-
ΛΟΛ
Ξέρω είναι δύσκολο για κάτοχο iphone
Έχεις καμια 200αρα επιδότηση?
Έχεις το 3G και θέλεις να πάς σε 3GS? Δεν πολυ αξίζει πιστεύω... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΛΟΛ
Έχεις το 3G και θέλεις να πάς σε 3GS? Δεν πολυ αξίζει πιστεύω...Ε ναι...είναι, δε το αποχωρίζομαι πλέον.
Ναι έχω...205 ευρώ, συν 200 που βρήκα να δώσω το 3G...λέω να πάω για 3GS.
Βασικά το σκέφτομαι για τρεις λόγους:
- Το βίντεο που τραβάει το 3GS, ενώ στο 3G δε τραβάει
- Το γεγονός ότι είναι από 5 έως 10 φορές ταχύτερο
- Παίρνω ένα καινούριο πλέον με 'φρέσκια' εγγύηση
(ε είμαι και gadgetάκιας )
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΛΟΛ
Έχεις το 3G και θέλεις να πάς σε 3GS? Δεν πολυ αξίζει πιστεύω...Ε ναι...είναι, δε το αποχωρίζομαι πλέον.
Πήγαινε τότε για 3GS!
Εφόσον έχεις 'εξασφαλισμένα' τα 400 ευρώ περίπου, πήγαινε. Αν ήταν να βγάλεις από την τσέπη σου 550 ευρώ για να πάρεις ένα αναβαθμισμένο αυτού που έχεις, θα έλεγα καλύτερα όχι.Βασικά σε αυτά τα λεφτά, σε αυτή την κατηγορία κινητών για εμένα μετράει ποιο σου κάνει 'κλίκ'.
Μπορεί να αγοράσω κι ένα 'υποδεέστερο', αρκεί να με γοητεύει -
To 3GS αν καποιος δεν κανει jailbreak ανετα εχει μπαταρια για 2 μερες.
ομως ποιος δεν κανει;
εγω περασα απο 3Gs kai για να ειμαι ειλικρινης ειναι πολυ γρηγορο σταθερο και αξιζει αλλα δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης που θελω εγω σε κινητο ....και που εχει το HD2...To HD2 ειναι απιστευτο σε οθονη...ποιοτητα...και σιγα σιγα μια χαρα θα τα κανει ολα...
εμενα μου αρεσει τοσο που το δικο μου 3gs θα το δωσω...εχω βαρεθει τα ιδια σχεδον επι 2 χρονια.
αντε μεχρι να βγει το Dragon να τα δωσω ολα να παρω αυτο να ησυχασω...
-
τι ειναι αυτο το ντραγκον?πεταει κ φλογες?
περα απο την πλακα,γνωριζουμε κανενα χαρακτηριστικο?
το σκεφτομαι για το hd2..αλλα τα windows 7 μετα μπορεις να τα εγκαταστησεις ευκολα? -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
To 3GS αν καποιος δεν κανει jailbreak ανετα εχει μπαταρια για 2 μερες.ομως ποιος δεν κανει;
Εγώ ...γιατί να το κάνω μωρέ...μια χαρά είναι έτσι
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τι ειναι αυτο το ντραγκον?πεταει κ φλογες?
περα απο την πλακα,γνωριζουμε κανενα χαρακτηριστικο?
το σκεφτομαι για το hd2..αλλα τα windows 7 μετα μπορεις να τα εγκαταστησεις ευκολα?πεταει και φλογες και ψηνει και σουβλακια...
κοιτα ειναι ενα κινητο με 1GHz cpu οθονη σαν του ΗD2 αλλα τρεχει android 2.1
εχει ακουστει θα παρουσιαστει σε λιγες μερες.απο εκει και περα το HD2 ειναι απιστευτα ποιοτικο και θα παρει επισημα τα wm7.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
απο εκει και περα το HD2 ειναι απιστευτα ποιοτικο και θα παρει επισημα τα wm7.
says who exactly?
-
το εχω διαβασει σε engadget/gizmodo αν δεν κανω λαθος βεβαια.
