-
ο συνοδηγός ήταν μεγάλη ιστορία να πάει 100 μέτρα μπροστά να τους κόβει ;
καλά, η οργάνωση τελείως για τα πανηγύρια... τόσα παρκαρισμένα σε τόσο στενό σημείο δεν παλεύεται με τίποτα...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ο συνοδηγός ήταν μεγάλη ιστορία να πάει 100 μέτρα μπροστά να τους κόβει ;καλά, η οργάνωση τελείως για τα πανηγύρια... τόσα παρκαρισμένα σε τόσο στενό σημείο δεν παλεύεται με τίποτα...
Νικολακη να σου στειλω ενα dvd να δεις σε ελληνικοτατο rally sprint τετοιο παρκαρισμα να σου σηκωθει η τρίχα?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ο συνοδηγός ήταν μεγάλη ιστορία να πάει 100 μέτρα μπροστά να τους κόβει ;
καλά, η οργάνωση τελείως για τα πανηγύρια... τόσα παρκαρισμένα σε τόσο στενό σημείο δεν παλεύεται με τίποτα...
Νικολακη να σου στειλω ενα dvd να δεις σε ελληνικοτατο rally sprint τετοιο παρκαρισμα να σου σηκωθει η τρίχα?
Και βεβαίως Γιάννη μου καλέ, υποτίθεται ότι υπάρχουν κριτές, γνώστες του αντικειμένου, και όχι κατσίκια από της γύρο στάνες, και αυτοί έχουν ένα μικρό κόστος. Και βεβαίως πριν τον αγώνα περνάνε 000 00 0 που πρέπει να μην φοράνε παρωπίδες.
Και βεβαίως να υπάρχει αλυτάρχης και αγωνοδίκης, που να μην ανήκουν στην σχολή του «δεν βαριέσαι».
Και οπωσδήποτε παρατηρητής, που να μην επιτρέψει, και να αναφερθεί για να τιμωρηθεί μια λέσχη που κάνει ατασθαλίες. Ζητάω πολλά?.
Και όλα αυτά ‘πίπες’ στον αγώνα του βίντεο.
Και οπωσδήποτε, το πλήρωμα και του πρώτου και του δεύτερου ήταν π@π@ρια, από πλευράς γνώσης κανονισμού.
Ο φίλος σου ΑΝΤΩΝΗΣ.ΞΥΝΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ...!!!
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
Νικολακη να σου στειλω ενα dvd να δεις σε ελληνικοτατο rally sprint τετοιο παρκαρισμα να σου σηκωθει η τρίχα?όλα στο youtube
-
εγώ θυμάμαι και μια Ελάτεια σε ακρόπολις του 2003(αν δεν κάνω λάθος) που ακυρώθηκε και είχε μέσα έτσι παρκαρισμένα αυτοκίνητα θεατών...τζάααααμπα φάγαμε ταλαιπωρία τότε για να προλάβουμε...
-
Aν αναφέρεσαι στήν κατηφορική Ελάτεια , τήν είχε ακυρώσει ο... soaa wrc
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
εγώ θυμάμαι και μια Ελάτεια σε ακρόπολις του 2003(αν δεν κάνω λάθος) που ακυρώθηκε και είχε μέσα έτσι παρκαρισμένα αυτοκίνητα θεατών...τζάααααμπα φάγαμε ταλαιπωρία τότε για να προλάβουμε...Αυτη ειχε ακυρωθει μετα απο αιτημα των εγοστασιακων ομαδων λογω της 'παλαβης' της κατηφορας (ειχαν γινει δηλωσεις τοτε on camera)
-
ναι για την κατηφορική λεω...σκατόφλωροι θα ήτανε...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
εγώ θυμάμαι και μια Ελάτεια σε ακρόπολις του 2003(αν δεν κάνω λάθος) που ακυρώθηκε και είχε μέσα έτσι παρκαρισμένα αυτοκίνητα θεατών...τζάααααμπα φάγαμε ταλαιπωρία τότε για να προλάβουμε...Νομίζω έχεις δίκιο (σίγουρα θυμάμαι να είχε ακυρωθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, που παραπέμπει σε πρόβλημα με τους θεατές, και όχι πριν τον αγώνα, που σημαίνει αίτημα των οδηγών) και η κατηφόρα στην οποία αναφέρεσαι (ο soaa wrc ) ήταν μια παραλλαγή του Στειρίου που έβγαινε σε κάτι φουρκέτες-γκρεμούς στο δρόμο Λιβαδειάς-Αράχωβας.
Μπορεί πάλι να κάνω και λάθος
-
Απ' όσο θυμάμαι η Ελάτεια ήταν λόγω θεατών.
Ο soaa wrc, αν δε με απατά η μνήμη μου, έχει ακυρώσει ένα άκρως επικίνδυνο κατηφορικό κομμάτι με γκρέμια στο τελείωμα της Γραβιάς (πάνω από το χωριό) και άλλο ένα εκεί που λέει ο nass, εξίσου επικίνδυνο. Και για να φέρω το θέμα στα καθ' ημάς, παραπλήσιοι ή ακόμα μεγαλύτεροι και πιο κάθετοι γκρεμοί υπήρχαν φέτος σε συγκεκριμένα σημεία τριών ασφάλτινων Ε.Δ. του πρωταθλήματος (σε τρεις διαφορετικούς αγώνες), για τα οποία ούτε καν ακούστηκε τίποτα. -
-
εγώ θυμάμαι και μια Ελάτεια σε ακρόπολις του 2003(αν δεν κάνω λάθος) που ακυρώθηκε και είχε μέσα έτσι παρκαρισμένα αυτοκίνητα θεατών...τζάααααμπα φάγαμε ταλαιπωρία τότε για να προλάβουμε...
