-
Ο χρήστης mitsubishi colt έγραψε:
πιστευω οτι ειναι τιμια αγορα , τι λετε οι εχοντες το 5πορτο diesel?
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 104254.aspΜη περιμενεις αμεσα απαντηση,τα πρωτα ουσιαστικα παραδιδονται αυτες τις μερες.
Εγω που το οδηγησα μπορω να πω οτι ειναι αξιολογοτατο,εχοντας μαλιστα και το 6αρι που λειπει απο το αδερφακι του,το Corsa.
Πολλη ροπη,καλουτσικο σαζμαν(πιο καλο απο το corsa κατ εμε),προτεραιοτητα στην ανεση,καλη μονωση του μοτερ οποτε στην καμπινα δεν δυσανασχετεις και σε μια διαδρομη Πυλαια - Καλλικρατεια - Πυλαια(περιπου 55χλμ) με χαλαρους ρυθμους ενα εντυπωσιακο 3,9lt/100km μεσης καταναλωσης με βαση παντα το trip!Πηγαινε για test drive,εχουν ολοι! -
καλουτσικο τί εννοεις?ασαφες ή κακη κλιμακωση?το σκεφτομαι για καθε μερα λογω συμπαγων διαστασεων αλλα και για ταξιδι αλεξ/πολη - αγρινιο λογω μεγαλου πορτ μπαγκαζ.απο κρατημα και φρενα πως σου φανηκε?
-
Ο χρήστης mitsubishi colt έγραψε:
καλουτσικο τί εννοεις?ασαφες ή κακη κλιμακωση?το σκεφτομαι για καθε μερα λογω συμπαγων διαστασεων αλλα και για ταξιδι αλεξ/πολη - αγρινιο λογω μεγαλου πορτ μπαγκαζ.απο κρατημα και φρενα πως σου φανηκε?Λιγο βαρυ σαν αισθηση στο χερι(οπελισιο γαρ)και δυσανασχετει τις γρηγορες αλλαγες.Σε νορμαλ ρυθμους ουσιαστικα δεν υπαρχει προβλημα.Απλα υπαρχουν και καλυτερα κιβωτια,αυτο εννοω.Τα φρενα αριστα,απο κρατηματα δεν πιεσα(δεν βοηθησε και η διαδρομη)οποτε δεν εχω αποψη.Για το ταξιδι που λες νομιζω οτι ειναι ειναι το στοιχειο του!Ανετο,ησυχο(με 5η-6η στην εθνικη δεν ακους το μοτερ καθολου)και πολυ οικονομικο.Με 6η και 120 εχει 2000σαλ!Αν πραγματικα ξερεις τι θελεις απο το συγκεκριμενο δεν θα σε απογοητευσει.Καθαρος χιλιομετροφαγος.
-
ναι ρε φιλε?ψαχνω πετρελαιο με χωρους και λιγα εξοδα.στην αρχη ειχα υψηλοτερο μπατζετ αλλα καποια απροβλεπτα θεματα με εριξαν λιγο.δεν πειραζει.αυτο τουλαχιστον με τις μαζεμενες διστασεις του θα ειναι και ευκολο στην πολη.πηρα τηλεφωνο σε ολες τις αντιπροσωπειες στην Β.ελλαδα αλλα και στο αγρινιο και κανενας δεν προκειται να το φερει για test drive.σε επικοινωνια μου στα κεντρικα μου ειπαν οτι τα κομματια ειναι λιγα και μονο στα κεντρικα το εχουν σαν test drive.οσο για το σασμαν με καμια πιο συχνη αλλαγουλα βαλβολινης πιστευω θα στρωσει και να διατηρηθει και να μην εχει την τυχη των vw.
-
Πολύ χαμηλό δεν είναι το μαύρο σπόιλερ μπροστά κάτω από τον προφυλακτήρα; Με μία ανωφέρεια ή κατωφέρεια 7 μοιρών από τις πολλές που έχουμε στην Αθήνα, στάνταρ το σπας.....
-
έμαθα πως το ντίζελ πουλάει πολύ καλά αλλά η σεβρολετ έχει πρόβλημα με τις παραδόσεις, αφού το μοντέλο πάει πολύ καλά ευρωπαϊκά!
Κρίμα γιατί είδα απο κοντά και το σεντάν κ είναι ωραίο -
Δηλαδή δεν υπάρχουν αποθέματα γιατί καταναλώνονται όλα;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δηλαδή δεν υπάρχουν αποθέματα γιατί καταναλώνονται όλα;για τα ντίζελ μου είπανε, πως κινούνται πολύ σε όλη την ευρώπη κ πως η αναμονή αγγίζει τους 4 μήνες.
επίσης, ελπίζουν μέσα στη χρονιά να έρθει ο τουρμπο 1.4 που κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ -
Περίεργο και καλό για τη Chevrolet. Έχουν ζήτηση τα turbo με μόνο 1400 κυβικά στην Αμερική; Τέτοιοι κινητήρες ζητούνται περισσότερο στην Ευρώπη νόμιζα.
Chevrolet Aveo sedan 2012