-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
δε νομιζω οτι ειναι αυτο που ψαχνει
ενα speedster ισως το gt ειναι αμερικανια
μπράβο Κιούση, με έχεις καταλάβει
μωρε εγω σε εχω καταλαβει, αλλο αν διαφωνω μαζι σου..
παντως το esp ειναι οντως ενα θεμα, αλλα αφου ειδα προσφατα πώς παει ατομο με μη απενεργοποιουμενο esp (οχι vag , μερκα) αναθεωρησα
αν δε θες να κανεις παιχνιδια , αλλα να πηγαινεις σκοτωμου με γραμμες δεν ειναι προβλημα το esp
αν θες να ανοιγεις ουρες και να παιζεις , κατι που εκανε το gti 5, προφανως και ειναι
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
.........Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί δεν θέλεις αυτοκίνητα κυβισμού μεγαλύτερου των 2000 cc ενώ δέχεσαι σαν λύση το evo 9 που καέι τα... διαβασμένα του
+1
-
Φίλε dimgster, μάλλον βιάστηκες να αγοράσεις το GTI.
Και στο γράφω αυτό διότι το ιδανικό αυτοκίνητο για σένα με όσα αναφέρεις παραπάνω, είναι μεν κάτι σαν το GTI αλλά σε μια έκδοση λίγο ακόμα πιο extreme. Η λύση για σένα ακούει στο όνομα Golf R.
Οπότε καλό είναι να παρατείνεις λίγο τη συμβίωση σου μαζί του και όταν έρθει το R κάνεις την αλλαγή.
Μερικά επιπλέον στοιχεία γι' αυτό...
http://www.vwvortex.com/artman/publish/article_2660.shtml
http://www.encyclopedia.com/video/Yy3pjNtDjQE-volkswagen-golf-r-part-2.aspx
Στο 2ο λινκ θα δεις ότι αναφέρει:The electronic stabilisation program (ESP) was also modified. It can be switched to a new Sport mode via the ESP button. During very fast and curve-filled drives - as on a motorsport race course - the ESP system delays intervention, enabling even more responsive handling properties. The electro-mechanical power-assist steering of the Golf R was also given a sportier characteristic
-
αλλα διαφωνούμε οτι με ενα mx5 1.8 θα μάθω να driftαρω σε γονίες άγνωστες στο mr2;
Αφου το χεις αποφασισει ρε man,τι συζυτας?
Παρτο κανε την τρελα σου και σε λιγο το δινεις χωρις να χασεις πολλα,και προχωρας... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/473477/Συμφωνώ με αυτό.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φίλε dimgster, μάλλον βιάστηκες να αγοράσεις το GTI.Και στο γράφω αυτό διότι το ιδανικό αυτοκίνητο για σένα με όσα αναφέρεις παραπάνω, είναι μεν κάτι σαν το GTI αλλά σε μια έκδοση λίγο ακόμα πιο extreme. Η λύση για σένα ακούει στο όνομα Golf R.
Οπότε καλό είναι να παρατείνεις λίγο τη συμβίωση σου μαζί του και όταν έρθει το R κάνεις την αλλαγή.
Στο 2ο λινκ θα δεις ότι αναφέρει:The electronic stabilisation program (ESP) was also modified. It can be switched to a new Sport mode via the ESP button. During very fast and curve-filled drives - as on a motorsport race course - the ESP system delays intervention, enabling even more responsive handling properties. The electro-mechanical power-assist steering of the Golf R was also given a sportier characteristic
ουτε αυτο του αρεσει, ο dimgster σιχαινεται εξ'ορισμου το haldex...
το παιδι θελει να ξεκολαει η ουρα και παροτι αυτο γινεται με χαλντεξ, θεωρει οτι δε γινεται
(και βασικα δε γινεται ετσι απλα εδω που τα λεμε)
επισης υπαρχει και στο s3 ενα θεμα με το ποσο κλεινουν τα ηλεκτρονικα, σιγουρα κλεινουν αρκετα παντως. στο golf R παντως σαν νεας φουρνιας vag ισως ειναι περισσοτερο παρεμβατικα..
