-
-
2/3 απο τα πρωτότυπα που θα παρουσιάσουν για την Alfa στη Γενευη
αυτό είναι του Bertone και θα υπάρξει ενα ακόμα της italdesign νομίζω
by alfisti.gr
-
Αυτό μοιάζει 'κακό' και μ αρέσει!!...για να δουμε!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αυτό μοιάζει 'κακό' και μ αρέσει!!...για να δουμε!Προσωπικά τα αμάξια δεν τα θέλω 'κακά'. Τα θέλω κομψά
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Προσωπικά τα αμάξια δεν τα θέλω 'κακά'. Τα θέλω κομψά
Σωστά ... γιατί το 'κακό' (=άγριο) απο το 'άσχημο' δεν απέχουν και πολύ!
Όπως και απο την άλλη το 'γλυκό' απο το 'χαζοχαρούμενο' ή το 'γλυκανάλατο'! -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
2/3 απο τα πρωτότυπα που θα παρουσιάσουν για την Alfa στη Γενευη
αυτό είναι του Bertone και θα υπάρξει ενα ακόμα της italdesign νομίζω
by alfisti.gr
Ναι ισχύει! Pininfarina, Giugiaro, Bertone... Τρία πρωτότυπα ταυτόχρονα. Σαν πρόσκληση 'ελάτε να μας σώσετε' μου κάνει μετά τα χάλια της Giulietta. Περιμένω τα καλύτερα και από τους τρεις. Και έχω πολύ μεγάλη αγωνία να δω πιο θα είναι αυτό που θα επηρεάσει (αν επηρεάσει) περισσότερο την επόμενη γενιά Alfa.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ισχυρίζεται κανείς ότι ένα 'κακό' (προσοχή στα εισαγωγικά) αμάξωμα δεν μπορεί να είναι και κομψό?
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ναι ισχύει! Pininfarina, Giugiaro, Bertone... Τρία πρωτότυπα ταυτόχρονα. Σαν πρόσκληση 'ελάτε να μας σώσετε' μου κάνει μετά τα χάλια της Giulietta. Περιμένω τα καλύτερα και από τους τρεις. Και έχω πολύ μεγάλη αγωνία να δω πιο θα είναι αυτό που θα επηρεάσει (αν επηρεάσει) περισσότερο την επόμενη γενιά Alfa.
Στην Italdesign μέχρι πριν λίγες μέρες δεν ήξεραν τίποτα γύρω από το θέμα.Η Italdesign θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο στη Γενεύη,το οποίο δεν έχει καμία σχέση με Alfa Romeo.Τώρα αν θα προλάβουν να 'ανακυκλώσουν' κάποιο παλιό τους σχέδιο (Visconti) ώστε να το παρουσιάσουν σαν τετράθυρη πρόταση για την Alfa....δεν το γνωρίζω.
Το σχεδιάκι της πρότασης του Bertone είχε εμφανισθεί μήνες πριν στο quattroruote και δεν είναι δημιουργία του Mike Robinson,ο οποίος είναι επικεφαλής σχεδιασμού στη Bertone stile.Από ό,τι ακούω πάντως ο Mike είναι έτοιμος να παρουσιάσει κάτι πραγματικά καλό.
Οι προτάσεις αυτές ούτε είναι made by FGA (για ευνόητους λόγους),ούτε πρόκειται να επιτραπεί από την FGA να επισκιάσουν τα επίσημα προϊόντα της στη Γενεύη (Giulietta και C635).Πρόκειται για πρωτοβουλίες των ίδιων των σχεδιαστικών οίκων,επ'ευκαιρία των 100 χρόνων του brand,οι οποίοι ελπίζουν ότι ίσως μπορέσουν να αποσπάσουν κάποιο συμβόλαιο από τη Fiat.......αν η σχεδιαστική γράμμη της 8c εγκαταληφθεί στο μέλλον και τα πρωτότυπά τους αρέσουν.Για το λόγο αυτό οι σχεδιαστικοί οίκοι αναλαμβάνουν και όλο το κόστος των δημιουργιών (σε τόσο δύσκολους καιρούς γι'αυτούς).
Και μιας και το θέμα για το σχεδιασμό:
Ο Chistoper Reitz επικεφαλής σχεδιασμού στο CS της Alfa,αποχωρεί....δίνοντας τη θέση του στον Marco Tencone,ήδη υπεύθυνο σχεδιασμού των Lancia και Maserati. -
Ισχυρίζεται κανείς ότι ένα 'κακό' (προσοχή στα εισαγωγικά) αμάξωμα δεν μπορεί να είναι και κομψό?
εξαρτάται πως ορίζονται τα ορια πχ. Focus RS mk1 vs mk2
απλά 'κακό' το πρώτο -και ΙΜΟ ακριβώς το οριο- άθλια καγκουριά με σκοπό την 'κακία' το δεύτερο
-
http://www.carbodydesign.com/archive/20 ... pt-update/
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.carbodydesign.com/archive/20 ... pt-update/
Ιπταται???
-
Είναι τόσο απαράδεκτο όσο πρωτοποριακό, ενδιαφέρον και σημαντικό ήταν το αρχικό Modulo του 1970.
-
Εκείνο ηταν πρωτοποριακό!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είναι τόσο απαράδεκτο όσο πρωτοποριακό, ενδιαφέρον και σημαντικό ήταν το αρχικό Modulo του 1970.ο Paolo Martin που σχεδίασε και αυτό και το original πρέπει να είναι σε αρκετάαααα μεγάλη ηλικία
-
Έχω παρατηρήσει πως και άλλοι καταξιωμένοι παλιοί σχεδιαστές που έμαθαν και δούλεψαν με παραδοσιακά μέσα δυσκολεύονται ιδιαίτερα στη μετάβαση σε σύγχρονα 3d εργαλεία. Καλύτερα να χρησιμοποιείς ένα παλιό εργαλείο που το κατέχεις παρά ένα νέο που δεν ξέρςεις που πάνε τα 4.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχω παρατηρήσει πως και άλλοι καταξιωμένοι παλιοί σχεδιαστές που έμαθαν και δούλεψαν με παραδοσιακά μέσα δυσκολεύονται ιδιαίτερα στη μετάβαση σε σύγχρονα 3d εργαλεία. Καλύτερα να χρησιμοποιείς ένα παλιό εργαλείο που το κατέχεις παρά ένα νέο που δεν ξέρςεις που πάνε τα 4....Απόλυτα σωστή θέση!
-
δεν ξέρω σε ποιο Topic ανήκει...αλλά το βίντεο μου φαίνεται πιο εφάνταστο από το ....αυτοκίνητο!
-
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D_ve4M4UsJQo&h=e2b585a2378ed2639230d3b81aed8733δεν ξέρω σε ποιο Topic ανήκει...αλλά το βίντεο μου φαίνεται πιο εφάνταστο από το ....αυτοκίνητο!
σίγουρα δεν ανήκει σε αυτό το τοπικ
κάπου έχουμε ενα για διαφημίσεις
αν δεν εξελίσσεσαι χάνεσαι = ΝΟΜΟΣ
βέβαια στα 67 του ο martin μάλλον για το χαβαλέ του σχεδιάζει και οχι για να τα βγάλει πέρα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
...
αυτό είναι του Bertone και θα υπάρξει ενα ακόμα της italdesign νομίζωΜην τον αδικήσω τον κο Bertone αλλά μου θύμισε αυτό!
...
-
Kαι εμένα Honda μου θύμισε αλλά το Argento Vivo του Pininfarina.
http://www.carstyling.ru/resources/stud ... ivo_6.jpeg
Concept Cars