-
Το S2000 φαινεται να ειναι η καλυτερη επιλογη.
Αλλα εχει 2 βασικα μειονεκτηματα:
- ειναι μονο διθεσιο
2)Η ποιοτητα του ειναι αθλια για τα λεφτα που κοστιζει.
Το μοτερ του ειναι μακραν πιο αξιοπιστο απο τα υπολοιπα αυτοκινητα που εχουν αναφερθει(υπαρχουν βεβαια και καποιες εξαιρεσεις) και ειδικα το οτι στροφαρει μεχρι τις 8500 το κανει ακομα πιο Fun To Drive ενω αν προσεχεις την οδηγηση σου μπορεις να κανεις καλες καταναλωσεις.
- ειναι μονο διθεσιο
-
σε καμια περιπτωση δεν στροφαρει μονο μεχρι 8,5..εκτος κ αν εισαι στην ιαπωνια-ηπα κ του εχεις ανεβασει τον κοφτη..
για μενα ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει σε σπορ αυτοκινητα(με εφικτο κοστος) τουλαχιστον την τελευταια 10ετια..αλλα επειδη ειναι ο ερωτας μου,ειναι ισως το μονο αυτοκινητο για το οποιο δεν μπορω να εχω αντικειμενικη αποψη..ισως.. -
Βασικα δεν ξερω που εχει κοφτη αλλα νομιζω θα ειναι κατω απο τις 9000.
-
Πάντως σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι μόνο ένα πισωκίνητο 2θέσιο...ή κάποιο extreme μπροστοκίνητο πχ Focus RS.
Το S2000 μόνο μτχ και θα είναι ΠΟΛΥ ξεζουμισμένο!
Κοίτα σε κάτι καινούριο κατά την άποψή μου.
Από καινούρια τι έχεις στο μυαλό σου? Καμιά Ζ4 παίζει?
-
Απο αυτα παντως που εχουν ειπωθει μεχρι στιγμης, και με τον τροπο αντιμετωπισης
του Dimgster, συνεχιζω να υποστηριζω S2K fl απο 2004-2005 και μετα, εαν μιλαμε για πισωκινητο, απλα θελει καλο ψαξιμο για 'καθαρο'.
Η αισθηση ειναι απολυτη, και στο οριο η αποδοση του κινητηρα ειναι οτι πιο κοντινο
σε feeling (για αυτοκινητο, και σε αυτα τα λεφτα) με αυτη μιας street μηχανης...
Σε 4κινητο η επιλογη ειναι παλι μονοδρομος (λογω κυβικων) σε Mitsu Evo9, αλλα
και αυτο θελει ψαξιμο για να βρεις απειραχτο και καθαρο.
Εδω ομως η μεταπωληση θα ειναι ακομα πιο επιπονη, για αυτο στην τελικη,
προτιμησε ενα S2K καθαρο (με 31-32κ περιπου νομιζω βρισκεις) και παρε και ενα
hard top για να μην αγχωνεσαι με το που θα το παρκαρεις, αλλα και για να κανεις
και κανενα ταξιδακι, χωρις πολυ θορυβο... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
χωρις πολυ θορυβο...μάλλον θα ονειρεύεσαι ε φίλε!?
που να δεις σε αυτό που είχε ο κολλητός μου! με Mugen εξαρτήματα και HKS και διάφορα που το έκαναν τρομακτικό σε ήχο?~!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πάντως σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι μόνο ένα πισωκίνητο 2θέσιο...ή κάποιο extreme μπροστοκίνητο πχ Focus RS.Είναι αλλά επειδή το υπογράμμισες , κανένα από αυτά που λες δεν είναι σκληροπυρηνικό.
-
Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις αυτό τελικά...
Κυκλοφορησε σαν κόνσεπτ καρ πρόσφατα αλλά είναι σχεδόν βεβαιο ότι θα βγει στην παραγωγή και με τα σήματα της σουμπαρού...
-
Aν εισαχθει στην Ελλαδα.
Αυτοι οι ιαπωνες ωρες ωρες μου τη σπανε.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εισαγουν τα καλυτερα τους αυτοκινητα
Αν εισαγωνταν το Civic TypeR Sedan θα ειχε ληξει το ζητημα τωρα... -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Γιατί το λές αυτό
νομίζω πως έχει (οδηγική) άποψη γι'αυτό που ψάχνεις.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
χωρις πολυ θορυβο...
μάλλον θα ονειρεύεσαι ε φίλε!?
που να δεις σε αυτό που είχε ο κολλητός μου! με Mugen εξαρτήματα και HKS και διάφορα που το έκαναν τρομακτικό σε ήχο?~!
Εχεις μπει σε απειραχτο S2000? Δεν ειναι τοσο χαλια οσο το περιγραφεις, ειδικα
με hard top.
Εσυ μιλας για ενα extreme κ@λοφτιαγμενο S2000 απο Mugen το οποιο κανει συντονισμο
ακομα και στο back pressure της εξατμισης...
