-
Πως το κανεις αυτό;
-
φοιτητής;
-
O red ειναι 'φοιτητής'.
http://www.whatsup.gr/el/studentregistration_terms
Μέχρι τον Ιούνιο βέβαια.Και το φοιτητικό cu student exclusive πρέπει να δίνει περίπου τα ίδια. Μαζί με την έκδοση των πάσο,η vodafone (απο εκει γινόταν η παραλαβή) έδινε ενα cu τζάμπα. Αν έχετε κανένα γνωστό πρωτοετή που δεν το χρησιμοποεί τσίμπηστε το!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προσωπικά δεν μιλάω ούτε 200' στο κινητό. Είτε μου δώσουν 400 είτε 800 είτε 2000 το ίδιο θα μιλήσω.To καλό στην Q είναι επίσης ότι δίνει 400ΜΒ με 2€.
Παρομοίως. Και τα 100 λεπτά προς όλους με 2€ που δίνει πλέον το F2G για ένα μήνα είναι λουκούμι.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
O red ειναι 'φοιτητής'.http://www.whatsup.gr/el/studentregistration_terms
Μέχρι τον Ιούνιο βέβαια.Και το φοιτητικό cu student exclusive πρέπει να δίνει περίπου τα ίδια. Μαζί με την έκδοση των πάσο,η vodafone (απο εκει γινόταν η παραλαβή) έδινε ενα cu τζάμπα. Αν έχετε κανένα γνωστό πρωτοετή που δεν το χρησιμοποεί τσίμπηστε το!
'φοιτητής' ν+2
που και φοιτητικά δικαιώματα να μην έχεις, συμφέρει σαφέστατα παραπάνω η κάρτα, καλά αν είσαι φοιτητής το ξεφτιλίζει...
βουρ για συνέχεια πάσου με μτχ
-
Εχω Cosmote 'Προνομιακό 120' εδω και 12 χρόνια.
Κόστος 23€ (ΦΠΑ+φοροι included), 120' προς όλους και χρεωση ανα δευτερολεπτο. Δεν εχει δωρεαν SMS η DATA.Τελευταια, ο λογαρισμος ερχεται γυρω στα 36-38€ λογω αυξημενης χρησης και σκεφτομαι την αλλαγη πακετου - εταιρίας. Επιπλεον, η επιδοτηση της Cosmote ειναι της πλακας...
Στατιστικά χρήσης:
Μ.Ο. Κλησεων/μηνα: 92
Μ.Ο. SMS/μηνα: 20
60% Προς Cosmote - 30% Vodafon-Wind - 10% σταθεραΥπαρχει καποιο πιο συμφερον πακετο;
Σκεφτομαι να μεταφερθω σε Q. που επισης χρεωνει ανα δευτερολεπτο. -
Με κάρτα θα πλήρωνες λιγότερα από μισά. wind F2G
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Με κάρτα θα πλήρωνες λιγότερα από μισά. wind F2GΟντως, με 15€ δινει:
300'+100sms προς ολους
600'+600sms προς Wind & Q
και 600ΜΒ dataΑλλα 'µε ελάχιστη διάρκεια χρέωσης κλήσεις τα 3 λεπτά.' αρα τα 300' θα τελειωσουν σε 100 κλησεις...
-
Μόλις ανανεώνεις 10€ on-Line, σου δίνει δώρο 300λεπτά προς όλους και 120λεπτά προς wind+Q για 1 μήνα
Και τα 10€ μένουν ανέπαφα.
Με το πέρας του μήνα έχει πακέτο των 5€ και σου δίνει: 200λεπτά προς όλους και 100λεπτά + 100 sms προς wind +Q
Μέσα σε 1 μήνα αν τελειώσουν, μπορείς με 2€ να πάρεις άλλα 100λεπτά προς όλους και 50 λεπτά +50 sms προς wind+Q. Και επειδή έβαλες 10€, μπορείς να το κάνεις αυτό 2 φορές.Συνοψίζουμε.... Με 10€ έχεις 700λεπτά προς όλους + 320λεπτά προς wind-Q +200 sms προς wind-Q, με χρονικό ορίζοντα 2 μηνών.
Επιπλέον τον 1ο μήνα έχεις log n win bonus(εγώ το κάνω 120mb το μήνα) -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόλις ανανεώνεις 10€ on-Line, σου δίνει δώρο 300λεπτά προς όλους και 120λεπτά προς wind+Q για 1 μήνα
Και τα 10€ μένουν ανέπαφα.Με 10€ ονλαιν ή σε καταστημα, παιρνεις 1000' προς Q, 120' προς wind/Q, και 500ΜΒ ιντερνετ. Σου μενουν περιπου 8,5€ υπολοιπο.
με αυτα παιρνεις 2-3 πακετα των 80' προς ολους.
ολα τα παραπανω με χρεωση ανα δευτερολεπτο...
edit, νομιζα οτι εγραφες για Q.
αυτα που εγραψα εγω ισχυουν για την Q. -
Μιλάω για F2G
-
H Q εχει χρέωση ανα δευτερόλεπτο ενω η wind ανα 3λεπτο;
-
ναι
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και τα 10€ μένουν ανέπαφα.Αυτό ήταν παλιά προσφορά που δεν ισχύει πια στους νέους συνδρομητές F2G.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Και τα 10€ μένουν ανέπαφα.Με 10€ ονλαιν ή σε καταστημα, παιρνεις 1000' προς Q, 120' προς wind/Q, και 500ΜΒ ιντερνετ. Σου μενουν περιπου 8,5€ υπολοιπο.
αυτα που εγραψα εγω ισχυουν για την Q.Πριν 1 εβδομάδα ανανεωσα με 10€ online αλλά μου έδωσε μόνο 120 λεπτά προς wind/q. Εσένα πως σου έδωσε ίντερνετ;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναιΑρα συμφερει περισσοτερο απο Wind.
τον χρονο μπορεις να τον ανανεωσεις αυτοματα απο καποιο android app?
Με 10€ ονλαιν ή σε καταστημα, παιρνεις 1000' προς Q, 120' προς wind/Q, και 500ΜΒ ιντερνετ. Σου μενουν περιπου 8,5€ υπολοιπο.
ολα αυτα τα περνεις αυτοματα η πρεπει να στειλεις κανα sms κτλ;
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Και τα 10€ μένουν ανέπαφα.Αυτό ήταν παλιά προσφορά που δεν ισχύει πια στους νέους συνδρομητές F2G.
Θα κάνεις εγγραφή στο myF2go.
Και έχεις επιλογή ανάμεσα σε 500MB ή 300λεπτά σε κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω(μέχρι 2 φορές ο μήνα) -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θα κάνεις εγγραφή στο myF2go.
Και έχεις επιλογή ανάμεσα σε 500MB ή 300λεπτά σε κάθε ανανέωση από 10€ και πάνω(μέχρι 2 φορές ο μήνα) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτα που εγραψα εγω ισχυουν για την Q.Πριν 1 εβδομάδα ανανεωσα με 10€ online αλλά μου έδωσε μόνο 120 λεπτά προς wind/q. Εσένα πως σου έδωσε ίντερνετ;
τα αλλαξαν ολα πριν 2-3-4 μερες
http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou ... u-omilias/ναι
Αρα συμφερει περισσοτερο απο Wind.
τον χρονο μπορεις να τον ανανεωσεις αυτοματα απο καποιο android app?
απο app μπορεις να ενεργοποιησεις πακετα
απο εδω http://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou ... u-omilias/ αγοραζεις χρονο ομιλιας με πιστωτικη, paypal -
Mε 5 ή 10€ (δε θυμάμαι) ανανέωση που είχα κάνει πριν κανά μήνα συν ενεργοποίηση πακέτου online συν το εβδομαδιαίο μπονουσάκι (που πάντα χρησιμοποιώ τα δωρεάν λεπτά προς όλους) έχω όλα αυτά, δεν είναι κι άσχημα.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]