ΥΓ.ας μην ειχε το μηλο μαπα ποιοτητα κατασκευης και ουσιαστικα ιδιο λειτουργικο εδω και 2 χρονια και θα σου ελεγα εγω αν θα επαιρνα HD2.
ελα ομως που αν μια φορα το χρησιμοποιησεις και συνηθησεις την οθονη και την ποιοτητα του μετα τα αλλα σου φαινονται ολιγον μαπα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το εχω διαβασει σε engadget/gizmodo αν δεν κανω λαθος βεβαια.ΥΓ.ας μην ειχε το μηλο μαπα ποιοτητα κατασκευης και ουσιαστικα ιδιο λειτουργικο εδω και 2 χρονια και θα σου ελεγα εγω αν θα επαιρνα HD2.
ελα ομως που αν μια φορα το χρησιμοποιησεις και συνηθησεις την οθονη και την ποιοτητα του μετα τα αλλα σου φαινονται ολιγον μαπα...
To λειτουργικο του μηλου ειναι μια χαρα... απλα θελει λιγο ανοιγμα... τιποτε παραπανω. Σχετικα με το HD2 δεν το χω πιασει στα χερια μου... θα ηθελα πολυ να δω πως δουλευουν τα Win με capacitive touch... και τι response εχουν με τον Dragon.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΛΟΛ
Αφού βρήκες να δώσεις το παλιό , έχεις επιδότηση και γουστάρεις τα μήλα... go for it...
-
Έπαιξα για λίγο με το Hero... μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η ποιότητα κατασκευής, εχει μικρότερη οθόνη απο το 3GS αλλα η ποιότητα της είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα. Σε λειτουργεία η touch οθόνη μου φάνηκε οτι είναι ενα κλικ πιο αργή απο του 3GS. Δεν ξέρω αλλα αυτό το android δεν μου κάθεται καλά...το λειτουργικό του 3GS με το που το πιασεις στα χέρια σου ξέρεις τι να κάνεις λες και το είχες καιρό.
Νομίζω οτι ούτε αυτό μπορεί να με ξεκολλήσει απο την σκέψη της αγοράς του 3GS
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Νομίζω οτι ούτε αυτό μπορεί να με ξεκολλήσει απο την σκέψη της αγοράς του 3GSΚαμία σχέση τα δύο τηλέφωνα. Πέρα από τη ταχύτητα και την ευχρηστία δεν υπάρχουν καν τα applications και οι δυνατότητες που δίνουν αυτές στο HTC.
Βασικά αν πάρεις το iPhone δε ξεκολλάς μετά...
Λευκό το έχω τώρα...να το πάρω μαύρο για αλλαγή??
-
Μπλε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μπλε...άστα Bill...δε βγαίνει, αλλιώς θα το έπαιρνα
...μάλλον για μαύρο θα πάω για αλλαγή ...αλλά πρώτα πρέπει να το φέρει η cosmote
-
λευκόοοοοοοοοοοοοοοο!
-
Αγόρασα το iPhone 3Gs 16 GB πριν ένα μήνα ακριβώς με πολλές επιφυλάξεις για τις οποίες είχα γράψει εδώ. Διαψεύσθηκα πανηγυρικά. Η συσκευή είναι καταπληκτική.
BTW δεν το έχω 'σπάσει' και δεν νομίζω να το κάνω. Αυτή την στιγμή με υπερκαλύπτει όπως είναι. Ταχύτατο, 100% αξιόπιστο, 1000% εύχρηστο.
Μόνο παράπονο, ότι η μπαταρία κρατάει μόνο μια μέρα.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
λευκόοοοοοοοοοοοοοοο!To έχω σε λευκό...μου αρέσει, αλλά λέω να δοκιμάσω το μαύρο να δω τι λέει.
-
Χρηστο προφανως εχεις ολα τα push κλπ ανοικτα...
-
Ναι. Wi-Fi ON συνεχώς. BT ON συνεχώς και ΒΤ-tethering με το MBP πολλές ώρες την μέρα. Push notifications ON και έλεγχος κάθε ώρα.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]