-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Το δευτερο το θελω για τη συζυγο..Για την πεθερά πάρτο καλύτερα.,
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...
Προτιμότερο να πάρει με 150 γιουροζ ένα μτχ htc diamondΑν και δεν είμαι φίλος νομίζω ότι είναι μια καλή εναλλακτική.
Προσωπικά κυνηγάω το 'made in finland' αν είμαι για Νόκια.
Made in Finland το ΝΟΚΙΑ που τα παιξε στο εξαμηνο, made in Finland και ο φορτιστης που παρα λιγο να μου καψει το σπιτι.
Για τι χρήση το θέλεις?
To μεν πρωτο με το gps τη φωτογραφικη και τα WΜ για μια συγκεκριμενη δουλεια που μου εχει ανατεθει και περιλαμβανει αποτυπωση συντεταγμενων, φωτογραφηση, και δημιουργια excel με τις συντεταγμενες.
Οτι πρεπει δηλαδη για μη κουβαλαω τρεις συσκευες μαζι μου.Το δευτερο το θελω για τη συζυγο..
Nα σου πω την αλήθεια και εγώ τη δεκαετία του 90 είχα αρκετά παράπονα από Νοκια. Τα τελευταία 10 περίπου χρόνια όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο. Σερβις δεν χρειάστηκα καθόλου. Το PC Suite δουλεύει πια σωστά, κάνω αναβάθμιση από το ίντερνετ και δεν τρέχω στο σέρβις και άλλα θετικά. Φυσικά τους δίνω αρκετή προσοχή αλλά επίσης τα αφήνω και λίγο να 'ανασάνουν' (2-3 μήνες στην αγορά) και να λυθούν κάποια πρώτα προβλήματα. Για ποιο κινητό μιλάς? Κάποιο παλιότερο? Γιατί made in finland σε φορτιστή έχω καιρό να δω.
Για το προκείμενο και για τις δουλειές που αναφέρεις νομίζω ότι κάποιο από τα Ν95, Ν95 8 GB θα σου κάνει τέλεια τη δουλειά. Το δεύτερο που χρησιμοποιούσα για καιρό έχει καταπληκτικό gps, πολύ καλή κάμερα και αρκετά καλή αυτονομία. Για το εξελάκι (αν θες να το φτιάχνεις επιτόπου) υπάρχουν αρκετές λύσεις λόγω symbian.
Ένα παράδειγμα από ebay.co.uk : Ν95 8. Είναι σε μέση τιμή απλά το έβαλα για να σου δώσω μια εικόνα. Για το Ν95 το απλό οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες και είναι εξίσου καλό (εκτός απο αυτονομία).Η σύζυγος, αν δεν είναι γκατζετάκιας νομίζω ότι θα ενθουσιαζόταν περισσότερο με ένα τέτοιο παρά με αυτό που αναφέρεις.
Οι τιμές είναι μεγαλύτερες από αυτά που αναφέρεις απλά σου βρήκα με καλούς πωλητές. Ρίξε μια ματιά και θα βρεις και πολύ φθηνότερα.
-
Το Ν91 μου τα'έπαιξε, τα μενού εμφανίζονται/εναλλάσσονται συνέχεια λες και πατάω τα κουμπιά, αλλά δεν το ακουμπάω..
Είναι δαιμονισμένο!Το γλωσσόφαγα το κακόμοιρο .
Θα του κάνω firmware update μπας και νιώσει..
Το τράβηξα βίντεο:
Youtube VideoΈκανα 2-3 επανεκκινήσεις, άλλαξα τη μπαταρία, και τώρα λειτουργεί κανονικά.
Όσο αντέξει. Backup πήρα σήμερα. -
Το νοκια n95 8gb έκαψε πλακέτα σε 8 μήνες... Μιλάμε για ναυ@δα της νοκια με κόστος κοντά στα 700€ μόλις βγήκε... Πάλι καλά που το είχα πάρει τσάμπα με επιδότηση..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το Ν91 μου τα'έπαιξε, τα μενού εμφανίζονται/εναλλάσσονται συνέχεια λες και πατάω τα κουμπιά, αλλά δεν το ακουμπάω..
Είναι δαιμονισμένο!Ποτε του βγαλαν το τελευταιο firmware ;
==========================================
iPhone App
Youtube Video -
Είναι δαιμονισμένο! ...Θα του κάνω firmware update μπας και νιώσει..
To πιθανότερο είναι να έχει μαζέψει βρωμιές και λίπος (φυσιολογικό για έντονη χρήση αλλα και για τόσο καιρό που κυκλοφορεί) κάτω από τα πλήκτρα. Αν μπορείς να το ανοιξείς και να κάνεις ένα καθάρισμα θα ήταν καλό πιστεύω. Πόσο καιρό το δουλεύεις?
-
Καλησπέρα,
Είναι κανένας εδώ μέσα κάτοχος του SAMSUNG GT-M7600 να μου πει εντυπώσεις από το συγκεκριμένο??
Το πήρα σε προσφορά και αναρωτιέμαι αν άξιζε τελικά....
-
Λάθος link αδερφε
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Είναι κανένας εδώ μέσα κάτοχος του SAMSUNG GT-M7600 να μου πει εντυπώσεις από το συγκεκριμένο??
Το πήρα σε προσφορά και αναρωτιέμαι αν άξιζε τελικά....
Για το μοντελο δεν μπορω να πω εντυπωσεις αλλα στο θεμα της αποστολης το συγκεκριμενο site ειναι μαματο!!!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Λάθος link αδερφεΓια το μοντελο δεν μπορω να πω εντυπωσεις αλλα στο θεμα της αποστολης το συγκεκριμενο site ειναι μαματο!!!!
Έλα αμέσως να με φάτε βρε...το διόρθωσα το link....
-
Ανάλογα πόσο το πήρες...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ανάλογα πόσο το πήρες...99€
-
Εντάξει... μια χαρα τιμή.
Σε αυτή την κατηγορία χρημάτων δεν νομίζω να μπορούσες να βρεις κατι παρόμοιο.Καλοδούλευτω
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
To πιθανότερο είναι να έχει μαζέψει βρωμιές και λίπος (φυσιολογικό για έντονη χρήση αλλα και για τόσο καιρό που κυκλοφορεί) κάτω από τα πλήκτρα. Αν μπορείς να το ανοιξείς και να κάνεις ένα καθάρισμα θα ήταν καλό πιστεύω. Πόσο καιρό το δουλεύεις?
Και εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά, εχθές με ρώταγε αν θέλω να διαγράψω κάτι, λες και πατούσα το delete, ενώ δεν το πατούσα. Όταν άνοιγα το πληκτρολόγιο σταματούσε.
Σημερα όμως τρελάθηκε, ήταν λες και πατούσα τα πάντα μαζί.
Πριν από 1,5 μήνα είχε πέσει τζιν πάνω του, αλλά δεν είχε πρόβλημα.
Το έχω από το 2006 αν θυμάμαι καλά. Έχει φάει σούπες, μου'χει πέσει στο χιόνι ενώ (έλεγα οτι) έκανα snowboard, μου'χει πέσει και το έχω κλοτσήσει κατά λάθος..
Σκυλί μαύρο το άτιμο.
Το τράβηξα βίντεο:
Youtube VideoΈκανα 2-3 επανεκκινήσεις, άλλαξα τη μπαταρία, και τώρα λειτουργεί κανονικά.
Όσο αντέξει. Backup πήρα σήμερα.
Firmware βγήκε τελευταία φορά.. το 2007 αν δεν κάνω λάθος .iPhone App
Youtube VideoΤα'σπασε το βίντεο. Πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή!
-
Πριν από 1,5 μήνα είχε πέσει τζιν πάνω του, αλλά δεν είχε πρόβλημα.Σιδερομένο; και αν ναι, μαζί με το σίδερο;
-
Το τράβηξα βίντεο:
Youtube VideoThis video is private.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Το τράβηξα βίντεο:
Youtube VideoThis video is private.
Fixed.
Πριν από 1,5 μήνα είχε πέσει τζιν πάνω του, αλλά δεν είχε πρόβλημα.
Σιδερομένο; και αν ναι, μαζί με το σίδερο;
Αναμενόμενο
-
Το LG KU990i τι λέει;
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
μια ερώτηση.έχει κανείς το omnia i??Nαι φιλε μου το εχω εγω... Το εχει σε προσφορα ο γερμανος και τα cosmote shops στα 200ε
-
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]