-
Για όποιον έχει F2G απλά να αναφέρω πως αν κάνεις ενεργοποίηση των πακέτων σου μέσα από το site έχει διάφορα bonus που αξίζουν τον κόπο.
Επίσης μπορείς να αλλάξεις και το bonus που σου δίνει όταν βάζεις κάρτα. -
H wind ανακοίνωσε νέα προσφορά για το F2G όπου με 10€ ανανέωση σου δίνουν 300 (!) λεπτά προς όλα τα δίκτυα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παίδες, το κωλοnokia τα έφτυσε (απορρώ ακόμη πως αντέχει του fidelity ) και πάω για καινούριο, δυστυχώς το όριο είναι κάπου στα 130 το πολύ... Ποιό είναι το λιγότερο χειρότερο σ' αυτά τα λεφτά λοιπόν; Μιλάμε πάντα για Android...
http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products ... White.aspx
Σάββα θα το πάρω με επιδότηση, οπότε δεν ξέρω αν το έχει η vodafone... Αλλά θενξ για την πρόταση.
Έλεγα και για το Vodafone Smart II, επίσης από την Alcatel, τι λέει γενικά σαν κινητό;
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
H wind ανακοίνωσε νέα προσφορά για το F2G όπου με 10€ ανανέωση σου δίνουν 300 (!) λεπτά προς όλα τα δίκτυα!Και πάνω που σκεφτόμουν από το νέο χρόνο να πάω στην Q!
Να, ναι καλά όσοι πληρώνουν συμβόλαια για να την βγάζουμε εμείς στο τσάμπα! Με 10€ την έβγαζα και μέχρι σήμερα, αλλά έκανα και λίγη οικονομία που και που για να μην ξεμείνω (είχα 130 λεπτά προς όλους και 600 λεπτά προς Wind/Q με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά),. Τώρα, με τα ίδια χρήματα θα λιώνω στα τηλέφωνα!Και αν κάποιος είναι εντελώς καμμένος, έβγαλε και online πακετάκι με 100 λεπτά αντί μόνον 5€!
Και φυσικά, στα 10€ υπάρχει και Internet, 600MB με αγορά πακέτου.
Το μόνο που λυπάμαι είναι τα καταστήματα, γιατί πια δεν έχεις κανένα λόγο να αγοράσεις κάρτα από εκεί...
Όχι πως κέρδιζαν και τίποτε με τα 10€ που έβαζα, αλλά έστω είναι κάποιος τζίρος... -
αυτο το πακετακι θα κανει πολυ πιο ευκολες τις διαπραγματευσεις μου του χρονου οταν θα ξανακανω αιτηση για καρτα
πλεον που εμαθα στο 20αρικο δεν ξαναπαω στα 45-50
και οποια μου πει αν δεν εχω λεφτα να βαλω χαμηλοτερο πακετο θα την απολυσω οπως και τη προηγουμενη
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
H wind ανακοίνωσε νέα προσφορά για το F2G όπου με 10€ ανανέωση σου δίνουν 300 (!) λεπτά προς όλα τα δίκτυα!
Και φυσικά, στα 10€ υπάρχει και Internet, 600MB με αγορά πακέτου.
Δλδ αν καταλαβα καλα:
Βαζεις μια καρτα 10€ και εχεις 300' προς ολους και 600ΜΒ data?
-
Όχι, στα 10€ έχεις 300' προς όλους ή 500mb. Υπάρχει πακέτο όμως με 200' με 5€ ή 500mb με 5€. Οπότε, κάνεις μια ανανέωση των 10€ και αγοράζεις το πακέτο που θέλεις. Πιθανόν να έχεις και δωρεάν λεπτά προς wind/q, δεν είμαι σίγουρος όμως. Μέχρι πρότινος είχανε πάντως.
-
Μπορεις να συνδιασεις τα 10€ (300' ομιλιας για προς ολους) + 5€ (500ΜΒ data) ?
-
Βάζεις μια κάρτα των 10Ε.
Αν έχεις επιλέξει να σου δίνει τα λεπτά ομιλίας σαν bonus τότε σου δίνει 300 λεπτά προς όλους.
Αν έχεις επιλέξει τα ΜΒ τότε σου δίνει 500ΜΒ (αν βάλεις 20Ε σου δίνει 1.5GB).Σε κάθε περίπτωση τα 10Ε μένουν μέσα. Δε σου τρώει δηλαδή από αυτά.
Μετά μπορείς να πας στη σελίδα του F2G και με 5Ε να πάρεις για παράδειγμα 500ΜΒ και να σου δώσει άλλα 500ΜΒ σαν bonus επειδή έκανες ενεργοποίση μέσω internet. -
Ναι, πακέτο είναι και το αγοράζεις. Αν το αγοράσεις δε, online, έχεις και bonus ακόμα κάποια mb. Μπες εδώ και ψάξε αν ενδιαφέρεσαι. Εγώ δυστυχώς έχω μεγάλο υπόλοιπο στο καρτοκινητό μου (wu ) και δεν μπορώ να αλλάξω. Μπορώ όμως να παραγγείλω ένα νουμεράκι
ΕΔΙΤ: Με πρόλαβε ο angel
-
Εγω τωρα πληρωνω 24€/μηνα για 120' ομιλιας (προς ολους) στην Cosmote.
Μαλλον με συμφερει να κανω φορητοτητα σε Wind F2G (γινεται;) αλλα είδα οτι χρεωνουν ελαχιστη κληση 3' ...Πολυ δυνατη προσφορα, οπως και να'χει. Αναρωτιεμαι ομως γιατι δεν 'ακολουθουν' και οι υπολοιποι. Δεν χανουν συμβολαια;
-
ειναι καλη η προσφορα, με μονο μειονεκτημα οτι υπαρχει η 3λεπτη χρεωση!
τα συμβολαια συμφερουν ελαχιστους
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι καλη η προσφορα, με μονο μειονεκτημα οτι υπαρχει η 3λεπτη χρεωση!τα συμβολαια συμφερουν ελαχιστους
Και στην βοντα που εχει δωρεαν προς ολους εχει ελαχιστη χρεωση 3λεπτα της ωρας ανα κληση.
100 λεπτα προς ολους δινει η βοντα. http://www.vodafone.gr/portal/client/cm ... ageId=1043 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ειναι καλη η προσφορα, με μονο μειονεκτημα οτι υπαρχει η 3λεπτη χρεωση!
τα συμβολαια συμφερουν ελαχιστους
Και στην βοντα που εχει δωρεαν προς ολους εχει ελαχιστη χρεωση 3λεπτα της ωρας ανα κληση.
100 λεπτα προς ολους δινει η βοντα. http://www.vodafone.gr/portal/client/cm ... ageId=1043ολοι εχουν 3' χρεωση εκτος απο την Q.
η wind τους ισοπεδωσε ολους με αυτη την κινηση, λογικα θα αντιδρασουν και οι αλλες εταιριες.
το θεμα ειναι να διατηρησει την προσφορα και να μην την καταργησει μετα απο 2-3 μηνες.ολες οι εταιριες εχουν φαει μεγαλα φεσια με απληρωτους λογαριασμους στα συμβολαια, οποτε αυτος ισως ειναι ενας τροπος να διορθωθει λιγο η κατασταση.
[ΗF mode on]
ενα αλλο μειονεκτημα που βλεπω τωρα ειναι οτι σε 'αναγκαζει' να δινεις 10€/μηνα σαν ελαχιστο ποσο. Ενω πχ στην Q, αν δεν μιλας πολυ, με 4€/μηνα καθαρισες (400' προς wind/Q & 60' προς ολους τους υπολοιπους)
[ΗF mode off] -
Ακριβώς γι' αυτό που λες έχω στείλει τους γονείς στην Q κι εγώ σαν πιο heavy user έχω μείνει σταθερά στο F2G.
(Nexus + Tapatalk)
-
Εχω συνδρομητικο cosmote απο τον καιρο του Νωε
συμφερει να παω σε Q λετε?
μιλω για τον ιδιο αριθμο, μετατροπη σε καρτοκινητο -
εξαρταται απο το ποσο πληρωνεις τωρα και τι χρηση κανεις
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εξαρταται απο το ποσο πληρωνεις τωρα και τι χρηση κανειςπληρωνω κανα 50αρι χωρις να ξεσκιζομαι στο μπιρι μπιρι.
-
καμια πληροφορια δεν εδωσες
ποσο χρονο μιλας και προς ποια δικτυα;
sms;
data; -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εχω συνδρομητικο cosmote απο τον καιρο του Νωε
συμφερει να παω σε Q λετε?
μιλω για τον ιδιο αριθμο, μετατροπη σε καρτοκινητοΑν δεν μιλάς άπειρες ώρες φυσικά και σε συμφέρει η κάρτα πλέον. Κι εγώ το έκανα κάρτα πριν 1 χρόνια, μετά από 10+ χρόνια συμβόλαιο!
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]