-
Καλύτερα αυτό παρά να τρώνε από την δικιά μας μερίδα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλύτερα αυτό παρά να τρώνε από την δικιά μας μερίδαΤο πιρούνι καρφώνει άνετα οποιοδήποτε γυναικείο χέρι.....
-
Λες;
-
δε το διασπάτε σε κανά θέμα 'Ευρωπαϊκή κουζίνα' etc ?
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το πιρούνι καρφώνει άνετα οποιοδήποτε γυναικείο χέρι.....
http://www.youtube.com/watch?v=_T51Pgrs ... re=related
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Καλα τωρα μας επεισες
Το να δοκιμασω λιγο απο το δικο σου δεν αποφευγεται ,προκειμενου να αποφυγω τον καυγα προσφερω εγω κ αιφνιδιαζω κ το αλλον (η) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=_T51Pgrs ... re=related
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γιατί εγώ ας πούμε στο Βερολίνο καλό εστιατόριο σε εξευτελιστικές τιμές (sub 30e) ΔΕΝ βρήκα.
Ακόμα και στο μπουφέ του και καλά πολύ KDW έδωσα 30 το άτομο, έφαγα λογικά βέβαια όχι σαν πεινάλας . Αλλά οκ είναι πασίγνωστο. Όχι ότι είναι τπτ τέλειο αλλά πολύ γνωστό στους περπατητές του Βερολίνου και με τεράστια ποικιλία.
Ναι εκπληκτικά φαγάδικα, γλυκούλια bistroκατάσταση κλπ κλπ με 10-15 βρήκα και είναι όντως πολύ ωραία και πολύ καλό φαγητό.
Είναι και αυτό το ξέχασα.
Εγώ ας πούμε το εντάσσω στα 30-50 ευρώ, και σε αυτές τις τιμές τα βρίσκω πάνω κάτω στις περισσότερες μεγάλες πόλεις που έχω επισκεφτεί (Ινδίας συμπεριλαμβανομένης ... άντε εκεί ήταν στα 25 ).
Μαζί σου. Δεν είπα ότι δεν θα βρεις με τόσα χρήματα να φας και εδώ αλλά αφενός νομίζω ότι τα σχετικά καλά εστιατόρια στο κέντρο είναι λίγα (το tifannys που αναφέρθηκε όντως έχει να ανακαινιστεί από τότε που πήγαινε η γιαγιά μου. Λες και έχει το σκρίνιο της μέσα είναι ) και 2ον άλλο η πόλη μου και άλλο οι πόλεις που ανέφερα οπότε είναι άδικο να χρεώνεις έστω και τα ίδια σε μέρη άνισης βαρύτητας και σημασίας στον παγκόσμιο χάρτη. Αν ήταν το ίδιο και εγώ άδικα την κατηγορώ θα έπρεπε και εμείς να έχουμε πήξει στους τουρίστες όπως και οι έξω. Και δεν θέλω να φανταστώ με την κουτοπονηριά μας τί τιμές θα βλεπαμε τότε
Άποψή μου πάντα μην παρεξηγηθώ -
Το εστιατόριο του Electra Palace Αγιολί συνδυάζει , ή συνδύαζε, καλό φαγητό, εξαιρετικό χώρο και θέα με λογικές τιμές. Θα θυμηθώ κι άλλα, είναι που πλέον είμαι επισκέπτης στην πολη που έζησα 25 χρόνια
-
Αυτό είναι πράγματι ωραίο.
Θανάση τώρα είσαι διεθνής
-
Κων5 δλδ εσύ τι θα θεωρούσες λογικές τιμές εστιατορίων στην Ελλάδα;
0.5(ταβέρνα) - 7(αστέρι michelin) ευρώ max επειδή είναι σε μια ποταπή, σάπια, τραγική, απαίσια ελληνική πόλη;
Φαντάζομαι -βέβαια- ότι στην ελληνική κουτοπονηριά θα κράζεις αβέρτα κάποιον που χρεώνει 10χ πάνω το ίδιο πράγμα που έβρισκες αλλού, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται σε τουριστική περιοχή έ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κων5 δλδ εσύ τι θα θεωρούσες λογικές τιμές εστιατορίων στην Ελλάδα;ποίο πάνω από 3κοσμικές και πιο κάτω από περισσότερο ανεπτυγμένες χώρες. Απλά.
Φαντάζομαι -βέβαια- ότι στην ελληνική κουτοπονηριά θα κράζεις αβέρτα κάποιον που χρεώνει 10χ πάνω το ίδιο πράγμα που έβρισκες αλλού, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται σε τουριστική περιοχή έ;
Και ναι και όχι. Άλλο καφές στο τσινάρι και άλλο στην παραλία. Αλλά με λογικές διαφοροποιήσεις. Όχι 1,5 στο ένα 5 στο άλλο. Θα μπορούσε το ένα να στο δίνει 0,5 με 1 ευρώ και το άλλο μισό παραπάνω. Αλλά όταν χώρος καφέ 35 τετραγωνικών στην παραλία νοινιάζεται 7000 ευρώ το μήνα πώς θα τα βγάλει. Υπερβολή παντού. Δεν ξέρουν τί ζητάνε. Αγέρας.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κων5 δλδ εσύ τι θα θεωρούσες λογικές τιμές εστιατορίων στην Ελλάδα;
ποίο πάνω από 3κοσμικές και πιο κάτω από περισσότερο ανεπτυγμένες χώρες. Απλά.
Γράψε συγκεκριμένα.
Ποια πιστεύεις πως θα έπρεπε να είναι η τιμή ενός καλού εστιατορίου στην Ελλάδα.Η Σπονδή πόσο θα έπρεπε να χρεώνει; Κανά 10ρικο το άτομο επειδή είναι στο... Παγκράτι ;
-
Τί ποιο συγκεκριμένα. Απλό και απτό αυτό που είπα
Δεν ξέρω ούτε καν που πέφτει το παγκράτι
-
It's this time of the year again....
Χριστουγεννιάτικη εκδρομή λοιπόν για να ξεφύγουμε λίγο από την κατήφεια, την μιζέρια, την κρίση, το ΔΝΤ κλπ κλπ κλπ.Μεταξύ των προορισμών που εξετάζω είναι Μόναχο, Παρίσι, Ελβετία, Bruges (Βέλγιο), Βερολίνο, Πράγα, Βαρκελώνη, Λονδίνο Ιταλία.
Άν κάποιος έχει πάει Χριστούγεννα σε κάποιο από τα άνωθι μέρη, θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες ή ακόμα και προτάσεις για άλλους προορισμούς. -
Πολύ diversity στο πρόγραμμά σου
Πρεπει να πεις λίγο τί θες, πως θα πας πόσες μέρες κλπ.
Πχ, το να πας 5 μέρες στην Brugge, ε είναι λίγο αυτοκτονία
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
It's this time of the year again....
Χριστουγεννιάτικη εκδρομή λοιπόν για να ξεφύγουμε λίγο από την κατήφεια, την μιζέρια, την κρίση, το ΔΝΤ κλπ κλπ κλπ.Μεταξύ των προορισμών που εξετάζω είναι Μόναχο, Παρίσι, Ελβετία, Bruges (Βέλγιο), Βερολίνο, Πράγα, Βαρκελώνη, Λονδίνο Ιταλία.
Άν κάποιος έχει πάει Χριστούγεννα σε κάποιο από τα άνωθι μέρη, θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες ή ακόμα και προτάσεις για άλλους προορισμούς.Δεν εχω παει Βερολινο,πιθανως καλη επιλογη.
Παρισι εχει τρελο τραφικ τα Χριστουγεννα και πολυ τουρισμο,ωραια ατμοσφαιρα παντως.
Ελβετια,με διαφορα η πιο βαρετη χωρα στον πλανητη,εκτος εαν πας μονο για σκι.
Βελγιο,καλο ειναι να εχεις γνωστο να σε γυρισει.
Πραγα,τυπικη πρωην ανατολικη,ωραια ειναι αλλα θα εισαι μονιμα κατω απο 0 βαθμους κελσιου. -
Εκτος απο Βαρκελωνη στους αλλους εχω παει Χωρις δευτερη σκεψη σου προτεινω Χριστουγεννα στην Ελβετια με διαμονη στην ζυριχη κ με θεα την λιμνη .Αν θελεις ηρεμες κ χαλαρωτικες διακοπες ειναι ιδανικος προορισμος ,αν εισαι του τρεξιματος ξεκινα για Παρισι ,στηνεπιστροφη θα σε πονανε τα ποδια σου .
Ξερω οτι η προταση μου θα αποριφθει γιατι το φορουμ προτεινει παντα Πραγα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πολύ diversity στο πρόγραμμά σουΠρεπει να πεις λίγο τί θες, πως θα πας πόσες μέρες κλπ.
Πχ, το να πας 5 μέρες στην Brugge, ε είναι λίγο αυτοκτονία
Υπολογίζω 7-10 μέρες.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το clubbing, μπαράκια, διασκέδαση κλπ. Πρωτίστως με ενδιαφέρουν αξιοθέατα, μουσεία, γιορτινή ατμόσφαιρα, εστιατόρια κλπ κλπ.Γιατί είναι αυτοκτονία η Bruges? Είναι πολύ μικρή, βαρετή, τι ακριβώς?
Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή στην Ευρώπη-Προτάσεις