-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αμερικάνικος φορτιστής βάζοντάς του βύσμα για τις εδώ πρίζες θα λειτουργεί κανονικά? Επειδή αυτοί έχουν 110V(?) κι εμείς 220 έχει κάποια σχέση?Tι γράφει πάνω του;
Αν δεν κάνει και για 220V θα καεί . -
Δεν ξέρω γιατί δεν το πήρα καν, γι αυτό ρωτάω.
-
Πλησιάζουν τα γενέθλια της . Για πείτε καμιά ιδέα γιατί το παλιό μου 3gs που της είχα δώσει δε τη παλεύει πια. Σκέφτομαι για S4
-
G2
-
Διδυμακι???
Να παραμεινεις σε iphone κυριος
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πλησιάζουν τα γενέθλια της . Για πείτε καμιά ιδέα γιατί το παλιό μου 3gs που της είχα δώσει δε τη παλεύει πια. Σκέφτομαι για S4iPhone 4S, μην σκέφτεσαι κάτι άλλο, θα το εκτιμήσει πολύ παραπάνω από οποιοδήποτε Android.
http://www.skroutz.gr/s/3902581/Apple-i ... S-8GB.htmlΠροφανώς σ' αυτά τα λεφτά βρίσκεις καλύτερα τηλέφωνα με Android, αλλά μιας και είναι κοριτσάκι και μάλλον δεν το έχει και πολύ (εξού και το 3GS..) πάρε αυτό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
5c
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
G2+1
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
5c+1
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
G2G3
[spoiler:cm6x5d1s][/spoiler:cm6x5d1s]
-
Dodger μιλαμε για γυναικα
[spoiler:40eo25wq][/spoiler:40eo25wq]
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πλησιάζουν τα γενέθλια της . Για πείτε καμιά ιδέα γιατί το παλιό μου 3gs που της είχα δώσει δε τη παλεύει πια. Σκέφτομαι για S4
iPhone 4S, μην σκέφτεσαι κάτι άλλο, θα το εκτιμήσει πολύ παραπάνω από οποιοδήποτε Android.
http://www.skroutz.gr/s/3902581/Apple-i ... S-8GB.htmlΠροφανώς σ' αυτά τα λεφτά βρίσκεις καλύτερα τηλέφωνα με Android, αλλά μιας και είναι κοριτσάκι και μάλλον δεν το έχει και πολύ (εξού και το 3GS..) πάρε αυτό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
3GS το είχα δώσει εγώ όταν πήρα το 4s, οπότε το αποκλείουμε. G2 φαίνεται καλό, nexus ή S4.
-
Πιστεύω ότι το Moto G θα της αρέσει.
-
Αν όχι 4S, τότε 5C. Θα πρότεινα και 5S, αλλά ξεφεύγει στην τιμή.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάει πολύ. ~300€ max
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πάει πολύ. ~300€ maxΕλπίζω να μην διαβάζει το φόρουμ η σου
-
Οχι αλλά δεν είναι ντροπή. Έχω γονατίσει κι έχω και για 2 γάμους ακόμα να πάρω δώρα
-
Γιατί λίγα είναι τα 300€ και θα παρεξηγηθεί;
Πάντως καλύτερα να της έδινες δωροεπιταγή 300€ στα Hondos Center.
-
Θα του πετάξει ένα 'Δεν με αγαπάς' και θα δεις μετά!!
-
Δεν υπάρχουν αυτά
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]