-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολυ δουλεια να βγει η αντλια??? Τι διαολο σε δουλευει μου φαινεται...Τη δουλεια αυτη σιγουρα την εχει ξανακανει 100 φορες..Κατα τη γνωμη μου πηγαινε το αλλου αφου μαλιστα αυτος εχει αλλαξει και μια αντλια μια φορα ηδη...Το 'πολύ δουλειά' = θέλει περισσότερα λεφτά.
Καλύτερα βρες κάποιον άλλο γιατι απ'οτι κατάλαβα πάει να 'βγάλει' ο τύπος για κάτι που μπορει ουσιαστικά να μην κοστίζει τίποτα. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το τούλι είναι και αυτό καρκινογόνο όμως. Όποιος έχει δουλέψει σε βιοτεχνία, ξέρει. Μην περιμένετε τον Ευαγγελάτο να τα λέει όλα.KΚάτι άκουσα και για τις ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με το αλάτι στην αρετσου..
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ο funkyreverend λεει οτι ειναι καρκινογονο.εγω θα το παρω το φυτο οπως ειναι και θα το κρεμασω σε ενα μερος η θα το βαλω πισω στην εταζερα.
Εναλλακτικά μπορείς να γεμίσεις με χώμα το πίσω κάθισμα και να το φυτέψεις.
Κάτι άκουσα και για τις ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με το αλάτι στην αρετσου..
Σε χειμωνιάτικους δρόμους που βάζουν συνέχεια αλάτι, οι αλουμινίου σκουριάζουν περισσότερο από τις σιδερένιες.
Τα χιονολάστιχα σε σιδερένιες ζάντες. -
Πάντα, κάτι ξέρει ο Γερμανός που τα βάζει πάντα σε σιδερένια μαύρη
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ο funkyreverend λεει οτι ειναι καρκινογονο.
εγω θα το παρω το φυτο οπως ειναι και θα το κρεμασω σε ενα μερος η θα το βαλω πισω στην εταζερα.Εναλλακτικά μπορείς να γεμίσεις με χώμα το πίσω κάθισμα και να το φυτέψεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+1γιαυτό λεβάντα από τον κήπο σε τούλι
Εγώ είχα βάλει κ δεν μύριζε καθόλου. wtf?
-
Φιλε fable ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στο 206 με την διαρροη της βενζινης.Το προβλημα ειναι σε μια φλατζα στην αντλια βενζινης που βιδωνει στο ντεποζιτο.Εχει ξεραθει και χανει καυσιμο ιδιαιτερα οταν κανεις αποτομους ελιγμους.Φροντισε να το κανεις γιατι ειναι επικυδυνο να παρει φωτια.Το κοστος δεν ειναι μεγαλο περισσοτερο στοιχιζει η εργασια.Αυτο μπορει να εγινε αν καποα στιγμη στο παρελθον σου αλλαξαν αντλια βεζινης.
Peugeot 206 Μυρίζει βενζίνη όταν τρέχω