-
χέιτερ κι ο καντονιου;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
χέιτερ κι ο καντονιου;Με σ'ένα στο ρόλο του νούμερο 1 hater του Schumi (χρόοοονια τώρα) μας φτάνει
-
τι σου φτάνει;
-
Νταξ, πολλοί Γερμανοί δε χωνεψαν ποτέ το οτι πήγε και τα σάρωσε όλα με την ιταλική φοράδα.
-
Είμαι hater, το καυχώμαι,
ξέρω την καταγωγή μου,
την ξεφτίλα του επτάκις
τη γλεντώ με την ψυχή μου. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Νταξ, πολλοί Γερμανοί δε χωνεψαν ποτέ το οτι πήγε και τα σάρωσε όλα με την ιταλική φοράδα.Και βέβαια.
Άλλωστε έχει πάρα πολλούς Ιταλούς φανς λόγω Ferrari.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Είμαι hater, το καυχώμαι,
ξέρω την καταγωγή μου,
την ξεφτίλα του επτάκις
τη γλεντώ με την ψυχή μου.φαντάζομαι τη θλίψη σου για την επιστροφή...
-
To ότι δεν πέτυχε τίποτα στα 40φευγα του με ένα μέτριο μονοθέσιο, δε σημαίνει τίποτα. Καλή του ώρα, καλή επιτυχία σε ότι κάνει, δεν ξεχνώ, δεν είμαι αχάριστος. Εδωσε 5 τίτλους στην ομάδα, μόνο οι 2 με 1-2 στη βαθμολογία, άρα πιθανόν κάποιος άλλος να έδινε λιγότερους.
Όσο για τους χάτερς, ας μην ξεχνάνε ότι το Τεϊοποτείον 'Ο κόκκινος βαρόνος' στο Μαρανέλλο, τους έχει κεράσει για 5 ζωές. Το μόνο μελανό σημείο της επιστροφής του ήταν η νίκη του Ντι Κάπριο. Όλα τα αλλα δε με νοιάζουν.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το μόνο μελανό σημείο της επιστροφής του ήταν η νίκη του Ντι Κάπριο. Όλα τα αλλα δε με νοιάζουν.Σιγά το πράγμα. Άλλωστε για μια κωλονικη μιλάμε. Σιγά τα ωά
-
δεν ξεχνώ, δεν είμαι αχάριστος
Το αυτό...
Ειδικά το πρώτο. -
Καθόμαστε εμείς τα γατάκια και κριτικάρουμε από τον καναπέ έναν 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή που γύρισε για να κάνει την καύλα του και αν του καθόταν κανέναν έξτρα πρωταθληματάκι δεν θα του καθότανε άσχημα. Έλα όμως που νόμιζε ότι όλα θα ήταν όπως το 2009 αλλά η ομάδα και μονοθέσιο αποδείχθηκαν μπουρδέλα. Δεν ξέρω τι περίμεναν μερικοί ότι θα κάνει με το κάρο αυτό! Τον φετινό πρωταθλητή να έβαζαν τα ίδια σκατά θα έκανε.
Τώρα οι haters επειδή ηδονίζονται να τον θάβουν χωρίς να λογαριάζουν το μπουρδέλο που οδηγούσε ας το κάνουν... έχει πλάκα να χτυπιούνται γιατί θα αργήσουν να βρουν (και αν) να υποστηρίξουν οδηγό με 7 πρωταθλήματα στην πλάτη.
-
Συγκρινεσαι παντα με τον team mate σου... Οπως και να το δεις δεν πετυχε η επιστροφη του.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συγκρινεσαι παντα με τον team mate σου... Οπως και να το δεις δεν πετυχε η επιστροφη του.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Σιγά τις διαφορές που είχε με το νιούδι ρε Αλέξανδρε και λαμβάνοντας υπόψη ότι στα μισά GP φέτος δεν τερμάτιζε καν για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Αποτυχία της Μερσεντες ήταν και κανενός άλλου. Ατυχής η επιστροφή του ναι... αποτυχία με την καμία.
-
Ο ίδιος είπε ότι απέτυχαν στους στόχους που είχαν θέσει και δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του. Δε χρειαζόμαστε να γινόμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως. Άνθρωπος είναι και γερνάει. Φάνηκε σε ορισμένα αχαρακτήριστα λάθη επιπέδου Γκροζάν-Μαλντονάντο. Μια νίκη πήρε η ομάδα και αυτή με άλλον πιλότο. Δεν είχε πίσω του την υπερομάδα της Ferrari, δεν είχε τα νιάτα του τότε, δεν είχε και τις δοκιμές στις οποίες στηρίζονταν εν πολλοίς. Όπως και να το δεις δεν ήταν επιτυχία η επιστροφή. Όχι ότι περίμενε κανείς πρωτάθλημα, στα πλαίσια του εφικτού πάντα μιλάμε!
-
Για τον ιδιο τον Σουμι, η επιστροφη του πετυχε.
Εκανε τη κ@υλ@ του κι αυτο εχει σημασια.
Τον ζηλευω που στα γεραματα το καταφερε.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
το μόνο που με στενοχωρεί ειναι που δεν ξέρω ποιον θα ψηφίζω του χρόνου...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το μόνο που με στενοχωρεί ειναι που δεν ξέρω ποιον θα ψηφίζω του χρόνου... -
εσύ γελάς, αλλά ουτε τον Κιμ δεν μπορώ να ψηφίζω αφού κι αυτός μέσα στην απειρη τύχη του κατάφερε να κερδίσει...
-
Ασε ρε..
-
Νομίζω ότι το χειρότερο απ' όλα όσον αφορά τη δεύτερη αποχώρηση του Schumacher από το σπορ είναι ότι γίνεται υπερβολικά σιωπηλά και αδιάφορα. Σα να έχουν καταλάβει όλοι ότι 'πρέπει' να φύγει.
Προσωπικά πιστεύω ότι φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά του από αυτές τις τρεις, και η εικόνα που μου άφησε είναι ότι ήταν ουσιαστικότερος από τον Rosberg παρά τη νίκη στην Κίνα.
Δεν πίστευα ότι έπρεπε να τιμωρηθεί για τον Senna, και θα ήθελα να τον δω να ξεκινάει απ' την pole στο Monaco. Αλλά...karma is a bitch (βλ. 2006)
Schumacher επιστροφή #2