Αυτη ειχε ακυρωθει μετα απο αιτημα των εγοστασιακων ομαδων λογω της 'παλαβης' της κατηφορας (ειχαν γινει δηλωσεις τοτε on camera)
με το 100%!!.
Α.
Ροτόντας μαθαίνεις διασταυρώνεις και διορθώνεις τον εαυτό σου!!!. Μην λάβετε υπόψη σας το 100% μου!.
Είχε πράγματι διατυπωθεί δυσφορία από τους manager των εργοστασιακών ομάδων η κατηφόρα, και μάλιστα on camera, όπως σωστά περιγράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ, και συζητιότανε, μα έτσι μειωνότανε η εναλλακτική μας ικανότητα.
Όπως πολλή σωστά γράφει και ο el matador, στην Κ3 υπήρχαν αυτοκίνητα που το θέμα διευθετήθηκε έγκαιρα από αέρος από τον ΝΙΚΟ.
Τελικά ο ρουφιάνος (διαγράφετε μια λέξη) της FIA έκοψε την ιδική από αέρος, λόγο μεγάλου κοπαδιού δίποδων προβάτων!, από αέρα. Σκέπτεστε να ήταν με 4Χ4?. Όλοι θα είχαμε αναμνηστικό κομμάτι από επάνω του!!!…σωτήρια τα ελικόπτερα!!.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Στον ποντο Αντωνιε! Μενει να ανεβασω ισως αν βρω χρονο το on camera
-
Κριτης-αστερι,σε καποιον αγωνα του εξωτερικου
Είναι αυτό που γράφω περί κριτών, μαζεμένων από της στάνες της ευρύτερης περιοχής!!…..
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ο αγώνας είναι του WRC, το κόκκινο αυτοκίνητο είναι η C4 του Sordo και το 'αστέρι' φοράει πηλίκιο.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Κριτης-αστερι,σε καποιον αγωνα του εξωτερικου
Είναι αυτό που γράφω περί κριτών, μαζεμένων από της στάνες της ευρύτερης περιοχής!!…..
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ο αγώνας είναι του WRC, το κόκκινο αυτοκίνητο είναι η C4 του Sordo και το 'αστέρι' φοράει πηλίκιο.
Δικαιο έχεις μαλλον.Αυτο δικαιολογει και τη χειρονομια του στυλ 'κόψε ταχυτητα' που κανει με το αριστερο του χερι.
-
Για ολα τα γουστα ετσι για ορντεβ της αγωνιστικης που ερχεται .......
υ.γ. λιγο μετα την μεση κοιτα το πουντο ταφος .........
-
Αυτο δεν ειναι ορντεβ αλλα κυριως πιατο (ιταλικο μενου)
Τιποτα σε ελληνικη γευση εχουμε γιατι με εκοψε βραδιατικα .
Καλο μας βραδυ και ονειρα γλυκα. -
Λοιπον επειδη λετε οτι μισω τα φτερουγατα ..... οταν δειτε να τα πηγαινουν ετσι και στο πατριδα μας οι φτερου γατοι .... φωναξτε με να τους ζητησω συγνωμη να γραψω και στον κοσμο που δεν παταει στους αγωνες οτι ειναι μονον για .... μπαλακια
http://www.dailymotion.com/video/x97ito ... intro_auto
-
-
Λοιπον επειδη λετε οτι μισω τα φτερουγατα ..... οταν δειτε να τα πηγαινουν ετσι και στο πατριδα μας οι φτερου γατοι .... φωναξτε με να τους ζητησω συγνωμη να γραψω και στον κοσμο που δεν παταει στους αγωνες οτι ειναι μονον για .... μπαλακια
http://www.dailymotion.com/video/x97ito ... intro_auto
Από τι να ξεκινήσω, από τους μελαχρινούς αγγέλους?. Από την ‘ράμπα’?, (ίδια με της Ιτέας!!). από τα μοτορια?. Από τα ατελείωτα χέρια?.
Για ένα είμαι σίγουρος, ότι είσαι ένα γερο προβοκάτορας της ελληνικής πραγματικότητας!!! …..
Τέτοια δείχνε και θα αδειάσουν τα βουνά από πελάτες!!!…. γιατί εάν ελπίζεις για τέτοιους έλληνες οδηγούς, πλανάσαι πλάνη οικτρά.
Δυστυχώς και οι καλοί που έχουμε, ελλείψει συναγωνισμού, οδηγούν δυο κλικ αργότερα.
ΑΝΤΩΝΗΣκαι να συμπληρωσω και να πω να προσεξουμε και λιγο τα νουμερα στις πορτες 200+ και εμεις εδω με το ζορι 20+ ,30+ ,40+
-
Έχουμε και δω κοντά στη γειτονιά ένα τέτοιο χαζό!
Όποιος βρει τον έρμο τον φωτογράφο στο 1.02 που τραβιέται βλέποντας να ρχεται πάνω του ο Popov με τις πόρτες κερδίζει μια φωτογραφία του φωτογράφου με αφιέρωση!
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !