-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Μου αρεσει που το χαψατε απο τον κυριο αξιοπιστο.. μα σκεφτειτε ειναι δυνατον καποιος πλουσιος ανθρωπος να σκεφτοταν τοσο τραγικα ? Μ6 για αυτοκινητο καλυψης ? ημαρτον
ρε συ..ούτε πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε?
Το έχετε σοβαρέψει 'εδώ πέρα'...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Μου αρεσει που το χαψατε απο τον κυριο αξιοπιστο.. μα σκεφτειτε ειναι δυνατον καποιος πλουσιος ανθρωπος να σκεφτοταν τοσο τραγικα ? Μ6 για αυτοκινητο καλυψης ? ημαρτον
ρε συ..ούτε πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε?Το έχετε σοβαρέψει 'εδώ πέρα'...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
ρε συ..ούτε πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε?
Το έχετε σοβαρέψει 'εδώ πέρα'...
-
Πλακα ή όχι το το ίδιο 'σοβαρά' είναι και αυτά που γράφουν οι εφημερίδες για κάποιους και απευθύνονται σε κάποιους άλλους που τους αρέσει το lifestyle.Το τι ισχυει και γιατί, βρείτε το αν σας ενδιαφερει τόσο πολύ
Δεν βλέπω το παραπάνω που αφορά το θέμα μας στον αν αξίζει κάποιο αμαξι όπως αναφέρθηκε.
Tώρα όποιος δεν θυμάται τι είδε ακριβώς... -
Ετσι ετσι..βρειτε τα ρε..βαριεται το παιδακι να μας πει ή μαλλον δε ξερει τιποτα..Και μ αρεσει που αντι να απαντας αναδημοσιευεις ακριβως τις ιδιες τωρα τελευταια..
Δεν βλέπω το παραπάνω που αφορά το θέμα μας στον αν αξίζει κάποιο αμαξι όπως αναφέρθηκε.
Tώρα όποιος δεν θυμάται τι είδε ακριβώς...Τι θελει να πει ο ποιητης οεο οεο?? Βγαζετε ακρη εσεις.?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετσι ετσι..βρειτε τα ρε..βαριεται το παιδακι να μας πει ή μαλλον δε ξερει τιποτα..Και μ αρεσει που αντι να απαντας αναδημοσιευεις ακριβως τις ιδιες τωρα τελευταια..Δεν βλέπω το παραπάνω που αφορά το θέμα μας στον αν αξίζει κάποιο αμαξι όπως αναφέρθηκε.
Tώρα όποιος δεν θυμάται τι είδε ακριβώς...Τι θελει να πει ο ποιητης οεο οεο?? Βγαζετε ακρη εσεις.?
Αν νομίζεις ότι αξίζεις να ασχολούνται μαζί σου πρέπει να το επιβεβαιώνεις αυτό ... ή μπορείς να εξακολουθήσεις να επιτίθεσαι στους άλλους όταν δεν έχεις κάτι να πείς σχετικά,δικαιωμά σου και δικαιωμα τους να σου απαντούν για να περνούν την ώρα τους διασκεδάζοντας μαζί σου ....
-
Μπορεις να το πεις αλλη μια φορα αν θες.. Σα κολλημενο πικαπ ακουγεσαι..
-
Εγω απορω που παιζετε ακομα μαζι του..προσεξτε παιζετε οχι μιλατε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω απορω που παιζετε ακομα μαζι του..προσεξτε παιζετε οχι μιλατε..Αν νομίζεις ότι αξίζεις να ασχολούνται μαζί σου πρέπει να το επιβεβαιώνεις αυτό ... ή μπορείς να εξακολουθήσεις να επιτίθεσαι στους άλλους όταν δεν έχεις κάτι να πείς σχετικά,δικαιωμά σου και δικαιωμα τους να σου απαντούν για να περνούν την ώρα τους διασκεδάζοντας μαζί σου ....
-
Αφήστε τα αυτά Κύριε Καρά τώρα...και να είσαι όντως ο Καράς από το Άργος...τι γίνεται τελικά με το 1.6 turbo μοτέρ που δοκίμασες? Δούλεψε?
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Εγω απορω που παιζετε ακομα μαζι του..προσεξτε παιζετε οχι μιλατε..
Αν νομίζεις ότι αξίζεις να ασχολούνται μαζί σου πρέπει να το επιβεβαιώνεις αυτό ... ή μπορείς να εξακολουθήσεις να επιτίθεσαι στους άλλους όταν δεν έχεις κάτι να πείς σχετικά,δικαιωμά σου και δικαιωμα τους να σου απαντούν για να περνούν την ώρα τους διασκεδάζοντας μαζί σου ....
Και με τα δυο χερια... περνα τα και aftermarket ελληνικη δερματινη...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στα 15 χρόνια που κάνω παρέα με κόσμο που ασχολείται με αμάξια είμαι διατεθιμένος να πιστέψω τα πάντα.
Φαντάζομαι όμως ότι αυτά που λεει ο Καρας μπορεί να τα ξέρει μόνο ο διευθύνων που τα παραγγέλνειΤωρα αποκλησεις μπορεί να έχουμε. Τα ποιοτικότερα αμάξια πάντως δεν έχουμε...... Αν ειναι Ελληνικό φαινόμενο δε ξέρω... πάντως είναι αλήθεια...
Ποτε κανεις δε αμφισβητησε οτι ο kar-ass μπορει και να εχει δικιο...Ο μοναδικος ωστοσο τροπος στοιχειωθετησης της αποψης του με φρασεις 'οσοι ξερουν ,ξερουν' και 'αφου θες να μαθεις ψαξε' συνηγορουν στο γεγονος οτι ειτε μας δουλευει ψιλο γαζι ειτε αρεσκεται στο να δημιουργει εντυπωσεις...
Σε παρακαλω kar-ass απαντησε με το μοναδικο τροπο σου..επαναλαμβανωντας τα moto σου ή κανοντας την ιδια δημοσιευση..
-
Είναι βέβαια λίγο της κατηγορίας...
Κάτι ξέρει ο Τράγκας...
Κάτι ξέρει ο Τράγκας...
Κάτι ξέρει ο Τράγκας...
Κάτι ξέρει ο Τράγκας...
Κάτι ξέρει ο Τράγκας...
Κάτι ξέρει ο Τράγκας...
Κάτι ξέρει ο Τράγκας...κανονίστε να το ανοίξω αυριο το pc και να εχετε γράψει καμιά 10 αρια σελίδες.....!!!
-
Χαλαρααα..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Mην τρελαίνεστε ...Καρράς και φοίβος μπλιάχ
http://www.youtube.com/watch?v=QAeBXhzf ... PL&index=4 -
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στα 15 χρόνια που κάνω παρέα με κόσμο που ασχολείται με αμάξια είμαι διατεθιμένος να πιστέψω τα πάντα.
Φαντάζομαι όμως ότι αυτά που λεει ο Καρας μπορεί να τα ξέρει μόνο ο διευθύνων που τα παραγγέλνειΤωρα αποκλησεις μπορεί να έχουμε. Τα ποιοτικότερα αμάξια πάντως δεν έχουμε...... Αν ειναι Ελληνικό φαινόμενο δε ξέρω... πάντως είναι αλήθεια...
Ποτε κανεις δε αμφισβητησε οτι ο kar-ass μπορει και να εχει δικιο...Ο μοναδικος ωστοσο τροπος στοιχειωθετησης της αποψης του με φρασεις 'οσοι ξερουν ,ξερουν' και 'αφου θες να μαθεις ψαξε' συνηγορουν στο γεγονος οτι ειτε μας δουλευει ψιλο γαζι ειτε αρεσκεται στο να δημιουργει εντυπωσεις...
Σε παρακαλω kar-ass απαντησε με το μοναδικο τροπο σου..επαναλαμβανωντας τα moto σου ή κανοντας την ιδια δημοσιευση..
Συνέχισε να δειχνεις τι είσαι....
Αν νομίζεις ότι αξίζεις να ασχολούνται μαζί σου πρέπει να το επιβεβαιώνεις αυτό... ή μπορείς να εξακολουθήσεις να επιτίθεσαι στους άλλους όταν δεν έχεις κάτι να πείς σχετικά,δικαιωμά σου και δικαιώμα μου να σου απαντώ απλά για να περνώ την ώρα μου διασκεδάζοντας μαζί σου ....
Για τους υπόλοιπους δεν νομίζω ότι σε εβαλαν δικηγόρο να τους υποστηρίξεις,εκτός αν δεν ξέρεις να διαβάσεις τι λένε και τι διαλογος γίνεται, εκτός βέβαια αν είναι και καμιά σου νέα ιδιότητα που δεν ξέρουμε εμποράκο και ψάχνεις νεους πελάτες
-
Ω ναι απαντησε.. δερματινη ελληνικη ΑΑ τα περασες τα χερακια σου για να κανεις πιο καλη δουλεια..??
Συνεχιζε να ξεφτιλιζεσαι...
-
Μήπως θες flashback με άλλα ποστ σου να δείς ποιος ξεφτιλίζεται ή όχι ; ...
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
:offtopicviii:Μήπως θες flashback με άλλα ποστ σου να δείς ποιος ξεφτιλίζεται ή όχι ; ...
Δε πιστευω να ΘΙΧΤΗΚΕΣ???
--> OFFTOPIC απο BMW forum