-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καθε κληση χρεωνεται 3λεπτο και πανω;Μόνο η Q χρεώνει ανά δευτερόλεπτο. Μη κοιτάτε πόσο 'δωρεάν χρόνο' δίνει η κάθε εταιρία, δεν παίζει ρόλο αν υπάρχει ελάχιστη χρέωση, είναι πλασματικός.
-
Το 3λεπτο ειναι αδιαφορο οταν σου δεινουν τοσα πολλα πληρωνοντας τοσα λιγα. F2g εχεις 300 λεπτα δωρο οταν βαζεις 10 ευρω και τα 10-φορος μενουν στην καρτα.
-
Ορθον.....
-
οι πάροχοι καλά θα κάνουν να βρουν πως θα αλλάξουν το business model τους, γιατί η προοπτική των landlines έρχεται γοργά προς το μέρος τους.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το 3λεπτο ειναι αδιαφορο οταν σου δεινουν τοσα πολλα πληρωνοντας τοσα λιγα. F2g εχεις 300 λεπτα δωρο οταν βαζεις 10 ευρω και τα 10-φορος μενουν στην καρτα.αυτό ήταν παλιά προσφορά δεν ισχύει πια
@mjacob
+1 -
οσοι εχετε καρτα μην βαζετε 10 ευρω για να παρετε τα 300 λεπτα,συμφερει να βαζετε 5 ευρω που δινουν 200 λεπτα.
Πας σε ψιλικατζιδικο που βγαζει χαρτακι απο μηχανημα,και μπορεις να αγορασεις 2 φορες τα 5 ευρω στην ιδια αποδειξη(μπορει να γινεται και 3 ή 4 φορες να αγορασεις τα 5 ευρω) Ετσι δεν τρεχεις σε ψιλικατζιδικα μολις σου τελειωσει,εχεις παντα 5 ευρω καβατζα στο πορτοφολι σου με τον κωδικο στο χαρτακι φυλαγμενο.
ετσι εχεις με 10 ευρω(συνολο) 2 μηνες διαρκεια και 400 λεπτα.Βολεβει και αυτους που μιλανε λιγο και δεν εξαντλουν τα 200 ή τα 300 λεπτα σε 1 μηνα,αλλα βολεβει και αυτους που μιλανε πολυ γιατι εχουν με 10 ευρω 400 λεπτα αντι για 300. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
οσοι εχετε καρτα μην βαζετε 10 ευρω για να παρετε τα 300 λεπτα,συμφερει να βαζετε 5 ευρω που δινουν 200 λεπτα.
Πας σε ψιλικατζιδικο που βγαζει χαρτακι απο μηχανημα,και μπορεις να αγορασεις 2 φορες τα 5 ευρω στην ιδια αποδειξη(μπορει να γινεται και 3 ή 4 φορες να αγορασεις τα 5 ευρω) Ετσι δεν τρεχεις σε ψιλικατζιδικα μολις σου τελειωσει,εχεις παντα 5 ευρω καβατζα στο πορτοφολι σου με τον κωδικο στο χαρτακι φυλαγμενο.
ετσι εχεις με 10 ευρω(συνολο) 2 μηνες διαρκεια και 400 λεπτα.Βολεβει και αυτους που μιλανε λιγο και δεν εξαντλουν τα 200 ή τα 300 λεπτα σε 1 μηνα,αλλα βολεβει και αυτους που μιλανε πολυ γιατι εχουν με 10 ευρω 400 λεπτα αντι για 300.Δεν υπάρχουν πλέον κάρτες των 5€!
-
Και εκτός από αυτό, αν βάλεις 5€ αφαιρώντας σου το φορτίο θα έχει μόνο 4,5 και δεν θα φτάνουν να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 200 λεπτών.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν υπάρχουν πλέον κάρτες των 5€!
Βιλλ αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχουν στα ψιλικατζιδικα,εαν πας σε Γερμανο/ καταστημα κοσμοτε/wind ,μπορεις να αγορασεις χρονο ομιλιας των 5 ευρω.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Και εκτός από αυτό, αν βάλεις 5€ αφαιρώντας σου το φορτίο θα έχει μόνο 4,5 και δεν θα φτάνουν να ενεργοποιήσεις το πακέτο των 200 λεπτών.Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
ε τοτε αγορασε 6 ευρω να φτανει.
-
Μόνο σε κατάστημα νομίζω μπορεί να γίνει αυτό. Επίσης υπάρχει μια διαφορά σε αυτό που γράφεις πιο πάνω. Βάζοντας 10€, αν έχεις νούμερο που σου δίνει 300' σου αφήνει το πόσο της ανανέωσης στην κάρτα. Τα πακέτα των 200' σου παίρνουν 5€ από το υπόλοιπο που έχεις μέσα όταν ενεργοποιούνται.
Πάντως συμφωνώ πως συμφέρει να αγοράζεις πακέτα. Αν βάζεις 10ευρα για να παίρνεις το bonus μαζεύεται ένα ποσό που αν δεν έχεις αγοράσεις κάτι άλλο μένει. Και ειδικά στη Vodafone πλέον λήγει στο 6μηνο...Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μόνο σε κατάστημα νομίζω μπορεί να γίνει αυτό. Επίσης υπάρχει μια διαφορά σε αυτό που γράφεις πιο πάνω. Βάζοντας 10€, αν έχεις νούμερο που σου δίνει 300' σου αφήνει το πόσο της ανανέωσης στην κάρτα. Τα πακέτα των 200' σου παίρνουν 5€ από το υπόλοιπο που έχεις μέσα όταν ενεργοποιούνται.
Πάντως συμφωνώ πως συμφέρει να αγοράζεις πακέτα. Αν βάζεις 10ευρα για να παίρνεις το bonus μαζεύεται ένα ποσό που αν δεν έχεις αγοράσεις κάτι άλλο μένει. Και ειδικά στη Vodafone πλέον λήγει στο 6μηνο...Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
παντου πλέον λήγει
-
Έχοντας περάσει τελευταία από Samsung Galaxy S4 και έχοντας tablets Νexus 7 και Ipad Mini, έφτασε στα χέρια μου ένα windows phone 8.1 - απλό τηλέφωνο, όχι κάτι σπουδαίο, το Lumia 630. Λοιπόν τα WP 8.1 είναι κατά τη γνώμη μου το αρτιότερο λογισμικό για κινητό τηλέφωνο. Πάνε ΣΦΑΙΡΑ, δεν κολλάνε πουθενά, (τα πάντα όσα χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον) οι built-in εφαρμογές ανοίγουν πάρα πολύ γρήγορα, το interface είναι πολύ όμορφο και εύχρηστο, γενικά έχει γίνει σοβαρή δουλειά.
Μειονέκτημα βέβαια ότι δεν έχει αρκετές εφαρμογές και μπάζει άσχημα από open source πράγματα. Αλλά αυτά είναι για όσους το ψάχνουν, εμένα δε με αγγίζουν τέτοια θέματα
-
Τα έχει παίξει η μπαταρία, αλλά με πολύ περίεργο τρόπο. Είναι 100%, ανοίγεις κάποια απλή εφαρμογή και μέσα σε 5' σβήνει και δεν ξανανάβει, δείχνοντας ότι έχεις 0%.
Το αφήνεις κανα τέταρτο, το ανάβεις και δείχνει πχ 70%, αλλά μόλις το ζορίσεις λίγο, ξανασβήνει μετά από λίγο.
Ενώ είναι στην παροχή ρεύματος, δεν σβήνει, άρα δεν φταίει κάτι σχετικό με λογισμικό, υπερθέρμανση κλπ.
Απλώς, είναι αλλόκοτη η συμπεριφορά της μπαταρίας. Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο; Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι στο κινητό κι όχι στην μπαταρία; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα έχει παίξει η μπαταρία, αλλά με πολύ περίεργο τρόπο. Είναι 100%, ανοίγεις κάποια απλή εφαρμογή και μέσα σε 5' σβήνει και δεν ξανανάβει, δείχνοντας ότι έχεις 0%.
Το αφήνεις κανα τέταρτο, το ανάβεις και δείχνει πχ 70%, αλλά μόλις το ζορίσεις λίγο, ξανασβήνει μετά από λίγο.
Ενώ είναι στην παροχή ρεύματος, δεν σβήνει, άρα δεν φταίει κάτι σχετικό με λογισμικό, υπερθέρμανση κλπ.
Απλώς, είναι αλλόκοτη η συμπεριφορά της μπαταρίας. Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο; Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι στο κινητό κι όχι στην μπαταρία;Τα ιδια μου εκανε κ εμενα μανο, εδωσα 6.5€ στο ebay κ πηρα μια με 2πλασια mAh κ ησυχασα..
-
Παρήγγειλα μια 'γνήσια', ίδια, από η-μπέη, αλλά φοβόμουν μήπως μού κάνει τα ίδια.
Ευχαριστώ. -
Δεν αντέχουν παρα πολύ σε σχέση με τις μαμά αλλά θα κάνετε την δουλεια σας για λίγο καιρο both of you.
Sent from Corsair's brick
-
Εννοώ γνήσια, της εταιρείας. Λάθος τα εισαγωγικά. 9,5€ με μεταφορικά, εδώ τις έδιναν σχεδόν διπλά.
-
Απο Κίνα έρχεται;
Sent from Corsair's brick
-
Από φίλους και συμμάχους της Ε.Ε.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]