-
Όχι είναι σπόνσορες της Ferrari γενικότερα. Πετροδόλαρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είμαι ο μόνος tifoso που δεν χαίρεται με την έλευση Alonso? (μπα, ξέρω κι άλλους πολλούς... )Στην πρώτη νίκη θα σου χει περάσει... Αν επιμείνουν τα συμπτώματα κάνε γαργάρα πρωί βράδυ νίκες του ευρύτερου γερμανικού ανταγωνισμού και θα είσαι περδίκι...
-
Italia ομως πιο πολλοι ειναι με τον Μασα...
-
Δλδ οι Ιταλοι θα λυπουνται αν κερδιζει ο Αλονσο και οχι ο Μασα?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Να και η ιστορική πρώτη φωτογραφία.
http://f1enigma.files.wordpress.com/2010/01/100003eve.jpg
Από http://f1enigma.wordpress.com/2010/01/1 ... %BD%CE%B1/Συγκινηθηκα μπαγασες!!!!
Καλη αρχη Ναντο μου!!!
Α ρε Ναντο τρέλανέ μας φέτος!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Italia ομως πιο πολλοι ειναι με τον Μασα...Ναι μωρέ δεν το θέλουν ...τους κάθησε λίγος ο δις παγκόσμιος (απέναντι στον Σούμι).
Θέλουν Μασα και πατέρα Μάσα και οικογένεια Μασα ... μόνο την γιαγιά του δεν έχει φέρει στα πιτ
-
ΟΚ όλα καλά, αλλά αυτό δεν το χα υπολογίσει. Το σήμα απ'το ταξί σε αυτό το κράνος, μου έβγαλε το μάτι.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Είμαι ο μόνος tifoso που δεν χαίρεται με την έλευση Alonso? (μπα, ξέρω κι άλλους πολλούς... )
χεχ, σου δίνω 4 μήνες διορία να τον λατρέψεις... (γιατί ΘΑ τον λατρέψεις!!)
Μπα... εδώ τον Σουμάχερ 10 χρόνια δεν τον λάτρεψα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Italia ομως πιο πολλοι ειναι με τον Μασα.........è di origine pugliese.Ecco perché
Kαι το 95 θυμάμαι ακόμα το πανώ στη Monza με τον αφορισμό 'meglio un Alesì di cento Schumacher'.Ο γερμανός ήταν ακόμα ....μπάσταρδος . -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μπα, δε νομίζω. Καμιά βλακεία θα βρει. ΠΧ ότι ο Λούης είναι μιγάς ενώ αυτή ήταν συνηθισμένη από το original μαύρο...Το οποίο θα ήταν διπλή βλακεία, καθώς η Pussycat μόνο 'original μαύρη' δεν είναι!
Her biological father is full Filipino, whereas her mother is Hawaiian and Russian descent.[2][3] In an interview Scherzinger said 'I’m Filipino-Russian-Hawaiian, but people think I’m from Pakistan.'
Αυτό το είδατε;
Ο Βρετανός δηλώνει ότι διέλυσε τον Fernando Alonso όταν έτρεχαν μαζί στη McLaren'Είμαι πολύ υπερήφανος για το γεγονός ότι οδηγούσα την κούρσα του πρωταθλήματος στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Φυσικά, με αρρωσταίνει ότι έχασα τον τίτλο στους τελευταίους δύο αγώνες. Δεν υπάρχει απάντηση σχετικά με το πώς. Ήταν θέμα της μοίρας. Ήμουν πρώτος και ήθελα μόλις δύο βαθμούς στους τελευταίους δύο αγώνες. Πήρα με το ζόρι έναν. Ήταν οι δύο χειρότεροι αγώνες μου όλη τη χρονιά»'
Δεν υπάρχει απάντηση σχετικά με το πώς!
-
Νευρα μετά τον χωρισμό είναι αυτά
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΟΚ όλα καλά, αλλά αυτό δεν το χα υπολογίσει. Το σήμα απ'το ταξί σε αυτό το κράνος, μου έβγαλε το μάτι.
.... εαν ηταν ασπρο το κράνος θα είχαμε αναζωπύρωση της Sting-ολογίας
-
Δε του πάει ούτε το λευκό πάντως, ούτε το αστέρι.
Τέσπα...θα τον μάθουμε κι έτσι...
-
αυτο το κοκκινο κρανος εχει εμφανεστατες επιρροες
Ο Σουμι παντα θα εχει λιγο Φερραρι πανω του
-
Kάτι μου λέει ότι το κράνος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς θα έχει αλλάξει ριζικά χρώμα. Κατράμι.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
αυτο το κοκκινο κρανος εχει εμφανεστατες επιρροεςΟ Σουμι παντα θα εχει λιγο Φερραρι πανω του
Λίγο; Σε 20 χρόνια θα λέμε ότι ο MS έχει λίγο Mercedes πάνω του...
Ο MS είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο στην ιστορία της Ferrari και δεν νομίζω αυτό να απαξιωθεί επειδή θα κάνει μερικές (?) σεζόν με μια άλλη ομάδα.
-
Εννοειται πως κανενας λογικος φαν της Φερραρι δεν θα τον απαξιωσει για αυτο
Εξαλλου, στην Μερσεντες χρωστουσε την αρχη της καριερας τους και τωρα αποφασισε να τους βοηθησει (προς ευχαριστη εκπληξη για ολους μας)
-
Οτι και αποτέλεσμα να φέρει σε όποια ομάδα και να πάει (εκτός απο McLaren ) ο Σουμι δεν μπορεί να απαξιωθεί με τίποτα και απο κανέναν (λογικό)...
-
Ferrari λανσάρει στις 28/1: http://www.autosport.com/news/report.php/id/80828
-
Σύμφωνα με Domenicali και Bernie το σύστημα βαθμολόγησης δεν είναι οριστικό και ενδέχεται να υποστεί περαιτέρω αλλαγές (μακάρι).
Επίσης ο Bernie πρότεινε να χρησιμοποιούνται shortcuts στις πίστες που κάθε οδηγος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένες φορές!
Λέτε να το δούμε κι αυτό;
Διάφορα Νέα - Ιανουάριος 2010