-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
@ Λάππας: δεν ζητάς καλύτερα έκπτωση παγίου αντί επιδότησης;
Ε ναι. Αν δεν τη χρησιμοποιήσεις καθόλου, θα 'χαθεί'. Δεν είναι cumulative.
Δεν το έπιασα αυτό το cumulative, αλλά αν είναι αυτό που νομίζω, τότε μπορείς να την φυλάξεις... για αργότερα ή (και) να την συνδιάσεις με δεύτερη επιδότηση (αν εχεις και δευτερο αριθμό πχ).
[ναι αυτό που κατάλαβες είναι, 'αθροιστικά' ας πούμε]
Είσαι σίγουρος γι' αυτό;
Εγώ θυμάμαι το αντίθετο πάντως. -
Τον Ιανουάριο μου το είπαν... δεν ξέρω αν άλλαξε κατι απο τότε.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
σου λέω μόνο οτι οι mac δεν κολλάνε ΚΑΘΟΛΟΥ ιούς...
Συνέχισε να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου...
Φρέσκο:
https://www.infosecisland.com/blogview/ ... Day--.html@ Λάππας: δεν ζητάς καλύτερα έκπτωση παγίου αντί επιδότησης;
\
έχεις δει ιο σε προσωπικό μακ? έχει επηρεάσει το συστημά?
-
το οτι δεν ετυχε να δεις εσυ και το γεγονος οτι δεν δημιουργουνται τοσοι πολλοι ιοι στα mac (επειδη το ποσοστο χρηστων ειναι ακομα μια μικρη πλειοψηφια), δεν σημαινει οτι ουτε αυτο , ουτε κανενα αλλο λειτουργικο ειναι απροσβλητο σε ιους
αμα ασχολουνταν στο βαθμο στον οποιο ασχολουνται στα windows , τοτε τα πραγματα θα ηταν αντιστοιχα και για τα 2
αλλα και παλι οι ιοι δεν ειναι επιχειρημα.. προσεχε να μην φας ιους
δε θες να προσεχεις και να μπαινεις οπουδηποτε χωρις antivirus (προς το παρον)? , παρε μακαν και ειναι και εκτος θεματος αυτη η συζητηση.. απο λειτουργικα κινητων ξεκινησε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το οτι δεν ετυχε να δεις εσυ και το γεγονος οτι δεν δημιουργουνται τοσοι πολλοι ιοι στα mac (επειδη το ποσοστο χρηστων ειναι ακομα μια μικρη πλειοψηφια), δεν σημαινει οτι ουτε αυτο , ουτε κανενα αλλο λειτουργικο ειναι απροσβλητο σε ιουςαμα ασχολουνταν στο βαθμο στον οποιο ασχολουνται στα windows , τοτε τα πραγματα θα ηταν αντιστοιχα και για τα 2
αλλα και παλι οι ιοι δεν ειναι επιχειρημα.. προσεχε να μην φας ιους
δε θες να προσεχεις και να μπαινεις οπουδηποτε χωρις antivirus (προς το παρον)? , παρε μακαν και ειναι και εκτος θεματος αυτη η συζητηση.. απο λειτουργικα κινητων ξεκινησε
δεν έχω μόνο εγώ μακ... στη γερμανία δεν υπάρχει μηχανικός χωρίς μακ...
είναι η αδερφη μου χρόνια και μου μεταφέρει το κλίμα...και στην τελική τι με νοιάζει ποιο είναι πιο διαδεδομένο ? με νοιάζει να σερφάρω όπου γουστάρω, να ανοίγω οτι αρχεία θέλω και να μην επηρεάζεται το συστημα μου από κακόβουλα προγράμματα... πως το λένε στο χωρίο , να με απασχολεί όσο λιγότερο γίνεται αυτό το μαραφέτι...
-
ρε παιδι μου δε σε κατεκρινα, ουτε εγω ουτε κανενας
αφου αυτο σε βολευει συνεχισε να το χρησιμοποιεις
απλα μη το παραφουσκωνουμε το ζητημα με τους ιους ... και αν ησουν χρηστης 7αριων θα καταλαβαινες οτι δεν υπαρχει καμια σχεση με τα windows που θυμασαι.. οχι οτι αυτα ειναι απροσβλητα , αλλα οχι και το μπουρδελο που περιγραφεις.
σιγουρα και τα 7αρια εχουν μεγαλα αρνητικα, αλλα ειναι με διαφορα το πιο ολοκληρωμενο λειτουργικο αφου μπορεις να κανεις τα παντα με αυτο σε οτιδηποτε κι αν το βαλεις.
αν τωρα εσυ εχεις συγκεκριμενες αναγκες (πχ autocad που λες οτι τρεχει καλυτερα στα μακ , εσυ ξερεις.. ή καποιος αλλος πχ θελει να ασχοληθει με μουσικη ) και 'πρεπει' να χρησιμοποιησεις τα μακ γιατι σε εξυπηρετουν καλυτερα πολυ καλα κανεις και δε χρειαζεται να δινεις λογαριασμο σε κανενα για τις επιλογες σου.
ομως μη προσπαθεις να βγαλεις σκαρτα τα 7 (με υπερβολικα επιχειρηματα μαλιστα) , γιατι δεν ειναι ειναι και αυτα ενα παρα πολυ καλο λειτουργικο ειτε σου αρεσει ειτε οχι
ΥΓ δεν ξερω αν στη γερμανια οι μηχανολογοι εχουν μακ, αλλα εδω ολοι οι φιλοι/γνωστοι μου μηχανολογοι (μιας και τυχαινει να εχω αρκετους τετοιους) εχουν παραθυρα και καποιοι απο αυτους μεγαλα κουτια με γιγαντιες ψυκτρες , κλοκαρισμενους επεξεργαστες και ssd οπως εγω
εκει δε νομιζω να κολωνει κανα προγραμμα -
Ξανά Γιατί μου φαίνεται η ΠΟΛΥ παρέα με τον κικιζα σου Κάνει κακο...
Είπα Ότι τα 7αρια δεν είναι καλα ;
Ένα μέλος παραπάνω υποστήριξε Ότι τα απλ πουλάνε μόνο για μούρη και αντεκρουσα δίνοντας του δικούς μου λόγους χρήσης/προτίμησης ...
Με ένα συμβατικό πς μπορείς να κανείς οτιδήποτε μπορεί να σου ζητήσει η μηχανολογος στην ελλαδα ... Αν είσαι υπερβολικός (και ολίγων geek) η βελτίωση δεν έχει ορια -
Waaaayyyyyy
-
Ωραια για να μεινουμε στο θεμα μας.. μπορεις να μου πεις ενα λογο για να προτιμησω το ios σε σχεση με το android?
(Και να πληρωσω παραπανω λεφτα εννοειται)Και φυσικα αναφερομαι σε out of the box συσκευες, χωρις root και jailbreak..
Ενας χρηστης που θελει την ανεση του γιατι να προτιμησει αυτη τη στιγμη ενα iphone απο καποιo αλλο smartphone?
Και αν τελικα μπορει να κανει τα ιδια και παραπανω πραγματα με το android (χωρις να κινδυνευει να χασει την εγγυηση του) , τοτε δε μιλαμε για μαρκετινγκ της apple?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Γιατί το iOS δεν είναι ένα λειτουργικό απλά, έρχεται πακετο με συγκεκριμένη συσκευή η οποία αρέσει σε παρά πολύ κόσμο. Ότι προτιμά ο καθένας.
Αναφορικά με το πάγιο, νόμιζα ότι λειτουργούσε αθροιστικά, αλλά με αυτά που γράψατε με βάλατε σε σκέψεις. Θα το τσεκάρω.
-
Είναι περίπου το ίδιο με ότι συμβαίνει και με τα πισί...
Το ios είναι βελτιστοποιημένο να τρέχει άψογα/νερό/τέλεια σε μία και μόνο συσκευή.
Το οτιδήποτε άλλο (βλέπε android) που πρέπει να λαμβάνει υπόψιν του 10+ διαφορετικές συσκευές με 10+ διαφορετικες h/w συνθέσεις και 10+ διαφορετικά μεγέθη οθόνης εξ΄ορισμού είναι ποιό βαρύ, κάνει ενδεχόμενα παραχωρήσεις σε διάφορους τομείς και εν΄τέλη χάνει σε αίσθηση και ταχύτητα.
Φυσικά ο καθένας μπορεί να κάνει τα ίδια ακριβώς πράματα (ή σχεδόν τα ιδια) όποια συσκευή και αν επιλέξει.
Είναι θέμα γούστου, τσέπης κλπ. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το οτιδήποτε άλλο (βλέπε android) που πρέπει να λαμβάνει υπόψιν του 10+ διαφορετικές συσκευές με 10+ διαφορετικες h/w συνθέσεις και 10+ διαφορετικά μεγέθη οθόνης εξ΄ορισμού είναι ποιό βαρύ, κάνει ενδεχόμενα παραχωρήσεις σε διάφορους τομείς και εν΄τέλη χάνει σε αίσθηση και ταχύτητα.
Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν υποθέσεων η μιλάς εκ πείρας;
Γιατί η δικιά μου πείρα λέει πως το Android τρέχει άψογα σε συσκευές απο 150 ευρώ και πάνω με αρκετά αδύναμους επεξεργαστές, και δευτεράντζας ποιότητας digitizer και λοιπα υποσυστήματα. Φυσικά υπάρχουν και οικτρές υλοποιήσεις του 100αρικου που πραγματικά χαλάνε την εμπειρία, αλλά ως εκεί. Με μέσο κόστος συσκευής 300 ευρώ, κάποιος μπορεί να πάρει ενα Android που δουλεύει Α Ψ Ο Γ Α, ταχύτατα, χωρίς κολλήματα, χωρίς περιορισμούς. Το αντιστοιχό της Apple κοστίζει λόγω χρυσώματος χαπιού και λιγότερο λογο καλών υλικών, τα υπερδιπλάσια και έρχετε με σοβαρούς περιορισμούς αν δεν γίνει jailbreak.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ωραια για να μεινουμε στο θεμα μας.. μπορεις να μου πεις ενα λογο για να προτιμησω το ios σε σχεση με το android?
(Και να πληρωσω παραπανω λεφτα εννοειται)Και φυσικα αναφερομαι σε out of the box συσκευες, χωρις root και jailbreak..
Ενας χρηστης που θελει την ανεση του γιατι να προτιμησει αυτη τη στιγμη ενα iphone απο καποιo αλλο smartphone?
Και αν τελικα μπορει να κανει τα ιδια και παραπανω πραγματα με το android (χωρις να κινδυνευει να χασει την εγγυηση του) , τοτε δε μιλαμε για μαρκετινγκ της apple?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
αντε πάλι...
γιατί πρέπει να πεις οτι το μεν είναι καλύτερο του δε? όπως σου ξαναείπα ανάλογα με τις ανάγκες σου...προσωπικά αγοράζω συσκευή και όχι λογισμικό...
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Γιατί η δικιά μου πείρα λέει πως το Android τρέχει άψογα σε συσκευές απο 150 ευρώ και πάνω με αρκετά αδύναμους επεξεργαστές, και δευτεράντζας ποιότητας digitizer και λοιπα υποσυστήματα. Φυσικά υπάρχουν και οικτρές υλοποιήσεις του 100αρικου που πραγματικά χαλάνε την εμπειρία, αλλά ως εκεί. Με μέσο κόστος συσκευής 300 ευρώ, κάποιος μπορεί να πάρει ενα Android που δουλεύει Α Ψ Ο Γ Α, ταχύτατα, χωρίς κολλήματα, χωρίς περιορισμούς. Το αντιστοιχό της Apple κοστίζει λόγω χρυσώματος χαπιού και λιγότερο λογο καλών υλικών, τα υπερδιπλάσια και έρχετε με σοβαρούς περιορισμούς αν δεν γίνει jailbreak.
Το ίδιο πράμα λέμε.
Προκειμένου να λειτουργήσει σε συσκευές από 100 μέχρι 300+ ευρώ κάπου χάνει σε σχέση πάντα με το ios.
ΔΕΝ ανεφέρομαι γενικά και αόριστα σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά. -
Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του android.
Η εκτίμησή μου είναι πως βρίσκω θετικό να υπάρχουν στην αγορά πολλές πλατφόρμες, ώστε να αποφευχθεί το μονοπώλιο.
Από εκεί και πέρα, ο καθένας αγοράζει με καθαρά προσωπικά κριτήρια που έχουν να κάνουν με διάφορους λόγους και φυσικά την οικονομική του άνεση.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
... και φυσικά την οικονομική του άνεση.Εκει γενικα ειναι το κολπο σ ολα τα προιοντα. Και οσο πιο ψηλα ανεβαινεις τοσο περισσοτερο πληρωνεις το brand name...
Αλλο αν στην Ελλαδα ξεφτυλισαμε το iphone οπως εχουμε κανει και με αλλα τοσα...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το ίδιο πράμα λέμε.
Προκειμένου να λειτουργήσει σε συσκευές από 100 μέχρι 300+ ευρώ κάπου χάνει σε σχέση πάντα με το ios.
ΔΕΝ ανεφέρομαι γενικά και αόριστα σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.το λειτουργικο δεν χανει... η συσκευη χανει! Αν δεν εχει καλο digitizer ας πουμε, πχ μια κινεζια, μπορει να κάνει την εμπειρια σε σχέση με ενα Defy, χειρότερη... ομως απο τα 200-300 ευρώ που μπορεί να εχεις μια συσκευη με πολυ καλο hardware και να φυσάει το λειτουργικό και η οθόνη... ως τα 700 ευρώ, υπάρχει μια διαφορά πάντως που απλώς δεν δικαιολογείται. Είπαμε να πληρώσουμε κατιτις για τον 'αερα' αλλά οχι και έτσι
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
... και φυσικά την οικονομική του άνεση.
Εκει γενικα ειναι το κολπο σ ολα τα προιοντα.
Ακριβώς. Γι΄αυτό και λέω ότι θέλω να βλέπω δυνατές όλες τις εταιρίες, ώστε, αν μη τι άλλο, να έχω τη δυνατότητα πολλών επιλογών.
-
δεν είπε κανείς οτι δεν είναι υπερεκτιμημένα τα μηλοφωνα...
καθαρά προσωπική μου άποψη είναι οτι το 4αρη θα έπρεπε να παίζει στα 450 και το παλαιό πλέον 3gs στα 300...
αλλά απλ είναι αυτή, όσο και να τα βάλει τα αγοράζουμε... -
εχω την τιμη να παρουσιασω το πρωτο κολλημα του huawei x5
Μπαταρια στο 50% και μου βγαζει 'Συνδεστε τον φορτιστη'
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]