-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει καποιο νεο για αντικατασταση του iphone 3gs?Τον Ιούνιο μάλλον πάλι.
-
Ένας φίλος έχει το iphone και μου είπε ότι η μπαταρία του διαρκεί μία μέρα . Αληθεύει?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ένας φίλος έχει το iphone και μου είπε ότι η μπαταρία του διαρκεί μία μέρα . Αληθεύει?Στο 3G κρατούσε 2 μέρες...στο 3GS μου κρατάει 4-5.
Αυτά με ίδια χρήση και στα δύο, ίδιο firmware, κλειστό 3G (το ανοίγω όποτε κάνω surf), κλειστό Wi-Fi και BT.
Χρησιμοποιώ όμως γενικά το ίντερνετ και μιλάω κατά μέσο όρο 10-15 λεπτά την ημέρα.
Το iPhone θέλει καλό 'στρώσιμο' στη μπαταρία του από την αρχή βασικά.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
σε ολους τους φιλους μου 1 μερα κραταει.
πως εννοεις το καλο στρωσιμο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εξαρτάται τι χρήση κάνουν οι φίλοι σου και ποια applications έχουν ανοιχτά χωρίς να τα κλείνουν με το FreeMemory.
Θέλει 4-5 φορές από την αρχή άδειασμα εντελώς της μπαταρίας όσπου να κλείσει το τηλέφωνο και μετά φόρτιση όλο το βράδυ. Μετά κρατάει αρκετά. Το βλέπω από το 3GS που με έχει κουφάνει κυριολεκτικά η διάρκεια της μπαταρίας του.
Διαβάζω τα στατιστικά (since last charge):
Usage: 3hours, 42minuts
Standby: 2days, 6hours
Battery Percentage: 34%To 3G κρατούσε 2 μέρες περίπου.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εξαρτάται τι χρήση κάνουν οι φίλοι σου και ποια applications έχουν ανοιχτά χωρίς να τα κλείνουν με το FreeMemory.
Θέλει 4-5 φορές από την αρχή άδειασμα εντελώς της μπαταρίας όσπου να κλείσει το τηλέφωνο και μετά φόρτιση όλο το βράδυ. Μετά κρατάει αρκετά. Το βλέπω από το 3GS που με έχει κουφάνει κυριολεκτικά η διάρκεια της μπαταρίας του.
Διαβάζω τα στατιστικά (since last charge):
Usage: 3hours, 42minuts
Standby: 2days, 6hours
Battery Percentage: 34%To 3G κρατούσε 2 μέρες περίπου.
δεν κανουν ολοι βαρια χρηση, αλλα φυσικα το εχουν ολοι σπασμενο γιατι διαφορετικα ειναι πολυ 'λιγο' σαν συσκευη.
-
Για οποιον εχει ακομα το Νοκια Ν82:εφτιαξαν επιτελους το προβλημα με το ξυπνητηρι,μονο ενας χρονος περασε .Με το τελευταιο update δουλευει σωστα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν κανουν ολοι βαρια χρηση, αλλα φυσικα το εχουν ολοι σπασμενο γιατι διαφορετικα ειναι πολυ 'λιγο' σαν συσκευη.Σωστό. Το JB ρίχνει και τη μπαταρία γενικώς.
Εγώ ενώ είχα το 3G πριν την 3.0, το 3GS δε το κάνω JB...πέρα από κάτι 3rd party applications, ειλικρινά δε βρήκα κάτι ουσίας...άσε που το 3GS τραβάει και video, άρα τι να το κάνεις?
-
Τον φίλο όποτε τον καλώ τις μισές φορές είναι κλειστό. Μετά μου λέει ότι έμεινε από μπαταρία
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τον φίλο όποτε τον καλώ τις μισές φορές είναι κλειστό. Μετά μου λέει ότι έμεινε από μπαταρίαπες του να πάρει μια 2η μπαταρία, ένα σετ εργαλείων και ένα κολλητήρι.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τον φίλο όποτε τον καλώ τις μισές φορές είναι κλειστό. Μετά μου λέει ότι έμεινε από μπαταρίαΝα του πείς να το ψάξει δεν είναι φυσιολογικό εκτός αν είναι συνέχεια στο Internet
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τον φίλο όποτε τον καλώ τις μισές φορές είναι κλειστό. Μετά μου λέει ότι έμεινε από μπαταρία
πες του να πάρει μια 2η μπαταρία, ένα σετ εργαλείων και ένα κολλητήρι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για οποιον εχει ακομα το Νοκια Ν82:εφτιαξαν επιτελους το προβλημα με το ξυπνητηρι,μονο ενας χρονος περασε .Με το τελευταιο update δουλευει σωστα.Τι πρόβλημα είχε;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για οποιον εχει ακομα το Νοκια Ν82:εφτιαξαν επιτελους το προβλημα με το ξυπνητηρι,μονο ενας χρονος περασε .Με το τελευταιο update δουλευει σωστα.
Τι πρόβλημα είχε;
Με το προτελευταιο update (310016κατι)δεν δουλευε το snooze με κλειστο το κινητο,σε αλλες περιπτωσεις αλλαζε την ημερομηνια του κινητου. Τωρα ομως το εφτιαξαν.
-
Ποιος κληνει το κινητο του?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ποιος κληνει το κινητο του?Εγω,γιατι να το εχω ανοιχτο;Υπαρχει σταθερο στο σπιτι αν καποιος θελει να με βρει για κατι επειγον,ουτε γιατρος ειμαι ουτε γραφειο κηδειων
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι πρόβλημα είχε;
Με το προτελευταιο update (310016κατι)δεν δουλευε το snooze με κλειστο το κινητο,σε αλλες περιπτωσεις αλλαζε την ημερομηνια του κινητου. Τωρα ομως το εφτιαξαν.
Δεν το κλείνω ποτέ οπότε δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
-
Προσωπικά το βάζω offline όταν κοιμάμαι.
Καλά αφήνετε το κινητό να εκπέμπει ΟΛΟ το βράδυ δίπλα από το κεφάλι σας ενώ κοιμάστε?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποιος κληνει το κινητο του?
Εγω,γιατι να το εχω ανοιχτο;Υπαρχει σταθερο στο σπιτι αν καποιος θελει να με βρει για κατι επειγον,ουτε γιατρος ειμαι ουτε γραφειο κηδειων
Νταξ δεν με εχεις δει απο κοντα να δεις ποσο κουκλος ειμαι...θα καταλαβαινες οτι με την ομορφια μου ριχνω χιλιαδες γκομενες, οι οποιες μου τηλεφωνουν οτι ωρα να ειναι για να γευτουν το καλογυμνασμενο μου κορμι
-
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]