-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Merde!
Carrier update μέσω itunes? Δεν έχω κάνει ποτέ άρα δεν ξέρω πως γίνεται. Είμαι ασφαλής.Αυτόματα κατά το sync iphone-itunes
Επειδή δεν τα πάω ιδιαίτερα καλά με αυτές τις ορολογιες , μπορεί κάποιος να αναλύσει με απλά λόγια τι σημαίνει αυτό και πως να μην την πατήσουμε; Να μην συνδεω το κινητό μο το iTunes???
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Merde!
Carrier update μέσω itunes? Δεν έχω κάνει ποτέ άρα δεν ξέρω πως γίνεται. Είμαι ασφαλής.Αυτόματα κατά το sync iphone-itunes
Επειδή δεν τα πάω ιδιαίτερα καλά με αυτές τις ορολογιες , μπορεί κάποιος να αναλύσει με απλά λόγια τι σημαίνει αυτό και πως να μην την πατήσουμε; Να μην συνδεω το κινητό μο το iTunes???
Την επόμενη φορά που θα συνδέσεις το κινητό με το iTunes, αυτό θα σε ενημερώσει ότι υπάρχει αναβάθμιση στα carrier settings. Πάτα 'No'.
Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα συμβεί στο επόμενο firmware update
-
Ερώτηση... Αν σε συμβόλαιο (π.χ. Βονταφον) παψω να πληρώνω τους λογαριασμούς , όχι διακοπή συνδεσης, θα έχω κυρώσεις;
-
Ένας φίλος έχει το Nokia 5800 (touchscreen, gps, κλπ) αλλά έχει πρόβλημα με τη πλοήγηση.
Όταν ανοίγει το πρόγραμμα πλοήγησης (maps; ) δεν μπορεί με τίποτα να πιάσει δορυφόρο.
Μάλιστα ζητάει σύνδεση με bluetooth, λες και δεν έχει ενσωματωμένο gps.
Ο δέκτης έχει λειτουργήσει στο παρελθόν (το Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά), αλλά πλέον δεν πιάνει καθόλου δορυφόρο, όσο και να το αφήσει.
Έχει εγκαταστήσει το τελευταίο firmware του κινητού και τη τελευταία έκδοση του προγράμματος πλοήγησης.
Τι μπορεί να φταίει; Στο Google που το έψαξα δεν μου έβγαλε κάποια σαφή λύση. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ένας φίλος έχει το Nokia 5800 (touchscreen, gps, κλπ) αλλά έχει πρόβλημα με τη πλοήγηση.
Όταν ανοίγει το πρόγραμμα πλοήγησης (maps; ) δεν μπορεί με τίποτα να πιάσει δορυφόρο.
Ο δέκτης έχει λειτουργήσει στο παρελθόν (το Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά), αλλά πλέον δεν πιάνει καθόλου δορυφόρο, όσο και να το αφήσει.
Έχει εγκαταστήσει το τελευταίο firmware του κινητού και τη τελευταία έκδοση του προγράμματος πλοήγησης.
Τι μπορεί να φταίει; Στο Google που το έψαξα δεν μου έβγαλε κάποια σαφή λύση.Μηπως εχει απενεργοποιησει το εσωτερικο gps?
-
No copy paste
http://www.engadget.com/2010/03/17/micr ... -people-d/no multitasking
http://www.engadget.com/2010/03/17/wind ... real-deal/δια στοματος Microsoft πλεον...
Δεν πειραζει, οπου να ναι καταφτανει το HTC Edge. Εχει και το ωραιοτατο SENSE UI για να κρυβει τα χαλια του Android... bye bye MS....
Δλδ εκει στην rotten Apple μαλωνουν τοσα χρονια γυρω απο αυτες τις βλακειες και μετα χιλια ζορια ξεκινουν να τα διορθωνουν. Αυτοι τοσα χρονια δεν μπορεσαν να μαθουν απο τα λαθη των αλλων?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι μπορεί να φταίει; Στο Google που το έψαξα δεν μου έβγαλε κάποια σαφή λύση.Μηπως εχει απενεργοποιησει το εσωτερικο gps?
+1
Αν πάει Επιλογές->Εργαλεία-> και πατήσει 'Απενεργοποίηση εντοπισμού' τότε σταματάει να ψάχνει. Ας κάνει μια δοκιμή και αν εκεί γράφει 'Ενεργοποίηση εντοπισμού' ας το κάνει κλικ.Εναλλακτικά ας κάνει μια δοκιμή και με κάποιο άλλο πρόγραμμα χαρτών. Π.χ. : http://www.google.com/mobile/maps/
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
No copy paste
http://www.engadget.com/2010/03/17/micr ... -people-d/Μου αρέσει που η Μ$ για να δικαιολογηθεί λέει ότι έκανε έρευνα που αποδεικνύει ότι οι χρήστες κάνουν ελάχιστη χρήση του copy/paste
Προσωπικά, το βρίσκω εξαιρετικό χρήσιμο στο iPhone και το χρησιμοποιώ συνεχώς.
-
Και εγώ, αλλά δεν δουλεύει παντού (π.χ στο facebook app).
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ερώτηση... Αν σε συμβόλαιο (π.χ. Βονταφον) παψω να πληρώνω τους λογαριασμούς , όχι διακοπή συνδεσης, θα έχω κυρώσεις;Αρχικά θα σου διακόψουν τις εξερχόμενες κλήσεις (μετά από κανα δίμηνο) ακολούθως θα διακοπεί τελείως η γραμμή και τέλος (μετά από κάποια τηλέφωνα εκ μέρους τους) θα λάβεις ένα ωραίο εξώδικο από δικηγορικό γραφείο.
Γιατί θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ερώτηση... Αν σε συμβόλαιο (π.χ. Βονταφον) παψω να πληρώνω τους λογαριασμούς , όχι διακοπή συνδεσης, θα έχω κυρώσεις;
Αρχικά θα σου διακόψουν τις εξερχόμενες κλήσεις (μετά από κανα δίμηνο) ακολούθως θα διακοπεί τελείως η γραμμή και τέλος (μετά από κάποια τηλέφωνα εκ μέρους τους) θα λάβεις ένα ωραίο εξώδικο από δικηγορικό γραφείο.
Γιατί θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο?
επισης, νομιζω οτι στους 6 μηνες χανεις και τον αριθμο σου.
-
Προσωπικα, αν και ειχα/ εχω copy paste, δεν το χρησιμοποιω.
Ευγε στην MS για τις αποφασεις της (τις τεκμηριωμενες).
Βλεπω μια στροφη πολλων -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Προσωπικα, αν και ειχα/ εχω copy paste, δεν το χρησιμοποιω.Ευγε στην MS για τις αποφασεις της (τις τεκμηριωμενες).
Βλεπω μια στροφη πολλωνΚαι γω το χρησιμοποιω σπανια, αλλα το χρησιμοποιω! Το θελω να υπαρχει! Ειναι τοσο basic function και τοσο ευκολο να υλοποιηθει που δεν νοειται η ελειψη αυτου!
Οπως και το multitasking! Θεωρω ανοητο και αδιανοητο να μην μπορω να ειμαι στο MSN, και ταυτοχρονα να κανω ενα copy paste απο της σημειωσεις μου σε ενα μηνυμα στο MSN. Γιατι δλδ θα πρεπει να με κανει logout? Δεν αντεχει ο Snapdragon? H δεν φτανουν τα 512 RAM?
Προσωπικα πιστευω οτι θα ανακαλεσουν μεχρι τοτε αυτες τις αποφασεις τους. Αλλωστε οι αντιδρασεις ειναι μεγαλες ηδη!
Την Apple δεν την παω γιατι εχουν κομματακι φασιστικη πολιτικη στις εφαρμογες τους... αλλα και γενικοτερα προσπαθουν ολοι να βγαλουν την τελευταια τσακιστη δεκαρα απο την χρηστη ipHone (tethering)
To android ειναι αρκετα μακρια ακομα. Οταν βλεπω το interface του... το αυθεντικο του Interface ειναι σαν να βλεπω το linux... ειναι σχεδιασμενο απο 5χρονα σαν χρηστικοτητα... χυμα στο κυμα ειναι. Το Sense της HTC σουλουπωνει κατα πολυ τα πραγματα... δεν παυει ομως απο πισω να ειναι βοθρος. Κανουν το κλασσικο λαθος (γι αυτο και τα ποσοστα τους ειναι στατιστικο λαθος) με τις κλασσικες linux διανομες. Δεν εχουν ενα απλο και ομορφο περιβαλλον λειτουργιας. Ακομα και τα εικονιδια/fonts τους... σχεδιασμενα με το ζορι ειναι... του ποδαριου δουλειες. Θα μου πει κανεις πως ειναι customisable.... --> who cares. Θελουμε να ειναι σωστο out of the box! Απο εκει και περα, εχουν βασικοτερα προβληματα... αναλογα με την αναλυση της καθε συσκευης, καποιες εφαρμογες μπορει να δουλευουν... αλλες παλι οχι.
Δυναμικη μπορει να εχει... θα ξεφουσκωσει γρηγορα αν δεν διορθωσουν καποια πραγματα...Περιμενω εναγωνιως να δω το Dell Mini 5, και το HTC Edge...
-
Οπως και το multitasking! Θεωρω ανοητο και αδιανοητο να μην μπορω να ειμαι στο MSN, και ταυτοχρονα να κανω ενα copy paste απο της σημειωσεις μου σε ενα μηνυμα στο MSN. Γιατι δλδ θα πρεπει να με κανει logout? Δεν αντεχει ο Snapdragon? H δεν φτανουν τα 512 RAM?Το Nimbuzz πάντως δεν σε κάνει log out, υπάρχει η επιλογή να σε κρατήσει για μισή ώρα logged in, ακόμα και αν έχεις αλλάξει εφαρμογή. Αν κάποιος σε καλέσει σε αυτό το διάστημα, η εφαρμογή σε ειδοποιεί. Επίσης, δεν είναι μόνο για msn, αλλά και για όλα τα IMs + facebook.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν μπορώ να το βρω στο iTunes store (έψαχνα να σας δώσω το link). Μήπως άλλαξε όνομα η εφαρμογή;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οπως και το multitasking! Θεωρω ανοητο και αδιανοητο να μην μπορω να ειμαι στο MSN, και ταυτοχρονα να κανω ενα copy paste απο της σημειωσεις μου σε ενα μηνυμα στο MSN. Γιατι δλδ θα πρεπει να με κανει logout? Δεν αντεχει ο Snapdragon? H δεν φτανουν τα 512 RAM?
Το Nimbuzz πάντως δεν σε κάνει log out, υπάρχει η επιλογή να σε κρατήσει για μισή ώρα logged in, ακόμα και αν έχεις αλλάξει εφαρμογή. Αν κάποιος σε καλέσει σε αυτό το διάστημα, η εφαρμογή σε ειδοποιεί. Επίσης, δεν είναι μόνο για msn, αλλά και για όλα τα IMs + facebook.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν μπορώ να το βρω στο iTunes store (έψαχνα να σας δώσω το link). Μήπως άλλαξε όνομα η εφαρμογή;
Μπραβο ρε Χρηστο... σε παρακαλω, ενημερωσε αυτον τον Mirage, γιατι για ενα διαστημα μας ειχε σαπισει με τα μεσα-εξω στο MSN, οποτε πηγαινε να κοιταξει κατι αλλο στο αηPhone του...
Και μιας και το ανεφερες... αυτος ο Client, υποστηριζει double sign-in στον MSN? Δλδ να εισαι μεσα με το ιδιο login απο διαφορετικα PC... Αν εχεις ιδεα...
-
Το Nimbuzz πάντως δεν σε κάνει log out, υπάρχει η επιλογή να σε κρατήσει για μισή ώρα logged in, ακόμα και αν έχεις αλλάξει εφαρμογή. Αν κάποιος σε καλέσει σε αυτό το διάστημα, η εφαρμογή σε ειδοποιεί. Επίσης, δεν είναι μόνο για msn, αλλά και για όλα τα IMs + facebook.
Μπραβο ρε Χρηστο... σε παρακαλω, ενημερωσε αυτον τον Mirage, γιατι για ενα διαστημα μας ειχε σαπισει με τα μεσα-εξω στο MSN, οποτε πηγαινε να κοιταξει κατι αλλο στο αηPhone του...
Και μιας και το ανεφερες... αυτος ο Client, υποστηριζει double sign-in στον MSN? Δλδ να εισαι μεσα με το ιδιο login απο διαφορετικα PC... Αν εχεις ιδεα...
Ναι γιατί δεν είχε διαθέσιμο push. Πλέον είμαι μέσα συνέχεια αν το επιθυμώ Βέβαια έχω άλλον client
-
Δεν το γνωρίζω αυτό.
-
Μόλις τώρα έλαβα ειδοποίηση από το ITunes ότι υπάρχει network specific αναβάθμιση την οποία και γείωσα κανονικά. Αύριο που θα έχω χρόνο, θα πάρω την Vodafone να τα πούμε ένα χεράκι.
-
To pidgin υποστηρίζει ταυτόχρονα πολλά MSN (και άλλες πλατφόρμες) αλλά με διαφορετικό όνομα χρήστη. Αν μπεις και από άλλο pc σε βγάζει.
-
Δοκίμασα το Palringo με το aMSN και δεν δούλεψε. Θα το δοκιμάσω με το MSN το βράδυ
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]