-
Ερώτηση σε αυτές τις ταχύτητες προλαβαίνει να φουσκώσει ο αερόσακος ή είναι οι αερόσακοι για κάποιο όριο ταχύτητας και κάτω?
Γιατί τα crash tests γίνονται με 60 χλμ/ωρα νομίζω . -
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
Ερώτηση σε αυτές τις ταχύτητες προλαβαίνει να φουσκώσει ο αερόσακος ή είναι οι αερόσακοι για κάποιο όριο ταχύτητας και κάτω?
Γιατί τα crash tests γίνονται με 60 χλμ/ωρα νομίζω .προλαβαινει, αλλα αμα στουκαρεις με 250 δε θα ειναι και πολυ χρησιμος.
-
Ακόμα και ο Χάρος δεν σε προλαβαίνει σε αυτές τις ταχύτητες
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το BMW 135i διαθέτει κόφτη τελικής(στα 250 χλμ δίνει το εργοστάσιο) γιατί εγώ πρόσφατα είδα στο κοντέρ 270χλμ.και στην αντιπροσωπεία δεν έχουν ιδέα.....
Στη συμφωνία 'κυρίων' (η κυριών! ) υπάρχει μια σημείωση που λέει ότι έχουν δικαίωμα για ένα +5% στα 250. Άρα (απλά μαθηματικά, μη μπερδεύεστε!) 250*5%=262.5 πραγματικά οπότε περίπου 270 στο ταχύμετρο.
Άλλωστε τα ταχύμετρα πάντα 'κλέβουν', όχι γιατί δεν μπορούν να είναι ακριβή αλλά γιατι πάλι είναι υποχρεωμένοι να τα κάνουν να δείχνουν πιο πολλά από τα πραγματικά για ευνόητους λόγους.
Στη Hayabusa ο κόφτης των 300 είναι 'βάρβαρος' δηλαδή σου κάνει έντονα βηξήματα όπως π.χ. αν είσαι με 3η και μπεις στον κόφτη. Νομίζω ότι στις BMW και γενικότερα στα αυτοκίνητα είναι πιο 'απαλός'.
εμάς πάντως τα ταπεινά S3 πάνε μέχρι 258 χωρίς κόφτη, στη Nardo, και με την αναβάθμιση μου (πρόγραμμα)στα 268 πραγματικά...
με το μαμά πρόγραμμα πράγματι έδειχνε 270 όταν έφτανε τελική κόφτη, τώρα με το πρόγραμμα έχω δει όπως έχω αναφέρει αλλού 271 με GPS! μου εξήγησε όμως φίλος ότι αυτά τα 3χλμ παραπάνω είναι λογικά ως έλλειψη ακρίβειας του GPS (συνήθως 3-5χλμ/ώρα) οπότε μπορεί τελικά να έφτασα την τελική του!
-
Το ιδιο ακριβως και στην GT μου. Εχω δει μεχρι 272 κοντερ.Στο Gps ηταν ακριβως 260
-
Πείτε με φλώρο...άλλα το πιο πολύ που το έχω πάει είναι 220...μετά φοβήθηκα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πείτε με φλώρο...άλλα το πιο πολύ που το έχω πάει είναι 220...μετά φοβήθηκαΚαλα κανεις! Και εγω μεχρι 210
-
Πείτε με φλώρο...άλλα το πιο πολύ που το έχω πάει είναι 220...μετά φοβήθηκαΦλώρε.
ΥΓ:237 στο καντράν (σε ίσιωμα προφανώς).
-
326.3 km/h σε ανηφόρα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
326.3 km/h σε ανηφόρα...αρχίσαμε...
326 με το miata?
Ποιός σε τραβούσε?η πεθερά σου? -
Πείτε με φλώρο...άλλα το πιο πολύ που το έχω πάει είναι 220...μετά φοβήθηκαΚακώς γιατί εκεί στα πολλά... σπάνε όλα τα ραντάρ
http://www.youtube.com/watch?v=yypcyrki ... re=related
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
326.3 km/h σε ανηφόρα...
αρχίσαμε...
326 με το miata?
Δεν με πιστεύεις?
Ποιός σε τραβούσε?η πεθερά σου?
φτου φτου, μακρυά από εμάς.
BMW 135i ΚΑΙ ΚΟΦΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ.