-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μέχρι κι εγώ που είμαι άσχετος με τη φωτογραφία ξέρω ότι το νόημα του pureview δεν είναι να βγάλει κανείς 40MP φωτογραφία, αλλά χάρη στο καλύτερο αισθητήρα να διορθωθούν οι ατέλειες και να ανέβει η ποιότητα σε μία κανονικού μεγέθους φωτογραφία που είναι και το ζητούμενοδεν είναι ο σκοπός να βγάλεις γιγαντοαφίσα που πρακτικά δε θα μπορείς να προβάλλεις πουθενά και δε θα είναι χρηστική σαν μέγεθος
Ακριβώς. Όλοι κυνηγούσαν τα MP και φτάσαμε σε σημείο να μην υπάρχει ποιότητα στη μεγάλη ανάλυση. Τι να την κάνω την φωτογραφία με τα 4000pixels αν έχει θολούρες και άθλια χρώματα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μέχρι κι εγώ που είμαι άσχετος με τη φωτογραφία ξέρω ότι το νόημα του pureview δεν είναι να βγάλει κανείς 40MP φωτογραφία, αλλά χάρη στο καλύτερο αισθητήρα να διορθωθούν οι ατέλειες και να ανέβει η ποιότητα σε μία κανονικού μεγέθους φωτογραφία που είναι και το ζητούμενοδεν είναι ο σκοπός να βγάλεις γιγαντοαφίσα που πρακτικά δε θα μπορείς να προβάλλεις πουθενά και δε θα είναι χρηστική σαν μέγεθος
Και lossless zoom χωρίς τον όγκο κλπ του οπτικού...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
μέχρι κι εγώ που είμαι άσχετος με τη φωτογραφία ξέρω ότι το νόημα του pureview δεν είναι να βγάλει κανείς 40MP φωτογραφία, αλλά χάρη στο καλύτερο αισθητήρα να διορθωθούν οι ατέλειες και να ανέβει η ποιότητα σε μία κανονικού μεγέθους φωτογραφία που είναι και το ζητούμενο
δεν είναι ο σκοπός να βγάλεις γιγαντοαφίσα που πρακτικά δε θα μπορείς να προβάλλεις πουθενά και δε θα είναι χρηστική σαν μέγεθος
Και lossless zoom χωρίς τον όγκο κλπ του οπτικού...
Επειδή είδα και τις super high res (38MP), και τις high res (6-8MP) που δημοσίευσε η Nokia, έχω να πω πως χωρίς τον αλγόριθμο που 'μεταφράζει' την τεράστια εικόνα σε 'κανονική', η ποιότητα της είναι τυπική κινητού/compact. Στα τελικά αρχεία των 8MP όμως πατάει κάτω ΟΛΑ τα κινητά, και πολλές compact. Το zoom που κάνει είναι ουσιαστικά crop της μεγάλης, οπότε όσο αυξάνεις το zoom, τόσο ρίχνεις την ποιότητα, δε λέει.
-
-
έχω ένα στικάκι huawei 3G στην άκρη, ποια εταιρεία/πακέτο να επιλέξω να έχω τώρα για τις διακοπές;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω ένα στικάκι huawei 3G στην άκρη, ποια εταιρεία/πακέτο να επιλέξω να έχω τώρα για τις διακοπές;αυτο που πιανει καλυτερα στον τοπο διακοπων σου! Εγω παντως απολαμβανω το τζαμπανταν ιντερνετε της Cote και Voda
-
Μεταξύ LG Optimus L7 II και Samsung S3 mini τι προτείνει το αγαπητό forum???
Το LG φαίνεται να έχει λίιιγο καλύτερα χαρακτηριστικά, είναι πιο φρέσκο και διαθέτει πολύ ισχυρή μπαταρία.
Το Samsung από την άλλη είναι πιο δοκιμασμένο τηλέφωνο (θεωρώ πιο αξιόπιστη την εταιρία αυτή).
Χρήση αρκετά απλή, όχι ιδιαίτερο load (λίγο wi-fi, κανά παιχνιδάκι, radio κτλ).
Θα ήθελα να κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον ένα 2ήμερο, να μπορώ να βγάλω καμιά καλή φωτό και να μην έχω προβλήματα αξιοπιστίας. Budget γύρω στο 200ευρω.
Κλείνω προς το LG, εσείς τι λέτε?? -
Δες και το L9, αν σε ενδιαφέρει μεγάλη οθόνη.
-
ναι, το έχω δει το L9, αλλά προτιμώ το L7 II, επειδή είναι 2ης γενιάς (έχουν λυθεί αρκετά προβλήματα), πιο φρέσκο και με καλύτερη μπαταρία.
