-
Καταλήγω στο συμπέρασμα οτι υπάρχει ένας άνθρωπος με 6 διαφορετικά ονόματα
JimmyGR94,JayG87,GrmAn84,GreekManiac,Akis1984,DEM12K.Δεν εξηγείται αλλιώς. -
Μόνο 6?????????????????
-
Ο χρήστης DhmhtrhsGreekPower έγραψε:
JimmyGR94,JayG87,GrmAn84,GreekManiac,Akis1984,DEM12K.Δεν εξηγείται αλλιώς.καΐλα
-
Πάντως όποιος και αν είναι που έγραφε για lada,aveo και όλα τα άλλα τον ευχαριστούμε πολύ.Περάσαμε υπέροχες στιγμες.
Επικοινώνησα με τον EuroNcap για τα αποτελέσματα του Aveo για να μπαίνει ένα τέλος σ'αυτήν την συζήτηση.Ορίστε τι μου είπαν απο το EuroNcap πάντα:
To Αveo sedan δοκιμάστηκε το 2006 και πήρε 2 αστέρια.Μετά η Chevrolet το βελτίωσε και ζήτησε να το επανεξετάσουν και η βαθμολογία του υπολογίζεται γύρω στα 3 αστέρια.Δεν το έχουν δοκιμάσει,αλλά έτσι υπολογίζεται απο τον μέσο όρο της επίδοσης του στα crash test αμερικής,αυστραλίας,κορέας κλπ.
To Αveo hatchback δεν έχει δοκιμαστεί ποτε.Αλλά και πάλι σύμφωνα με τον μέσο όρο της επίδοσης του σε crash test άλλων χωρών,υπολογίζεται γύρω στα 3 αστέρια η έκδοση με 2 αερόσακους και γύρω στα 4 αστέρια η έκδοση με τους 4 αερόσακους.
Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το EuroNCAP όπως έκανα εγώ. -
JimmyGR94,JayG87,GrmAn84,GreekManiac,Akis1984,DEM12K.Δεν εξηγείται αλλιώς.Και 7 μη σου πω, φίλε μου Μήτσο (Δημήτρη ή Jimmy) Greek...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
JimmyGR94,JayG87,GrmAn84,GreekManiac,Akis1984,DEM12K.Δεν εξηγείται αλλιώς.Και 7 μη σου πω, φίλε μου Μήτσο (Δημήτρη ή Jimmy) Greek...
+1
:hmmm:
Μόνο 6?????????????????
+1
Μου αρέσει που με αντιγράφει κιόλας, αυτό σημαίνει και ότι προσέχει τα σχόλιά μου.
Τουλάχιστον εγώ τα έγραψα πρώτος.
Και δεν χρειάζεται να πω ότι γουστάρω τον χαβαλέ, μια φορά δούλεμα δεν έφαγα...Τώρα μένει να μας πει αν χρησιμοποιεί το server κανενός σχολείου...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Μην με βάζεις μέσα ρε!!!!
Τί σχέση έχει ο ιδιοκτήτης VW Golf με τους εραστές των Korean Cars?
Απλά διαβάζοντας αυτό το θέμα αποφάσισα να επικοινωνήσω με το EuroNCAP για να μάθω τα αποτελέσματα του μ π ο υ ρ δ ε λ ο υ του Aveo.
Εδώ έχω VW Golf του 1996 και VW Golf του 2006,με Hyundai και Chevrolet θα καθόμουνα να ασχοληθώ; -
... Επικοινώνησα με τον EuroNcap για τα αποτελέσματα του Aveo για να μπαίνει ένα τέλος σ'αυτήν την συζήτηση.Ορίστε τι μου είπαν απο το EuroNcap πάντα:
To Αveo sedan δοκιμάστηκε το 2006 και πήρε 2 αστέρια.Μετά η Chevrolet το βελτίωσε και ζήτησε να το επανεξετάσουν και η βαθμολογία του υπολογίζεται γύρω στα 3 αστέρια.Δεν το έχουν δοκιμάσει,αλλά έτσι υπολογίζεται απο τον μέσο όρο της επίδοσης του στα crash test αμερικής,αυστραλίας,κορέας κλπ.
To Αveo hatchback δεν έχει δοκιμαστεί ποτε.Αλλά και πάλι σύμφωνα με τον μέσο όρο της επίδοσης του σε crash test άλλων χωρών,υπολογίζεται γύρω στα 3 αστέρια η έκδοση με 2 αερόσακους και γύρω στα 4 αστέρια η έκδοση με τους 4 αερόσακους.
Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το EuroNCAP όπως έκανα εγώ.Επίσημη απάντηση απο το NCAP είναι αυτή?
Σε όσα δεν έχουν δοκιμαστεί ... βγάζουν τον μέσο όρο απο Aμερική, Αυστραλία και Κορέα? -
Eπισημότερη δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
-
Ας το κλειδώσει κάποιος!
-
Ημαρτον παρε LADA να τελειωνουμε
-
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
-
**Θα παρακαλουσα οι 'θεωρίες συνωμοσίας' για το αν καποιοι εχουν διπλά nickname να σταματησουν γιατι δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα.[MOD] **
-
Σας απαντώ για τελευταία φορά.Πρώτον,εγώ είμαι fan των VW.Δεν έχω καμία σχέση με αυτούς τους 6 που ανέφερα παραπάνω και κυρίως δεν συμπαθώ τα Κορεάτικα με μόνη εξαίρεση ίσως τα Hyundai i10,i20,130.Δεύτερον,αυτή ήταν η απάντηση που πήρα απο το EuroNCAP.Μου είπαν απλά οτι εφόσον αυτός είναι ο μέσος όρος στις άλλες χώρες τόσο ασφαλές είναι.Τρίτον να κλειδώσει κάποιος το θέμα.
Α, και αν κάποιος έχει καμιά απορία σχετικά με το VW Golf III ή το VW Golf V να μην διστάσει να με ρωτήσει. -
-
Μεγαλα μπουρδελα τα vw..........
Επισης αν καποιος γραφει καθε φορα και απο αλλο internet cafe και γενικοτερα απο αλλο pc φιλου-μπατζανακη-θειου-γαμπρου μπορει να ειναι νομιμο αλλα μη μας λετε να σταματησουμε και το δουλεμα κυριε mod...
Στη τελικη καποια ατομα αφιερωσαν χρονο να απαντησουν με ατομ που απλα παιζουν..Πολυ θα ηθελα να δω την επισημη απαντηση του euroncap.. Σιγουρα κατα λαθος σβηστηκε...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επισης αν καποιος γραφει καθε φορα και απο αλλο internet cafe και γενικοτερα απο αλλο pc φιλου-μπατζανακη-θειου-γαμπρου μπορει να ειναι νομιμο αλλα μη μας λετε να σταματησουμε και το δουλεμα κυριε mod...
Στη τελικη καποια ατομα αφιερωσαν χρονο να απαντησουν με ατομ που απλα παιζουν..Πολυ θα ηθελα να δω την επισημη απαντηση του euroncap.. Σιγουρα κατα λαθος σβηστηκε...
Νομιζεις οτι σε/μας δουλευει;Μην του απαντας.Αγνοησε τον.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει.Απλά μου είπαν οτι υπολογίζουν τον μέσο όρο που πήρε σε άλλες δοκιμές.Ξέχασα να πω οτι μου είπαν οτι ίσως το δοκιμάσουν σύντομα.
Τα Vw δεν είναι μπουρδελα ρε.Το πρωτο Golf που πήρα το 2003 μοντέλο 1996 έβγαλε κατι ψιλοπροβληματάκια.Το άλλο που πήρα το 2006 καινούριο δεν έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα. -
Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει.Απλά μου είπαν οτι υπολογίζουν τον μέσο όρο που πήρε σε άλλες δοκιμές.Ξέχασα να πω οτι μου είπαν οτι ίσως το δοκιμάσουν σύντομα.
Τα Vw δεν είναι μπουρδελα ρε.Το πρωτο Golf που πήρα το 2003 μοντέλο 1996 έβγαλε κατι ψιλοπροβληματάκια.Το άλλο που πήρα το 2006 καινούριο δεν έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα.Τηλεφωνο;Email;Γραμμα;Ταχυδρομικο περιστερι;Τηλεγραφημα;
-
Δεύτερον,αυτή ήταν η απάντηση που πήρα απο το EuroNCAP.Μου είπαν απλά οτι εφόσον αυτός είναι ο μέσος όρος στις άλλες χώρες τόσο ασφαλές είναι.Τρίτον να κλειδώσει κάποιος το θέμα.Οχι... το θεμα θα κλειδωσει αφου απαντησουμε και μεις! Γιατι να εχεις τον τελευταιο λογο εσυ?
Σχετικα με το Ncap... χρησιμοποιησε ποιο πιστευτο σεναριο. Τετοιες ασυναρτησιες δεν απαντα ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος οργανισμος... πολλω δε μαλλον το Euroncap. Θα ηταν τραγικα ηλιθιο, αυθαιρετο και ανευθυνο να απαντησουν κατι τετοιο απο την στιγμη που τα κριτηρια μεταξυ διαφορων οργανισμων ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
Μην υποτιμας την νοημοσυνη μας...
Hyundai i20 vs Chevrolet Aveo