότε...
ΖΑΖ-5634 το μεγαλύτερο που είδα, αν και κυκλοφορούσαν μερικά καινούρια νοικιάρικα χωρίς πινακίδες.
ΜΟΟ-9586 της πρώτης σελίδας, μια ΒΜW 3άρα sedan και ΜΟΟ-9593 σε κάποιο πολυμορφικό. Σε δίκυκλα ΖΑΧ 469.
Επίσης ΑΝΚ-5145 της πρώτης σελίδας στη Ζάκυνθο και αυτό.Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΡΑΟ 8450 σε Passat.Λες να δούμε ΕΕΕ από βδομάδα;
Χρόνια πολλά στον Μegane98hp για τα γενέθλιά του, να χαίρεται όσους αγαπάει!
-
ΕΒΜ 1729 σε Clio
-
Ο χρήστης pgk έγραψε:
ANK 4436 fiat panda rent carΒάζω στοίχημα ότι ήταν της Budget
mjr ευχαριστώ για τις ευχές. Παλιόπαιδο με κάνεις και ντρέπομαι!!!ΗΚΤ 998* Smart Πάμε γεράααααααααααααααααααααααααααα
-
Megane98hp το κερδισες το στοιχημα
Δηλαδη απο στιγμη σε στιγμη θα δουμε τα πρωτα ΗΚΥ
-
@Megane98hp Χρόνια πολλά! Εύχομαι ό,τι επιθυμείς
@ikarus260 κάποιο λάθος πρέπει να είχε γίνει. Anyway καλή αρχή στη νέα δουλειά σου .
(πρέπει πλέον να μας βάλεις τα γυαλιά στις παρατηρήσεις με τόσες ώρες στο δρόμο )και ένα ΟΒΜ 357
-
Ο χρήστης pgk έγραψε:
Megane98hp το κερδισες το στοιχημαΔηλαδη απο στιγμη σε στιγμη θα δουμε τα πρωτα ΗΚΥ
Και πάλι ευχαριστώ παίδες!!!
Καταρχήν, να πώ ότι πέρασα απο τα γραφεία της Budget αργά το απόγευμα και είδα πολλά ΑΝΚ 445* ναι ναι καλά μαντέψατε Panda ήταν.
Όσο για το 'απο στιγμη σε στιγμη' είναι πλέον αργά. Η στιγμη ήρθε και...πέρασε.
ΗΚΥ 1001 Grande Punto.Καλά, μιλάμε αν πωλούνται κάθε μέρα 50 αμάξια, τα 45 είναι Fiat στο Ηράκλειο. (και όχι μόνο)
-
ΑΗΜ-6014...επιτέλους! Είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν θα έβλεπα ΑΗΜ-6*** πριν φύγω τον Ιούλη για
διακοπές. Επόμενος 'στόχος' το ΗΟΒ στα δίκυκλα. ΗΟΑ 922 σήμερα με 410 χλμ. στο οδόμετρο.Μάνο χρόνια πολλά κι από μένα, έστω και καθυστερημένα!
Τα πρώτα ΙΟΖ θα πρέπει να αναφερθούν αύριο ή την ερχόμενη εβδομάδα, τα πρώτα ΙΟΤ στα τέλη επόμενης ή
αρχές μεθεπόμενης εβδομάδας. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@Megane98hp Χρόνια πολλά! Εύχομαι ό,τι επιθυμείς
@ikarus260 κάποιο λάθος πρέπει να είχε γίνει. Anyway καλή αρχή στη νέα δουλειά σου .
(πρέπει πλέον να μας βάλεις τα γυαλιά στις παρατηρήσεις με τόσες ώρες στο δρόμο )και ένα ΟΒΜ 357
Σε ευχαριστώ πολύ www2000. Οι παρατηρήσεις θα έρθουν όταν προσαρμοστώ καλά με την δουλειά. Προς το παρών έχω τον νου μου στους πελάτες, αλλιώς δεν θα έχει μεροκάματο. Όταν έχω πελάτη μέσα και ξέρω την διαδρομή, έχω και τον νου μου στις πινακίδες, αλλά και πάλι δεν έχει πολλά. Είδα και ΟΙΟ στον δρόμο, αλλά επειδή και με το ΒΚΝ ήμουν 100% σίγουρος και βγήκα λάθος, μέχρι να επιβεβαιωθεί, δεν το σιγουρεύω
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ANK 4436 fiat panda rent car
Βάζω στοίχημα ότι ήταν της Budget
mjr ευχαριστώ για τις ευχές. Παλιόπαιδο με κάνεις και ντρέπομαι!!!ΗΚΤ 998* Smart Πάμε γεράααααααααααααααααααααααααααα
Επειδή είμαι λίγο εκτός πραγμάτων, λογικά έχεις γενέθλια? anyway χρόνια πολλά σου εύχομαι ότι κι αν είναι
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Επειδή είμαι λίγο εκτός πραγμάτων, λογικά έχεις γενέθλια? anyway χρόνια πολλά σου εύχομαι ότι κι αν είναι
Να είσαι καλά φίλε μου. Κι εσυ ότι επιθυμείς.
Δημήτρη ευχαριστώ κι εσένα για τις ευχές και για το μήνυμα στο κινητό πριν λίγο!!! -
Έστω και καθυστερημένα : Να τα χιλιάσεις Megane98 με υγεία και ότι επιθυμείς
Κατά τα άλλα τίποτα , ή αγορά κινείται σε ξέφρενους ρυθμούς και δεν προλαβαίνω για παρατηρήσεις
Πάντως αίσθηση μου είναι ότι ο κόσμος έχει κόψει τις περριτές μετακινήσεις , μαζί με αυτούς και εγώ αφού τον τελευταίο μήνα έχω καθιερώσει περπάτημα για πήγαινε έλα στην δουλειά 2 με 3 φορές την εβδομάδα! 20 λεπτά γρήγορο βάδισμα υπόθεση , και όσο δεν πιάνει περισσότερη ζέστη θα συνεχίσω! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
έχω καθιερώσει περπάτημα για πήγαινε έλα στην δουλειά 2 με 3 φορές την εβδομάδα! 20 λεπτά γρήγορο βάδισμα υπόθεση , και όσο δεν πιάνει περισσότερη ζέστη θα συνεχίσω!λιγο . Και γω οταν θα το ανεβασω το αυτοκινητο εδω πανω, θα εξακολουθησω να χρησιμοποιω την ποδηλαταρα μου για τυχον δουλειες στην πολη (πληρωμη λογαριασμων, σουπερ μαρκετ κλπ)
Στα δικα μας τωρα. Εχετε παρατηρησει οτι ο τομεας της Δυτικης Αττικης δινει πολυ αργα πινακιδες??? Εχει περασει ενας χρονος απο τοτε που βγηκαν τα ΙΚΑ και ακομα δινουν?? Εχει να κανει με το οτι πηγαινουν λιγοτεροι απο κει να παρουν πινακιδες ή μηπως ειναι κατι αλλο??
Edit: Και μια συγκλονιστικη προοδος: KOM 4881 σε 207
-
HAN-2862 vw touran
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
έχω καθιερώσει περπάτημα για πήγαινε έλα στην δουλειά 2 με 3 φορές την εβδομάδα! 20 λεπτά γρήγορο βάδισμα υπόθεση , και όσο δεν πιάνει περισσότερη ζέστη θα συνεχίσω!
λιγο . Και γω οταν θα το ανεβασω το αυτοκινητο εδω πανω, θα εξακολουθησω να χρησιμοποιω την ποδηλαταρα μου για τυχον δουλειες στην πολη (πληρωμη λογαριασμων, σουπερ μαρκετ κλπ)
Στα δικα μας τωρα. Εχετε παρατηρησει οτι ο τομεας της Δυτικης Αττικης δινει πολυ αργα πινακιδες??? Εχει περασει ενας χρονος απο τοτε που βγηκαν τα ΙΚΑ και ακομα δινουν?? Εχει να κανει με το οτι πηγαινουν λιγοτεροι απο κει να παρουν πινακιδες ή μηπως ειναι κατι αλλο??
Edit: Και μια συγκλονιστικη προοδος: KOM 4881 σε 207
H Δυτική Αθήνα (και όχι Δυτική Αττική) είναι μετά την Δυτική Αττική η πιο αργή σε συνδυασμούς στην Αθήνα. Το ΙΚΤ υπολόγιζε να το δεις προς φθινόπωρο
-
Mία παρατήρηση που ξέχασα εδώ και μέρες να αναφέρω: ΥΝΡ 3630
-
YNP 3793 Yaris
-
Το μεσημερι οπως εγραψα και παραπανω ειδα ΚΟΜ 4881. Πριν απο κανα τριωρο πετυχα ομως και ΚΟΜ 4888 (σε Hilux). Ισως απο Δευτερα να πετυχω 49**
-
ΚΥΜ 8940 σ' αυτό: http://www.leoforeia.gr/photos2/display ... ?pos=-6652
-
BHY 29*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010