Τόσο μεγάλη οθόνη δεν με ενδιαφέρει, και του L7 μια χαρά τη βλέπω. Και του S3 mini (που είναι ακόμη πιο μικρή) μου φαίνεται ΟΚ.
Το δίλημμα είναι L7 II VS S3 mini.
Άκουσα από φίλο (σε service κινητής τηλεφωνίας) ότι τα LG βγάζουν συχνά πρόβλημα (εντός εγγύησης) με τις οθόνες τους. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αυτό λίγο με κάνει διστακτικό να πω την αλήθεια. -
Το S3 Mini το χάζεψα λίγο χθες το βράδυ που ήρθε ένας συγγενής στο σπίτι. Το πήρε σε αντικατάσταση ενός HTC Wildfire. Μου φάνηκε αρκετά μαζεμένο αλλά η οθόνη του δε μου έκανε για 4άρα. Δεν είχε πολλές εφαρμογές επάνω αφού το χρησιμοποιεί σαν τηλέφωνο και ως εκ τούτου δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο γρήγορο (όπως μου φάνηκε) όταν φορτωθεί.
Αν σε ενδιαφέρει εκτός από την φημολογούμενη αξιοπιστία και το ταχύτατο σέρβις τότε πάρε το Samsung. -
S3 mini. Αλλά μήπως να πάς στο S4 mini?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
S3 mini. Αλλά μήπως να πάς στο S4 mini?212 ευρώ vs 350
Μήπως να πάει σε LG G2; -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
S3 mini. Αλλά μήπως να πάς στο S4 mini?
212 ευρώ vs 350
Μήπως να πάει σε LG G2;Τόσο κάνει? Ας πάρει LG G2 τελικά
Αλλά ντάξ τα 212 παλεύονται. 330€ νομίζω κάνει το κανονικό S3 εδώ. 350€ έδωσα για το δικό μου -
Εννοείται ότι το s3 είναι φθηνότερο του s4 mini
http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlef ... yphrase=s3 -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
έχω ένα στικάκι huawei 3G στην άκρη, ποια εταιρεία/πακέτο να επιλέξω να έχω τώρα για τις διακοπές;
αυτο που πιανει καλυτερα στον τοπο διακοπων σου! Εγω παντως απολαμβανω το τζαμπανταν ιντερνετε της Cote και Voda
τελικά δε χρειάστηκε, την ίδια μέρα ενεργοποιήθηκαν προσφορές των παραπάνω και έχω και απ'τα δύο οπότε cote στο άιφον και βάζω τη vodafone στο στικάκι βέβαια είναι μέχρι τις 23 και 18 αντίστοιχα αλλά οκ
-
299€ μαύρο 920 στα Crazy Sundays...
Αν ήταν και κανά κίτρινο ή κόκκινο...
Άντε να πέσει το 925 μπας και το τιμήσουμε... -
Πού μπορώ να βρω τους drivers και το Vodafone connection manager του zte USB stick; Βάζω το στικ με τη σιμ αλλά μου το δείχνει disconnected
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πού μπορώ να βρω τους drivers και το Vodafone connection manager του zte USB stick; Βάζω το στικ με τη σιμ αλλά μου το δείχνει disconnected -
Ευχαριστώ αλλά δεν έχει για το 3565Z. Δεν το βλέπει καν σαν στικάκι, παλιά είχε το προγραμμα εγκατάστασης ενσωματωμένο.
Επίσης στης τη Vodafone δεν έχει ενεργοποιηθεί το bonus των 3gb -
Ο αδερφός μου έχει ψηθεί για το lumia 620.Το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις? (Αν και για τη χρήση που το θέλει πιστεύω ότι θα το κατευχαριστηθεί ).Πιο πολύ η μπαταρία με ενδιαφέρει.
Α,και αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο ιντερνετομάγαζο γιατί διαβάζω και για ιστορίες με κλειδωμένα κτλ. Στο skroutz βλέπω αρκετά με πολύ καλές κριτικές που το δίνουν στα 170 ευρώ ενώ τα γνωστά καταστήματα στα 240+Υ.Γ. Στο 610 μου,ο explorer ακόμη σβήνει όταν ανοίγω κάποια σελίδα με πολλές φωτογραφίες (π.χ. κάποιο αντίστοιχο τόπικ εδώ ή ακόμη και το site ενός ξενοδοχείου ).Ενώ αρχίζει να τις εμφανίζει κανονικά κάπου κολλάει και με πετάει στην αρχική και όσες φορές και αν το ξαναπροσπαθήσω πάλι το ίδιο συμβαίνει.Να κάνω επαναφορά στο προηγούμενο λογισμικό (αν και το πρόβλημα υπήρχε από την αρχή και με εκείνο)?
Βαριέμαι να τρέχω σε nokia care .
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]