Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !
    • 1
    • 2
    • 34
    • 35
    • 36
    • 37
    • 38
    • 36 / 38
    Ελληνικοί Αγώνες
    82
    755
    3197
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kampas last edited by

Εγώ θα βαράω παλαμάκια μόνο στους οδηγούς με καστανά μαλλιά, μάτια μελιά και ύψος πάνω απο 180cm.

Τις σαπουνόπερες τύπου 'Θέλουμε νέο αίμα για να πάει το σπορ μπροστά, αλλά τους θέλουμε σε συγκεκριμένες κατηγορίες με συγκεκριμένα οχήματα' και άλλα εκλεκτά ανέκδοτα ............ τις γράφω !

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        el-em last edited by

Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
        Εγώ θα βαράω παλαμάκια μόνο στους οδηγούς με καστανά μαλλιά, μάτια μελιά και ύψος πάνω απο 180cm.

Τις σαπουνόπερες τύπου 'Θέλουμε νέο αίμα για να πάει το σπορ μπροστά, αλλά τους θέλουμε σε συγκεκριμένες κατηγορίες με συγκεκριμένα οχήματα' και άλλα εκλεκτά ανέκδοτα ............ τις γράφω !

Like Like Like !!!

'el-em'

• A
          apr last edited by

Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:

A xa xa ....... μην ξεχασεις και τους ......χιουμοριστες ! j.l.y. & l.m. !

• E
            el-em last edited by

off topic [mod]

• A
              apr last edited by

Μη το συνεχίζεται και οι δυο σας. [mod]

• S
                scn last edited by

• K
                  kampas last edited by

Θέλουμε το σπορ να πάει μπροστά ; Θέλουμε !

Θέλουμε νέες συμμετοχές για να γίνει αυτό ; Θέλουμε ;

Απο εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάμε αν η νέα συμμετοχή θέλει να τρέξει με καροτσάκι του super market στην κατηγορία με τα καροτσάκια. Δεν θα πάει έτσι μπροστά το σπορ ; Και αν όχι, γιατί ;

Πως θέλουμε τελικά να πάει μπροστά ; (1) Απο άποψη οικονομικής ανάπτυξης της ομοσπονδίας ; (2) Απο άποψη εμπορική, προώθηση του αθλήματος και προβολής αυτού ; (3) Απο άποψη προσέλευσης θεατών ; (4) Απο την άποψη της ανάπτυξης της αγοράς των συνεργείων και των ανταλλακτικών ; Μήπως όλα τα παραπάνω ; Και για ποιόν λόγο δεν θα βοηθήσει σε όλα τα παραπάνω μια συμμετοχή, ανεξάρτητα με την κατηγορία που θα επιλέξει να συμμετέχει ; Δεν είναι λιγάκι υποκριτικό λοιπόν το να χειροκροτούμε επιλεκτικά, ενώ παράλληλα ισχυριζόμαστε πως η άνθηση του αθλήματος ήταν, είναι και θα παραμείνει η μοναδική μας προτεραιότητα ;

Τι περιμένουμε τελικά απ'το motorsport ; Να μας βγάλει απ'την κρίση ; Μα μας βγάλει απ'την ύφεση ; ΝΑ φύγει το ΔΝΤ ; Γιατί τελικά, όλοι θέλουμε να πάει μπροστά,αλλά ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Αποφασίστε τι είναι τελικά αυτό που θέλετε να επιτευχθεί, αλλά μέχρι τότε αφήστε με ήσυχο να τρέχω με το καροτσάκι μου χωρίς κριτικές και ειρωνείες.

Είχαμε τους εθνοπατέρες στην πολιτική, τώρα μας ήρθαν και στον μηχανοκίνητο ...

• A
                    apr last edited by

Mηπως να πεταχτεις μεχρι την χωρα των λορδων να ευχαριτηθεις οτι τραβαει ο οργανισμος σου ?

Youtube Video

Εδω στην χωρα αυτη του .... , που οπως (κι απο καποιες επιστολες) που ειδα , αρεσει σε αρκετους νεοελληναρακους αδιαφοροντας για το αυριο (που φυσικα δεν θα ειναι εκει οι ιδιοι) το εχουμε δει ....εκατονταδες φορες το εργο , απο την παντελη ελλειψη αγωνιστικης τους παιδειας
                    **Πουλανε **μονον , μουρη για ριζοσπαστικες δηθεν ιδεες , πρωτοποριακες (τις ιδιες με παραλαγες απαιτησεις ειχαν χροοονια κι αλλοι πριν ψευτοοδηγαραδες ) που εξαφανιστηκαν οταν διαπιστωσαν οτι ειναι λουζερς !

Ακομα ειναι νοπο το αιμα των παιδιων στο ωτοφεσιβαλ , απο κατι παρομοιους οδηγαραδες και κατι αλλους ελαφρομυαλους που τους το τους πραγματικοτητα !

Εισαι πολυ ** σε ολα ** για να πουλησες εξυπναδες εδω μεσα ! στην παρεα σου ισως μπορεις !

Εχεις δει πουθενα στον κοσμο να λεει ο αθλητης θελω να μου κανετε προκηρυξη στα μετρα του μ'αυτο το ακοντιο η την σφυρα η το σκαφος που εχω ?

Σοβαρευτειτε ............ η νεολαια του ιντερνετ , που ξερει μονον να βλεπει , να θελει να μιμηθει τι γινεται στο εξωτερικο , ΚΑΙ να ζητα μονον αυτα που εξυπηρετουν .... .

Φοβερες πρωτοποριακες ιδεες ,( μερους νεολαιων ) διακεκριμενης ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ !

Αυτοι θελουν να κανουν και υποδειξεις στην νεα αρχη του σπορ , για ......αναπτυξη !

Φυσικα δεν εχουν καταλαβει και δεν γνωριζουν (γιατι ειναι μακραν νυκτομενοι απ'το σπορ γενικα , ) οτι η θλιβερη κατασταση που βρησκεται το σπορ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ , ειναι γιατι η , εχει ΤΑ εκκατομυρια δρχ. των αγωνιζομενων , η κυρια απασχοληση τους καιι ενδιαφερον της ηταν το Ακροπολις , δεν ακουσε σχεδον ποτε οπως ωφειλε τα προγραμματα -υγιεις ιδεες αναπτυξης του σπορ απ'τους οδηγους (ΣΟΑΑ) , που τις περισσοτερες φορες μονοι τους εσωναν την πληρη καταρευση , και εξυπηρετουσε τις απαιτησεις ημετερων μονον .

Αναπτυξη απο * δεν υπαρχει ουτε μια στο εκκατομυριο να ερθει , μονον πασαλειμματα , για συμμετοχουλες στα ταμεια , προτιμω κι ας αργησει η νεα γενια οδηγων που ετοιμαζεται , που τουλαχιστον θα εχει αυτα που χρειαζοντε να μποουν να μας κανουν υπερηφανους κι εξω !

Τωρα τι καθομαι και προσπαθω .........(να πεισω? ) σε μια κακο- μαθημενη μεριδα που στην ουσια δεν εχει καμια σχεση με το αθλημα..................

• ?
                      A Former User last edited by

Εγω νομιζω οτι καποια πραγματα (οπως τα παραπανω) πρεπει να τα εξηγεις καλυτερα κε Χρηστο. Δεν γνωριζουν ολοι την προϊστορια που αναφερεις (ή εστω δεν γνωριζουν λεπτομερειες).
                      Σου λεει ο αλλος 'εγω θελω να τρεξω με το MR2 μου, δηλαδη αν εχετε μια παραπανω συμμετοχη στην ταδε αναβαση πχ, θα σας χαλασει;' Κανε τον κοπο και εξηγησε του το γιατι αυτη η συμμετοχη δεν προσφερει κατι ή εστω προσφερει την Χ ποσοτητα, στην υποθεση. Εξηγω:
                      Εσυ θελεις να δημιουργησεις ενα υποβαθρο του στυλ:
                      Μαζευω πιτσιρικαδες (που απο την οδηγικη κ@υλα, δεν βλεπουν περα απο το πουλι τους) και θες να τους βαλεις σε ιδια αυτοκινητα για να μαθουν πως, τι και γιατι. Αρα θες αυτο το 'ιδιο' αυτοκινητο να ειναι φτηνο, ευκολο και βολικο, για να σου ρθουν πολλοι και να εχεις ενα μεγαλο δειγμα ωστε να βγαλεις απο κει μεσα και τα ενα δυο ταλεντα, αλλα και οι συμμετεχοντες να εχουν αποκτησει αγωνιστικη 'παιδεια'. Οπου παιδεια --> κερδιζω γιατι οδηγαω, στηνω, ρυθμιζω, εχω μυαλο και τακτικη, οχι ξεχειλωνω κανονισμους για να φτιαξω 'τερας' / μαϊμου κλπ με σκοπο να κερδισω απλα πατωντας γκαζι.

Υ.Γ. Ο Αννιβας εχει δικιο παντως σ' αυτα που προτεινε λιγο παλιοτερα.... νομιζω, δηλαδη.

• A
                        apr last edited by

Ο χρήστης timkoul έγραψε:
                        Εγω νομιζω οτι καποια πραγματα (οπως τα παραπανω) πρεπει να τα εξηγεις καλυτερα κε Χρηστο. Δεν γνωριζουν ολοι την προϊστορια που αναφερεις (ή εστω δεν γνωριζουν λεπτομερειες).
                        Σου λεει ο αλλος 'εγω θελω να τρεξω με το MR2 μου, δηλαδη αν εχετε μια παραπανω συμμετοχη στην ταδε αναβαση πχ, θα σας χαλασει;' Κανε τον κοπο και εξηγησε του το γιατι αυτη η συμμετοχη δεν προσφερει κατι ή εστω προσφερει την Χ ποσοτητα, στην υποθεση. Εξηγω:
                        Εσυ θελεις να δημιουργησεις ενα υποβαθρο του στυλ:
                        Μαζευω πιτσιρικαδες (που απο την οδηγικη κ@υλα, δεν βλεπουν περα απο το πουλι τους) και θες να τους βαλεις σε ιδια αυτοκινητα για να μαθουν πως, τι και γιατι. Αρα θες αυτο το 'ιδιο' αυτοκινητο να ειναι φτηνο, ευκολο και βολικο, για να σου ρθουν πολλοι και να εχεις ενα μεγαλο δειγμα ωστε να βγαλεις απο κει μεσα και τα ενα δυο ταλεντα, αλλα και οι συμμετεχοντες να εχουν αποκτησει αγωνιστικη 'παιδεια'. Οπου παιδεια --> κερδιζω γιατι οδηγαω, στηνω, ρυθμιζω, εχω μυαλο και τακτικη, οχι ξεχειλωνω κανονισμους για να φτιαξω 'τερας' / μαϊμου κλπ με σκοπο να κερδισω απλα πατωντας γκαζι.

Υ.Γ. Ο Αννιβας εχει δικιο παντως σ' αυτα που προτεινε λιγο παλιοτερα.... νομιζω, δηλαδη.

Πολυ σωστα (τα μπλε σου) , Τιμο μου , μα αυτο ειναι η βαση για την αναπτυξη του αθληματος , ετσι δεν ειναι ?

Τωρα αντι να περιμενουν απ'τον κυρ.Χ να τους γραψει την ιστορια τωρα , οταν απο μικροι οπως λενε καποιοι απ'αυτους πηγαιναν και εβλεπαν με τον πατερα τους αγωνες , δεν αισθανθηκαν ποτε την αναγκη να πλησιασουν το σπορ αφου το συμπαθησαν , και να μαθουν πως σωστα ? Αλλα εστω οτι δεν εγινε ποτε αυτη η σωστη κινηση ..... ειναι σε θεση να βγαζουν και με την τεραστια ημιμαθεια τους ?
                        Τα απο κουνια , δυσκολο να προσαρμοστουν σε αθλητικη παιδεια , φιλε μου 'timkoul' ! αρα , εχει την αναγκη τους το αθλημα ? η τα ευρω τους για ενα ελαχιστο διαστημα μαζι με τις οποιεσδηποτε συνεπειες (ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ , πλεον )................. τα παντα πρεπει να ειναι για να μην ξαναγινουν τα ιδια λαθη !

• K
                          kampas last edited by

Εντάξει Χρηστάρα, να μην τρέξω λοιπόν με το αμαξάκι μου που το ετοιμάζω εδώ και χρόνια λίγο λίγο ... Θα περιμένω πότε θα γίνει ενιαίο, γιατί αλλιώς θα κάνω κακό στους αγώνες και δεν θα πάει μπροστά το άθλημα.

Παύση των συμμετοχών παιδιά, μην τολμήσει και βγάλει κανένας νέος λισάνς. Μόνο οι παλιοί επιτρέπεται να τρέξουν, αυτοί έχουν ιδρώσει το μπάκετ και ξέρουν. Οι νέοι αν δεν τρέξετε ενιαίο, δεν θα γίνετε ποτέ πραγματικοί οδηγοί. Να καθίσετε στην γωνιά σας και να περιμένετε να φυτρώσουν στα δέντρα τα αγωνιστικά του ενιαίου.

Δεν μας αρκεί να θέλει ένας νέος να τρέξει με το αυτοκίνητο του και να επιλέξει τους αγώνες αντι για τα λιμανάκια. Όοοοοοοχι, δεν μας κάνει αυτός, δεν τον θέλουμε. Δεν ξέρει τις προϊστορική χρηματοοικονομική λαμογο-ιστορία των ελληνικών αγώνων και γι'αυτό θα μας πάει πίσω. Γιατί εδώ στην Ελλάδα, ο οδηγός αγώνων δεν είναι απλά κάποιος που κάνει με μεγαλύτερη ασφάλεια το χομπυ του. Στην Ελλάδα οδηγός αγώνων σημαίνει στάση ζωής, σημαίνει επαναστάτης, σημαίνει είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου για την εξυγίανση ολόκληρης της κοινωνίας.

Ρε έχετε χαζέψει τελείως μου φαίνεται ...

Καταλάβατε ; Ακούς εκεί να ζητάτε κατηγορίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, για να πηγαίνετε μετά στην saloon και να ...

Ωχ ...
                          Που ;
                          Στην Salloon ;
                          Ναι στην salloon ...
                          Μα εκεί δεν είναι που επιτρέπονται τα πάντα ;
                          Ναι εκεί ...
                          Εκεί δεν είναι όλα τα τέρατα χωρίς περιορισμούς ;
                          Ναι εκεί ...
                          Ε, γάμησε το, μαλακία πήγα να πω

Διαβάζω τέτοιες νοοτροπίες και προσπαθώ να καταλάβω αν όντως είμαι εγώ αυτός που θα πάει το άθλημα πίσω ...

• A
                            apr last edited by

Πως Xρησταρα ? σε αποκαλεσα πουθενα εγω Κλαμπαναρα ? η εχουμε παιξει ταβλι μαζι ? αντε αγορακι μου στον μπαμπα σου ...........

• G
                              go_for_pole last edited by

Έλα Παναγία μου τι βλέπουν τα μάτια μας....

• E
                                el-em last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:
                                Πως Xρησταρα ? σε αποκαλεσα πουθενα εγω Κλαμπαναρα ? η εχουμε παιξει ταβλι μαζι ? αντε αγορακι μου στον μπαμπα σου ...........

Δεν μπορει !!!
                                Και αυτο, που κανεις φιλους τοσο ευκολα, θα εχει την τεχνη του !!! Χα Χα

'el-em'

• G
                                  go_for_pole last edited by

Johan κανείς ενα απλό λάθος για το ενιαίο. Μια περίπτωση για το μετά ειναι να εχει ομολογκασιον, μια άλλη να υπάρχει ζήτηση στο εξωτερικό. Αν πχ πηγαίναμε για Κλιο προηγούμενης γενιάς θα μπορούσαν άνετα οι κάτοχοι να το πουλήσουν ξανά έξω. Το ίδιο και για ενιαίες ειδικές κατασκευές που δεν εξελίσσονται τακτικά. Επίσης υπάρχει και η προοπτική της ενοικίασης και όχι απαραίτητα απο αντιπροσωπεία. Γίνεται απο τον οποιοδήποτε αρκεί να υπάρχει ζήτηση. Υπάρχει ομως για arrive and drive?

Τώρα σχετικά με το MR2 πως ακριβώς ζήτησε να τρέξει; Με τι μέτρα ασφαλείας και σε τι αγώνες;

• ?
                                    A Former User last edited by

Να ξεκαθαριζετε τι εννοειτε οταν αναφερεστε σε 'νεους'. Γιατι αν μιλατε για νεους κατω των 25, το κοβω πολυ χλωμο. Οι σημερινοι κατω των 25 δεν εχουν το αυτοκινητο στο μυαλο τους με τον τροπο που το ειχαμε εμεις οι 35-45 τωρα οταν ειμαστε 25.

• S
                                      s3 last edited by

• K
                                        kampas last edited by

Τι σημασία έχει ρε Τίμο κι αν είμαστε πιο κοντά στα 30 παρά στα 20, παίζει κανέναν ρόλο ; Όλοι άσχετοι είμαστε, κανενός η άποψη δεν είναι σεβαστή. Όλες είναι άξιες χλεβασμού και ανάξιες μιας υπεύθυνης και αναλυτικής απάντησης. Τρέμουν όλοι μην πέσουν στην οργή του Χρηστάρα απ'το 4ΤF, λές και άμα τους πιάσει στο στόμα του, θα αμαυρωθεί μια για πάντα το όνομά τους απ'την σκηνή του μηχανοκίνητου.

Εδώ κάποιοι την έχουν δεί εθνοπατέρες των ελληνικών αγώνων. Μπαίνουν στο τσιφλίκι, γράφουν τα δικά τους, δεν μπαίνει κανείς στην διαδικασία να απαντήσει στους χρησμούς και τις αοριστολογίες και στο τέλος νομίζουν οτι έχουν και δίκιο. Αν κανείς βέβαια τολμήσει και μιλήσει, μαύρο φίδι που τον έφαγε ! Είτε πολύ μικρός θα είναι, είτε πολύ μεγάλος, είτε λάθος αμάξι θα οδηγεί, είτε θα είναι ανιστόρητος, είτε ...

Θέλουμε να εξυγιανθεί το άθλημα μαγικά Τίμο, τι δεν καταλαβαίνεις ; Σαν ένα όνειρο, να αλλάξουν όλα μέσα σε μία νύχτα. Δεν μας απασχολεί να δουλέψουμε με αυτά που έχουμε, κάτω απο τις δεδομένες συνθήκες. Διώξτε τον Μιχελακάκη απο πρόεδρο και βάλτε τον εθνοπατέρα των ελληνικών αγώνων, έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα.

Χρηστάρα να σου πώ ρε συ ... σε πείραξε το 'Χρηστάρα' βλέπω και στεναχωριέμαι, μόνο σε αυτό απάντησες όμως ... Μάλλον συμφωνούσες με τα υπόλοιπα που έγραψα, θετικό αυτό. Μπορεί να γίνουμε και φίλοι όπως λέει και ο Johan, να παίξουμε και τάβλι πλακωτό. Με στέλνεις στον μπαμπά μου βλέπω όμως, να υποθέσω πως είναι κάποια τεχνική για να με κάνεις να πεισμώσω περισσότερο και να τρέξω στους αγώνες ; Είναι για το καλό του αθλήματος και αυτό ; Με έχεις μπερδέψει γενικά ... δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, έχω προβληματιστεί. Να τρέξω ; Να μην τρέξω ; Μην κάνω καμιά μαλακία και τρέξω γιατί το γουστάρω και καταλήξω να κάνω κακό στο άθλημα, κρίμα είναι ...

Ααα ρε Χρηστάρα, βασικά όχι, Χρηστάκο ... Σήμερα πήρες bonus points και θα σε λέω Χρηστάκο ! Εδώ κοντεύουμε να γίνουμε και φίλοι, στα υποκοριστικά θα κολλήσουμε ; Άλλωστε εδώ είναι φόρουμ, δεν μετράει η ηλικία, μόνο οι λέξεις, οι φράσεις και τα σημεία στίξης.

@Go_For_Pole
                                        Το MR2 θα τρέξει με γυάλισμα κέρωμα, πατουράτη ζάντα και φυμέ, ενώ ο οδηγός του με λευκό ξεκούμπωτο κοντομάνικο πουκάμισο, μιλιτέρ βερμούδα και εσπαντρίγιες για καλύτερο feeling.

Ο χρήστης S3 έγραψε:

+1
                                        Όχι που νομίζει οτι θα βγάλει άκρη μαζί μου ο Χρηστάκος, δεν ξέρει που έχει μπλέξει ...

• A
                                          apr last edited by

Mα ειναι δυνατον να τα βαλω με ΤΗΝ κλανια που οδηγαει αυτο το πραμα ?

.........τσ τσ δεν τολμαω καν να τα βαλω μαζι σου , μονο απ'την επιλογη του τουτου σου ........και που μπορουν να βγαλουν ολοι τα συμπερασματα τους .... φτωχο πλην τιμιο παληκαρακι αλλααααα μεγαααααλο ταλεντο σην σφαιρα της φαντασιας σου με τις χρονομετρησεις του κωλου !

Οσο για τα υπολοιπα που εγραψες πορδιτσα , μονο στο μικρο μυαλο σου υφισταντε αυτα , και το λιγοτερο που μπορει να διαπιστωσει ανθρωπος με μυαλοαπ'τους διαλογους μου εδω μεσα , ειναι οτι παντα μιλαω με ντοκουμεντα και αποδειξεις συμπερασματα απο καταστασεις και εργα που εχουν γινει , και δεν υποθετω..... επειδη διαβασα στο ιντερνετ οτι κατι τετοιο γινεται στην Σκωτια , και ειχε επιτυχια στα βλαμενα της j.l.y. πρωτα απ'ολα γιατι εδω στην χωρα της μιμητικης νεολαιας μας ολα κρατανε για μερικους μηνες , αναλογα την αντοχη της ματαιοδοξιας των εμπλεκομενων .
                                          Δεν υπηρξα ποτε αντιθετος στο να τρεξουν οι καγκουρες σαν το δικο σου στους αγωνες , την στιγμη που θα υπαρχουν κι αλλα **τετοια **η παρομοια , και θα μπορουν να υποσχεθουν οτι θα υπαρχει μελλον , και δεν θα καταστρεψουν και αυτοι αλλλη μια αγωνιστικη περιοδο οπως πολυ σωστα εγραψε ο φιλος μου πιο πανω ......
                                          Στην δε σαλουν , η αποψη μου ειναι εκτος απ'τα μετρα ασφαλειας που πρεπει να εχουν να μπορουν να τρεχουν με πληρεις ελευθεριες ολες οι **σωστα μηχανολογικες ** εξελιξεις-μετατροπες ακομα και σε αυτοκινητα που δεν ειχαν ομολογκασιον για αγωνες (και βασικα διαφωνω να γινοντε σαλουν , αυτοκινητα που ηδη εχουν τουλαχιτον 2 -3 κατηγοριες και θα μπορουσαν να τρεχουν εκει )και οχι να συνοστιζοντε σε μια ! .......καταλαβες τιποτα πορδιτσα ?

• A
                                            apr last edited by

johanndelta εγραψε............

:whistlink:

Ωραια τα λες Γιοχαν , αλλα τα ονειρα δεν ειναι αυτα που θα μπορεσουν να στηριξουν το θεσμο ενιαιου αγωνιστικου περιμενοντας απο αντιπροσωπειες , που εμαθαν με εκκατομυρια στα ταμεια τους , τις ημερες αυτες !
                                            Αν δεν βασιστουμε στον ρεαλισμο της εικονας της κοινωνιας μας .....δεν πιστευω οτι γινεται τιποτε αλλο .
                                            Σιγουρα υπαρχουν και 5-10 νεαρα ατομα που εχουν τον να τρεχουν με αυτοκινητα των 40 -80. k ευρω , αλλα αυτοι σπανια ερχοντε πλεον κοντα στο θεσμο αυτον ...........
                                            Εγω δεν μπορω να φανταστω νεο και οχι μονον , ακομα και 35αρη που ειχε στο προγραμμα της ζωης του να περασει απ'τον υγιεστερο χωρο των αγωνων κανοντας το ονειρο του πραγματικοτητα αυτην την εποχη , αγοραζοντας αυτοκινητο πανω απο 2- 2.5οο ευρω κανοντας το ετοιμο να τρεχει με αλλα τοσα περιπου !

Σε λιγες ημερες θα δουμε ολοι νομιζω , την προκηρυξη ενιαιου για το 2015 και απ'οτι εχω ακουσει απο πολλους οδηγους , απ'αυτα που εχουν , ειναι διατεθημενοι να το ακολουθησουν (μερικοι τρεχουν και με αλλο αγωνιστικο ) σαν εναν παμφθηνο θεσμο με μεγαλη ομως αξια αθλητικη , οπως εχει την φημη και την αναγνωρηση απο ολους οσους οδηγους περασαν απο τετοιο θεσμο !

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 36 / 38
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