-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ποιοτικότερο δεν θα το έλεγα. Πιο ανθεκτικό μοτέρ έχει ναι, αλλά σκέψου ότι το μκ3 έχει κατά 46% περισσότερη ακαμψία, 4 αερόσακους και ρίξε κ μια ματιά στις ροπές των 2 1.8.Ειναι ποιοτικότερο στα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί (δεν το λέω για τα υλικά της καμπίνας του, αλλα για τα μηχανικά του μέρη).
Στο θέμα της ακαμψίας έχεις δίκιο, όπως επισής και οτι ειναι πιο καινουργιο (και άρα πιο κοντα στις σύγχρονες απαιτήσεις) αμάξι.Απλα για εμένα (που το θέλω για συγκεκριμένο σκοπό) το mk 2.5 ειναι ιδανικότερο.
-
το καρτακι δεν προκειται να το βαρεθεις. Θελεις να πειραματιστεις?
Παρε ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση και γλυτωσε περιπου 2 χιλαρικα για να δεις τι παιζει..
Πιστεψε με.. ακομα και μια φορα τον μηνα να πηγαινεις ειναι απιστευτο αγχολυτικο...
ασε που αν μπεις 'μεσα' δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρισκεις χρονο..
τους φιλους θα τους βρεις στις πιστες! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επίσης το έβο 9 μέσα είναι όπως ήδη γνωρίζεις χάλια αλλά σε μαμά μορφή ούτε κάνει τρελή φασαρία, ούτε τπτ. Αν ξεκινήσεις τα διάφορα (εξάτμιση/εγκέφαλο/κλπ) τότε πάει υπερβολικά γρήγορα, στρίβει απίστευτα (δεν θα ήθελα να είμαι μέσα όταν πηγαίνει στο όριο ) αλλά κάνει φασαρία κ καίει απίστευτα. Ενδεικτικά συγγενής κάνει μαξ 250 χλμ με ένα ρεζερβουάρ.το 9 είχε καλύτερη ποιότητα συναρμογής, έτριζε λιγότερο και είχε ΑΙΣΘΗΤΑ λιγότερο θορυβο μέσα απο το 10
νομίζω (και διαβάζω) οτι 350 Km απο ενα τεπόζιτο είναι εύκολος στόχος κινούμενος στην εθνική -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τελικά το καινούριο STI μόνο σε εμένα και στον SV2 αρέσει.
Πάντως πιστεύω ότι ταιριάζει στην περιγραφή.
Κρίμα που είναι 2.5L.οτι ταιριάζει ταιριάζει και μάλλιστα καλύτερα απο όλα τα άλλα
αλλα:
έλα που οταν λέω τετρακίνητο rally replica έρχεται κατευθείαν στο μυαλό μου το evo
που ειναι 2500 κυβικά
που ειναι subaru
που έχει χάλια μεταπώληση
που εμφανησιακά προτιμούσα το προηγούμενο (και άρα το θεωρώ βήμα προς τα πίσω)ο βασικότερος λόγος όμως που δε συνεχίζω το ψάξιμο γι΄αυτό ειναι τα κυβικά του
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Εγω σου εχω δυο προτασεις και εισαι αρχοντας.http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... s&id=43245
ή
http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... s&id=43244Με 40Κ παιρνεις 106 Maxi S1600 ή Saxo S1600 και κανεις δουλεια σου!
ΥΓ:Πλακα πλακα δεν ειναι και πολλα 40Κ για ενα τετοιο, οταν αντιστοιχα Renault Clio S1600 πωλουνται και 110Κ!!!
δε ψάχνω αγωνιστικό ρε συ, αμάξι να γουστάρω ψάχνω...
-
@dimgster...δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πρέπει να κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις ή σε οικονομικό ή σε ουσιαστικό επίπεδο.
Πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις στα 2000κ.ε. και γρήγορο και οικονομικό pocket-rocket, hardcore do-it-all GT!
Αν σου αρέσει το Impreza περισσότερο από το 10άρι κακώς το αποκλείεις για τα μόλις 500κ.ε παραπάνω. Αν έχεις να δώσεις τα 570 ευρώ για τα τέλη και τη συνολική συντήρησή του...δε νομίζω να σε προβληματήσουν τα επιπλέον 300 ευρώ το χρόνο για το Impreza.
Διαφορετικά, το 10άρι έχει τα πάντα αυτή τη στιγμή που ψάχνεις. Και χώρους έχει, και ταξίδι (αν το αφήσεις μαμά) κάνεις, και επιδόσεις έχει, και κρατήματα και τέλος racing pedigree.
Το S2K είναι κατά την άποψή μου αφενός πιο hardcore αλλά πιο δυσκολοδήγητο αν δεν είχες ποτέ πισωκίνητο και σαφώς πιο 'ειδικό' αυτοκίνητο.
Επειδή απ'ότι κατάλαβα δε θέλεις hardcore αυτοκίνητο...αλλά κάποιο που είναι το ταχύτερο, μεγαλύτερο και φθηνότερο στα 2000κ.ε...πάρε το 10άρι.
Για μένα hardcore σημαίνει πάνω από 3.000κ.ε., πισωκίνητο και με γράμμα 'Μ'.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
@dimgster...δυστυχώς δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πρέπει να κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις ή σε οικονομικό ή σε ουσιαστικό επίπεδο.Πιστεύω ότι δύσκολα θα βρεις στα 2000κ.ε. και γρήγορο και οικονομικό pocket-rocket, hardcore do-it-all GT!
Αν σου αρέσει το Impreza περισσότερο από το 10άρι κακώς το αποκλείεις για τα μόλις 500κ.ε παραπάνω. Αν έχεις να δώσεις τα 570 ευρώ για τα τέλη και τη συνολική συντήρησή του...δε νομίζω να σε προβληματήσουν τα επιπλέον 300 ευρώ το χρόνο για το Impreza.
Διαφορετικά, το 10άρι έχει τα πάντα αυτή τη στιγμή που ψάχνεις. Και χώρους έχει, και ταξίδι (αν το αφήσεις μαμά) κάνεις, και επιδόσεις έχει, και κρατήματα και τέλος racing pedigree.
Το S2K είναι κατά την άποψή μου αφενός πιο hardcore αλλά πιο δυσκολοδήγητο αν δεν είχες ποτέ πισωκίνητο και σαφώς πιο 'ειδικό' αυτοκίνητο.
Επειδή απ'ότι κατάλαβα δε θέλεις hardcore αυτοκίνητο...αλλά κάποιο που είναι το ταχύτερο, μεγαλύτερο και φθηνότερο στα 2000κ.ε...πάρε το 10άρι.
Νίκο διάβασε τις προηγούμενες σελίδες για να καταλάβεις τη συζήτηση...
Όλα αυτά που λες έχουν απαντηθεί-διευκρινηστεί...Για μένα hardcore σημαίνει πάνω από 3.000κ.ε., πισωκίνητο και με γράμμα 'Μ'.
Για εσένα...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Επίσης το έβο 9 μέσα είναι όπως ήδη γνωρίζεις χάλια αλλά σε μαμά μορφή ούτε κάνει τρελή φασαρία, ούτε τπτ. Αν ξεκινήσεις τα διάφορα (εξάτμιση/εγκέφαλο/κλπ) τότε πάει υπερβολικά γρήγορα, στρίβει απίστευτα (δεν θα ήθελα να είμαι μέσα όταν πηγαίνει στο όριο ) αλλά κάνει φασαρία κ καίει απίστευτα. Ενδεικτικά συγγενής κάνει μαξ 250 χλμ με ένα ρεζερβουάρ.
το 9 είχε καλύτερη ποιότητα συναρμογής, έτριζε λιγότερο και είχε ΑΙΣΘΗΤΑ λιγότερο θορυβο μέσα απο το 10
νομίζω (και διαβάζω) οτι 350 Km απο ενα τεπόζιτο είναι εύκολος στόχος κινούμενος στην εθνικήΝαι, αν κινείσαι με 120χλμ! Πίστεψε με, το να πηγαίνεις αργά με αυτό το αυτοκίνητο είναι λίγο δύσκολο. Αν πάρεις το 9άρι θα μπεις στο τριπάκι της βελτίωσης? Αν ναι, καλύτερα να ψάξεις για κάποιο πιο 'πλούσιο'...
-
Ρίχνοντας μια ματιά σε αγγελίες είδα ότι υπάρχουν -και μάλιστα αρκετά- RX8 '05 και μετά μοντέλα από 12 ως 15.000!!!!! Μιλάμε για μοντέλα με 50-60.000 χλμ τα οποία μου φαίνονται άκρως ρεαλιστικά γιατί δεν μπορώ να φανταστώ κανένα να το χρησιμοποιεί για καθημερινές μετακινήσεις.
Νομίζω ότι αν συνδυάσει κανείς το χαμηλό κόστος κτήσης και το ιδιαίτερα χαμηλό πάγιο κόστος (ασφάλιση και τέλη λόγω κυβισμού+έκπτωσης) νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση ως ένα hardcore αν μη τι άλλο αμάξι, εννοείται για 2ο... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρίχνοντας μια ματιά σε αγγελίες είδα ότι υπάρχουν -και μάλιστα αρκετά- RX8 '05 και μετά μοντέλα από 12 ως 15.000!!!!! Μιλάμε για μοντέλα με 50-60.000 χλμ τα οποία μου φαίνονται άκρως ρεαλιστικά γιατί δεν μπορώ να φανταστώ κανένα να το χρησιμοποιεί για καθημερινές μετακινήσεις.
