-
Απο μένα το 710 !!! Εχω το 610 πολύ τίμιο κινητό...
-
Καλά εγώ ήθελα blackberry αλλά ο αντιπρόσωπος που συνεργάζεται με την εταιρεία δεν τα φέρνει.
Ναι οι επιλογές είναι οι συγκεκριμένες. Και το Lumia 800 με +50 ευρώ αν τα βάλω απ το μισθό μου, που δεν ψήνομαιΒασικά το θέμα είναι windows 7.5 vs android 4, που εγώ δεν έχω εμπειρία απο κανένα απ τα δύο αυτή τη στιγμή (μόνο android 2.3 και windows 6.5 έχω πιάσει )
-
αν εχεις εμπειρια απο 2.3 θα συνηθισεις ευκολα τις νεοτερες εκδοσεις android, η βασικη λογικη δεν αλλαζει , απλα απλοποιουνται καποια πραγματα
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Καλά εγώ ήθελα blackberry αλλά ο αντιπρόσωπος που συνεργάζεται με την εταιρεία δεν τα φέρνει.
Ναι οι επιλογές είναι οι συγκεκριμένες. Και το Lumia 800 με +50 ευρώ αν τα βάλω απ το μισθό μου, που δεν ψήνομαιΒασικά το θέμα είναι windows 7.5 vs android 4, που εγώ δεν έχω εμπειρία απο κανένα απ τα δύο αυτή τη στιγμή (μόνο android 2.3 και windows 6.5 έχω πιάσει )
Οταν καποιος λεει blackberry, πιστευω να αντιλαμβάνεται οτι παντρεύεται αναγκαστικά και συμβολαιο blackberry service, αλλιως το κινητο αυτο απο μονο του δεν κανει τιποτα απολύτως...
Απο εκει και πέρα, το Android ειναι ωριμη πλατφόρμα. Τα WP, ακομα εξελίσσονται... αν και η απλή χρηση που τα θες, μπορεί να μην βγάλει στην επιφάνεια τις οποιες αδυναμίες.
-
ε καλα qwerty δεν ειναι μονο τα blackberry, εχει βρωμισει η αγορα απο qwerty και μαλιστα σε πολυ καλες τιμες.
-
ελα μωρη wind τρελα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ελα μωρη wind τρελαε τον φουστη.... ποιο γρηγορος απο την DSL μου
-
ελα μωρη wind τρελατωρα να σε ταπωσω λιγακι?
φωτογραφία by bujinkan, on Flickr -
και παλι σου ριχνει το φοβερο upload μου (αν και εχω δει και 4αρι)
απλα με wind , δεν ειχα ξαναδει ποτε τοσο και ειδικα στη γυρω περιοχη που παντα ηταν ψιλοσκατα
δυστυχως η wind οποτε τη συγκρινα με αλλες διπλα διπλα παντα ηταν πολυ πισω , για αυτο και μου εκανε μεγαλη εντυπωση και το ποσταρα
-
**και παλι σου ριχνει το φοβερο upload μου **(αν και εχω δει και 4αρι)απλα με wind , δεν ειχα ξαναδει ποτε τοσο και ειδικα στη γυρω περιοχη που παντα ηταν ψιλοσκατα
δυστυχως η wind οποτε τη συγκρινα με αλλες διπλα διπλα παντα ηταν πολυ πισω , για αυτο και μου εκανε μεγαλη εντυπωση και το ποσταρα
Δεν μου χρησιμευει το Upload εμενα
-
σε ολους χρησιμευει το upload
-
σε ολους χρησιμευει το uploadεγω δεν ανηκω στους ολους
-
Παιδιά ,χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς την ΕΛΤΑ καρτοκινητή της Vodafone?Συμφέρει?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν φροντίζεις να μην έχεις spikes (κοινώς να κατεβάζεις κάτι κάθε μέρα) τότε δεν σε ενοχλούν.Ενδιαφέρον...
Από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα, F1 κατατακτήριες και αγώνας (~5,5GB), ειδήσεις του beeb, HIGNFY και τώρα βλέπουμε Σία Κοσιώνη στο διπλανό παράθυρο
Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η χρήση έχει λιώσει τη μπαταρία από το κινεζάκι μου..
-
Μαλλον θα πρεπει να περιμενεις ενα warn με τετοια χρηση σε λιγες μερες.
Πες τους δεν ησουν ενημερος να σου στειλουν τα rules και θασαι οκ. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Aν φροντίζεις να μην έχεις spikes (κοινώς να κατεβάζεις κάτι κάθε μέρα) τότε δεν σε ενοχλούν.
Ενδιαφέρον...
Από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα, F1 κατατακτήριες και αγώνας (~5,5GB), ειδήσεις του beeb, HIGNFY και τώρα βλέπουμε Σία Κοσιώνη στο διπλανό παράθυρο
Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η χρήση έχει λιώσει τη μπαταρία από το κινεζάκι μου..
Εχτες εβλεπα την βραδυνη συζητηση του σκαι απο το 5 και η μπαταρια κατεβηκε απο το 100% στο 50% μεσα σε 2-3 ωρες. Δεν ζεσταινεται το κινητο σου οταν κανεις 3G streaming? το 5 αρκετα.
Ελπιζω με LTE να ειναι καλυτερα τα πραγματα συντομα.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Μιας και για κινητό δουλειάς έχω τη δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε Nokia Lumia 710 και Sony Xperia Sole, τι απο τα δύο προτείνετε; Χρήση λίγο ίντερνετ που και που, πολλά μηνύματα και τηλέφωνα, τακτικός έλεγχος mail, καθόλου applications.To low budget Nokia Asha 205 ?
-
αν ειναι να παει εκει , ας δει κ το alcatel ot 813 d. Δικαρτο ειναι , εχει touch οθονη και wifi. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_813d ... 4103p3.php
-
To έχω στο ντουλάπι πλέον. Είναι λίγο παλαιούλι.
-
σοβαρα ? πωλειται και κ στον κωτσοβολο και και στα multirama , στα 65 ευρω its a steal...θα το αγορασω αυτο το σαββατο γτ φαινεται πολυ καλο
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]