-
Ο χρήστης GreekManiac έγραψε:
... Καιρός ήταν γιατί η...
κληρονομιά που άφησε η Daewoo το 2004 δεν ήταν καθόλου καλή.Αναφέρομαι στο Matiz,το Aveo και το Lacetti.Ε, σιγα σιγά φευγουν ... Πρώτα το Cruze, τώρα το Spark!
... και οι έως τώρα 2 καινούριες προτάσεις είναι παραπάνω και απο καλές. -
[quote='cosneo Ε, σιγα σιγά φευγουν ... Πρώτα το Cruze, τώρα το Spark!
to spark Θα ερθει αργότερα και με το σημα της OPEL -
Σαφώς δεν είναι καλό να κυκλοφορούν τόσα κινητά φέρετρα στους δρόμους...Φέρετρα;;
Υπερβολές και ακραία τοποθέτηση...
Μια χαρά αυτοκίνητα είναι τα CHEVROLET...και όποιος λέει το αντίθετο απλά είναι κολλημένος με μάρκες και χώρες. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μια χαρά αυτοκίνητα είναι τα CHEVROLET...και όποιος λέει το αντίθετο απλά είναι κολλημένος με μάρκες και χώρες.ή μπορεί απλά να έχει οδηγήσει κανένα από τα πρώην daewoo..... 'ντάξει τα καινούρια πρέπει να είναι βελτιωμένα. Αλίμονο κι αν δεν ήταν....
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μια χαρά αυτοκίνητα είναι τα CHEVROLET...και όποιος λέει το αντίθετο απλά είναι κολλημένος με μάρκες και χώρες.ή μπορεί απλά να έχει οδηγήσει κανένα από τα πρώην daewoo..... 'ντάξει τα καινούρια πρέπει να είναι βελτιωμένα. Αλίμονο κι αν δεν ήταν....
Και τα πρώην Daewoo για την τιμή τους άσχημα δεν ήταν.......'ντάξει η οδική συμπεριφορά,η παθητική ασφάλεια και ο χώρος αποσκευών είναι στον μέσο όρο,ίσως και λίγο παρακάτω αλλά......ότι πληρώνεις παίρνεις.
In conclusion,πιστέυω οτι τα Chevrolet δεν είναι και κινητά φέρετρα,υπέρβαλα λιγο....
πάρτε για παράδειγμα το Matiz,που είναι το πιο καλοπουλημένο mini στην Ελλάδα.
2,5 αστέρια σε crash test αλλά σχεδόν όλοι αυτό αγοράζουν!
Το ίδιο ισχύει και για τα Aveo και Lacetti.Άμα ήταν χάλια αυτοκίνητα θα έιχαν την κατάληξη των Κινέζικων.Αλλά για να κυκλοφορούν παντου,σημαίνει οτι δεν είναι και τόσο κακά.Και όπως όλοι λένε,ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. -
Ανακάλυψα σε ενα site κάτι φοβερό.Μιλάει για μια ανάκληση chevrolet aveo sedan που έχουν ελλατωματικό ρεζερβουάρ που μπορεί να λειτουργεί ακόμα και κατα την διάρκεια μιας σύγκρουσης με αποτέλεσμα πυρκαγιάς/έκρηξης.Και ναι,αφορά την Ελλάδα.Το σαιτ είναι στα αγγλικα και ολα αυτά τα λέει στην μέση περίπου
http://ec.europa.eu/consumers/dyna/rape ... ?rx_id=105 -
...
...Φίλε μου τα 'αστέρια' καμιά, μα καμιά σημασία δεν έχουν, όταν ο οδηγός δεν έχει οδηγική παιδεία, ειδικά όταν κυκλοφορεί με αυτοκίνητο που δεν μπορεί να το ελέγξει...
Τι να τα κάνεις τα 'αστέρια' όταν ο άλλος παίρνει το S2000 και θερίζει κόσμο;
ή παίρνει το οποιοδήποτε 'πυραυλάκι' και τρέχει σαν μανιακός δολοφόνος για να αποδείξει ότι είναι 'στροφάκιας' ή ο 'Ταρζάν των δρόμων';Αυτοκίνητα τύπου Matiz, Atos, Smart κλπ... έχουν συγκεκριμένο προορισμό και υπό αυτές τις συνθήκες είναι μία χαρά αυτοκίνητα. Για αυτό πουλιούνται...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
...Φίλε μου τα 'αστέρια' καμιά, μα καμιά σημασία δεν έχουν, όταν ο οδηγός δεν έχει οδηγική παιδεία, ειδικά όταν κυκλοφορεί με αυτοκίνητο που δεν μπορεί να το ελέγξει...
Τι να τα κάνεις τα 'αστέρια' όταν ο άλλος παίρνει το S2000 και θερίζει κόσμο;
ή παίρνει το οποιοδήποτε 'πυραυλάκι' και τρέχει σαν μανιακός δολοφόνος για να αποδείξει ότι είναι 'στροφάκιας' ή ο 'Ταρζάν των δρόμων';Αυτοκίνητα τύπου Matiz, Atos, Smart κλπ... έχουν συγκεκριμένο προορισμό και υπό αυτές τις συνθήκες είναι μία χαρά αυτοκίνητα. Για αυτό πουλιούνται...