Νομίζω ότι αν συνδυάσει κανείς το χαμηλό κόστος κτήσης και το ιδιαίτερα χαμηλό πάγιο κόστος (ασφάλιση και τέλη λόγω κυβισμού+έκπτωσης) νομίζω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση ως ένα hardcore αν μη τι άλλο αμάξι, εννοείται για 2ο...Σωστό...και κρατάς και το GTI
(έχει και χαμηλά τέλη/κυβισμό)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ναι, αν κινείσαι με 120χλμ! Πίστεψε με, το να πηγαίνεις αργά με αυτό το αυτοκίνητο είναι λίγο δύσκολο. Αν πάρεις το 9άρι θα μπεις στο τριπάκι της βελτίωσης? Αν ναι, καλύτερα να ψάξεις για κάποιο πιο 'πλούσιο'...Δε νομίζω οτι εννοούν με 120.
Απο αυτά που λένε καταλαβαίνω γύρω στα 150.
Δεν γνωρίζω προσωπικά, οπότε απο αυτά που διαβάζω (κυρίως σε forum εξωτερικού) μιλάω.Σε οποιοδήποτε άλλο αμάξι θα σου έλεγα όχι.
Αλλα να σου πώ την αληθεια για το 9, σκέφτομαι για ένα εγκέφαλο και εξάτμιση ΜΟΝΟ.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Αλλα να σου πώ την αληθεια για το 9, σκέφτομαι για ένα εγκέφαλο και εξάτμιση ΜΟΝΟ.
Τα έχω ξανακούσει αυτά γι αυτό σου λέω.
Να ξέρεις ότι με μια εξάτμιση σε πιάνει πονοκέφαλος. -
Τα EVO μόνο με εισαγωγή-εξάτμιση και πρόγραμμα, θεωρούνται 'μαμά'
-
στο Leon Cupra νομίζω απενεργοποιήται το ESP. Kαι οδηγικά είναι καλύτερο του GTi.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στο Leon Cupra νομίζω απενεργοποιήται το ESP. Kαι οδηγικά είναι καλύτερο του GTi.κανεις ομως δε δινει ενα gti για να παρει το cupra. Kαι ο πιο απλος λογος ειναι, οτι θα επαιρνε το cupra εξ αρχης.
το αναποδο ομως συμβαινει.
-
Διαφωνώ. Μπορεί ο άνθρωπος να μην γνώριζε περί Cupra και να πήγε στο GTi γιατί έτσι του είπαν κάποιοι.
Μιλάμε για καλύτερο στήσιμο, καλύτερο μοτέρ καλύτερο εξοπλισμό χωρίς να χάνει πουθενά πλην του ονόματος (προσωπικά ούτε εκεί νομίζω ότι χάνει αλλά στην Ελλάδα ζούμε )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Διαφωνώ. Μπορεί ο άνθρωπος να μην γνώριζε περί Cupra και να πήγε στο GTi γιατί έτσι του είπαν κάποιοι.Μιλάμε για καλύτερο στήσιμο, καλύτερο μοτέρ καλύτερο εξοπλισμό χωρίς να χάνει πουθενά πλην του ονόματος (προσωπικά ούτε εκεί νομίζω ότι χάνει αλλά στην Ελλάδα ζούμε )
Όντως πιο καλό στήσιμο και φρένα, αλλά πιο ελαφρύ τιμόνι και πολύ χειρότερο εσωτερικό (γι αυτό και μόνο δεν μπορείς να πάρεις cupra μετά το gti).
Όντως, πολύ καλό value for money το cupra αλλά...
-Το esp επίσης δεν απενεργοποιείται στα facelift μοντέλα- Πολύ δύναμη μπροστά χωρίς μπλοκέ, σε κλειστά γλιστερά κομμάτια δεν είναι πολύ ευχάριστο (το έχω οδηγήσει),
δεν θα το έλεγα καθαρόαιμο ή fun to drive αυτοκίνητο.
-
τα πιο καινουρια μαλιστα πρεπει να εχουν ηλεκτρομπλοκε σαν το gti
φρενα σιγουρα εχει καλυτερα? το cupra r μαλλον θα εχει αυτα του s3 πως και το ροκκο ρπαντως το κουπρα δινει την αισθηση του πιο σκληροπυρηνικου λογω τιμονιου που ειναι πιο 'ξυραφι' και λογω πιο σκληρης αναρτησης, αλλα εμενα μου φαινονται ολα τα γκολφοειδη το ενα μια παραλλαγη του αλλου..απο το πιο μικρο γκολφ μεχρι το δικο μου
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα έχω ξανακούσει αυτά γι αυτό σου λέω.
Να ξέρεις ότι με μια εξάτμιση σε πιάνει πονοκέφαλος.Ευχαριστώ
Για την εξάτμιση το φαντάζομαι...
Αλλα έστω για λίγο (άμα βρώ EVO) θα το ζήσω... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στο Leon Cupra νομίζω απενεργοποιήται το ESP. Kαι οδηγικά είναι καλύτερο του GTi.
κανεις ομως δε δινει ενα gti για να παρει το cupra. Kαι ο πιο απλος λογος ειναι, οτι θα επαιρνε το cupra εξ αρχης.
το αναποδο ομως συμβαινει.
έτσι ακριβώς είναι
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου