-
χωρίς παρεξήγηση, ό,τι και αν πιστεύεις εσύ το αμάξι πήρε όσα άξιζε σύμφωνα με το συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης.
-
Ο χρήστης GRmAn84 έγραψε:
γιαυτο
Ναι.Πιστευω θα πρεπε να παρει λιγο παραπανω.
JESUS.... HE IS FUCKIN DEAD... DEAD, KAPUT, BYE BYE, ARRIVEDERCI και συ θες και μεγαλυτερη βαθμολογια? ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...
-
Οδηγός:
Συνοδηγός:
need i say more?
Όσο για το τι σου είπε ο πωλητής, καλά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
χωρίς παρεξήγηση, ό,τι και αν πιστεύεις εσύ το αμάξι πήρε όσα άξιζε σύμφωνα με το συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης.Ενταξει καταλαβαινω οτι εχασε βαθμους επειδη παραμορφωθηκε η λαμαρινα και αν δεν κανω λαθος τρυπησε και λιγο το παρμπριζ.Το ιδιο μοντελο εχει δοκιμαστει και αμερικα και ρωσια και εχει παρει 3 αστερια.Παντως εμαθα οτι μετα απο αυτο το χαλια αποτελεσμα η chevy βελτιωσε την ποιοτητα κατασκευης του aveo sedan ωστε να υπαρχουν λιγοτεροι κινδυνοι τραυματισμου.Ισως επειδη και usa και russia δοκιμαστηκε το 2007 και γι αυτο ειχε καλυτερα αποτελεσματα.
-
χωρίς παρεξήγηση, ό,τι και αν πιστεύεις εσύ το αμάξι πήρε όσα άξιζε σύμφωνα με το συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης.
Ενταξει καταλαβαινω οτι εχασε βαθμους επειδη παραμορφωθηκε η λαμαρινα και αν δεν κανω λαθος τρυπησε και λιγο το παρμπριζ.Το ιδιο μοντελο εχει δοκιμαστει και αμερικα και ρωσια και εχει παρει 3 αστερια.Παντως εμαθα οτι μετα απο αυτο το χαλια αποτελεσμα η chevy βελτιωσε την ποιοτητα κατασκευης του aveo sedan ωστε να υπαρχουν λιγοτεροι κινδυνοι τραυματισμου.Ισως επειδη και usa και russia δοκιμαστηκε το 2007 και γι αυτο ειχε καλυτερα αποτελεσματα.
Δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο crash test... ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ... νομιζεις οτι μετρανε τρυπουλες στην λαμαρινα!
Αν το προβλημα σου ειναι τα αστερια προτεινω να του δωσουμε και 6.... βεβαια το γεγονος οτι σε μια στραβη θα εισαι ΝΕΚΡΟΣ (ενω με κατι αλλο μπορει να την γλυτωσεις) αυτο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.... παντως θα εχεις 6 αστερια και αυτο ειναι το πραγματικα παρηγορο της υποθεσης!
Επισης ενα τετοιο χαλι ΔΕΝ επιδεχεται βελτιωσης.... Μονο αμα αλλαξουν πατωμα... που σημαινει πολυ απλα ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ....
-
Το αμάξι είναι εντελώς παρωχημένο με τα σύγχρονα δεδομένα, απορώ γιατί γίνεται ακόμα αυτή η συζήτηση
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Το αμάξι είναι εντελώς παρωχημένο με τα σύγχρονα δεδομένα, απορώ γιατί γίνεται ακόμα αυτή η συζήτησηγιατι καποιοι λατρεις αντικας θελουν να παρουν θετικη αποκριση για την επιλογη τους!
-
Εγω ομως το aveo δεν το εχω κλεισει.Μηπως να στραφω στο i20 που λετε εσεις;Η αν τουλαχιστον θελω κατι πιο παλιο,στο Getz;Oπως ειπα,η μανα μου και ο πατερας μου εχουν 2 hyundai( 1 excel του 1992 και 1 accent του 2007)και ειναι απολυτως ευχαριστημενοι.Εδω μου ειπαν να παρω το Getz,που ειναι δοκιμασμενο και τετραστερο.Η ακομα καλυτερα,το i20.
ΒΤW,το φθινοπωρο του 2010 ερχεται ο αντικαταστατης του Chevy aveo.
Και ναι,δεν ξερω πολλα απο crash test γιατι οδηγω 2 χρονια μονο.Δηλαδη στο aveo sedan υπαρχουν και πιθανοτητες μεχρι και να σκοτωθεις; -
Πάρε βρε πουλάκι μου το i20 και μην το ζαλίζεις το θέμα.