αν ειναι σαν του s3 ειναι καλα τα πραγματα παντως..αλλα! :
στο 4κινητο τα ηλεκτρονικα ετσι κι αλλιως μπαινουν πιο αργα, αλλα δε λες τη συμπεριφορα του παιχνιδιαρικη..παιχνιδιαρικο γινεται οταν εσυ το προκαλεις και αφου ξερεις τι κανειςβεβαια δε θεωρω οτι τα sti , evo ειναι παιχνιδιαρικα αυτοκινητα.. τραινα ειναι και αυτα..
(εκτος αν αρχιζεις να παιζεις με το διακοπτη της κατανομης ροπης του sti και το κανεις κυριως πισωκινητο ή δολοφονικο 50-50 , βεβαια το αυτοκινητο δε βλεπεται ειναι αισχος και ξεπερναει τα 2 λιτρα)αν θελει ουρες να ξεκολλανε καλυτερα να παει σε πισωκινητο, αλλα ειναι δυσκολο να πιασει τα γκαζια του gti στα 2 λιτρα , εκτος αν παει σε s2000
οποτε καταληξαμε, s2000 και προσοχη στα πεζοδρομια...
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Λοιπόν απότι κατάλαβα θέλεις αυτοκίνητο με χαρακτήρα, περισσότερο τουλάχιστον απο το gti σου.
Λύσεις του στιλ abarth ss , 207 rc δεν τις θεωρώ σωστές.Κερδίζεις κάτι σε αίσθηση αλλά χάνεις σε ποιότητα κτλ.Συνολικά θεωρώ πως γι'αυτα δεν έχεις λόγο να αλλάξεις το gti.Τώρα για τα υπόλοιπα:
Apo προσθιοκίνητα έχουμε:
1)mini cooper jcw, γιατί έτσι
2)Renault megane coupe με το πακέτο cup(μλοκέ, αναρτήσεις κτλ).Οι πρώτες κριτικές μιλάνε για πολύ καλοστημένο αυτοκίνητο
3) Focus rs, γιατί είναι ότι πιο hardcore σε προσθιοκίνητο.Είναι βέβαια 2,500cc-deal with itΈχεις καταλάβει τον τρόπο που σκέφτομαι και μου αρέσει αυτό
abarth οχι, δεν βγαίνει το esp
207 rc είναι καλή περίπτωση (μένει στο πίσω μέρος του μυαλού μου) αλλα οταν λές θα πάιξω στα 30 χιλιάρικα, δύσκολα κοιτάς πίσω.
δεν παίρνω renault με τοσα λεφτά. Στο θέμα μεταπώλησης θα πάμε άπατα.
rs ουτε για πλάκα. πολλά κυβικά και διαβάζω πολύ μπερδεμένες απόψεις. δεν μου αρέσει κιόλαςΑπο πισωκίνητα 1)honda s2000
2)Z4 μεταχειρισμένη. Δεν είναι οτι πιο hardcore αλλά το γεγονός οτι έχει τόσο καλό οδηγικό χαρακτήρα ενω είναι σχετικά άνετο(και ποιοτικό), μόνο ως θετικό μπορεί να θεωρηθεί.
Δες εδώ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/418194/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/393377/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/348995/
Μέχρι 35.000 βρίσκεις και 3λιτρο.
Αρνητικό είναι πως μιλάμε για 2,5-3 λιτρα-deal with itτο s αρχίζει και φαίνεται μονόδρομος στα πισωκίνητα...
τη z την απορίπτω λόγω κυβικών και έλλειψης μπλοκέ αν και στο δρόμο πάντοτε μου τραβούν την προσοχήΤετρακίνητα: Evo 9
Αχχχ
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Το Mini Cooper JCW τελικα σου αρεσει ή οχι?Μου αρέσει, αλλα μου φαίνεται πως ειναι πολλά τα λεφτά...
Να σκεφτείς οσο καιρό περίμενα το golf έλεγα
'Δε μπορώ να καταλαβω...δίνουν 30 χιλιάρικα να πάρουν το cooper και δεν παίρνουν το golf που και πιο αμάξι είναι, και στρίβει και το ίδιο γρήγορο είναι'
Τώρα πιά δεν το σκέφτομαι καν, άλλο αν και μόνο ενα μικρό ποσοστό ξέρει τι όπλο πήρε.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν δε θες να κανεις παιχνιδια , αλλα να πηγαινεις σκοτωμου με γραμμες δεν ειναι προβλημα το espαν θες να ανοιγεις ουρες και να παιζεις , κατι που εκανε το gti 5, προφανως και ειναι
Κιουση δεν ισχύει αυτό. Ακόμα και με γραμμές (όσο μπορείς να πάς με γραμμες σε δημόσιο δρόμο ) το esp σου χαλάει το ρυθμό.
Δεν μπορεις να ζυγίσεις το αμάξι... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
.........
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί δεν θέλεις αυτοκίνητα κυβισμού μεγαλύτερου των 2000 cc ενώ δέχεσαι σαν λύση το evo 9 που καέι τα... διαβασμένα του
+1
Θα σας απαντήσω...
Γιατι η κατανάλωση βενζίνης ειναι ένας παράγοντας ο οποίος ελέγχεται απο εσένα.
Δεν εννοώ αν θα το πάς τάπα ή οχι, αλλα πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις.Επειδή ζώ στην Ελλάδα, όπως και όλοι μας, δεν μπορώ να ξέρω τι θα ξημερώσει αύριο το πρωί.
Μπορεί λοιπόν ξαφνικά οτιδήποτε πάνω απο 2000 cc να το θεωρήσει πολυτέλεια και να υπερφορολογήσει.
Μπορεί να βάλει τεκμήρια σε αυτά τα αμάξια...και επειδή θέλω στο άμεσο μέλλον να αγοράσω και σπίτι μπορεί να μην μπορώ να δικαιολογήσω (τότε, όχι τώρα ) 4,5,6,7 χιλιάρικα που θα βάλει τεκμήριο για το αμάξι.Να πληρώνω πολλά όταν το χαίρομαι δεν έχω πρόβλημα, αλλά να δίνω λεφτα στος κράτος (και όχι μόνο), **μόνο επειδή κατέχω **ένα αμάξι, άσχετα με το πόσο και πού το χρησιμοποιώ, δεν το κάνω.
Ελπίζω να καταλάβατε την προσέγγισή μου
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φίλε dimgster, μάλλον βιάστηκες να αγοράσεις το GTI.Και στο γράφω αυτό διότι το ιδανικό αυτοκίνητο για σένα με όσα αναφέρεις παραπάνω, είναι μεν κάτι σαν το GTI αλλά σε μια έκδοση λίγο ακόμα πιο extreme. Η λύση για σένα ακούει στο όνομα Golf R.
Μάλλον βιάστικα...
Αλλα έπρεπε να το ζήσω για να καταλάβω οτι δεν μου κάνει...
Απο αυτά που διάβαζα στα περιοδικά, πίστευα οτι θα ηταν πολύ καλύτερο...Επίσης (εκτός απο αυτό που λέει ο κιούσης για το hadlex) δεν ξαναδίνω λεφτά για VW.
Οι άνθρωποι απλά δε σέβονται τα λεφτά που τους δίνεις. -
Επίσης (εκτός απο αυτό που λέει ο κιούσης για το hadlex) δεν ξαναδίνω λεφτά για VW.
Οι άνθρωποι απλά δε σέβονται τα λεφτά που τους δίνεις.Δημήτρη, μπορείς να μου αναπτύξεις (ακόμα και εν συντομία) το σκεπτικό του bold?
(χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ ή να θάψω την συγκεκριμένη εταιρία αυτοκινήτων )
Όχι τίποτε άλλο, αλλά ειδικά το δικό σου αμάξι (Golf VI GTi) έχω την αίσθηση ότι είναι το πιο τίμιο αμάξι στην κατηγορία του και για να ανέβεις τόσο σε ταχύτητα όσο και σε ποιότητα, πρέπει να ξεπεράσεις τα 40.000€ (για να μην πω και παραπάνω ).Από όλα αυτά που γράφεις σε βλέπω είτε με κανα EVO 9 (ή STi) είτε με S2000.
Σχεδόν οτιδήποτε άλλο γρήγορο το έχεις απορρίψει είτε λόγω εταιρίας είτε λόγω κυβικών (>2000cc).Πάντως και το EVO μια χαρά καίει και στη βόλτα.Είναι λες και έχεις (τουλάχιστον 2,5lt μηχανή/μοτέρ, αλλά γούστα είναι αυτά.
Προσωπικά αν ήθελα παιχνίδι και βολικό-καθημερινό αμάξια, θα πήγαινα σε MX-5.Πιστεύω ότι στα λεφτά του κτλ δεν υπάρχει πιο παιχνιδιάρικο αμάξι!!!Πίσω κίνηση + Μπλοκέ =
ΥΓ:Πιστεύω ότι αν πάρεις mx-5 κάτω από 2000cc θα απογοητευτείς από την ενεργητική του ασφάλεια η οποία δεν συγκρίνεται ΚΑΝ με του Gti Μπορεί να είμαι και λάθος βέβαια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ουτε αυτο του αρεσει, ο dimgster σιχαινεται εξ'ορισμου το haldex...το παιδι θελει να ξεκολαει η ουρα και παροτι αυτο γινεται με χαλντεξ, θεωρει οτι δε γινεται
(και βασικα δε γινεται ετσι απλα εδω που τα λεμε)Κιούση σιχαινομαι ένα σύστημα το οποίο δρά αφού υπάρχει απώλεια πρόσφυσης.
Μην το αναλύσουμε εδω.
Σαν τεχνολογία προσφέρει ασφάλεια, και ειναι αποτελεσματικό, αλλα δεν κανει το αμάξι 'τετρκίνητο'.
Επειδή την περασμένη βδομάδα οδήγησα S3 στη διαδρομή Βουλιαγμένη-Σαρωνίδα ΔΕΝ μου άρεσε αυτό που ένιωθα σαν οδηγός. Το αμάξι απλά θέλει να πηγαίνει γρήγορα, δεν γλυστράει και αρνείται να γυρίσει την ουρά του!!!στο 4κινητο τα ηλεκτρονικα ετσι κι αλλιως μπαινουν πιο αργα, αλλα δε λες τη συμπεριφορα του παιχνιδιαρικη..παιχνιδιαρικο γινεται οταν εσυ το προκαλεις και αφου ξερεις τι κανεις
βεβαια δε θεωρω οτι τα sti , evo ειναι παιχνιδιαρικα αυτοκινητα.. τραινα ειναι και αυτα..
(εκτος αν αρχιζεις να παιζεις με το διακοπτη της κατανομης ροπης του sti και το κανεις κυριως πισωκινητο ή δολοφονικο 50-50 , βεβαια το αυτοκινητο δε βλεπεται ειναι αισχος και ξεπερναει τα 2 λιτρα)Για το sti δεν ξέρω.
Αλλα το EVO γυρνάει πολύ εύκολα, έχει μια τετρακίνηση που είναι ρυθμισμένη να κάνει ότι της λές (και όχι σώνει και καλά να προσφέρει ασφάλεια) και esp (για το 10 μιλάω) που στο δευτερο στάδιο απενεργοποίησης βγαίνει τελείως off.
Για να καταλάβεις στο συντριβάνι στο ΣΕΦ με 2αρα το 10 έβγαζε τουλάχιστον το μισό κύκλο γυρισμένο σαν πισωκίνητο.
και δεν το ήξερα
και δεν ηταν δικό μου
και είχε κόσμο και δεν ήθελα να το πιέσωοποτε καταληξαμε, s2000 και προσοχη στα πεζοδρομια...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επίσης (εκτός απο αυτό που λέει ο κιούσης για το hadlex) δεν ξαναδίνω λεφτά για VW.
Οι άνθρωποι απλά δε σέβονται τα λεφτά που τους δίνεις.Δημήτρη, μπορείς να μου αναπτύξεις (ακόμα και εν συντομία) το σκεπτικό του bold?
(χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ ή να θάψω την συγκεκριμένη εταιρία αυτοκινήτων )Γιώργο το ξέρω οτι είσαι ανοιχτόμυαλος!
Θα στο αναλύσω απο κοντά...
Το θέμα μου δεν ειναι αν είναι τίμιο το αμάξι σαν αγορά.
Είμαι απογοητευμένος απο τους ανθρώπους...
Αυτοί δε σέβονται τα λεφτά που έχεις δώσει... και επειδή δεν μπορώ να κάνω και πολλα για να δείξω τη δυσαρέσκειά μου, απλα δεν ξαναγοράζω απο το μαγαζί τους.Πάντως και το EVO μια χαρά καίει και στη βόλτα.Είναι λες και έχεις (τουλάχιστον 2,5lt μηχανή/μοτέρ, αλλά γούστα είναι αυτά.
Δεν με νοιάζει το καίει οταν κινείται.
Με νοιάζει τι κόστος (άμεση αλλα και έμμεση επιβάρυνση) θα έχει όταν δεν κινείται. -
Γιώργο το ξέρω οτι είσαι ανοιχτόμυαλος!
Θα στο αναλύσω απο κοντά...Υπολόγιζε μέσα στο Σ/Κ.Θα τηλεφωνήσω κιόλας για λεπτομέρειες (το απογευματάκι σήμερα) για να είναι πιο άμεση επικοινωνία, γιατί μέσω pm το βλέπω να χάνουμε τη μπάλα.
Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω την άποψή σου μιας και έχω την αίσθηση ότι δεν είσαι παθιασμένος με οποιαδήποτε εταιρία αυτοκινήτων και θα στηρίξεις την άποψή σου με σοβαρά επιχειρήματα.Δεν με νοιάζει το καίει οταν κινείται.
Με νοιάζει τι κόστος (άμεση αλλα και έμμεση επιβάρυνση) θα έχει όταν δεν κινείται.δηλαδή για να καταλάβω:
(δες το πινακάκι και διάβασε μετά)
Από την αρχή του 2009 (και δεν έχει τελειώσει το 2009 ακόμα ), έχοντας κάνει ~15000km έχω χαλάσει σε βενζίνη πάνω από 1800€.Αν βάλεις και την ετήσια ασφάλεια μου(~500€), χωρίς έξοδα service κτλ, μιλάμε για 2500€ το χρόνο περίπου.
έχοντας δώσει δηλαδή τόσα λεφτά σε ένα χρόνο θα σε πειράξει αν θα είναι 450€ ή 570€ το τέλος κυκλοφορίας (σηματάκι 2010) ή ΑΝ σου βάλει τεκμήριο (αστείο ποσό)*?? (τα +150€ λόγω 2.0lt και πάνω, δεν τα υπολογίζω αφού μας ενδιαφέρει η διαφορά ανάμεσα στο κόστος του 2.0lt και του 2.5lt)
τέλος...φαντάσου ότι αυτά τα 1800€ (για τα 15000km) θα είναι παραπάνω για το EVO-S2000 κτλ αφού η κατανάλωσή τους θα είναι παραπάνω από 10,5lt/100km που είναι σε μένα.
Γι'αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί απορρίπτεις τα 2,5άρια.*αν υποθέσουμε βέβαια ότι τα δηλώνεις σωστά τα εισοδήματά σου (ή σχεδόν σωστά ), δε σε πειράζει αν βάλει τεκμήριο πχ 3000€, αφού από τη στιγμή που τα χαλάς εσύ για το αμάξι, σίγουρα κάπου πρέπει να τα είχες βρει (πρώτα).Δηλαδή σε ενοχλεί που θα πρέπει να το δικαιολογήσεις και στην εφορία???
-
Δυσκολο να βρεις καλο s2000,αλλα ειναι μονοδρομος μετα απ'αυτα που διαβασα εδω φιλε μου.Εγω μετα το clio rs που εχω τωρα και με το οποιο ειμαι ερωτευμενος δεν ξαναδινω τοσα λεφτα στον δρομο,θα παρω πισω το ραλλακι μου (το εδωσα με ρητρα επιστροφης) θα το ξαναφτιαξω και θα αγορασω και 1 mazda2 για τις καθημερινες μου μετακινησεις (κανω περισσοτερα απο 100 χλμ την μερα.)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γιώργο το ξέρω οτι είσαι ανοιχτόμυαλος!
Θα στο αναλύσω απο κοντά...Υπολόγιζε μέσα στο Σ/Κ.Θα τηλεφωνήσω κιόλας για λεπτομέρειες (το απογευματάκι σήμερα) για να είναι πιο άμεση επικοινωνία, γιατί μέσω pm το βλέπω να χάνουμε τη μπάλα.
Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω την άποψή σου μιας και έχω την αίσθηση ότι δεν είσαι παθιασμένος με οποιαδήποτε εταιρία αυτοκινήτων και θα στηρίξεις την άποψή σου με σοβαρά επιχειρήματα.Οκ μιλάμε στο τηλ και κανονίζουμε να τα πούμε απο κοντά.
έχοντας δώσει δηλαδή τόσα λεφτά σε ένα χρόνο θα σε πειράξει αν θα είναι 450€ ή 570€ το τέλος κυκλοφορίας (σηματάκι 2010) ή ΑΝ σου βάλει τεκμήριο (αστείο ποσό)*?? (τα +150€ λόγω 2.0lt και πάνω, δεν τα υπολογίζω αφού μας ενδιαφέρει η διαφορά ανάμεσα στο κόστος του 2.0lt και του 2.5lt)
τέλος...φαντάσου ότι αυτά τα 1800€ (για τα 15000km) θα είναι παραπάνω για το EVO-S2000 κτλ αφού η κατανάλωσή τους θα είναι παραπάνω από 10,5lt/100km που είναι σε μένα.
Γι'αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί απορρίπτεις τα 2,5άρια.*αν υποθέσουμε βέβαια ότι τα δηλώνεις σωστά τα εισοδήματά σου (ή σχεδόν σωστά ), δε σε πειράζει αν βάλει τεκμήριο πχ 3000€, αφού από τη στιγμή που τα χαλάς εσύ για το αμάξι, σίγουρα κάπου πρέπει να τα είχες βρει (πρώτα).Δηλαδή σε ενοχλεί που θα πρέπει να το δικαιολογήσεις και στην εφορία???
Κοίτα ένα παράδειγμα
Έστω οτι δηλώνεις 20.000 €
Το κράτος θεωρεί οτι τα μισά απο αυτά τα χρειάζεσαι για να ζήσεις
Άρα μας μένουνε 10.000 € για να κάνουμε 'επενδύσεις'
Αν πάρεις ενα στεγαστικό δάνειο θα δίνεις περίπου 9.000 € το χρόνο.Άρα οριακά (για το κράτος) μπορεις να δικαιολογήσεις αμάξι.
Το θέμα είναι οτι κάποιος μπορεί να μη χρειάζεται 10.000 € για να ζήσει.
Το κράτος όμως (καλώς ή κακώς, δεν ειναι εδώ το καλύτερο μέρος να το συζητήσουμε) θεωρεί οτι αυτά χρειάζεται.Οπότε επειδή το κράτος μπορεί του χρόνου να σκεφτει οτι όποιος έχει πάνω απο 2.300 cc αμάξι είναι πλούσιος και βάλει τεκμήριο σε αυτό το αμάξι 5/6/7/8/9 000 € θα δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτόν τον άνθρωπο που σκέφτηκε με τα σημερινά δεδομένα.
Εκτός αυτού τα κυβικά επηρεάζουν πάρα πολύ και την μεταπωληση, ειδικά οταν δεν αφορουν υπεραυτοκίνητα.Επειδή η αίσθηση μου ειναι οτι τα αμάξια θα κινηγηθούν παρα πολύ τα επόμενα χρόνια, δε θέλω να ειμαι ο πίο βλάκας από όλους.
Ας ειμαι κάπου στη μέση. -
έπιασα την ιδέα...
Ναι...εντάξει...Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς.
Εδώ με αυτά που βλέπω έχω αρχίσει να αγχώνομαι εγώ (που είμαι στα 1800cc), αφού ήδη οι 'πλούσιοι' ξεκινάνε από τα 2000cc (βλέπε +150€ με το 'καλημέρα' του νέου έτους και δεν μπορείς να πεις και όχι, αφού αν πουλήσεις το αμάξι με σπασμωδικές κινήσεις πρακτικά θα χάσεις αρκετά περισσότερα )ΥΓ:σίγουρα θα κυνηγηθούν τα αυτοκίνητα (όπως και οι επιπλέον φόροι στη βενζίνη) γιατί απλώς είναι ο πιο εύκολος τρόπος να μαζέψει λεφτά το κράτος και να μειώσει το έλλειμμα (αντί να μειώσει απλώς τα υπέρογκα έξοδα που υπάρχουν χωρίς λόγο => βλέπε αυτοκίνητα δημάρχων, βουλευτών, επιδόματα απλώς και μόνο για να αυξηθεί έμμεσα το εισόδημάτους χωρίς να φαίνεται πήραν αύξηση στα μάτια του κόσμου και στον ισολογισμό του κράτους και διάφορα άλλα άπειρα παραδείγματα ειδικά με βουλευτές, δημόσιους υπαλλήλους, υπαλλήλους Ο.Α. κτλ-κτλ ή να εφαρμόσουν απλώς τους φορολογικούς νόμους και στους πραγματικά έχοντες και δηλώνουν ό,τι-να-ναι στο Ε1...Τέλοσπάντων. offtopic όμως σε αυτό το θέμα )
-
Φίλε μου γιατί δεν πας σε μια φτερούγα παλιότερης γενιάς ?? Από τη στιγμή που όπως καταλαβαίνω δεν έχεις κόλλημα με το να είναι καινούριο. Σίγουρα η συνήρηση ξεφεύγει αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω πως κάποιο άλλο προσφέρει αυτά που θες. Τώρα για το S2000 που λένε πολλοί έχουν κάνει ταξίδι με τέτοιο ?
Διάβασα ότι κάνεις αρκετά χλμ σε εθνική και ειλικρινά πιστεύω πως δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ προσωπικά θα το αγόραζα χθες και με κλειστά μάτια αλλά δεν πιστεύω πως είναι το 1 σε όλα που ψάχνεις. Ούτε και τα υπόλοιπα κάμπριο δηλαδή.Και μια πρόταση που σε καλύπτεί αλλά με τα τέλη και τα έξοδα συντήρησης αγοράζεις κι ένα κάμπριο για 2ο.
-
ουτε αυτο του αρεσει, ο dimgster σιχαινεται εξ'ορισμου το haldex...
το παιδι θελει να ξεκολαει η ουρα και παροτι αυτο γινεται με χαλντεξ, θεωρει οτι δε γινεται
(και βασικα δε γινεται ετσι απλα εδω που τα λεμε)Κιούση σιχαινομαι ένα σύστημα το οποίο δρά αφού υπάρχει απώλεια πρόσφυσης.
Μην το αναλύσουμε εδω.
Σαν τεχνολογία προσφέρει ασφάλεια, και ειναι αποτελεσματικό, αλλα δεν κανει το αμάξι 'τετρκίνητο'.
Επειδή την περασμένη βδομάδα οδήγησα S3 στη διαδρομή Βουλιαγμένη-Σαρωνίδα ΔΕΝ μου άρεσε αυτό που ένιωθα σαν οδηγός. Το αμάξι απλά θέλει να πηγαίνει γρήγορα, δεν γλυστράει και αρνείται να γυρίσει την ουρά του!!!
........................καλα ολες οι 4κινησεις αρχιζουν και αλλαζουν τη κατανομη της ροπης οταν υπαρχρι απωλεια προσφυσης, απλα το χαλντεξ σε νορμαλ συνθηκες ειναι σχεδον τελειως μπροστοκουνητο
δε θελω να το αναλυσω επιπλεον, αλλα το χαλντεξ γυρναει και παραγυρναει, ισως οχι τοσο ευκολα οσο τα αλλα, αλλα γυρναει..
ξαναλεω οτι τα ιδια ελεγε και ο Γρηγορης μεχρι που του εδειξαν.. και συ εκεινη την ωρα ειχες δυστυχως φυγει
επισης να πω οτι τα παιχνιδακια στις πλατειες δε λενε για μενα κατι σχετικα με τη συμπεριφορα του αυτοκινητου..το evo στο οριο δεν τεινει να ξεκολλαει ουρες οπως το s2000 ή μια Μ3 τα οποια πολυ συχνα θα παλεψεις να τα κρατησεις ισια, σε γρηγορη διαδρομη οποτε εχω βρεθει πισω απο evo βλεπω απλα ενα τραινο σε ραγες.. αλλο το ποσο μπορεις να παιξεις σε χαμηλες ταχυτητες
στις μεγαλες μονο αμα εισαι ντριφτας ή ψυχοπαθης θα κανεις τετοια παιχνιδια και μενα προσωπικα με ενδιαφερει η σταθεροτητα στις μεγαλες ταχυτητες, εστω και αν συνοδευεται με μπολικη υποστροφη
βεβαια αυτα ειναι προσωπικα γουστα
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου