-
Με ρώτησε τις προάλλες μια φίλη μου το ίδιο πράγμα, τι είναι αυτό; Μην μου πεις από Grey's Anatomy, θα κάνω χαρακίρι
-
Doctor dino θρησκεία φιλε μου.
Ακολουθεί σκηνή απο την ελληνική ερωτική ταινία Αθλήτριες Σέξ και ντόπα.
SIRINA productions!
http://www.youtube.com/watch?v=9Iw_eIdgA3c
Μάλον η φίλη σου είναι λίγο άτακτη!Στο θέμα μας. Πες μου τι γνώμη σου για το C5
-
Παναγια μου, αυτό εννοούσε Αααα, αυτό δεν πρέπει να το αφήσω έτσι
Θα στο θέσω ως εξής, το μόνο μειονέκτημα κατ εμέ μέχρι τώρα της C5 ήταν το μοτέρ, καθώς ακόμα και το δίλιτρο βενζίνης δεν... Τώρα με το τούρμπο και το εξάρι ΙΜΗΟ είναι μια εξαιρετική επιλογή.
-
Συμφωνω αλλα ειμαστε εκτος θεματος εδω...Ας παμε στο Citroenτοπικο!
-
http://www.youtube.com/watch?v=TemrDzGmxcE&feature=related
Δές συνέντευξη αδερφέ. Ειναι και μορφωμένος λέειΣυγκριτικά με Audi A4 1.8T Quattro 2007, Skoda Octavia 5 GT 2009 και Citroen C5 1.6T 2009 ποιό θα έβαζες πρώτο;
Εξωτερικά είναι πολύ όμορφο πάντως!!
-
Καλημέρα σε όλους. Έκανα αυτό το thread για να μου πείτε απόψεις για το νέο Citroen C5 1.6 THP (155hp). Αναφέρομαι στην έκδοση Prestige με την ενεργή υδροπνευματική 3ης γενίας ανάρτηση και ένα gps στα extra. Πήγα στην citroen και η τιμή του είναι 23.805 euro με μια απόσυρση του παλιού μου αυτοκίνήτου. Τι λέτε;
-
go for it.
-
Κορυφαίο είναι.
-
Το αμαξι ειναι καταρχας φθηνο και μαζι με την εκπτωση σε συνδυασμο με την αναρτηση την εμφανιση , το κινητηρα-κιβωτιο ειναι μονοδρομος σε αυτα τα χρηματα.. Επισης εχει κορυφαια υλικα το εσωτερικο της..
Αφου μιλαμε και για τη prestige που μονο το δερματινο σαλονι δεν εχει και σε συνδυασμο με το gps που λες σας κανουν δωρο (σε ποια αντιπροσωπεια?? ) μη το σκεφτεται ο πατερας σου και πολυ.. Τοαμαξι ειναι παμφθηνο..
Να την οδηγησει κιολας να του φυγει καθε ενδοιασμος -
Δεν είναι δώρο το gps. Του είπα να το βάλει στα extra και μέσα στην τιμή 23.805 είναι και το gps πινακίδες και όλα.
Εγινε συνχωνευση με παλιοτερο δικο σου θεμα.Δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουργιο θεμα καθε φορα[mod]
-
Καλοριζικο εχω να πω, δεν εχεις κατι αλλο να δεις σε αυτα τα λεφτα και με αυτη την αναρτηση..
-
έχει σωστή χαρτογράφηση; Γιατί αν δεν....τσάμπα θα το χεις. Οπως ένας φίλος με Insignia. Εχει gps με μάπα χάρτες με λατινικούς χαρακτήρες και στην ουσία είναι σαν να μην το έχει.
μην πληρώσεις τσάμπα ευρώ. Τσέκαρε το όχι από τον πωλητή όμως από ιδιοκτήτες σε ξένα φόρουμ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει σωστή χαρτογράφηση; Γιατί αν δεν....τσάμπα θα το χεις. Οπως ένας φίλος με Insignia. Εχει gps με μάπα χάρτες με λατινικούς χαρακτήρες και στην ουσία είναι σαν να μην το έχει.μην πληρώσεις τσάμπα ευρώ. Τσέκαρε το όχι από τον πωλητή όμως από ιδιοκτήτες σε ξένα φόρουμ.
+1
και επειδη θα μπει και ελλαδα απ οτι καταλαβαινω γιατι δεν ειναι stadar στην εκδοση prestige ποιος ξερει τι λαλακια μπορει να κανουν τα τζιμανια στη τοποθετηση..Κατα τη γνωμη μου παρτο χωρις αυτο και βαλε ενα καλο της επιλογης σου aftermarket σε μαστορα της δικης σου παλι επιλογης καιμε το λογισμικο που θελεις.
-
Eγώ δεν θα το έβαζα: όμορφο είναι, αλλά χωρίς χάρτες , πετάς τα € σου... Βάλε καλύτερα το πακέτο με τους αισθ. στάθμευσης και τους αυτοματισμούς. Είναι εξαιρετικό και απείρως πιο χρήσιμο.
Το αυτοκίνητο είναι απλά καταπληκτικό. Κρίμα που δεν έχουν φτιάξει οι Γάλλοι ακόμη ένα σοβαρό αυτοματο κιβώτιο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει σωστή χαρτογράφηση; Γιατί αν δεν....τσάμπα θα το χεις. Οπως ένας φίλος με Insignia. Εχει gps με μάπα χάρτες με λατινικούς χαρακτήρες και στην ουσία είναι σαν να μην το έχει.μην πληρώσεις τσάμπα ευρώ. Τσέκαρε το όχι από τον πωλητή όμως από ιδιοκτήτες σε ξένα φόρουμ.
Του θειου μου το Insignia (με το CD 500) μια χαρα χαρτες εχει, εισαι σιγουρος?
Ο χρήστης elteo έγραψε:
+1
και επειδη θα μπει και ελλαδα απ οτι καταλαβαινω γιατι δεν ειναι stadar στην εκδοση prestige ποιος τι λαλακια μπορει να κανεις τα τζιμανια στη τοποθετηση..Κατα τη γνωμη μου παρτο χωρις αυτο και βαλε ενα καλο της επιλογης σου aftermarket σε μαστορα της δικης σου παλι επιλογης.
Πλεον υπαρχουν και χαρτες ελλαδος για τα PSA τωρα το Navidrive RT4 δουλευε πολυ καλα εντος αττικης για πιο καινουρια δεν ξερω που εχε φτασει η εμβελεια τους!
-
Καλή επιλογή αλλά από evo πως φτάσαμε εδώ ; καλό αυτοκίνητο με κορυφαία άνεση αλλά όχι για σπορτίφ προσανατολισμούς .
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
έχει σωστή χαρτογράφηση; Γιατί αν δεν....τσάμπα θα το χεις. Οπως ένας φίλος με Insignia. Εχει gps με μάπα χάρτες με λατινικούς χαρακτήρες και στην ουσία είναι σαν να μην το έχει.
μην πληρώσεις τσάμπα ευρώ. Τσέκαρε το όχι από τον πωλητή όμως από ιδιοκτήτες σε ξένα φόρουμ.
Του θειου μου το Insignia (με το CD 500) μια χαρα χαρτες εχει, εισαι σιγουρος?
ε για να το λέω...;
πέρασε με ένα cd τους χάρτες που του έδωσαν. Απλά καμία σχέση με τα after market προγράμματα.
τσάμπα λεφτά κ τα χουν και πανάκριβα.
Τα έκαναν δώρο στα πρώτα που ήρθαν ελλάδα. Νομίζω έχει πάνω από 1,5 χιλιάρικο.
-
750 euro έχει το gps. Και έχει χάρτες όλης της ευρώπης, tv, media center με 30gb σκληρό. Αξίζει! Καί είναι πολύ πιο όμορφο απο ένα aftermarket κολλημένο στο τζάμι!
-
Ηλεκτρικό χειρόφρενο είναι αυτό το 'Ρ' που φαίνεται αναμμένο πίσω από τις ταχύτητες?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ηλεκτρικό χειρόφρενο είναι αυτό το 'Ρ' που φαίνεται αναμμένο πίσω από τις ταχύτητες?
Citroen C5 1.6 THP