-
Και το lumia 710 είναι εντός budget.
To facebook στα WP πως είναι; Διαφορετικό από το κλασσικό στυλ που ξέρουμε;
-
Οι εφαρμογές για το facebook τραγικές
-
+1
Το fb touch τραγικό. Για το lumia 610 λίγο που το δούλεψα δεν μου άρεσε... -
@ Bayern7
Στα 150 ευρώ ας δει το Galaxy Ace 2 (από skroutz). Θα κάνει μια χαρά τη δουλειά της Αν πας σε Lumia, όχι το 610. Τουλάχιστον πας στο 710 μπας και τρέχεις και κανα skype (στο 610 δε παίζει). Αν και πάιζει να κοιτούσα το 520 που είναι φρέσκο, αλλά απο Skroutz παίζεις στα 175 ευρώ
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
@ Bayern7Στα 150 ευρώ ας δει το Galaxy Ace 2 (από skroutz). Θα κάνει μια χαρά τη δουλειά της Αν πας σε Lumia, όχι το 610. Τουλάχιστον πας στο 710 μπας και τρέχεις και κανα skype (στο 610 δε παίζει). Αν και πάιζει να κοιτούσα το 520 που είναι φρέσκο, αλλά απο Skroutz παίζεις στα 175 ευρώ
+1 για Ace2 sta ~150 αυτη τη στιγμη...
-
Lumia 710... Για FB κλπ. χρησιμοποιώ το intergration των WP7.8...
Αν είναι να δώσεις παραπάνω πήγαινε για 620...
Έχω το 610 αν έχεις κάποια απορία -
Λοιπόν, ως δια-χειριστής του τηλεφώνου (WP mango 7.8 ), είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη χρήση του.
Γρήγορο, σταθερό, καλή ανταπόκριση, έχει σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεται ένας χρήστης από λογισμικό.
Το MS Office είναι άψογο, διαβάζει κάθε έγγραφο, διατηρώντας κάθε μορφοποίηση.
Τυπική αυτονομία.
Οθόνη 3,7. Πολύ φωτεινή.
Μπροστινή και πίσω κάμερα, ταμάμ για βιντεοκλήσεις.
Πολύ καλή λήψη βίντεο, έτσι κι έτσι οι φωτογραφίες, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό (αν κι έχει φλας).
ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ (τα 8 δεν σπάνε ακόμα). Άρα του περνάς μέσω deployment από windows ό,τι πέσει στα χέρια σου.
Ιντερνετ μια χαρά (IE και εναλλακτικά UC Browser).
GPS καλύτερο από οποιαδήποτε συσκευή πλοήγησης έχω δοκιμάσει, με επιπλέον το GLONASS (ρώσικους δορυφόρους) και εξτρά δυνατότητα χρήσης των αισθητήρων για ακόμα καλύτερο στίγμα (χρήσιμος στην πλοήγηση πεζού).
Ένα σωρό εφαρμογούλες δωρεάν, τόσες που ούτε καν κάνω τον κόπο να τις ψάξω.
Καλή ποικιλία παιχνιδιών.Αρνητικά:
Θέμα το bluetooth, αν όμως το χρησιμοποιεί κανείς τακτικά.
Θέμα και η απουσία adobe flash (για όπου είναι αναγκαίο).
Θέμα (αν και δεν έχει ανακύψει ακόμα ζήτημα χώρου) το ότι έχει 8GB και δεν παίρνει κάρτα μνήμης.Για τα λεφτά του (150) απολύτως επιτυχημένη αγορά ΙΜΗΟ.
-
Ακριβότερες οι κλήσεις και η αποστολή SMS σε εθνικά κινητά δίκτυα από ότι σε περιαγωγή εντός Ε.Ε.
http://www.adslgr.com/forum/threads/742 ... %95-%CE%95
-
τελικά με τη 4η προσπάθεια με τούμπαρε και φέτος η wind και μου έδωσε 1000' προς όλους (με ελάχιστη χρέωση 1' μιας και μιλάμε για συμβόλαιο) , 100sms και 1GB internet με 23.5€
επίσης μου είπε ο τύπος ότι έχω και επιδότηση την οποία όμως πρέπει να πάω να πάρω από κατάστημα , η οποία δε ξέρω πόσο είναι (ούτε αυτός μπορούσε να μου πει ποσό) , αλλά έτσι όπως το υπολογίζω λογικά θα μου βγαίνει τελική τιμή αν πάρω και αυτή λίγο κάτω από 20αρικο, κάπου στα 19.κατι.. αλλά αυτό πρέπει να το διασταυρώσω
δέσμευση δεν έχω, φεύγω όποτε θέλω , αν πάρω όμως και την επιδότηση για κάποιους μήνες θα πρέπει να επιστρέψω τα λεφτά της επιδότησης αν θελήσω να φύγω
έτσι μάλιστα είμαι σκληρός διαπραγματευτής παναθεμά με
-
στο μεταξυ στην Ιταλια...
9,90Ε
2gb Ιντερνετ LTE
800λεπτα προς ολους
1000sms προς ολους
απεριοριστες κλησεις προς εναν αριθμο...και αυτα σε καρτοκινητο...
-
ε εντάξει, εδώ στην ελλάδα ο,τι μπορούμε κάνουμε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικά με τη 4η προσπάθεια με τούμπαρε και φέτος η wind και μου έδωσε 1000' προς όλους (με ελάχιστη χρέωση 1' μιας και μιλάμε για συμβόλαιο) , 100sms και 1GB internet με 23.5€επίσης μου είπε ο τύπος ότι έχω και επιδότηση την οποία όμως πρέπει να πάω να πάρω από κατάστημα , η οποία δε ξέρω πόσο είναι (ούτε αυτός μπορούσε να μου πει ποσό) , αλλά έτσι όπως το υπολογίζω λογικά θα μου βγαίνει τελική τιμή αν πάρω και αυτή λίγο κάτω από 20αρικο, κάπου στα 19.κατι.. αλλά αυτό πρέπει να το διασταυρώσω
δέσμευση δεν έχω, φεύγω όποτε θέλω , αν πάρω όμως και την επιδότηση για κάποιους μήνες θα πρέπει να επιστρέψω τα λεφτά της επιδότησης αν θελήσω να φύγω
έτσι μάλιστα είμαι σκληρός διαπραγματευτής παναθεμά με
Εντάξει, αυτή είναι καλή προσφορά όντως, ειδικά αν... μιλάς τόσο πολύ. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί που για τα ίδια πράγματα πληρώνουν τα διπλά και παραπάνω!
Εγώ βολεύομαι μια χαρά με τα 300'+1GB Internet που μου κοστίζουν λιγότερο από 10€ το μήνα...
Ουσιαστικά, με 2 κάρτες των 10€, παίρνω:- 300'+300'+200'(=5€)+200'(=5€)=1000'
- 1GB(=5)
Από τα 20€, μου έχουν περισσέψει 3€ περίπου για SMS, από τα οποία στέλνω ελάχιστα.
Αν έχεις το bonus των 300' λοιπόν, λόγω του flexbility συμφέρει η κάρτα, γιατί αν ένα μήνα δεν θέλεις να μιλήσεις πολύ, δεν βάζεις. Εγώ, ποτέ δεν έχω βάλει παραπάνω από 1 κάρτα, ενώ από αυτά που περισσεύουν και δεν καταναλώνω σε πακέτα, κάποιους μήνες δεν βάζω καθόλου.
Υπολογίζω πως καταναλώνω το πολύ 10 κάρτες το χρόνο, κάνα 100άρικο λοιπόν πάνω κάτω. Καλά είναι.
Τον Αύγουστο σκοπεύω να δαγκώσω δεόντως την HOL για ακόμη καλύτερη έκπτωση, θέλω να πέσω γύρω στα 25€ ιδανικά για internet, Ομιλία, Τηλεόραση. -
Not any more. Μες τη βδομαδα γινεται εταιρικο το ταλεφωνο μου (οποιος εχει τη μυγα ) και απλα θα πληρωνω πλεον κανα 10ρικο διαφορα το μηνα γιατι το προγραμμα μου ξεπερναει το οριο της εταιριας.
Sent from my GT-I9300
-
@hifi
αν είχα τα 300' που έχετε εσείς bonus θα πήγαινα σε κάρτα ναι, αλλά δεν τα έχω και έτσι όπως το χω υπολογίσει θα έπρεπε να δίνω κάνα σίγουρα 15αρι σε κάρτα κάθε μήνα
τα 1000' προς όλους μου λύνουν τα χέρια και το 1GB internet ήταν για μένα ο λόγος που δεν πήγαινα σε συμβόλαιο, τώρα που πίεσα να μου δώσουν σε πολύ κάτω από τα 30€ αυτό το 1GB είμαι καλά
το μόνο αρνητικό της νέας σύνδεσης είναι τα μόλις 100sms , που βασικά φτάνουν, αλλά είχα μάθει να στέλνω συνέχεια ανούσια στη γυναίκα αυτό μόνο θα πρέπει να περιορίσω
βέβαια με 1GB internet και οι 2, έχουμε viber κτλ να κάνουμε τη δουλειά μας, οπότε λίγο το κακό
θα κατέβω κάποια στιγμή και στη wind να δω και πόση είναι η επιδότηση μου, μακάρι να πέσω κάτω απο 20αρικο γιατί αυτά τα 3.5 δε μου κάθονται καλά
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Not any more. Μες τη βδομαδα γινεται εταιρικο το ταλεφωνο μου (οποιος εχει τη μυγα ) και απλα θα πληρωνω πλεον κανα 10ρικο διαφορα το μηνα γιατι το προγραμμα μου ξεπερναει το οριο της εταιριας.Sent from my GT-I9300
εμένα φίλος μου με εταιρικό μου έλεγε τις προάλλες ότι σκεφτεται να κόψει τελείως τη σύνδεση μιας και έχει το εταιρικό να ξεσκίζει , τσάμπα δίνει το 30αρι , μάλλον πάει και αυτός για καρτούλα
-
Αν έχετε και οι δύο data, δεν υπάρχει λόγος να στέλνετε sms, Viber, Whatsapp, Facebook, κάνεις κανονικό chat και δεν πληρώνεις μία!
-
ε εντάξει, εδώ στην ελλάδα ο,τι μπορούμε κάνουμεαποψη μου τα συμβολαια δεν συμφερουν αν ειναι κατω απο 25Ε γιατι πολυ απλα οχι μονο δεν εχουν καλη επιδοτηση αλλα και παλι προσφερουν ελαχιστα σε σχεση με την καρτοκινητη και τα πακετα voda/cu που πχ εχω οταν ειμαι Ελλαδα.
αρα ,τουλαχιστον για μενα,ναι στα συμβολαια μονο αν ειναι πανω απο 35Ε και προσφερουν πραγματικα πολλα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν έχετε και οι δύο data, δεν υπάρχει λόγος να στέλνετε sms, Viber, Whatsapp, Facebook, κάνεις κανονικό chat και δεν πληρώνεις μία!ναι απλά αρχίζει τα περίεργα ότι το 3g τρώει όλη τη μπαταρία και πρέπει να κυκλοφορεί με φορτιστή και μου τα χαλάει
με τα 1000' προς όλους πάντως γουστάρω άσχημα, το maximum που έχω μιλήσει ποτέ μου είναι 750 (από τα 1500 προς wind,q, σταθερα) + 130 προς όλους + καμιά ώρα πες που το πέρασα αυτό και αυτό συνέβη μόνο έναν από τους μήνες που ήμουν φαντάρος
τα 1000 δεν πρόκειται ποτέ να τα εξαντλήσω με τίποτα, πλέον θα μπορώ να μιλάω με μεγαλύτερη άνεση σε όποιον δεν είναι wind,q και φυσικά θα μπορώ να συνεχίσω να παραγγέλνω σουβλάκια από το κινητό επειδή βαριέμαι να σηκωθώ να πιάσω το σταθερό
το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ε εντάξει, εδώ στην ελλάδα ο,τι μπορούμε κάνουμε
αποψη μου τα συμβολαια δεν συμφερουν αν ειναι κατω απο 25Ε γιατι πολυ απλα οχι μονο δεν εχουν καλη επιδοτηση αλλα και παλι προσφερουν ελαχιστα σε σχεση με την καρτοκινητη και τα πακετα voda/cu που πχ εχω οταν ειμαι Ελλαδα.
αρα ,τουλαχιστον για μενα,ναι στα συμβολαια μονο αν ειναι πανω απο 35Ε και προσφερουν πραγματικα πολλα.
το συμβόλαιο μου αγαπητέ pik είναι αυτό που κάνει 50 τιμή καταστήματος και 35 για νέους πελάτες με ενεργοποίηση από το internet
το προτελευταίο (wind to all 50)
απλά μου το έδωσαν 23.5 μέχρι στιγμής και θα δω αν μπορεί να πέσει κι άλλο με επιδότηση
http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ki ... all-plus-/εγώ 'ακριβά' συμβόλαια έχω (και το τωρινό μου του 50αρικου είναι, αλλά έδινα φέτος 22.2) ) , απλά δεν ανέχομαι να τα πληρώνω ακριβά
-
Αν έχετε και οι δύο data, δεν υπάρχει λόγος να στέλνετε sms, Viber, Whatsapp, Facebook, κάνεις κανονικό chat και δεν πληρώνεις μία!
ναι απλά αρχίζει τα περίεργα ότι το 3g τρώει όλη τη μπαταρία και πρέπει να κυκλοφορεί με φορτιστή και μου τα χαλάει
με τα 1000' προς όλους πάντως γουστάρω άσχημα, το maximum που έχω μιλήσει ποτέ μου είναι 750 (από τα 1500 προς wind,q, σταθερα) + 130 προς όλους + καμιά ώρα πες που το πέρασα αυτό και αυτό συνέβη μόνο έναν από τους μήνες που ήμουν φαντάρος
τα 1000 δεν πρόκειται ποτέ να τα εξαντλήσω με τίποτα, πλέον θα μπορώ να μιλάω με μεγαλύτερη άνεση σε όποιον δεν είναι wind,q και φυσικά θα μπορώ να συνεχίσω να παραγγέλνω σουβλάκια από το κινητό επειδή βαριέμαι να σηκωθώ να πιάσω το σταθερό
το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό
Για το τελευταίο!
-
Πέρα από τη πλάκα, τα σταθερά είναι πολύ μεγάλη υπόθεση
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]