Καταλαβαίνω....αυτά τα αυτοκίνητα είναι κυρίως για την πόλη γι αυτό και πουλάνε σαν τρελά.Λέγοντας 'οποιοδήποτε πυραυλάκι',τι εννοείς;
-
Καταλαβαίνω....αυτά τα αυτοκίνητα είναι κυρίως για την πόλη γι αυτό και πουλάνε σαν τρελά.Λέγοντας 'οποιοδήποτε πυραυλάκι',τι εννοείς;'οποιοδήποτε πυραυλάκι' = οποιοδήποτε αμάξι που έχει μεγάλη ιπποδύναμη και συνήθως αποκτάται από ανθρώπους που νομίζουν ότι οι δρόμοι τους ανήκουν και νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.
Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως διατυμπανίζουν ότι μόνο ο δικός τους κατασκευαστής έχει:
'ιστορία', 'φινέτσα', 'τιμόνι', 'ασφάλεια', 'ποιότητα', 'στήσιμο', 'φρένο' κλπ...Κάθε αυτοκίνητο έχει τα όρια του, προορίζεται για κάποια συγκεκριμένη χρήση και αυτά πρέπει να τα κατανοήσει στο μέγιστο ο κάθε ιδιοκτήτης οδηγός.
-
[quote='GreekManiac']Ανακάλυψα σε ενα site κάτι φοβερό.
Δεν ειναι κάτι φοβερό, μέχρι τη στιγμή που δεν θα δουλέψει το fuel cut off, γενικά να μη σου τύχει. Yπάρχει εδώ και χρόνια και στα ελληνικά http://www.efpolis.gr/el/rapex/article/ ... 06-45.html
Για όλες τις μάρκες φτηνές ή ακριβές γίνονται κάποια στιγμή ανακλήσεις, το θέμα είναι να αναγνωρίζουν τα εργοστάσια την ευθύνη τους απέναντι στη βλάβη.
,'Φοβερό' είναι αυτό που γράφει πχ. παρακάτω για το Cherokee 'μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του ελέγχου της κατεύθυνσης του οχήματος και πρόκληση ατυχήματος χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.' δηλαδή τι να κάνει ο οδηγός του Cherokee, κάθε φορά που περνάει ένα ποτάμι να πέφτει μετά από κάτω, και μ’ένα car drier να στεγνώνει τα μπαλάκια?
Για το Aveo τώρα, το βλέπεις εδώ και λές να ένα φτηνό κορεάτικο σιγά το πράγμα, αν το δεις όμως έξω με το έμβλημα της Suzuki θα πεις α αυτό είναι Japan origin που λένε κι οι Καναδοί!! -
Ο χρήστης dimau έγραψε:
Ανακάλυψα σε ενα site κάτι φοβερό.
Δεν ειναι κάτι φοβερό, μέχρι τη στιγμή που δεν θα δουλέψει το fuel cut off, γενικά να μη σου τύχει. Yπάρχει εδώ και χρόνια και στα ελληνικά http://www.efpolis.gr/el/rapex/article/ ... 06-45.html
Για όλες τις μάρκες φτηνές ή ακριβές γίνονται κάποια στιγμή ανακλήσεις, το θέμα είναι να αναγνωρίζουν τα εργοστάσια την ευθύνη τους απέναντι στη βλάβη.
,'Φοβερό' είναι αυτό που γράφει πχ. παρακάτω για το Cherokee 'μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του ελέγχου της κατεύθυνσης του οχήματος και πρόκληση ατυχήματος χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.' δηλαδή τι να κάνει ο οδηγός του Cherokee, κάθε φορά που περνάει ένα ποτάμι να πέφτει μετά από κάτω, και μ’ένα car drier να στεγνώνει τα μπαλάκια?
Για το Aveo τώρα, το βλέπεις εδώ και λές να ένα φτηνό κορεάτικο σιγά το πράγμα, αν το δεις όμως έξω με το έμβλημα της Suzuki θα πεις α αυτό είναι Japan origin που λένε κι οι Καναδοί!!α)πως δεν είναι φοβερό όταν λέει 'κίνδυνος πυρκαγιάς/έκρηξης';
β)το οτι υπάρχει και στα ελληνικά το ξέρω.Ευτυχώς αυτά τα κομμάτια δεν είχαν πουληθεί ακόμα.
γ)Εφόσον το Aveo έχει πάνω το σήμα Chevrolet,απο που κι ωσπου φτηνό;Ο ελληνάρας θα προτιμήσει το..μεταλλαγμένο Daewoo με σήματα Chevrolet για να δείξει οτι έχει καλό αμάξι.Και σ'ένα παλιότερο post που είχα αναφέρει οτι κυκλοφορούν πολλά Chevrolet αυτό ίσως να οφείλεται στο οτι οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι ενεργητική+παθητική ασφάλεια έχουν.
Και εγώ το 2006 οταν πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο σκόπευα να πάρω το 5θυρο Chevrolet Aveo επειδή είχε το σήμα της Chevrolet αλλά τελικώς διάλεξα το getz. -
Αlso,το νεο Chevrolet Aveo σε ποιά πλατφόρμα βασίζεται;
Απο όσους ρώτησα οι μισοί μου είπαν Τ250 και οι άλλοι μισοί Τ200 και το μόνο στοιχείο που έχει απο το σενταν Τ250 είναι το ταμπλο.Ποιό είναι το σωστο;
Και αν κάποιος θέλει να μάθει πόσο ασφαλές είναι το υπάρχον aveo hatchback,το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει μέσα σε ενα τέτοιο και με 65 χιλιόμετρα/ωρα να πέσει πάνω σ'εναν τοιχο και να δει αν θα τραυματιστεί ελαφρά,σοβαρά ή θανάσιμα. -
[quote='GreekMania
α)πως δεν είναι φοβερό όταν λέει 'κίνδυνος πυρκαγιάς/έκρηξης';
to φοβερό είναι πρώτα το λάθος του οδηγού που θα εμπλακεί σε σφοδρή σύγκρουση φτιάχνοντας πλάνο για ταινία καταδίωξης....
β)αυτά τα κομμάτια δεν είχαν πουληθεί ακόμα.
μονο για το 2006 πχ.μεχρι το μαρτη 350 κομμάτια
γ)απο που κι ωσπου φτηνό;
με 13.000 αμα ειναι ακριβό τότε το golf ti ειναι? μόνο για πλούσιους? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως διατυμπανίζουν ότι μόνο ο δικός τους κατασκευαστής έχει:
'ιστορία', 'φινέτσα', 'τιμόνι', 'ασφάλεια', 'ποιότητα', 'στήσιμο', 'φρένο' κλπ...στους αλφιστι αναφέρεσαι?
-
Ξέχασα να σας πω.Ξέρετε οτι η 'σκοτώστρα'που ακούει στο όνομα Chevrolet Aveo είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της Chevrolet στην Ευρώπη και γενικώς απο τα πιο καλοπουλημένα supermini/subcompact στο Europe;What's more,έχω ακούσει οτι σε κάποιες χώρες της Ευρώπης το Aveo Sedan κυκλοφορεί σαν ταξι.Πω ρε δουλειά που θα'χουν τα γραφεία κηδειων.BTW,το Chevy Aveo που πωλείται στην Ελλάδα κατασκευάζεται στην Πολωνία.
Χωρίς παρεξήγηση,ακόμα και να μου χαρίζαν τέτοιο αμάξι,δεν θα το'παιρνα.
-
[quote='GreekManiac']Χωρίς παρεξήγηση,ακόμα και να μου χαρίζαν τέτοιο αμάξι,δεν θα το'παιρνα.
mono με 140hp -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
'ιστορία', 'φινέτσα', 'τιμόνι', 'ασφάλεια', 'ποιότητα', 'στήσιμο', 'φρένο' κλπ...στους αλφιστι αναφέρεσαι?
υ.γ. ... γενικά αναφέρομαι ... αλλά κάποιοι το παραξυλώνουν το θέμα ... Λες και είναι μέτοχοι του κατασκευαστή ...
-
Ξέχασα να σας πω.Ξέρετε οτι η 'σκοτώστρα'που ακούει στο όνομα Chevrolet Aveo είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της Chevrolet στην Ευρώπη και γενικώς απο τα πιο καλοπουλημένα supermini/subcompact στο Europe;What's more,έχω ακούσει οτι σε κάποιες χώρες της Ευρώπης το Aveo Sedan κυκλοφορεί σαν ταξι.Πω ρε δουλειά που θα'χουν τα γραφεία κηδειων.BTW,το Chevy Aveo που πωλείται στην Ελλάδα κατασκευάζεται στην Πολωνία.Χωρίς παρεξήγηση,ακόμα και να μου χαρίζαν τέτοιο αμάξι,δεν θα το'παιρνα.
Δεν τρακαρουν βρε φιλε ολοι οι κατοχοι Αβεο!!!
-
...
Χωρίς παρεξήγηση,ακόμα και να μου χαρίζαν τέτοιο αμάξι,δεν θα το'παιρνα.Χωρίς παρεξήγηση ... αν στο χαρίσουν πάρ'το και δώστο σε μένα ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Χωρίς παρεξήγηση,ακόμα και να μου χαρίζαν τέτοιο αμάξι,δεν θα το'παιρνα.Χωρίς παρεξήγηση ... αν στο χαρίσουν πάρ'το και δώστο σε μένα ...
για το χατσμπακ το συζητάμε γιατί μου ψιλοαρέσει και η ενεργητική-παθητική του ασφάλεια είναι άγνωστη,τουλαχιστον στην Ευρώπη.Για το σενταν όμως,απο το να καταλήξω στον άλλο κόσμο η στην καλύτερη περίπτωση σε μια αναπηρική καρέκλα για όλη μου την ζωη...καλυτερα να το πάρει αλλος
Hyundai i20 vs Chevrolet Aveo