Αφού το βλέπεις πως το Aveo είναι αρκετά πίσω και δη σε ένα κρίσημο τομέα, όπως την παθητική ασφάλεια.
Και στη Lada να πας, ο πωλητής θα σου βγάλλει το Niva ...σύγχρονο, στιβαρό και πάνω από όλα αυτοκίνητο!
-
Εγω ομως το aveo δεν το εχω κλεισει.Μηπως να στραφω στο i20 που λετε εσεις;Η αν τουλαχιστον θελω κατι πιο παλιο,στο Getz;Oπως ειπα,η μανα μου και ο πατερας μου εχουν 2 hyundai( 1 excel του 1992 και 1 accent του 2007)και ειναι απολυτως ευχαριστημενοι.Εδω μου ειπαν να παρω το Getz,που ειναι δοκιμασμενο και τετραστερο.Η ακομα καλυτερα,το i20.
ΒΤW,το φθινοπωρο του 2010 ερχεται ο αντικαταστατης του Chevy aveo.
Και ναι,δεν ξερω πολλα απο crash test γιατι οδηγω 2 χρονια μονο.Δηλαδη στο aveo sedan υπαρχουν και πιθανοτητες μεχρι και να σκοτωθεις;Αν δεν οδηγησουν και τιποτε αλλο, θα συνεχισουν να ειναι απολυτα ευχαριστημενοι... Μου θυμισες τωρα τον πατερα μου που πιστευε πως αφου το καρουλι του τον πηγαινε απο το σημειο Α στο σημειο Β, ειναι μια χαρα και ηταν πολυ ευχαριστημενος... μεχρι που πηρε πραγματικο αμαξι και καταλαβε ποσο τραγικη ηταν η μεταβαση απο το Α στο Β με το προηγουμενο του σαπακι.
Τα crash test δεν τα μαθαινεις οδηγωντας... απλα φροντιζεις γι αυτο το ενδεχομενο απο πριν... γιατι μετα δεν θα υπαρχει πιθανοτητα να διορθωσεις τα πραγματα!
Παρε το i20 που ειναι ενα καλο και συγχρονο αμαξι και ασε τις σαβουροκαταστασεις... η απλα παρε ενα καλο μεταχειρο.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Πάρε βρε πουλάκι μου το i20 και μην το ζαλίζεις το θέμα.Αφού το βλέπεις πως το Aveo είναι αρκετά πίσω και δη σε ένα κρίσημο τομέα, όπως την παθητική ασφάλεια.
Και στη Lada να πας, ο πωλητής θα σου βγάλλει το Niva ...σύγχρονο, στιβαρό και πάνω από όλα αυτοκίνητο!
Nαι ρε μαν,αλλα το hatchback που λεω να αγορασω εγω δεν εχει περασει ποτε ελεγχο σε euro ncap ενω αμερικη και ρωσια εχει παρει 4 αστερακια με 2 αεροσακους,5 αστερακια με 4 αεροσκους.εδω που τα λεμε,ενω το σκεφτομαι σοβαρα,(ψιλο)φοβαμαι την ασφαλεια του Αveo.Μηπως να το αφησω να αναπαυθει εν ειρηνη;
-
.Δηλαδη στο aveo sedan υπαρχουν και πιθανοτητες μεχρι και να σκοτωθεις;το καφέ χρώμα στο δεξί πόδι του οδηγού στο crash test του sedan δείχνει αμελητέα προστασία δηλ. κίνδυνος για σοβαρή βλάβη. Μια φορά που μπήκα μεσα, το δεξί πόδι μου έβρισκε στην κονσόλα, να γιατί κινδυνεύει σε περίπτωση παρόμοιας σύγκρουσης. Άρα πάρε καλύτερα το i-20, σαν πιο ασφαλές, άσε που θα σας κάνουν και κανά δωράκι στη Ηundai αφού είστε όλοι οικογενειακώς πελάτες.
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως το Αβέο χατς έχει διαφορετικό (και κατά συνέπεια πιο ενισχυμένο) πλαίσιο από το Αβέο σεντάν? Για κανένα λόγο!
Θα το είχα ήδη βάλλει στα πόδια, στη θέση σου.
-
Αυτό είναι το χατς; http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_kalos_2006/256.aspx
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
γιαυτο
Ναι.Πιστευω θα πρεπε να παρει λιγο παραπανω.
JESUS.... HE IS FUCKIN DEAD... DEAD, KAPUT, BYE BYE, ARRIVEDERCI και συ θες και μεγαλυτερη βαθμολογια? ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...
Κι'ομως κυκλοφορουν αρκετα και υπαρχουν και αγγελιες:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/493740/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/483419/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/477805/ -
Ο χρήστης dimau έγραψε:
.Δηλαδη στο aveo sedan υπαρχουν και πιθανοτητες μεχρι και να σκοτωθεις;
το καφέ χρώμα στο δεξί πόδι του οδηγού στο crash test του sedan δείχνει αμελητέα προστασία δηλ. κίνδυνος για σοβαρή βλάβη. Μια φορά που μπήκα μεσα, το δεξί πόδι μου έβρισκε στην κονσόλα, να γιατί κινδυνεύει σε περίπτωση παρόμοιας σύγκρουσης. Άρα πάρε καλύτερα το i-20, σαν πιο ασφαλές, άσε που θα σας κάνουν και κανά δωράκι στη Ηundai αφού είστε όλοι οικογενειακώς πελάτες.
Εγω πάντως που μπήκα και οδήγησα το χατσμπακ το πόδι μου δεν έβρισκε πάνω στην κονσόλα.Παράξενο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό είναι το χατς; http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_kalos_2006/256.aspxΌχι,αυτό είναι το πιο παλιό μοντέλο.
-
Ενταξει καταλαβαινω οτι εχασε βαθμους επειδη παραμορφωθηκε η λαμαρινα και αν δεν κανω λαθος τρυπησε και λιγο το παρμπριζ.Το ιδιο μοντελο εχει δοκιμαστει και αμερικα και ρωσια και εχει παρει 3 αστερια.Παντως εμαθα οτι μετα απο αυτο το χαλια αποτελεσμα η chevy βελτιωσε την ποιοτητα κατασκευης του aveo sedan ωστε να υπαρχουν λιγοτεροι κινδυνοι τραυματισμου.Ισως επειδη και usa και russia δοκιμαστηκε το 2007 και γι αυτο ειχε καλυτερα αποτελεσματα.
Δεν έχασε βαθμούς γιατί παραμορφώθηκε η λαμαρίνα.
Έχασε βαθμούς γιατί αν ήσουν οδηγός θα ήσουν ΝΕΚΡΟΣ.
-
Φίλε μου έχεις μικρή οδηγική εμπειρία, άγνοια για τα κρας τεστ και πείθεσαι από το τι βλέπεις στο δρόμο να κυκλοφορεί και τι σου λέει ο κάθε πωλητής. Από τους οποίους έχουμε ακούσει ότι θες.
Από εκεί και πέρα ρωτάς την γνώμη των άλλων σε ένα φόρουμ για αυτοκίνητα, που ειδικοί δεν είναι αλλά δεν τους λες και άσχετους, και σημασία δεν δίνεις. Προσπαθείς να μας πείσεις ότι το Aveo/Kalos είναι αυτοκίνητο, ενώ όλοι σου λένε το αντίθετο.
Το θέμα της ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό και το EuroNcap έχει προσφέρει πολλά στο να κατανοήσει κανείς τί συμβαίνει με το θέμα αυτό και πόση ασφάλεια έχει το αυτοκίνητο που αγοράζει. πχ. στο κρας τεστ στο kalos το νταμι οδηγός έχει κόκκινο κορμό. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;;; ότι θα σου έρθει το τιμόνι στο στέρνο παρά τους αερόσακους. Αυτό συμβαίνει λόγω κακού σχεδιασμού. Επίσης από ότι βλέπεις η καμπίνα παραμορφώνεται που απλά σημαίνει ότι φονικά κομμάτια λαμαρίνας εισέρχονται στον χώρο των επιβατών και τραυματίζουν, ακρωτηριάζουν και σκοτώνουν. Δες και άλλων ανταγωνιστικών αυτοκινήτων τα αποτελέσματα των κρασς τεστ για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Σου εύχομαι ποτέ να μην διαπιστώσεις στην πράξη ότι σου λέω, αλλά αφού θα τα δόσεις που θα τα δόσεις τα λεφτά σου κάνε κάτι για την ασφάλεια σου. Με 10.000€ παίρνεις λίγων ετών μεταχειρισμένο μικρομεσαίο με πολλή καλύτερη ασφάλεια.
Το ότι τα σεντάν έχουν λιγότερη ασφάλεια από το χατσ και ότι με αερόσακους και άλλα μπορεί να βελτιωθεί ένα αυτοκίνητο που από το σχεδιασμό του δεν έτυχε καμίας προσοχής στο θέμα ασφάλεια ούτε να το σχολιάσω δεν θέλω. Τελευταίο ποστ σε αυτό το θέμα, κάνε ότι καταλαβαίνεις και ο θεός μαζί σου. -
Hyundai i20 vs Chevrolet Aveo