-
αστα...τι να λεμε....
-
Για να μη προσβάλω τον σχεδιαστή, μου θυμίζει Rapide!
Για να προσβάλω τον σχεδιαστή, τέλος εμπνευσης μάλλον. Aυτο το προφιλ θα μπορούσε να το σχεδιάσει και η Hyundai/Kia. Μπορεί και να το έχει και στα συρτάρια της ...
(Ειμαι έως και σιγουρος οτι το έχω δει σε concept car τους σε crossover έκδοση). -
Ο Αλέξανδρος Λιόκης , τελειόφοιτος του IED , είναι υπεύθυνος για την εξωτερική εικόνα του concept.
-
Και άσχημο και μπανάλ....
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Aυτο το προφιλ θα μπορούσε να το σχεδιάσει και η Hyundai/Kia. Μπορεί και να το έχει και στα συρτάρια της ...
(Ειμαι έως και σιγουρος οτι το έχω δει σε concept car τους σε crossover έκδοση).Mazda
-
Αν και δεν είναι concept ή μελλοντικό (θα ήταν) μάλλον εδώ κολλάει.
http://www.saabsunited.com/2013/02/the- ... a-9-3.html
http://www.saabsunited.com/2013/02/the- ... oenix.htmlΜπορεί να μου θυμίσει κάποιος γιατί ο Castriota βγάζει λεφτά ως σχεδιαστής
-
-
Kia Provo Concept
-
Λέτε να?
http://www.autoblog.it/galleria/fiat-12 ... ndorfer/20
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Λέτε να?
http://www.autoblog.it/galleria/fiat-12 ... ndorfer/20
Μ'αρέσει
-
Όμορφο!
127 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στην οικογένεια...α ρε χαμένες 2ες που θυμάμαι...
-
Θα μπορουσε να ταν ο διαδοχος του 500.
Ενα κοκκινο ηταν το πρωτο αμαξι του πατερα μου..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Θα μπορουσε να ταν ο διαδοχος του 500.Μπα, για αντικαταστάτης του Punto όμως θα μου άρεσε.
-
Αυτή η λαγνεία για τα seventies είναι μάλλον το αποτέλεσμα ότι κανείς από εσάς δεν είχε βρεθεί σαν επιβάτες σε αυτά τα καρούλια....
Άντε να έρθει και το Ρίτμο, να αναβιώσει και το Gallant η Mitsu και να έχουμε και την αναβίωση των παλαιών Dacia Taxi...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αυτή η λαγνεία για τα seventies είναι μάλλον το αποτέλεσμα ότι κανείς από εσάς δεν είχε βρεθεί σαν επιβάτες σε αυτά τα καρούλια....Άντε να έρθει και το Ρίτμο, να αναβιώσει και το Gallant η Mitsu και να έχουμε και την αναβίωση των παλαιών Dacia Taxi...
Εγώ προσωπικά έχω βρεθεί και σαν επιβάτης και σαν οδηγός σε 127 για πολλά χιλιόμετρα, και μου άρεσε πολύ, ήταν ευχάριστο και διασκεδαστικό αυτοκίνητο
-
κι εγώ που είχα την εντύπωση ότι (στην περίπτωση που) θα βγει με σύγχρονο εξοπλισμό κλπ κλπ κι όχι έτσι χαρχάλια που ήταν κάποτες
για ακομα μια φορά το ΙΝΤΕΡΝΕΤ μας παραπληροφορεί
-
Αυτή η λαγνεία για τα seventies είναι μάλλον το αποτέλεσμα ότι κανείς από εσάς δεν είχε βρεθεί σαν επιβάτες σε αυτά τα καρούλια....Άντε να έρθει και το Ρίτμο, να αναβιώσει και το Gallant η Mitsu και να έχουμε και την αναβίωση των παλαιών Dacia Taxi...
+1
Αντε για λόγους αισθητικής και ιστορίας ένα Beetle, 500, Mini. Αλλά το 127? Το Punto καλύτερη ιστορία έχει γραψει!!!
Αηδίες ... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Λέτε να?για ποιο λογο;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
:slap:κι εγώ που είχα την εντύπωση ότι (στην περίπτωση που) θα βγει με σύγχρονο εξοπλισμό κλπ κλπ κι όχι έτσι χαρχάλια που ήταν κάποτες
για ακομα μια φορά το ΙΝΤΕΡΝΕΤ μας παραπληροφορεί
Θες να μου πεις ότι οι επιλογές σου περιορίζονται μόνον στο Beetle & στο Mini? Μάλλον τότε μόνον σχεδίαζαν αυτοκίνητα...
-
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Αυτή η λαγνεία για τα seventies είναι μάλλον το αποτέλεσμα ότι κανείς από εσάς δεν είχε βρεθεί σαν επιβάτες σε αυτά τα καρούλια....
Άντε να έρθει και το Ρίτμο, να αναβιώσει και το Gallant η Mitsu και να έχουμε και την αναβίωση των παλαιών Dacia Taxi...
Εγώ προσωπικά έχω βρεθεί και σαν επιβάτης και σαν οδηγός σε 127 για πολλά χιλιόμετρα, και μου άρεσε πολύ, ήταν ευχάριστο και διασκεδαστικό αυτοκίνητο
Και εγώ έχω ταξιδέψει με Trabant, 127, Α112, Dacia, τις παλαιές Corona ΤΑΧΙ, Corolla 2ης γενεάς και δεν θα ήθελα ούτε ζωγραφιστά να τα δω πόσο μάλλον σε αναβίωση έστω και με σύγχρονα συστήματα.
Όταν βλέπω το Mini που είναι πια 20 cm, ψηλότερο και 10 cm φαρδύτερο στην μακριά του έκδοση από τη δική μου μαούνα απλά γελάω... Αν είναι έτσι το Mini πως θα ήταν το Maxi.
Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο Κολιός τον Αύγουστο. Να καθίσουν να στύψουν το μυαλό τους να παράγουν νέα σχέδια που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες συνθήκες. Το αναμάσημα των ίδιων σχεδίων βλ. 500, Mini, Beetle δεν είναι τίποτα άλλο από ένας καλός και εύκολος τρόπος να τραγανίσεις χρήματα από τη τσέπη του καταναλωτή πουλώντας του Fashion & Style λες και εν τέλει αυτό είναι μόνον που χρειάζεται. Και καλά να το κάνει αυτό μία Ferrari, Lambo, Mclaren, Pagani, Zonda, Koeningsegg που όπως και να το κάνουμε έτσι απευθύνονται σε ανθρώπους που είτε δώσουν 200,000€ είτε 1,500,000€ ελάχιστα θα επηρεαστεί η περιουσία τους. Η FIAT να στρώσει το κώλο της κάτω να βγάλει τους διαδόχους για το Bravo, Punto και να σταματήσει τις ρετρό μαλακίες γιατί διαφορετικά απλά θα κλείσει.
Concept Cars