-
δεν ξέρω πόσο παλιές είναι οι φώτο και η πηγή δεν την εχω για αξιόπιστη:
recaro δίσκοι πίσω
-
recaro δίσκοι πίσω
-
recaro δίσκοι πίσω
-
βλέπω και κολάρα μπροστά χαμηλά ή είναι παιχνίδιασμα του σπόιλερ;
-
το οτι θα φοράει τον ecoboost είναι το μόνο σίγουρο οτι και να γράφει το σηματάκι (st/rs/s etc)
'ξέρουμε' (λέμε τώρα) οτι ο ecoboost θα περάσει στο fiesta κάποια στιγμή οπως και το dualclutch κιβώτιο (στο αμερικάνικο fiesta είναι διαθέσιμο)
αυτό ομως που υπήρχε σαν φήμη ήταν οτι δεν θα υπάρξουν γρήγορες/ειδικές εκδόσεις
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
βλέπω και κολάρα μπροστά χαμηλά ή είναι παιχνίδιασμα του σπόιλερ;Kolaraki
-
Meanwhile, rumours of an ST version of the Fiesta have firmed up with the news of the 180bhp EcoBoost 1.6. Testing is underway, with much work devoted to getting excess heat out of the engine bay because of the tight turbo installation. Will it happen? 'Well, such an engine would certainly go well in a car with stripes,' says Ford of Britain marketing chief Paul Thomas, who has driven a possible prototype. Sounds like excellent news to us.
http://www.evo.co.uk/news/evonews/24708 ... focus.html
το άρθρο είναι για το focus αλλά στην τελευταία παράγραφο γίνεται αναφορά (βλ. quote) και για fiesta st
-
http://www.worldcarfans.com/11003222524 ... n-dearborn
τελευταία νέα. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.evo.co.uk/news/evonews/24708 ... focus.html
Δεν άντεξα στο ... πόσο χάλια είναι το Focus .... Ποιος άφησε τα αμερικανάκια να σχεδιάσουν ? ...... Απίστευτο έκτρωμα ....
Ελπίζω να κάνουν κάτι ειδικά στα πίσω φανάρια .... -
ΓΑΜΑΤΟ!!!2λιτρακι 250 αλογα θα πυροβολαει.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
:inlove:ΓΑΜΑΤΟ!!!2λιτρακι 250 αλογα θα πυροβολαει.
το τετραπορτο ειναι πολυ ωραιο αλλα αυτο που μαρεσει πιο πολυ ειναι η καμπινα του, πολυ μπροστα...
-
Ο χρήστης VAGOSS έγραψε:
:inlove:
το τετραπορτο ειναι πολυ ωραιο αλλα αυτο που μαρεσει πιο πολυ ειναι η καμπινα του, πολυ μπροστα...
Για το focus λες???Εγω λεω για το fiesta.Οσο για το fiesta ειναι το st στην αμερικη svt.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
:inlove:
Για το focus λες???Εγω λεω για το fiesta.Οσο για το fiesta ειναι το st στην αμερικη svt.
ναι για το focus ελεγα ισως να ειμαι απο τους λιγους αλλα πραγματικα μαρεσει
οσο για το fiesta το εχει ο αδερφος μου το 16αρι το sport σε λευκο ολα τα λεφτααναμενουμε το τουρμπατο st
-
Και εμενα μου αρεσει ποιο πολυ το sedan σε σχεση με το hatchback.
-
Πανεμορφο το ST/RS
Με τον 1.6Τ θα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.Επιτελους ενας καλος κινητηρας
-
Τον Οκτώβριο θα παρουσιαστεί η πρώτη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου 1.6 σε Fiesta.
-
εγω θα το λεγα απλα αδιαφορο για να μην πω ασχημο.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω θα το λεγα απλα αδιαφορο για να μην πω ασχημο.σωστόοοος
-
Μπλιαχ!Χάλια είναι
-
Eμένα πάλι μου άρεσε αρκετά.
Ford Fiesta ST