Αντικειμενικοτατος... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
γιατι ένα προσθιοκίνητο δεν μπορεί να ειναι hardcore?
Πως πως... μόνο που δεν μπορείς να το αγοράσεις...
Απίστευτο
Πάντως θεωρώ οτι cooper s, clio rs, type r ep3 εχουν πολλά να προσφέρουνε στον οδηγό.
Διατηρώ επιφυλάξεις για το 207 rc που αναφέρθηκε παραπάνω.
Θα ήθελα απο καποιον **κάτοχο clio rs **να μου πεί τα σχόλιά του για τη συμβίωση με το αμάξι.
Κάθε πότε πάει για σέρβις και πόσο κοστίζει;
Στα πόσα Km θέλει αλλαγή ιμάντα;
Το εσωτερικό που φθείρεται εύκολα με το πέρασμα του χρόνου (πλαστικά, καθίσματα...);
Από χαζοπροβληματάκια πως πάει;
Τιμες ανταλλακτικων γενικά γνωρίζουμε;
Η renault έχει μπει σε σειρά... -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Το S2000 φαινεται να ειναι η καλυτερη επιλογη.Αλλα εχει 2 βασικα μειονεκτηματα:
- ειναι μονο διθεσιο
2)Η ποιοτητα του ειναι αθλια για τα λεφτα που κοστιζει.
Το μοτερ του ειναι μακραν πιο αξιοπιστο απο τα υπολοιπα αυτοκινητα που εχουν αναφερθει(υπαρχουν βεβαια και καποιες εξαιρεσεις) και ειδικα το οτι στροφαρει μεχρι τις 8500 το κανει ακομα πιο Fun To Drive ενω αν προσεχεις την οδηγηση σου μπορεις να κανεις καλες καταναλωσεις.
Έτσι όπως παέι η συζήτηση S2000 και EVO9 είναι ψηλά, λίγο πίο πίσω το mx5.
Πρέπει να βρώ εναν εθελοντή να με κάνει μια βόλτα με το S και να 'το ψάξω λίγο'.
Πάει πολύ καιρός που οδήγησα ένα τέτοιο και δε θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ απο λεπτομέρειες. - ειναι μονο διθεσιο
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Καλοτάξιδο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/481783/Φανταστικό αμάξι, αλλα όχι για εμένα στη φάση που είμαι.
Υπάρχουν ακόμη τέτοια σε τόσο καλή κατάσταση;
Ούτε θέλω να ξέρω ποσο θα ζητάει.
-
Πάντως σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι μόνο ένα πισωκίνητο 2θέσιο...ή κάποιο extreme μπροστοκίνητο πχ Focus RS.Το S2000 μόνο μτχ και θα είναι ΠΟΛΥ ξεζουμισμένο!
Νίκο γιατι ενα EVO 9 δεν ειναι σκληροπυρηνικό;
Επίσης σκληροπυρηνικό δε σημαίνει ανεξέλεκτο ή κατ΄ανάγκη 300+ άλογα.
Από καινούργιο δεν έχω κανένα στο μυαλό μου (αν και μετά απο συζήτηση μπήκε το 207 rc, και το cooper s), γιατί πολύ απλά τα βρίσκω πολυ soft.
Ζ4 δεν παίζει γιατί:
δεν είναι σκληροπυρηνική...ας την πούμε απλά σπορ
για να πάρεις καλη z4 πρέπει να περάσεις τα 2.000 cc πράγμα που το έχω απορρίψει -
ε οχι και η z4 σκληροπυρηνικη....μ,ην τρελαθουμε σκληροπυρηνικη ειναι μια M3, ενα evo, ενα impreza, και οχι ενα cooper S ρε παιδες τα εχουμε μπερδεψει λιγο νομιζω, καταρχας σκληροπυρηνικο και κινηση μπροστα δεν γινεται......
ολα πισω η τα παντα ολα...(στα 4 που λεμε) -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Πάντως σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι μόνο ένα πισωκίνητο 2θέσιο...ή κάποιο extreme μπροστοκίνητο πχ Focus RS.
Το S2000 μόνο μτχ και θα είναι ΠΟΛΥ ξεζουμισμένο!
Νίκο γιατι ενα EVO 9 δεν ειναι σκληροπυρηνικό;
Επίσης σκληροπυρηνικό δε σημαίνει ανεξέλεκτο ή κατ΄ανάγκη 300+ άλογα.
Από καινούργιο δεν έχω κανένα στο μυαλό μου (αν και μετά απο συζήτηση μπήκε το 207 rc, και το cooper s), γιατί πολύ απλά τα βρίσκω πολυ soft.
Ζ4 δεν παίζει γιατί:
δεν είναι σκληροπυρηνική...ας την πούμε απλά σπορ
για να πάρεις καλη z4 πρέπει να περάσεις τα 2.000 cc πράγμα που το έχω απορρίψειΕίναι...αλλά το απέρριψες
Η 35άρα η Ζ4 είναι...η 3.0si Coupe είναι...η Ζ4Μ είναι
Στα 2.000 κυβικά πέρα από S2000 και 9άρι EVO δε θα βρεις κάποιο άλλο καλό...αν και το 10 για μένα είναι από τα καλύτερα EVO. Τα EVO όμως είναι γενικώς λίγο καγκούρικα και φασιαριόζικα στο δρόμο...αν κάνεις ταξίδι θα σου πάρει τ'αυτιά...και με το S αν κάνεις ταξίδι θα σου σπάσει τα νεύρα η οροφή και οι χώροι αποσκευών που ΔΕΝ έχει.
Τέλος, τι σημαίνει σκληροπυρηνικό για σένα?
Άποψή μου είναι αν πάρεις το S θέλεις και δεύτερο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σου εντός πόλης.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εδω ομως η μεταπωληση θα ειναι ακομα πιο επιπονη, για αυτο στην τελικη,
προτιμησε ενα S2K καθαρο (με 31-32κ περιπου νομιζω βρισκεις) και παρε και ενα
hard top για να μην αγχωνεσαι με το που θα το παρκαρεις, αλλα και για να κανεις
και κανενα ταξιδακι, χωρις πολυ θορυβο...Γρηγόρη η έρευνα που κάνω μου δείχνει οτι το EVO έχει πολύ καύτερη μεταπώληση απο το S.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλα αυτό βλέπω να ισχύει.
Οποιος έχει καλό EVO (γιατί για τέτοιο μιλάμε), εργοστασιακό και άβαφο/ατρακάριστο δεν το βλέπω διατεθιμένο να το δώσει κάτω απο 37-38 χιλιάρικα.
Μιλάμε για αμάξι 3 ετών που έχει αγοραστεί καινούργιο 50 χιλιάρικα (αν θυμάμαι καλά).Αντίθετα τα S αντίστοιχης χρονολογίας τα βλέπω στα 33-35 χιλιάρικα
-
Είναι...αλλά το απέρριψεςΗ 35άρα η Ζ4 είναι...η 3.0si Coupe είναι...η Ζ4Μ είναι
Νίκο στα κυβικά είμαι απόλυτος.
Δεν πρόκειται να περάσω τα 2.000 cc.αν και το 10 για μένα είναι από τα καλύτερα EVO. Τα EVO όμως είναι γενικώς λίγο καγκούρικα και φασιαριόζικα στο δρόμο...
Το έχεις οδηγήσει; Είναι καλυτερο σαν αμάξι συνολικά, αλλα έχει απομακρυνθεί απο τη λογική του αμαξιού rally replica. Αυτό για έσενα μπορεί να σημαίνει καλυτερο αμάξι, αλλα για εμένα δεν είναι αυτό που ψάχνω. Το καγκούρικα και φασαριόζικα μένουν στην άκρη.
Το 10 έχει περισσότερο θόρυβο μέσα στην καμπίνα απο τον κινητήρα σε σύγκριση με το 9.και με το S αν κάνεις ταξίδι θα σου σπάσει τα νεύρα η οροφή και οι χώροι αποσκευών που ΔΕΝ έχει.
Τέλος, τι σημαίνει σκληροπυρηνικό για σένα?
Αυτό ισχύει πολυ λές και μου το έχουν επιβεβαιώσει και κάτοχοί του.
Αν διαβάσεις παραπάνω θα καταλάβεις τι εννοώ σκληροπυρηνικό.
-
Να σου πω για το clio,το εχω 1 χρονο και δεν εχει κανει τσικ,service θελει καθε 20000 χλμ.και ιμαντα καθε 60000 χλμ.ποιοτικα ειναι πολυ καλο,και τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν τριζει ουτε κοπαναει,η αναρτηση του ειναι αριστη με πολυ καλη συμπεριφορα σε κακους δρομους και απ'την αλλη δεν παιρνει κλισεις χωρις να ειναι ιδιαιτερα σκληρη.Για το μοτερ τι να σου πω,στροφαρει τρελα μετα τις 5000 και μεχρι τον κοφτη ενω ταυτοχρονα εχει χαμηλη καταναλωση,εγω πχ εχω μεση 10,8 λτ,επισης εχει φρεναρες με brembo 4πιστονα και εξαρι κιβωτιο απ'τα καλυτερα που εχω οδηγησει.
Κοιτα ειχα rallye 12 χρονια και οταν βγηκε το 207rc ημουν αποφασισμενος να το παρω αλλα με προλαβε 1 φιλος μου και ευτυχως γιατι η peugeot το εχει παρατησει το σπορ,επισης επειδη ειμαι συνεργατης σε 1 αντιπροσωπεια του ομιλου vw εχα την προσβαση σε leon cupra,golf gti και octavia rs και συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτα που λες για τον ομιλο.
Για το clio αν και οπως καταλαβες δεν ειμαι αντικειμενικος πιστευω οτι αξιζει 1 test drive,επισης δες και τα μεταχειρισμενα με 17-18000 βρισκεις 1 ετους οποτε μειωνεις και την χασουρα της μεταπωλησης.
Ελπιζω να βοηθησα.
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου