-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Διαφωνώ. Μπορεί ο άνθρωπος να μην γνώριζε περί Cupra και να πήγε στο GTi γιατί έτσι του είπαν κάποιοι.Για εμένα μιλάς;
Μιλάμε για καλύτερο στήσιμο, καλύτερο μοτέρ καλύτερο εξοπλισμό χωρίς να χάνει πουθενά πλην του ονόματος (προσωπικά ούτε εκεί νομίζω ότι χάνει αλλά στην Ελλάδα ζούμε )
Χάνει στην ποιότητα των υλικών
στο σχεδιασμό
στην μεταπώλησηκαι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα πιο καινουρια μαλιστα πρεπει να εχουν ηλεκτρομπλοκε σαν το gti
φρενα σιγουρα εχει καλυτερα? το cupra r μαλλον θα εχει αυτα του s3 πως και το ροκκο ρπαντως το κουπρα δινει την αισθηση του πιο σκληροπυρηνικου λογω τιμονιου που ειναι πιο 'ξυραφι' και λογω πιο σκληρης αναρτησης, αλλα εμενα μου φαινονται ολα τα γκολφοειδη το ενα μια παραλλαγη του αλλου..απο το πιο μικρο γκολφ μεχρι το δικο μου
Αρχίζεις και μιλάς λογικά.
Έπιασε κρύο και δουλεύεις καλύτερα με τέτοιες εξωτερικές θερμοκρασίες.
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Διαφωνώ. Μπορεί ο άνθρωπος να μην γνώριζε περί Cupra και να πήγε στο GTi γιατί έτσι του είπαν κάποιοι.
Μιλάμε για καλύτερο στήσιμο, καλύτερο μοτέρ καλύτερο εξοπλισμό χωρίς να χάνει πουθενά πλην του ονόματος (προσωπικά ούτε εκεί νομίζω ότι χάνει αλλά στην Ελλάδα ζούμε )
Όντως πιο καλό στήσιμο και φρένα, αλλά πιο ελαφρύ τιμόνι και πολύ χειρότερο εσωτερικό (γι αυτό και μόνο δεν μπορείς να πάρεις cupra μετά το gti).
Όντως, πολύ καλό value for money το cupra αλλά...
-Το esp επίσης δεν απενεργοποιείται στα facelift μοντέλα- Πολύ δύναμη μπροστά χωρίς μπλοκέ, σε κλειστά γλιστερά κομμάτια δεν είναι πολύ ευχάριστο (το έχω οδηγήσει),
δεν θα το έλεγα καθαρόαιμο ή fun to drive αυτοκίνητο.
συμφωνώ σε όλα
Πάντως ειναι πιο fun to drive και με καλυτερο feedback απο το golf, αλλα απέχει απο αυτο που έψαχνα και ψάχνω.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
τα πιο καινουρια μαλιστα πρεπει να εχουν ηλεκτρομπλοκε σαν το gti
φρενα σιγουρα εχει καλυτερα? το cupra r μαλλον θα εχει αυτα του s3 πως και το ροκκο ρπαντως το κουπρα δινει την αισθηση του πιο σκληροπυρηνικου λογω τιμονιου που ειναι πιο 'ξυραφι' και λογω πιο σκληρης αναρτησης, αλλα εμενα μου φαινονται ολα τα γκολφοειδη το ενα μια παραλλαγη του αλλου..απο το πιο μικρο γκολφ μεχρι το δικο μου
Αρχίζεις και μιλάς λογικά.
Έπιασε κρύο και δουλεύεις καλύτερα με τέτοιες εξωτερικές θερμοκρασίες.
παντα μιλαω λογικα
απλα αυτο ειναι κατι που εχω παρατηρησει..υπαρχει μια συγγενεια μεταξυ ολων αυτων των μοντελων και εγω τουλαχιστον την αντιλαμβανομαι..σιγουρα υπαρχουν και σημαντικες διαφορες , αλλα ολα εχουν ενα κοινο παρονομαστη
αυτο δεν το θεωρω απαραιτητα κακο, μου αρεσει οδηγικα το golf και τα παραγωγα του
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/272219/Γρηγόρη ευχαριστώ.
Αυτο που πουλάει ο μαντρας ειναι απο Γερμανία εισαγωγή (και δε θέλω εισαγωγής...).
Επίσης δεν ξέρω τα EVO με αυτες τις ζάντες και με την μικρή αεροτομή τι άλλες αλλαγές έχουν...
Ξέρει κανείς?
-
Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου...
-
Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου...40800€
Πάρε καινούριο -
Ευχαριστώ
Για την εξάτμιση το φαντάζομαι...
Αλλα έστω για λίγο (άμα βρώ EVO) θα το ζήσω...Εγώ είμαι μαζί σου! Αξίζει να περάσεις αυτή τη φάση. Πραγματικά το αυτοκίνητο έχει τρομερά περιθώρια πρόσφυσης. Το έχω οδηγήσει σε κάποια διαφορετικά στάδια και στην παρούσα χρονική στιγμή (που έχει φτάσει να έχει μηχανικά μεχρι εκκεντροφόρους/φρένα/ανάρτηση) και έχει τεράστια διαφορά. Θα βρεις τα όρια σου πολύ γρηγορότερα από εκείνα του αυτοκινήτου. Αλλά όταν μπαίνει κόσμος μέσα θα σου λέει κάνει φασαρία, είναι άσχημο κλπ.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
40800€
Πάρε καινούριοΤο 9άρι ~54κ είχε πάει καινούριο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
40800€
Πάρε καινούριοΤο 9άρι ~54κ είχε πάει καινούριο.
Φίλος με μετρητό στο χέρι, πήρε το 9άρι με 47κ€. Άσε πόσο πουλιόταν. Και το cherokee to 2.4 πουλιόταν ένα 50ρικο το 2000(που το πήρε ο ξάδεφος και τώρα το έχει βάλει στον λόκω του )
Δεν δίνεις 41κ, όταν το επόμενο μοντέλο πουλιέται στα 44 καινούριο. -
Τελικά τι θα πάρεις, αποφάσισες?
Εγώ ίσως σκεφτόμουν και το WRX το οποίο σε αυτό το βίντεο φαίνεται το πόσο καλό ΚΑΙ hardcore είναι...προσέξτε τις γωνίες που παίρνει :
Youtube VideoΩραία σύγκριση του Evo X με το Focus RS: http://www.youtube.com/watch?v=QS8wT6nC ... re=related
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τελικά τι θα πάρεις, αποφάσισες?Εγώ ίσως σκεφτόμουν και το WRX το οποίο σε αυτό το βίντεο φαίνεται το πόσο καλό ΚΑΙ hardcore είναι...προσέξτε τις γωνίες που παίρνει :
Youtube Videoπισωκίνητο το ιμπρέζα!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελικά τι θα πάρεις, αποφάσισες?
Εγώ ίσως σκεφτόμουν και το WRX το οποίο σε αυτό το βίντεο φαίνεται το πόσο καλό ΚΑΙ hardcore είναι...προσέξτε τις γωνίες που παίρνει :
Youtube Videoπισωκίνητο το ιμπρέζα!
Απίστευτο ε?
-
Έχω την ταπεινή άποψη ότι ακόμη και αν κινούνται όλη την ημέρα με γωνίες, τα Εβο, STI ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για αυτές τις δουλειές. Είναι φτιαγμένα για χρόνους σε στροφές. Απλά, μπορούν να κάνουν (με ειδικούς χειρισμούς και ρυθμίσεις στα διαφορικά) ανεκτά και αυτή τη 'δουλειά'.
Αν πάντως συγκρίνουμε τα ΜΧ5, Μ3 (π.χ.) με τα Εβο, STI στο θέμα της πλαγιολισθήσεως είναι σαν να συγκρίνουμε το Μιλφιέγ της Δέσποινας με το σάμαλι που πουλάνε στο γήπεδο τις Κυριακές.
Mε αφορμή το βίντεο του Νίκου, θυμήθηκα και ένα άλλο βίντεο στο οποίο φαίνεται (έστω και με οδηγό *κορίτσι * ) ότι +30 άλογα, τετρακίνηση και αγωνιστικό πέντιγκρι ΔΕΝ σημαίνει πάντα αποτελεσματικότητα και διασκέδαση...
Θεωρούσα και εγώ (όπως πολλοί φαντάζομαι) ότι :
- πίσω κίνηση = χρόνοι (σε πίστα) και διασκέδαση
- τετρακίνηση = αποτελεσματικότητα, αίσθηση ασφάλειας και χρόνοι (σε πίστα και εκτός αυτής)
- μπροστινή κίνηση = οικονομική λύση, ασφάλεια για το μέσο οδηγό και + , ( )
Τελικά ένα προσθιοκίνητο με δίδαξε ότι καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω. Όση μαεστρία θέλει η πίσω άλλη τόση θέλει και η μπροστά (για να πας γρήγορα), όση δυσκολία έχει η πίσω άλλη τόση έχει και η μπροστά (για να πας γρήγορα + να διασκεδάσεις) , μπορείς να διασκεδάσεις και μάλιστα πολύ (όχι μόνο με ισχύ αλλά με αδράνεια). Είμαι βέβαια και δεν πλατειάζω άλλο!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τελικά τι θα πάρεις, αποφάσισες?Εγώ ίσως σκεφτόμουν και το WRX το οποίο σε αυτό το βίντεο φαίνεται το πόσο καλό ΚΑΙ hardcore είναι...προσέξτε τις γωνίες που παίρνει :
Youtube VideoΩραία σύγκριση του Evo X με το Focus RS: http://www.youtube.com/watch?v=QS8wT6nC ... re=related
Αρχικά να πώ πως δεν ενδιαφέρομαι για subaru.
Δεν μου αρέσουν ουτε αισθητικά, κατα καιρούς ακούω διάφορα για την αξιοπιστία τους, έχουν σοβαρό θεμα μεταπώλησης και τα τελευταία ειναι 2500 cc.Επίσης για να αρχίσω να κοιτάω συγκεκριμένα αμάξια απο αγγελίες πρέπει να πουληθεί το GTI.
Μέχρι τότε απλώς κοιτάω και σκέφτομαι...Έχω απορρίψει τα:
clio 182 (ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αισθητικά και έχω θέμα να πάρω ενα 'ειδικό' γαλλικό 5ετιας)
S 2000 (στην εθνική θα έχω πρόβλημα, με τους χώρους θα έχω πρόβλημα)Παίζουν τα:
EVO 9 (βλέπω κάποια στο car.gr σε λογικές τιμές, ειναι αυτό που πραγματικά θέλω)
clio RS (λίγα σχετικά λεφτά-παίζουν στα 15 χιλιάρικα-όμορφο, σύγχρονο αμαξι)
cooper S (λίγα κυβικά, ωραίο μοτερ, καλη μεταπώληση, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ)Είμαι υπο σκέψη και μάλλον πάνε για απόρριψη:
mx5 (παλιό, αλλα αξιόπιστο, και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα)
type-r ep3Αυτά
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Έχω την ταπεινή άποψη ότι ακόμη και αν κινούνται όλη την ημέρα με γωνίες, τα Εβο, STI ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για αυτές τις δουλειές. Είναι φτιαγμένα για χρόνους σε στροφές. Απλά, μπορούν να κάνουν (με ειδικούς χειρισμούς και ρυθμίσεις στα διαφορικά) ανεκτά και αυτή τη 'δουλειά'.Αν πάντως συγκρίνουμε τα ΜΧ5, Μ3 (π.χ.) με τα Εβο, STI στο θέμα της πλαγιολισθήσεως είναι σαν να συγκρίνουμε το Μιλφιέγ της Δέσποινας με το σάμαλι που πουλάνε στο γήπεδο τις Κυριακές.
Έχεις δίκιο (άλλωστε δεν ειναι αυτοσκοπός το παντηλίκι), αλλά για το EVO που έχω άποψη, γυρνάει και ελέγχεται πολύ εύκολα.
Σίγουρα πάντως δεν θα μάθεις να πλαγιολισθαίνεις με ένα τέτοιο.Τελικά ένα προσθιοκίνητο με δίδαξε ότι καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω. Όση μαεστρία θέλει η πίσω άλλη τόση θέλει και η μπροστά (για να πας γρήγορα), όση δυσκολία έχει η πίσω άλλη τόση έχει και η μπροστά (για να πας γρήγορα + να διασκεδάσεις) , μπορείς να διασκεδάσεις και μάλιστα πολύ (όχι μόνο με ισχύ αλλά με αδράνεια). Είμαι βέβαια και δεν πλατειάζω άλλο!
+1000
Τα καλοστημένα-σπορ προσθιοκίνητα όταν οδηγούνται στο όριο ειναι εξίσου διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα με τα υπόλοιπα.
Απλά με το πισωκίνητο μπορείς να παίξεις και με λίγα χιλιόμετρα (σε μια απλή βόλτα ας πούμε), ενώ με τα άλλα παίζεις όταν αρχίζεις να τα 'ζορίζεις'. -
+1 (και από μένα)
-
ωραια dimgster δεν σκεφτεσαι να το εξαντλησεις τουλαχιστον πριν πουλησεις ?
-
Χάνει στην ποιότητα των υλικών
στο σχεδιασμό
στην μεταπώλησηκαι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Παίζουν τα:
EVO 9 (βλέπω κάποια στο car.gr σε λογικές τιμές, ειναι αυτό που πραγματικά θέλω)δηλ σου αρέσει το εσωτερικό και ο σχεδιασμός του evo9?
+1 στο Cooper S αν κ έχει κάποια θεματάκια αξιοπιστίας ...ειδικά τα πρώτα.
Επιλογή σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου