-
Συνταρακτικα γεγονοτα θα συμβουν στον χωρο το 2010 , μολις μου ειπε καποιος του σπορ , και ................ μου εφυγε η επιδραση των ληγμενων ........
(ο λογος που εσβησα τα πριν)
-
Συνταρακτικα γεγονοτα θα συμβουν στον χωρο το 2010 , μολις μου ειπε καποιος του σπορ , και ................ μου εφυγε η επιδραση των ληγμενων ........
-
-
τι θελει να πει ο ποιητης?
-
FREE LINE φιλε μας freeline .............
-
Το λυ γραφεται με ητα
-
Μάλλον αυτό όμως είναι παράγωγο του λυγμού.
Στο συκεκριμένο θρέντ έχει μάλλον εγκριθεί ποιητική αδεία...χώσε και σώσε που λέμε!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Το λυ γραφεται με ηταΕμα γιαυτο εγινα κι εγω < διαμαρτυρομενος> S3 μας , νομιζα οτι την ειχα μονον εγω ,και πανε να μου τον παρουν ........
Εκτος απ'το ητα .... δεν θα μας πεις τιποτα στο θεμα ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...Συνταρακτικα γεγονοτα θα συμβουν στον χωρο το 2010 , μολις μου ειπε καποιος του σπορ ...Πες μας και μας μάστορα ... δεν θα το πούμε σε κανένα
-
Πριτς ..... 447 κρυφακουνε μεχρι τωρα
θα στο πω σιγα ομως ........ ανατιναξεις στην μεσογειων προμηνιοντε .......
-
Λάλει α δει
και ότε δει
και περί ων δει
και όσα δει
και ουκ ακούσεις α μη δεi -
Ο χρήστης APR έγραψε:
θα στο πω σιγα ομως ........ ανατιναξεις στην μεσογειων προμηνιοντε .......Εδώ προμηνύεται ανατίναξη όλης της χώρας, η Μεσογείων θα γλιτώσει;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πριτς ..... 447 κρυφακουνε μεχρι τωραθα στο πω σιγα ομως ........ ανατιναξεις στην μεσογειων προμηνιοντε .......
...ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ....... -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Λάλει α δει
και ότε δει
και περί ων δει
και όσα δει
και ουκ ακούσεις α μη δεi..'ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ'
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
...ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.......Θυμηθειτε το, το 2010 θα ειναι η χειροτερη χρονια σε καθε επιπεδο για το motorsport. Μεχρι να 'κατσει η μπιλια' για την ομοσπονδια, η ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ θα πηγαινει με αυτοματο πιλοτο (λες και δεν πηγαινε) και η δραστηριοτητα εντος της θα ειναι λιγο λιγοτερη απο ο,τι εντος των πυραμιδων της Αιγυπτου. Γι'αυτο κλειδωστε τα για να τους βοηθησετε στο θεαρεστο εργο τους (αντε ενα αγωνα για να μη σκουριασετε τελειως) και μαζεψτε λεφτα για το 2011.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
...ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.......Θυμηθειτε το, το 2010 θα ειναι η χειροτερη χρονια σε καθε επιπεδο για το motorsport. Μεχρι να 'κατσει η μπιλια' για την ομοσπονδια, η ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ θα πηγαινει με αυτοματο πιλοτο (λες και δεν πηγαινε) και η δραστηριοτητα εντος της θα ειναι λιγο λιγοτερη απο ο,τι εντος των πυραμιδων της Αιγυπτου. Γι'αυτο κλειδωστε τα για να τους βοηθησετε στο θεαρεστο εργο τους (αντε ενα αγωνα για να μη σκουριασετε τελειως) και μαζεψτε λεφτα για το 2011.
...ΜΠΑΑ ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ.
ΑΛΛΟΣ ΑΕΡΑΣ ΦΥΣΑΓΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, ΑΛΛΟΣ ΑΕΡΑΣ ΦΥΣΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ........
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ......'Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ'! -
Μακαρι κυριε Τακη. Μεχρι η οποια αλλη οδος ανοιξει ομως και οσο το πραγμα περνα απο τη Μεσογειων, δεν νομιζω να εχουμε κατι διαφορετικο απο αυτο που προβλεπω.
Ας ελπισουμε λοιπον οτι 'τα ρεμαλια της Φωκιωνος Νεγρη' θα μπορεσουν να κανουν το αυτονοητο που δεν μπορουν οι 'κομψευομενοι της Μεσογειων' : ΑΓΩΝΕΣ.- -
Wpa wpa.... Ama kleinei h mesogeiwn apo poy 8a mporw na parw to no objection letter gia na ananewsw thn lisance thn dikia moy kai toy Kwsta poy exoyme ksenh?
Ka8ws edw pane bash FIA kai zhtane to gramma apo ton ellhniko ASN (mexri twra E8EA) ef' oson exoyme eimaste opws lene Greek Nationals?Exe goysto na mhn mporoyme na treksoyme oyte emeis toy ekswterikoy mexri na kseka8artisei to topio sthn Ellada.....
-
To 1971 λοιπον ηταν το τελευταιο σιρκουι της Ροδου , το 2011 θα ειναι το τελευταιο πρωταθλημα της ελπα ... οποτε μην βιαζεστε , του χρονου ειναι τα 40 !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Youtube VideoTo 1971 λοιπον ηταν το τελευταιο σιρκουι της Ροδου , το 2011 θα ειναι το τελευταιο πρωταθλημα της ελπα ... οποτε μην βιαζεστε , του χρονου ειναι τα 40 !
ΤΟ 2010 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ????
ελευθερη σκηνη .. σκεψεις , προτασεις ,και αλλα !