-
Eλα βρε Hannib , την χαιρετουρα με το που ανεβαινει στο βαθρο εννοω .... μ'αυτην την προτεραιοτητα δεν δειχνει οτι τιμα τους συναθλητες του , οποιοι κι αν ειναι αυτοι ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eλα βρε Hannib , την χαιρετουρα με το που ανεβαινει στο βαθρο εννοω .... μ'αυτην την προτεραιοτητα δεν δειχνει οτι τιμα τους συναθλητες του , οποιοι κι αν ειναι αυτοι ?Sygnwmh poy ksanarwtaw. Alla sto Ellanta den dinoyn ta xeria metaksy toys sto podium?
Τα σχετικά με τις προτάσεις για αγώνες ταχύτητας στο ομώνυμο θέμα http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=44397[/Mod]
-
Xαζευα πριν λιγο το site της Ιταλικης ομοσπονδιας με 5 ροντε και ενα πρωταθληματικο (http://www.youtube.com/watch?v=AAoO1I3J9fg )αυτης της εβδομαδος , και στην συνεχεια ειδα αυτο .... http://www.youtube.com/watch?v=xYtA3ftokAs και μου εκανε εντυπωση οτι στα τζερσεΪ ειχαν βαλει τσουβαλακια με αμμο ! και σκεφτηκα ποσο ποιο οικονομικη λυση και χωρις ταλαιπορια ,ειναι να εχει μια λεσχη ετοιμα τα τσουβαλακια της σε μια αποθηκη μαζι με τα τζερσει ......
Το αλλο βεβαια που μου περασε απ'το μυαλο σαν εικονα (και το εδιωξα αμεσως φυσικα ) ηταν οτι θα μπορουσε αυτο το κατεβασμα να ηταν στην Πορταρια , αλλα βεβαιως η Πορταρια ειναι τι να μας ....κλασει το Como τωρα ..... ουτε να το σκεπτεστε .
Δειτε κι αυτο ,http://www.youtube.com/watch?v=_E8pU_pvoQg φρεσκο ειναι , ειδικα στο δευτερο μερος λεει, αλλα δεν ντρεποντε τσ τσ τσ .... να τρεχουν μες' τα χωρια οι παλιο .....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Xαζευα πριν λιγο το site της Ιταλικης ομοσπονδιας με 5 ροντε και ενα πρωταθληματικο (http://www.youtube.com/watch?v=AAoO1I3J9fg )αυτης της εβδομαδος , και στην συνεχεια ειδα αυτο .... http://www.youtube.com/watch?v=xYtA3ftokAs και μου εκανε εντυπωση οτι στα τζερσεΪ ειχαν βαλει τσουβαλακια με αμμο ! και σκεφτηκα ποσο ποιο οικονομικη λυση και χωρις ταλαιπορια ,ειναι να εχει μια λεσχη ετοιμα τα τσουβαλακια της σε μια αποθηκη μαζι με τα τζερσει ......Το αλλο βεβαια που μου περασε απ'το μυαλο σαν εικονα (και το εδιωξα αμεσως φυσικα ) ηταν οτι θα μπορουσε αυτο το κατεβασμα να ηταν στην Πορταρια , αλλα βεβαιως η Πορταρια ειναι τι να μας ....κλασει το Como τωρα ..... ουτε να το σκεπτεστε .
Δειτε κι αυτο ,http://www.youtube.com/watch?v=_E8pU_pvoQg φρεσκο ειναι , ειδικα στο δευτερο μερος λεει, αλλα δεν ντρεποντε τσ τσ τσ .... να τρεχουν μες' τα χωρια οι παλιο .....
NTΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!
ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Το δεχομαι , (αν μπορουσε να γινει) .....
Ετσι οπως μας εχουν πουλησει αυτα τα ζωντοβολα που μας κυβερνανε , σαν αλοδαπος θα εχω περισσοτερα προνομια
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Το αλλο βεβαια που μου περασε απ'το μυαλο σαν εικονα (και το εδιωξα αμεσως φυσικα ) ηταν οτι θα μπορουσε αυτο το κατεβασμα να ηταν στην Πορταρια , αλλα βεβαιως η Πορταρια ειναι τι να μας ....κλασει το Como τωρα ..... ουτε να το σκεπτεστε .Η Πορταρια δε θα ειχε προβλημα να εχει και τριτο αγωνα, αλλωστε ποτε δεν ειχε προβλημα με τους αγωνες η τοπικη κοινωνια γιατι ξερει οτι αφηνουν λεφτα σε σχετικα νεκρα ΣΚ. Αλλου προφανως ειναι το θεμα.
-
Αλλωστε αν θελετε να γελασουμε με οσα γνωριζετε απ'τον χωρο (και γνωριζετε πολλα ,σαν πρωτα πρακτορια που εισαστε κι οι δυο ) εχουμε εδω σελιδα ειδικη ......
Το τι ραδιο αρβυλα κυκλοφορει στο παρακυκλωμα για ολους και για ολα ...... ειδικα απο καποια ατομα σιγανοπαπαδιτσες , που σιγουρα θα σας παιρνουν τηλεφωνο και σας τα λενε , θα μπορουσατε οντως , να εχετε την καλυτερη μεσημεριανη εκπομπη με απειρο γελιο , και θα επιτελουσατε στο εργο και συμορφωσης των αφελων φιλων σας .......
Αυτο ειναι συνεχεια ...αυτου !
Re: ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010
από APR » 02/12/10 2:40Συγκεντρωθητεεεεεε ...μεγαλωσατε , επικεντρωθητε στο τι μπορειτε να προσφερετε στο σπορ τωρα (και μπορειτε) κι αφηστε τους πυροβολισμους (με τα ασφαιρα) οπως ο καθε ασχετιδης απ'το πουθενα , που μπαινει και ριχνει την παπαρια του .........
Δεν εισαστε αλεξιπτωτιστες , η τωρα η ποτε ειπαμε , αυτο πρεπει να το εχετε χωνεψει , αν οχι αντε γεια ..........!
Ο ειδικος προτασιολογος -παθοπλογος οπως βλεπετε ,( μπορει να εχει τις εκλαμψεις του, με τα ειδικα μαθηματα ) ΑΛΛΑ ... ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ , ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟ ! θαυμασιο ! οι υπολοιποι , παλιοσειρες και ......... ?
-
Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, λείγουν οι Συμμετοχές για Ράλι Μοντε Καρλο...Που θα γίνει 19-22 Ιανουαριου 2011...! Φανταστείτε λοιπόν Οργάνωση...Τι κάνουν οι Ανθρωποι.!Ο αγώνας, πάλι δεν μετράει στο WRC.
Το 'κουφό' της ιστορίας είναι οτι η συμμετοχή είναι δωρεάν... Αραγε θα το δούμε ποτέ αυτό και σε κανεναν Ελληνικό Αγώνα? -
Ο χρήστης van έγραψε:
Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, λείγουν οι Συμμετοχές για Ράλι Μοντε Καρλο...Που θα γίνει 19-22 Ιανουαριου 2011...! Φανταστείτε λοιπόν Οργάνωση...Τι κάνουν οι Ανθρωποι.!Ο αγώνας, πάλι δεν μετράει στο WRC.
Το 'κουφό' της ιστορίας είναι οτι η συμμετοχή είναι δωρεάν... Αραγε θα το δούμε ποτέ αυτό και σε κανεναν Ελληνικό Αγώνα?Για να μην μπαίνουν τρελές ιδέες σε κανέναν, πράγματι η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το πρόβλημα, όμως, είναι το εξής:
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει 250 συμμετοχές, από τις οποίες η λέσχη θα επιλέξει τις καλύτερες 100 κατά τη γνώμη της. Τα υπόλοιπα 150 πληρώματα δεν πρόκειται να τρέξουν. Μάλιστα η λέσχη δήλωσε ότι από του χρόνου θα αυξήσει το όριο σε 150 αυτοκίνητα προκειμένου να μη μένει απέξω τόσος κόσμος. Τα ονόματα που συμμετέχουν φέτος είναι πρώτης κλάσης, πρώην WRC οι περισσότεροι. Το πιο αστείο απ' όλα είναι ότι η ίδια η λέσχη αρνήθηκε να μπει στο WRC για φέτος και του χρόνου, παρόλο που της ζητήθηκε από τη FIA. Οποιαδήποτε σύγκριση με την ελληνική πραγματικότητα είναι τουλάχιστον άστοχη.Υ.Γ. Το εισιτήριο πήγαινε-έλα για Λυών, 60 χλμ από το κέντρο του αγώνα, είναι μολις 210 ευρώ. Τα μέρη είναι άπαιχτα και μπορείτε να νοικιάσετε Fiesta με μόλις 34 ευρώ τη μέρα. Μόνο που ήδη από τώρα δεν υπάρχει ούτε ένα δωμάτιο ελεύθερο για τις μέρες του αγώνα στην ευρύτερη περιοχή.
-
το να κανείς κάτι δωρεάν σημαίνει ότι ξέρεις τι κανείς, και δεν περιμένεις το αποτέλεσμα,,, με δεδομένο ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν !!
έχεις να καλύψεις τους κριτές τα ασθενοφόρα τους γερανούς κτλ ..Τα ξενοδοχεία , εστιατόρια , ο τουρισμός γενικότερα θα φέρουν κόσμο , επίσης σίγουρα ο αγώνας θα υποστηρίζεται πίσω από ομοσπονδία και κάποιων σοβαρό χορηγό..
εμείς εδώ τι έχουμε να κερδίσουμε,,, πες ότι το παλλάδιο είχε συμμετοχή δωρεάν ..πάλι οι ίδιοι θα έτρεχαν , όποτε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο,, ας γίνει ο πρώτος αγώνας όχι δωρεάν , 20%- και θα υπάρξει ενδιαφέρον ,,
ας δοθούν κίνητρα στους αγωνιζόμενους ( όχι σε όλους ) στους 2 πρώτους τις κάθε κατηγορίας ,,, δεν λεμε να υπάρχουν χρηματικά έπαθλα ,, αυτά όσοι τα πρόλαβαν,, όμως το να δίνεις ένα set ελαστικά στον κάθε πρώτο είναι δουλεία ,,
-
Δεν βάζει κανείς τίποτα πίσω στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αυτό είναι το πρόβλημα.
Όλοι οι αγωνιζόμενοι παίρνουν ο,τι μπορούν να προσφέρουν οι εκάστοτε οργανωτές και οι 'επιχειρηματικές επαφές' που χρησιμοποιούν, πολλές φορές μένοντας και υποχρεωμένοι, για να γίνει ο αγώνας τους.
Απο τους αγωνιζόμενους-ερασιτέχνες φυσικά δεν μπορείς να απαιτήσεις κάτι πέρα απο την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους αφού ήδη με στερήσεις οι περισσότεροι συντηρούν το όνειρο.
Απο τους κριτές που τρέχουν για τη μούρλια τους πάνω κάτω σαν τρελλοί την Ελλάδα τι να ζητήσεις παραπάνω (βάλτε και κανένα αυτοκολλητάκι thanx for marshalling κανένας!)
Οπότε πως να γίνουν αγώνες έτσι όπως τους ονειρεύεστε και σείς οταν διοργανωτικά στοιχίζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5οο Ευρώ ανά αγωνιστικό χιλιόμετρο σήμερα;
Ποιός πάλεψε για να χορηγήσει ΟΛΟ το πρωτάθλημα ή το κύπελλο ή την κλάση κ.ο.κ. με ανάλογο ποσό για να είναι όλα εξασφαλισμένα;
ελπίζω μόνο σε αργά και σταθερά βήματα προς μια εξισορροπούσα κατάσταση έως οτου συνέλθει ο θεσμός και να -ξανα-αξίζει να προβληθεί κάποιος σ'αυτόν...no pay-no play -
Mμμμμ ωραια πραγματα εγραψες papazent μας εδω ...... και μου εδωσες και μια ιδεα -πασα , για αυτο που ειπες περι ...... για σκεψου να αρχισει μια πορεια που καποιοι που αγαπουν περισσοτερο καποιες κλασεις , να βρουν χορηγο ομαδικο , και να βαζει π.χ. τα εξοδα των συμμετοχων τους , και να αρχισει ενα νταραβερι ωραιου ανταγωνισμου χορηγων ..........
-
Ενας χορηγός θα μπορουσε να ειναι ο....ΟΣΕ...
με αυτοκινηταμαξες οπου θα μεταφερονταν τα αγωνηστικά κατ' αρχην...
Θα 'λυνωταν' ( ισως ) και το θεμα Βορειων - Νοτιων...
το θεμα της ταχυτητας με την προσβαση στις Σερρες...
λεω τωρα μια ιδεα.... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ενας χορηγός θα μπορουσε να ειναι ο....ΟΣΕ...
με αυτοκινηταμαξες οπου θα μεταφερονταν τα αγωνηστικά κατ' αρχην...
Θα 'λυνωταν' ( ισως ) και το θεμα Βορειων - Νοτιων...
το θεμα της ταχυτητας με την προσβαση στις Σερρες...
λεω τωρα μια ιδεα....Ποσα εκατομυρια την ημερα ειπαμε βαζει μεσα το Ελληνικο δημοσιο ο ΟΣΕ?
-
Και θα το βαλει περισσότερο αν κολλήσει ενα αυτοκινητοβαγωνι στο τελος του συρμου να μεταφερει τα αγωνιστικά και να διαφημιστει...
και αν μη τι αλλο ΑΥΤΟ το βαγωνι, να ειναι .......'υπαρκτό'...
Οχι οτι εχεις αδικο, αλλα ενα βαγονι που θα 'λογιστει' στα διαφημιστικά εξοδα δεν νομιζω οτι θα κανει για τον ΟΣΕ την διαφορά..
αλλα στους αγωνες μπορει να την κανει...
κι οπως ειπα αυτο αν μη τι αλλο θα ειναι νομιμο βαγωνι σε ενα δρομολογιο που ετσι κι αλλιως θα γινοταν.. -
http://www.rallylink.it/calendari/2011/cir_2011.htm
Kαλα , αυτοι ειναι για δεσιμο ..... ακου πρωταθλημα 8 αγωνων , με 2 χωματινους .....τσ τσ τσ , φτωχομπ...ες πα πα
Που πανε βρε οι ασχετοι .... δεν εχουν κανεναν που να ξερει απο ....αγωνες εκει και να επικοινωνει με το περιβαλον ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
http://www.rallylink.it/calendari/2011/cir_2011.htmKαλα , αυτοι ειναι για δεσιμο ..... ακου πρωταθλημα 8 αγωνων , με 2 χωματινους .....τσ τσ τσ , φτωχομπ...ες πα πα
Που πανε βρε οι ασχετοι .... δεν εχουν κανεναν που να ξερει απο ....αγωνες εκει και να επικοινωνει με το περιβαλον ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.
ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 150 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ 1700 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 80-90 ΣΤΟ ΧΩΜΑ . ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΦΕΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΗ,ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ? 'ΦΩΤΕΙΝΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ' ΜΟΥ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.
ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 150 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ 1700 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 80-90 ΣΤΟ ΧΩΜΑ . ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΦΕΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΗ,ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
'EL-EM'
...πω πω , ειναι μην βαλεις το ακατοικητο να δουλεψει ......οταν αρχιζει ...... κατεβαζει .....
Αστο με τετοιες δεν δινω συνεχεια στην κουβεντα , διαβαζουν και ανθρωποι που δεν το εχουν διακοσμιτικο περιβλημα .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.
'EL-EM'
...πω πω , ειναι μην βαλεις το ακατοικητο να δουλεψει ......οταν αρχιζει ...... κατεβαζει .....
Αστο με τετοιες δεν δινω συνεχεια στην κουβεντα , διαβαζουν και ανθρωποι που δεν το εχουν διακοσμιτικο περιβλημα .......
ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΛΑ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
http://www.rallylink.it/calendari/2011/cir_2011.htm
Kαλα , αυτοι ειναι για δεσιμο ..... ακου πρωταθλημα 8 αγωνων , με 2 χωματινους .....τσ τσ τσ , φτωχομπ...ες πα πα
Που πανε βρε οι ασχετοι .... δεν εχουν κανεναν που να ξερει απο ....αγωνες εκει και να επικοινωνει με το περιβαλον ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.
'EL-EM'
Καλημέρα!
Με βάση αυτών που διάβασα πιο πάνω μπήκα να δώ τις συμμετοχές στους αγώνες που έγιναν το 2010!Και είδα
Αγώνες Πρωταθλήματος Ασφάλτου (μετρούν και στο Κύπελο ασγάλτου)Φθιώτιδας -->71 συμμετοχές
Κένταυρος --> 50 συμμετοχές
Δ.Ε.Θ --> 53 συμμετοχές
Παλάδιο --> 113 συμμετοχέςΑγώνες Πρωταθλήματος Χωμά (μετούν και στο κύπελο Χώματος)
Ολυμπιακό(πρωτος αγώνας της σεζόν)-->57 συμμετοχές
Κορίνθου -- > 41 συμμετοχές
Ελπα(τρέχουν και ξένοι)-- >52 συμμετοχέςΠάμε τωρα και στους υπόλοιπους αγώνες που μετρουν μόνο στο κύπελο
Κυπελο Ασφάλτου
Φίλιππος --> 37,Αχαιός-->49,Κρήτης-->57
Κυπελο Χώματος
Χαλκιδικής-->24,Λιβαδειάς-->44,Πύργου-->37Εγραψα όλα τα στοιχεια!Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας!Αν και είναι προφανές οτι δεν κινήθηκαν πάνω κατω τα ιδια!
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !