-
θέλει και αυτονομία όμως....που τα android phones δεν την έχουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θέλει και αυτονομία όμως....που τα android phones δεν την έχουν.+1 μου διεφυγε.Εχω κ εγω τραυματικη εμπειρια απο android
-
Οταν μιλάμε για εφαρμογές,τι μπορεί να ζητήσει ένας χρήστης κινητού το οποίο δεν μπορεί να βρεί στο symbian?
-
@FestoNero: android ξεχνάς, αν ακούς μουσική και σκαλίζεις data τότε στο τέλος της μέρα σίγουρα θα θέλεις φόρτιση. Δεν νομίζω ότι το X5 πχ θα αποτελεί εξαίρεση.
-
Να πω και εγώ κάτι, το οποίο δεν το προτείνω εύκολα, λόγω του ότι εμπλέκεται μεταχειρισμένο:
Στα ~180 γυροφέρνουν iphone 3g, ενώ αν περιμένεις κανένα 2μηνο εκεί θα πέσουν τα 3gs. Βέβαια και τώρα παίζουν κάποια 3gs στα 200 αλλά από εξωτερικό. -
Από αυτονομία πώς πάνε τα άη-φόνΙα;
-
3 μέρες ξεκούραστα.
-
με αρκετή χρήση wifi καθημερινό φόρτισμα to 4ari
-
Δηλαδή 2-3 ώρες μουσική δεν θα την αντέχει χωρίς καθημερινή φόρτιση;
Καλά, gps και wifi δεν θα χρησιμεύουν καθημερινά, δε με καίει τρομερά να έχω ίντερνετ και το gps με ενδιαφέρει περισσότερο για να βλέπω που βρίσκεται κάτι (τύπου http://www.ploigos.gr), όχι για να μου δίνει οδηγίες.
Τη Huawei δε τη ξέρω σαν μάρκα αλλά είναι όμορφο το άτιμο. Έχει και δυνατότερο επεξεργαστή από το LG.
Τι κοιτάμε πρωτίστως σε αυτά; Τον επεξεργαστή και τη μνήμη ram;
Το iphone είναι φανταστικό, άμα βρω στα 180-200 το 3gs νομίζω οτι θα το προτιμήσω. Πάντως ότι αγγελία βρίσκω στο adslgr κυμαίνεται στα 250-350 για 16-32gb. -
Γι αυτά που ζητάς μήπως θα σε καλύψει ενα ΝΟΚΙΑ X6 ή 5800?
-
nokia c3 πολυ καλο κινητο κ με πολυ καλη μπαταρια .
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
με αρκετή χρήση wifi καθημερινό φόρτισμα to 4ariΜε μπόλικο wifi και 3G το 4αρη στην 4.2 βγάζει άνετα μέρα ... Για παραπάνω με τπτ , εκτός αν Έχεις κλειστό wifi , 3G και την φωτεινοτητα χαμηλά ...
Με την προηγούμενη έκδοση λογισμικού ( 4.1 ) κράταγε σαφώς περισσότερο ...
Το 3GS είναι σε χειρότερη μοίρα ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Με μπόλικο wifi και 3G το 4αρη στην 4.2 βγάζει άνετα μέρα ... Για παραπάνω με τπτ , εκτός αν Έχεις κλειστό wifi , 3G και την φωτεινοτητα χαμηλά ...
Το 3GS είναι σε χειρότερη μοίρα ...Mέρα=24 ώρες ή το πρωί που θα το βγάλεις από την πρίζα μέχρι το βράδυ πριν κοιμηθείς πχ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από αυτονομία πώς πάνε τα άη-φόνΙα;Το 4αρι με κλειστό 3G, wifi (εκτός αν χρειαστώ internet), συνεχώς ανοιχτό bluetooth (για να ναι ετοιμοπόλεμο με το blue&me), καμιά ώρα ομιλίας και κάνα μισάωρο μουσικής τη μέρα όταν παίζω τύμπανα, μου κρατάει 3-4 μέρες. Στα πρώτα firmware κράταγε μισή με μία μέρα παραπάνω, τώρα με τα συνεχή updates το τελευταίο 2μηνο η μπαταρία όλο και μειώνει τη διάρκειά της και σαν να έχει χάσει και λίγο ταχύτητα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με μπόλικο wifi και 3G το 4αρη στην 4.2 βγάζει άνετα μέρα ... Για παραπάνω με τπτ , εκτός αν Έχεις κλειστό wifi , 3G και την φωτεινοτητα χαμηλά ...
Το 3GS είναι σε χειρότερη μοίρα ...Mέρα=24 ώρες ή το πρωί που θα το βγάλεις από την πρίζα μέχρι το βράδυ πριν κοιμηθείς πχ;
24ωρο...
Αν και όπως λέει και ο Στέφανος με το αρχικό firm , 4.1 κράταγε 1,5 με 2 μέρες... -
Eχμ.. παιδιά.., συνυπολογίστε και τη μείωση της ζωής της μπαταρίας, μην τα ρίχνετε στα updates μόνο.
Εγώ έχω φωτεινότητα στο ναδίρ ( ), 3g δεν έχω, και τη βγάζω τη μέρα.
Βέβαια με το μέρα, εννοώ 1 ώρα μουσική περίπου ( με μπόλικο search σε μεγάλα podcasts), wifi δεν έχει κλείσει ποτέ ( συνεχής σύνδεση στη σχολή) 1 ώρα ίντερνετ, και ομιλία μαξ 3 τέταρτα, πολλές φορές αρκετά λιγότερο. Απλά είναι η εξής μαλακία με τα iphones η οποία 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς: πάντα κάποιος θα το πάρει και θα ενθουσιαστεί με μία εφαρμογή ( σε κάθε περίοδο υπάρχει μία απίστευτη εφαρμογή για το ιφον, τώρα αυτές που έχω είναι το F1 Timing '11 CP και το WolframAlpha ), οπότε και ένα τεταρτάκι παιχνιδιού από άλλον τουλάχιστον. Και άλλη 1 ώρα χρήση ( κλήσεις/μηνύματα/mails κ.λπ.).
Και μιλάμε για κινητό που χρησιμοποιείται από το '07..
Επίσης, εννοείται ότι αν δεν το έχεις jbroken, κρατάει αισθητά παραπάνω. Εγώ αναγκαστικά είμαι jbken, αλλά με μόνο τα απαραίτητα μέσα (~20 apps).Βέβαια το 2g είχε μεγάλη αναλογικά μπαταρία ( ίδια σχεδόν με το 4g)
FestoNero, εγώ έλεγα αφού ανακοινωθεί το επόμενο ιφονε, ότι θα πέσει το 3gs εκεί. Πάντως τελικά βρίσκεις 3g και με 160ε..
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Eχμ.. παιδιά.., συνυπολογίστε και τη μείωση της ζωής της μπαταρίας, μην τα ρίχνετε στα updates μόνο.Σωστός και αυτός ο παράγοντας! Βέβαια μπορείς να αντικαταστήσεις τη μπαταρία.
Όχι ψέμματα, δεν μπορείς!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Eχμ.. παιδιά.., συνυπολογίστε και τη μείωση της ζωής της μπαταρίας, μην τα ρίχνετε στα updates μόνο.Σαφώς και ισχύει αυτό, απλά στο iphone οι διαφορές είναι αισθητές αμέσως μετά το update οπότε η παλαιότητα της μπαταρίας δεν είναι δικαιολογία σ' αυτή την περίπτωση. Άσε που είναι κάτι που παρατηρείται και σε καινούρια σχετικά τηλέφωνα με λίγες φορτίσεις.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Eχμ.. παιδιά.., συνυπολογίστε και τη μείωση της ζωής της μπαταρίας, μην τα ρίχνετε στα updates μόνο.
Σαφώς και ισχύει αυτό, απλά στο iphone οι διαφορές είναι αισθητές αμέσως μετά το update οπότε η παλαιότητα της μπαταρίας δεν είναι δικαιολογία σ' αυτή την περίπτωση. Άσε που είναι κάτι που παρατηρείται και σε καινούρια σχετικά τηλέφωνα με λίγες φορτίσεις.
Ποτέ να πρόλαβει να φθάσει η μπαταρία ...
Στο δικό μου , ζήτημα να ειχα Κάνει καμία 15αρια φορτίσεις Όταν Πέρασα Απο την 4.1 στην 4.2...
Ακόμα στην 4.3 δεν Έχω περάσει , ακούω Ότι χειροτερεύει η κατάσταση ... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σωστός και αυτός ο παράγοντας! Βέβαια μπορείς να αντικαταστήσεις τη μπαταρία.
Όχι ψέμματα, δεν μπορείς!
Στο 4 είναι πολύ εύκολο. Ουσιαστικά όπως σε οποιοδήποτε άλλο κινητό, απλά πρέπει να αφαιρέσεις και 2 βίδες..
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]