-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εσυ περιμενεις δηλαδη ο πιτσιρικας να σου κανει ζημια στο αμαξι αφου σε φωναξει να παρεις ματι πρωτα?Θα σου πω απλα πως ο big brother is watching......Δεν ειναι τυχαιο που δεν θελω το αμαξι μου να το παρκαρω εκτος της γειτονιας
-
πες μου που εισαι να ρθω να παρκαρω για κανα μηνα 3-4 αυτοκινητα στη σειρα.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
εσυ περιμενεις δηλαδη ο πιτσιρικας να σου κανει ζημια στο αμαξι αφου σε φωναξει να παρεις ματι πρωτα?
Θα σου πω απλα πως ο big brother is watching......Δεν ειναι τυχαιο που δεν θελω το αμαξι μου να το παρκαρω εκτος της γειτονιας
καποια καμερα απο καποιο μαγαζι εκει γυρω ή καμια θείτσα που κλασικα ξεροσταλιαζει στο μπαλκονι μιας και δεν εχει τιποτα σοβαροτερο να κανει?
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
εσυ περιμενεις δηλαδη ο πιτσιρικας να σου κανει ζημια στο αμαξι αφου σε φωναξει να παρεις ματι πρωτα?
Θα σου πω απλα πως ο big brother is watching......Δεν ειναι τυχαιο που δεν θελω το αμαξι μου να το παρκαρω εκτος της γειτονιας
καποια καμερα απο καποιο μαγαζι εκει γυρω ή καμια θείτσα που κλασικα ξεροσταλιαζει στο μπαλκονι μιας και δεν εχει τιποτα σοβαροτερο να κανει?
2 βασικα απο το πρωτο και 1 απο το 2ο
-
γραφοντας ομως για κατι ροπαλα που δεν συμφωνουν και οτι
δεν θελω αυτοκινητο χωρις πινακιδες μπροστα απο το σπιτι μου να στερει μια θεση παρκαρισματος απο την γειτονια...
σε ενδιαφερει το γενικο καλο της γειτονιας οταν υπαρχει ενα 'ανεπιθυμιτο' αμαξι γενικα καπου στο στενο ή συγκεκριμενα επειδη ειναι εξω απο το σπιτι σου?
μην περιμενεις να σε παιρνουν σοβαρα οσοι σου απαντουν εδω και 2 μερες.
φιλικα ετσι?Μαλλον διαβαζεις τα μισα απο οσα γραφουν καποιοι. Το ροπαλο το αναφερα οταν καποιος αφησε να εννοηθει πως ο πιτσιρικος θα μου κανει ζημια στο αυτοκινητο, οχι επειδη εχει το αμαξι παρκαρισμενο απεξω.
παρεπιπτοντως μια χαρα τα διαβαζω ολα
Οσο για τον συναγερμο και δικανο εχω και επαναληπτικη και αεροβολο που χτυπαει στα 400 μετρα και ροπαλο οποτε αν χτυπησει και προλαβω και κατεβω μαλλον εκεινοι θα εχουν θεμα και οχι εγω.
-
δηλαδη φιλε μου αν ο πιτσιρικας ειχε αραξει 2 5μετρα Χαμερ με βουλγαρικες η Αλβανικες πινακιδες (και εκλεινε 4 θεσεις παρκιγκ) θα ησουν Οκ, αρκει να πληρωνε τελη κυκλοφοριας στην Βουλγαρια?...Τοτε τι θα εκανες με την κουκουλα ?...ε οτι θα εκανες τοτε, καντο και τωρα. (ελα μεσογειων δηλαδη...να παρει φωτια το θεμα)
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
δηλαδη φιλε μου αν ο πιτσιρικας ειχε αραξει 2 5μετρα Χαμερ με βουλγαρικες η Αλβανικες πινακιδες (και εκλεινε 4 θεσεις παρκιγκ) θα ησουν Οκ, αρκει να πληρωνε τελη κυκλοφοριας στην Βουλγαρια?...Τοτε τι θα εκανες με την κουκουλα ?...ε οτι θα εκανες τοτε, καντο και τωρα. (ελα μεσογειων δηλαδη...να παρει φωτια το θεμα)Αν εκανε κατι τετοιο θα εκανα καταγγελια για να δουν αν οντως εχει πραγματικη επιχειρηση στην Βουλγαρια και οχι εικονικη
-
οι καμερες σου βλεπουν και μεσα απο κουκουλες ?
-
δηλαδη φιλε μου αν ο πιτσιρικας ειχε αραξει 2 5μετρα Χαμερ με βουλγαρικες η Αλβανικες πινακιδες (και εκλεινε 4 θεσεις παρκιγκ) θα ησουν Οκ, αρκει να πληρωνε τελη κυκλοφοριας στην Βουλγαρια?...Τοτε τι θα εκανες με την κουκουλα ?...ε οτι θα εκανες τοτε, καντο και τωρα. (ελα μεσογειων δηλαδη...να παρει φωτια το θεμα)
Αν εκανε κατι τετοιο θα εκανα καταγγελια για να δουν αν οντως εχει πραγματικη επιχειρηση στην Βουλγαρια και οχι εικονικη
προτιμας δηλαδη να χασεις το παρκιγκ σου απο εναν βουλγαρο λαμογιο με νομοτυπα χαρτια που δεν προσφερει τιποτα στην πατριδα απο τελη, παρα απο εναν συν-ελληνα που εχει μαλλον αναγκη και που ενδεχεται σε 1-2 χρονια να το ξανακυκλοφορησει και να συμβαλει στα εσοδα του κρατους.?
Εσυ στο σπιτι τα τετραγωνικα τα εχεις δηλωμενα κανονικα, χαρατσι οκ πληρωμενο?...υπερβαση καμμια?..σε ολα τα σερβις του αυτοκινητου μικρα μεγαλα παιρνεις τιμολογιο με φπα μεσα κανονικα ολα?...φορο στα μαστορια στο σπιτι πληρωνεις ολα κανονικα? (υδραυλικοι ηλεκτρολογοι,,,κλπ)....οταν εχτισες τα ενσημα ολα κανονικα η μονο τα ελαχιστα οσα σου ειπε το ΙΚΑ?
(που ειναι το 1/4 απο τα κανονικα μεροκαμματα μιας οικοδομης)....οταν πηρες το σπιτι0οικοπεδο εγραψες στο συμβολαιο την πραγματικη τιμη?....η εδωσες και μαυρα?...Οταν φτιαξεις το γκαραζ θα κανεις και αλλαγη χρησης (που εχει κοστος) η θα το κανεις λουφαδερα?Για αυτο σου λεω, ΜΗΝ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙΣ, και ελα να τα πουμε, να γινεις 'καλυτερος ανθρωπος και καλυτερος ελλην'
-
Η χρηση κουκουλας ειναι ποινικο, υπαρχει και σχετικος νομος.
Μονο οταν προκειται για μαρτυρες επιτρεπονται.
Με αυτες τις νεες καμερες ομως θα ξε-μπροστιαστουμε.
Αγαπουλα, 'ΠΟΥΛΑ, ή ΚΟΥΚΟΥΛΑ'. -
Αν εκανε κατι τετοιο θα εκανα καταγγελια για να δουν αν οντως εχει πραγματικη επιχειρηση στην Βουλγαρια και οχι εικονικη
προτιμας δηλαδη να χασεις το παρκιγκ σου απο εναν βουλγαρο λαμογιο με νομοτυπα χαρτια που δεν προσφερει τιποτα στην πατριδα απο τελη, παρα απο εναν συν-ελληνα που εχει μαλλον αναγκη και που ενδεχεται σε 1-2 χρονια να το ξανακυκλοφορησει και να συμβαλει στα εσοδα του κρατους.?
Εσυ στο σπιτι τα τετραγωνικα τα εχεις δηλωμενα κανονικα, χαρατσι οκ πληρωμενο?...υπερβαση καμμια?..σε ολα τα σερβις του αυτοκινητου μικρα μεγαλα παιρνεις τιμολογιο με φπα μεσα κανονικα ολα?...φορο στα μαστορια στο σπιτι πληρωνεις ολα κανονικα? (υδραυλικοι ηλεκτρολογοι,,,κλπ)....οταν εχτισες τα ενσημα ολα κανονικα η μονο τα ελαχιστα οσα σου ειπε το ΙΚΑ?
(που ειναι το 1/4 απο τα κανονικα μεροκαμματα μιας οικοδομης)....οταν πηρες το σπιτι0οικοπεδο εγραψες στο συμβολαιο την πραγματικη τιμη?....η εδωσες και μαυρα?...Οταν φτιαξεις το γκαραζ θα κανεις και αλλαγη χρησης (που εχει κοστος) η θα το κανεις λουφαδερα?Για αυτο σου λεω, ΜΗΝ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙΣ, και ελα να τα πουμε, να γινεις 'καλυτερος ανθρωπος και καλυτερος ελλην'
Θα περιμενω 1-2 χρονια για το οτι ΙΣΩΣ εκεινος βγαλει το αμαξι του παλι στην κυκλοφορια ? Τι πινεις και δεν μας δινεις ?
Οσο για τα αλλα μην γινεσαι τραγικος, δλδ ο πιτσιρικος αν το παμε ετσι δεν κανει και κατι απο αυτα που αναφερες ? Εσυ ? Ο απεναντι ? Το ενα ειναι εντελος ασχετο με το αλλο. -
δηλαδη θα καρφωνες και μενα που εχω ιστορικες πινακιδες και πληρωνω λιγωτερα αν και το κυκλοφορω καθε μερα...η θα μου επετρεπες 1 μερα την εβδομαδα να παρκαρω?
Οταν θα χτιζεις, με το καλο το 3-ωροφο το καμπριο που θα το βαζεις..?
διπλα στην μπετονιερα η κατω απο τους σοβατζηδες..?...τα μπαζα σου, υλικα, φορτηγα, θορυβος κλπ δεν θα ενοχλουν τους 'γειτονους'? ...Και οταν το γειτονοπουλο δινει πανελληνιες και διαβαζει και οι μαστοροι το ξτπνανε απο τις 7 το πρωι και λογω θορυβου δεν μπορει να διαβασει μεχρι το μεσημερι και σου παραπονεθει τι θα πεις?...'στα αρ..δια μου φυσικα, πηγαινε αλλου να διαβασεις, θα πεις'.
ΕΕΕΕ αυτο σου λεει και ο πιτσιρικας...
-
Θα περιμενω 1-2 χρονια για το οτι ΙΣΩΣ εκεινος βγαλει το αμαξι του παλι στην κυκλοφορια ? Τι πινεις και δεν μας δινεις ?
Οσο για τα αλλα μην γινεσαι τραγικος, δλδ ο πιτσιρικος αν το παμε ετσι δεν κανει και κατι απο αυτα που αναφερες ? Εσυ ? Ο απεναντι ? Το ενα ειναι εντελος ασχετο με το αλλο.φιλε μου απλως υποστηριζω οτι πρεπει να ειμαστε ανεκτικοι στους αλλους και να μην το βλεπουμε προσωπικα...αλλοιως θα γινουμε ζουγκλα. Να βλεπουμε και τη δικη μας καμπουρα.
Εγω αν μου το εκανες αυτο, θα επαιρνα ενα ΝΙΒΑ χρεπι, με BULL BAR, επιπεδου αποσυρσης, παει δεν παει, η ενα νοικιαρικο για 1 μερα πληρως και μεικτα ασφαλισμενο, και θα στο κουτουλαγα μεχρι να παρεις σασσι...Θα σου αφηνα και σημειωμα με τα στοιχεια μου και της ασφαλιστικης μου...Την επομενη θα εκοβα την ασφαλεια και θα το εκανα αποσυρση η αν ηταν νοικιαρικο θα το επεστρεφα...η θα το παρκαρα μπροστα σου, οσο θα το ειχες στο συνεργειο το δικο σου. Και να το εφτιαχνες με την ασφαλιστικη το αυτοκινητο σου, θα εχανε την μιση του αξια αυτοματα (που δεν ειναι και λιγη απο οτι καταλαβαινω).
....και καθε φορα που θα σε εβλεπα στο δρομο, θα σε χαιρετουσα, χαμογελωντας φιλικα.Για να μην γινουν λοιπον αυτα, πηγαινε στο Δημο και ζητησε τους να εφαρμοσουν τον νομο.
-
Οσο για τα αλλα μην γινεσαι τραγικος, δλδ ο πιτσιρικος αν το παμε ετσι δεν κανει και κατι απο αυτα που αναφερες ? Εσυ ? Ο απεναντι ? Το ενα ειναι εντελος ασχετο με το αλλο.φιλε μου απλως υποστηριζω οτι πρεπει να ειμαστε ανεκτικοι στους αλλους και να μην το βλεπουμε προσωπικα...αλλοιως θα γινουμε ζουγκλα. Να βλεπουμε και τη δικη μας καμπουρα.
Εγω αν μου το εκανες αυτο, θα επαιρνα ενα ΝΙΒΑ χρεπι, με BULL BAR, επιπεδου αποσυρσης, παει δεν παει, η ενα νοικιαρικο για 1 μερα πληρως και μεικτα ασφαλισμενο, και θα στο κουτουλαγα μεχρι να παρεις σασσι...Θα σου αφηνα και σημειωμα με τα στοιχεια μου και της ασφαλιστικης μου...Την επομενη θα εκοβα την ασφαλεια και θα το εκανα αποσυρση η αν ηταν νοικιαρικο θα το επεστρεφα...η θα το παρκαρα μπροστα σου, οσο θα το ειχες στο συνεργειο το δικο σου. Και να το εφτιαχνες με την ασφαλιστικη το αυτοκινητο σου, θα εχανε την μιση του αξια αυτοματα (που δεν ειναι και λιγη απο οτι καταλαβαινω).
....και καθε φορα που θα σε εβλεπα στο δρομο, θα σε χαιρετουσα, χαμογελωντας φιλικα.Για να μην γινουν λοιπον αυτα, πηγαινε στο Δημο και ζητησε τους να εφαρμοσουν τον νομο.
Μα αυτο δεν λεμε τοση ωρα πως εγινε, τι καπνιζεις ????
-
Ας τρολλαρω λιγο λοιπον...
Δεν παρατηρησε κανεις μια μικρη λεπτομερεια;
Συμφωνα με το φιλο,το αυτοκινητο δεν εχει πινακιδες εδω και 3 μηνες..πιο πριν ειχε,και λογικα κυκλοφορουσε.
Αρα,εχει πληρωμενα τελη 2013..πιθανον να εχει και ασφαλεια εν ισχυ.Οι υποχρεωσεις του προς το κρατος ειναι καλυμμενες,οποτε μπορει να χρησιμοποιει το δρομο για σταθμευση οπως ολοι.
Τωρα θα μου πειτε,γιατι δεν εχει πινακιδες..Δεν σκεφτηκε κανεις το ενδεχομενο καποιος να του τις εχει κλεψει;
Μπορει να τις εκλεψε καποιος που ηθελε να τις χρησιμοποιησει σε παρανομη δραστηριοτητα...η μπορει να τις εκλεψε καποιος κακοβουλος,που βαρεθηκε να το βλεπει εκει και αποφασισε ετσι να εκδικηθει τον ιδιοκτητη του.. Θα συνιστουσα λιγη κατανοηση στο φιλο μας,αλλωστε πιστευω γνωριζει καλυτερα απο ολους σε τι κοινωνια ζουμε..
Παρεμπιπτωντως,θα ηθελα να δω την αντιδραση του φιλου μας,αν καποιος αφηνε εξω απο το σπιτι του επι 3 μηνες ενα τετοιο
με ρωσικες πινακιδες,η εστω με αυτες τις κοκκινες πινακιδες που ειχαν οι ομογενεις απο τη Σοβ.Ενωση.dim8 οχι,δεν ειμαι απο τη Χιο,αλλα περασα αρκετα χρονια εκει.
ΥΓ..και οποιος τσιμπησει,τσιμπησε...
-
@fiat 127,
λαθος ονομα εχεις, Σερλοκ Χολμς επρεπε να λεγεσαιβρε λες ??
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ας τρολλαρω λιγο λοιπον...Δεν παρατηρησε κανεις μια μικρη λεπτομερεια;
Συμφωνα με το φιλο,το αυτοκινητο δεν εχει πινακιδες εδω και 3 μηνες..πιο πριν ειχε,και λογικα κυκλοφορουσε.
Αρα,εχει πληρωμενα τελη 2013..πιθανον να εχει και ασφαλεια εν ισχυ.Οι υποχρεωσεις του προς το κρατος ειναι καλυμμενες,οποτε μπορει να χρησιμοποιει το δρομο για σταθμευση οπως ολοι.
Τωρα θα μου πειτε,γιατι δεν εχει πινακιδες..Δεν σκεφτηκε κανεις το ενδεχομενο καποιος να του τις εχει κλεψει;
Μπορει να τις εκλεψε καποιος που ηθελε να τις χρησιμοποιησει σε παρανομη δραστηριοτητα...η μπορει να τις εκλεψε καποιος κακοβουλος,που βαρεθηκε να το βλεπει εκει και αποφασισε ετσι να εκδικηθει τον ιδιοκτητη του.. Θα συνιστουσα λιγη κατανοηση στο φιλο μας,αλλωστε πιστευω γνωριζει καλυτερα απο ολους σε τι κοινωνια ζουμε..
Παρεμπιπτωντως,θα ηθελα να δω την αντιδραση του φιλου μας,αν καποιος αφηνε εξω απο το σπιτι του επι 3 μηνες ενα τετοιο
με ρωσικες πινακιδες,η εστω με αυτες τις κοκκινες πινακιδες που ειχαν οι ομογενεις απο τη Σοβ.Ενωση.dim8 οχι,δεν ειμαι απο τη Χιο,αλλα περασα αρκετα χρονια εκει.
ΥΓ..και οποιος τσιμπησει,τσιμπησε...
Και ομως δεν ειχε πληρωμενα τελη ουτε ασφαλεια γιαυτο του αφαιρεσε τις πινακιδες η τροχαια
-
Πως το ξερεις αφου απο φετος δεν υπαρχει αυτοκολλητο τελων και το ασφαλιστηριο σημα δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι κολλημενο ??
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Πως το ξερεις αφου απο φετος δεν υπαρχει αυτοκολλητο τελων και το ασφαλιστηριο σημα δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι κολλημενο ??Γιατι οταν εβγαλε το αυτοκολητο του δημου πηγε τα χαρτια της τροχαιας εκει που δειχνουν πως τους τις αφαιρεσαν επειδη δεν ειχε ουτε ασφαλεια ουτε ειχε πληρωσει τα τελη.
-
εφοσον τον τσακωσαν ναπαρανομει θα πληρωσει τα τελη χ2 συν προστιμο για ασφαλεια μεσω εφοριας, οποτε εχει πληρωσει τελη και για του χρονου. ειναι σαν να και προκαταβολικα. Εγω τον βρισκω πολυ συνεπη τον πιτσιρικα....μεσα στην αγνοια του.
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες