-
υπάρχει και voda international καρτα και ενα αλλο πακετο της voda που βγηκε τωρα...και σε συμβολαιο αυτο που πληρωνεις καπου 0,80ε και χρησιμοποιεις το δωρεαν χρονο που εχεις κανονικα για ελλαδα (ετσι νομιζω δηλαδη)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υπάρχει και voda international καρτα και ενα αλλο πακετο της voda που βγηκε τωρα...και σε συμβολαιο αυτο που πληρωνεις καπου 0,80ε και χρησιμοποιεις το δωρεαν χρονο που εχεις κανονικα για ελλαδα (ετσι νομιζω δηλαδη)Αυτό είναι για όταν βρίσκεσαι με ελληνικό νούμερο στο εξωτερικό, αν δε κάνω λάθος, άρα οικονομία θα έχει ο φίλος μας μόνο αν η κοπελιά του κουβαλάει και ένα ελληνικό νούμερο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενταξει και τα ιταλικα χαλανε+1
ΥΓ: Qsis δε βλέπω το λόγο που παιδευεσαι. Προφανώς τα windows είναι πολυ περίπλοκα για κάποιους.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επειδή ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του iPhone4 και τελικά προτίμησα ένα Motorola Defy με τα μισά λεφτά και παραπάνω δυνατότητες ΠΑΝΤΟΥ (στο μόνο που είναι καλύτερο το iPhone4 είναι στην ανάλυση της οθόνης, η οποία είναι όμως μικρότερη κατά 0.2' από αυτήν του Defy), νομίζω πως ΑΛΛΟΙ είναι οι λόγοι που προτιμάται το iPhone εν τέλει...Δεν περίμενα από άνθρωπο που έχει/είχε iphone να το πει αυτό.
Να κάθεται δλδ και να συγκρίνει επιμέρους χαρακτηριστικά για να βγάλει τελικό 'νικητή', παραβλέποντας την εμπειρία χρήσης. -
εννοειται μιλαω για ελληνικα πακετα...
υπαρχουν και κατι περιεργες planetsim κτλ κτλ αλλα δεν εχω ιδεα!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Επειδή ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του iPhone4 και τελικά προτίμησα ένα Motorola Defy με τα μισά λεφτά και παραπάνω δυνατότητες ΠΑΝΤΟΥ (στο μόνο που είναι καλύτερο το iPhone4 είναι στην ανάλυση της οθόνης, η οποία είναι όμως μικρότερη κατά 0.2' από αυτήν του Defy), νομίζω πως ΑΛΛΟΙ είναι οι λόγοι που προτιμάται το iPhone εν τέλει...
Δεν περίμενα από άνθρωπο που έχει/είχε iphone να το πει αυτό.
Να κάθεται δλδ και να συγκρίνει επιμέρους χαρακτηριστικά για να βγάλει τελικό 'νικητή', παραβλέποντας την εμπειρία χρήσης.Εγώ πάντως που είχα το 3GS και έχω τώρα Defy καταλήγω στα ίδια συμπεράσματα. Προσωπικά θεωρώ πως η μεγαλύτερη έλλειψη είναι η απουσία widget στο iOS. Κατά τα αλλα με βάση τις τιμές των Android με ίδια η και καλύτερα spec είναι σαφές πως το 4 είναι ακριβότερο από όσο θα έπρεπε και πως η Apple πρέπει να κάνει μερικές αλλαγές στο λογισμικό της για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ενταξει και τα ιταλικα χαλανε
+1
ΥΓ: Qsis δε βλέπω το λόγο που παιδευεσαι. Προφανώς τα windows είναι πολυ περίπλοκα για κάποιους.
η απλά έχουν ένα σκασμό πράγματα να κάνουν στη ζωή τους που οι υπολογιστές απλά τους τρώνε χρόνο...
ο υπολογιστής πρέπει να είναι απλός και λειτουργικός... -
Ναι, οκ.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ναι, οκ.ναι οκ...
θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνοτερο επειδη χρησιμποποιείς παράθυρα? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στην επιτυχία της Apple (απαντώ επειδή ερωτήθηκα! ), απλώς την καταγράφω.
Και φυσικά, ενώ όντως όταν παρουσιάστηκε το iOS ήταν επαναστατικότατο, πλέον, τα ίδια πράγματα πάνω κάτω κάνει και το Android (για να μην πω και περισσότερα... ).Επομένως, η μεγαλύτερη επιτυχία, δεν αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone και του λειτουργικού του, αλλά ΚΥΡΙΩΣ την εικόνα της εταιρείας.
Επειδή ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά του iPhone4 και τελικά προτίμησα ένα Motorola Defy με τα μισά λεφτά και παραπάνω δυνατότητες ΠΑΝΤΟΥ (στο μόνο που είναι καλύτερο το iPhone4 είναι στην ανάλυση της οθόνης, η οποία είναι όμως μικρότερη κατά 0.2' από αυτήν του Defy), νομίζω πως ΑΛΛΟΙ είναι οι λόγοι που προτιμάται το iPhone εν τέλει...
Φυσικά, ΔΕΝ το μειώνω καθόλου, είναι ΜΙΑ χαρά τηλέφωνο (παρ' όλες τις ελλείψεις του οι οποίες πλέον δεν είναι και τόσο πολλές ομολογουμένως...), απλώς βγάζω το καπέλο στο marketing της Apple, που κατορθώνει να το πουλάει σ' αυτές τις τιμές σαν ζεστό ψωμάκι...
Ελπίζω να έχει φύγει ένα βάρος από μέσα σου με αυτά που έχεις γράψει.
Βασικά, καρφάκι δεν μου καίγεται για το ποια εταιρία πουλάει τα περισσότερα κινητά, κουβέντα κάνουμε. Αν θέλεις, μπορείς να γράψεις στα θέματα του scirocco, golf κλπ μαζί με κάποιους άλλους και να τσακωθείτε.
Αν μη τι άλλο, τις γνώσεις που έχω για κάποια θέματα τις μοιράζομαι με τους άλλους και δεν κάθομαι να θάβω.
-
Γιατι ρε Ερνανι αρπαχτηκες; Δεν ειπε κατι μεμπτο ο HF...συμφωνω σ αυτα που λεει
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γιατι ρε Ερνανι αρπαχτηκες; Δεν ειπε κατι μεμπτο ο HF...συμφωνω σ αυτα που λεειΓια το αρχικό post + + την έμμεση απάντηση.
Α, και να μην το ξεχάσω, είμαι κάτοχος ενός ταπεινού nokia x3-02.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γιατι ρε Ερνανι αρπαχτηκες; Δεν ειπε κατι μεμπτο ο HF...συμφωνω σ αυτα που λεειδεν είναι θέμα μηλόφωνου , είναι θέμα ισοπεδωτικής λογικής...
η απλ είναι σκατά γιατί έτσι...
για να αγοράζει τόσος κόσμος , δεν μπορεί κάτι θα τους βρίσκουν... είναι φυσικό εξάλου κάπου να κερδίζουν και κάπου να χάνουν ...
άλλα προσφέρει το ντέφι και άλλα το 4το μηλόφωνο... ανάλογα με τις ανάγκες σου αγοράζεις... -
Δεν καταλαβα να λεει οτι ειναι σκατα...απλα ειπε οτι ειναι ακριβοτερο απ οτι αξιζει και συμφωνω σ αυτο.
-
Πριν λίγο άλλαξα πάγιο και κατέβηκα στα 100 λεπτά τον μήνα και 300mb data από 1Gb και 150 λεπτά αντίστοιχα. Το σκεπτικό μου είναι ότι τώρα με το iPad δεν χρειάζομαι τόσα δεδομένα στο iPhone ενώ παράλληλα συνολικά θα πληρώνω γύρω στα 15 ευρώ λιγότερα κάθε μήνα.
Με ρώτησαν αν ήθελα να εκμεταλευτώ την επιδότηση μου, αλλά τελικά την άφησα για το iPhone 5 όταν τελικά θα έρθει κάπου στο τέλος του καλοκαιριού.
-
** Διεγράφη... [Mod]**
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στην επιτυχία της Apple (απαντώ επειδή ερωτήθηκα! ), απλώς την καταγράφω.
Και φυσικά, ενώ όντως όταν παρουσιάστηκε το iOS ήταν επαναστατικότατο, πλέον, τα ίδια πράγματα πάνω κάτω κάνει και το Android (για να μην πω και περισσότερα... ).Επομένως, η μεγαλύτερη επιτυχία, δεν αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPhone και του λειτουργικού του, αλλά ΚΥΡΙΩΣ την εικόνα της εταιρείας.
Φυσικά, ΔΕΝ το μειώνω καθόλου, είναι ΜΙΑ χαρά τηλέφωνο (παρ' όλες τις ελλείψεις του οι οποίες πλέον δεν είναι και τόσο πολλές ομολογουμένως...), απλώς βγάζω το καπέλο στο marketing της Apple, που κατορθώνει να το πουλάει σ' αυτές τις τιμές σαν ζεστό ψωμάκι...
Ελπίζω να έχει φύγει ένα βάρος από μέσα σου με αυτά που έχεις γράψει.
Βασικά, καρφάκι δεν μου καίγεται για το ποια εταιρία πουλάει τα περισσότερα κινητά, κουβέντα κάνουμε. Αν θέλεις, μπορείς να γράψεις στα θέματα του scirocco, golf κλπ μαζί με κάποιους άλλους και να τσακωθείτε.
Αν μη τι άλλο, τις γνώσεις που έχω για κάποια θέματα τις μοιράζομαι με τους άλλους και δεν κάθομαι να θάβω.
Κοίτα, δεν κατάλαβα καν τι σε πείραξε, αλλά δεν με πειράζει κιόλας.
Εσύ έχεις τις γνώσεις, εγώ έχω το φτυάρι, ΟΚ;Δώσε γνώση στον λαό!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σου λέω μόνο οτι οι mac δεν κολλάνε ΚΑΘΟΛΟΥ ιούς...Συνέχισε να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου...
Φρέσκο:
https://www.infosecisland.com/blogview/ ... Day--.html@ Λάππας: δεν ζητάς καλύτερα έκπτωση παγίου αντί επιδότησης;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
@ Λάππας: δεν ζητάς καλύτερα έκπτωση παγίου αντί επιδότησης;Ε ναι. Αν δεν τη χρησιμοποιήσεις καθόλου, θα 'χαθεί'. Δεν είναι cumulative.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
@ Λάππας: δεν ζητάς καλύτερα έκπτωση παγίου αντί επιδότησης;
Ε ναι. Αν δεν τη χρησιμοποιήσεις καθόλου, θα 'χαθεί'. Δεν είναι cumulative.
Δεν το έπιασα αυτό το cumulative, αλλά αν είναι αυτό που νομίζω, τότε μπορείς να την φυλάξεις... για αργότερα ή (και) να την συνδιάσεις με δεύτερη επιδότηση (αν εχεις και δευτερο αριθμό πχ).
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]