-
180 ευρώ για Iphone 3G (όχι GS) φίλου αγρατζούνιστο με OS 4.0 λέει ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
180 ευρώ για Iphone 3G (όχι GS) φίλου αγρατζούνιστο με OS 4.0 λέει ;2 ετών κινητό πάραυτα. Τα iphone τείνουν να κρατάνε ψηλά την μεταπωλητική τους αξία. 1000 φορές να πάρεις το ZTE που αναφέρθηκε παραπάνω καινούργιο και με λιγότερα λεφτά.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
180 ευρώ για Iphone 3G (όχι GS) φίλου αγρατζούνιστο με OS 4.0 λέει ;Πεθαμένο κινητό είναι το 3g. Εγώ ούτε τα μισά δεν θα χαλάλιζα. Με 250 βρίσκεις 3gs αν θέλεις αποκλειστικά iphone.
Αλλιώς κοίτα και το blade απο android -
Καλό χρυσό το blade, αλλά με iPhone δεν συγκρίνεται, ούτε με τα παλιά (2G/3G). Σας το λέει κάποιος που είχε και 2G, και 3GS, και Blade.
Παρ' όλα αυτά, θα συμφωνήσω ως προς το γεγονός ότι καλό είναι να βάλεις κάποια χρήματα παραπάνω και να πας για ένα 3GS. Αν είσαι τυχερός θα βρεις κάτι γύρω στα 250 ευρώ.
-
Τόσο μεγάλη διαφορά έχει το 3G απο το GS ;
Κάτω απο 300 για το GS είναι πολύ δύσκολο να βρείς και να μην είναι 'βαρεμένο' -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ήταν μιά περίοδος που σε κάθε ΣΠΙΤΙ υπήρχαν 2-3 φορτιστες νοκια ...
Που σε κάθε κατηγορία υπήρχαν 2-3 κορυφαίες επιλογές Απο τον φινλανδική κατασκευαστή ...Σήμερα είναι απλά σκιά του καλού της εαυτού ...
Η απλ η σαμσουνγκ και η htc κάνουν δικαίως ΠΑΡΤΥκι όμως η nokia είχε τους καλύτερους φορτιστές, ή μάλλον την καλύτερη υποδοχή φόρτισης που δε χαλάει ποτέ, και όχι όπως της sony ericsson που πρέπει να το κουνήσεις 500 φορές για να πιάσει ή lg που ναι μικρό κ φαγώνεται εύκολα
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Καλό χρυσό το blade, αλλά με iPhone δεν συγκρίνεται, ούτε με τα παλιά (2G/3G). Σας το λέει κάποιος που είχε και 2G, και 3GS, και Blade.Παρ' όλα αυτά, θα συμφωνήσω ως προς το γεγονός ότι καλό είναι να βάλεις κάποια χρήματα παραπάνω και να πας για ένα 3GS. Αν είσαι τυχερός θα βρεις κάτι γύρω στα 250 ευρώ.
κάτοχος leon + μηλόφωνου ;
οποία κατάντια
θα συμφωνήσω ότι το blade καλό χρυσό αλλά ούτε με ένα καλό android συγκρίνεται σε ποιότητα *αλλά ούτε με ένα symbian σε χρηστικότητα.
*(τώρα μπορείτε να πέσετε να με φάτε )
-
Εντάξει με 160 ευρά τι καλύτερο να πάρεις;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εντάξει με 160 ευρά τι καλύτερο να πάρεις;Πράγματι
-
Εντάξει με 160 ευρά τι καλύτερο να πάρεις; -
το Blade είναι μόνο μία οθόνη.
όλα τα άλλα είναι crap.
ένα μόνο θα πω: αυτονομία 17-18 ωρών όταν με την ίδια ακριβώς χρήση στο Ν5230 έχω 2.5 ημέρες και στο Defy 2 ημέρες.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εντάξει με 160 ευρά τι καλύτερο να πάρεις;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Blade είναι μόνο μία οθόνη.όλα τα άλλα είναι crap.
ένα μόνο θα πω: αυτονομία 17-18 ωρών όταν με την ίδια ακριβώς χρήση στο Ν5230 έχω 2.5 ημέρες και στο Defy 2 ημέρες.
Το defy κάνει πάνω από τα διπλάσια λεφτά.
-
όλα τα άλλα είναι crap.
Και δεν χωράει και στις ποτηροθήκες του Leon...
-
όλα τα άλλα είναι crap.
αυτό λέω: παίρνεις όσα δίνεις.
ηλεκτρονικά, πλαστικά κ μπαταρία είναι του κιλού.
και η οθόνη είναι για τους κατασκευαστές αλλά για τον καταναλωτή είναι ότι καλύτερο τουλάχιστο.
-
Στην τιμή ενός iPhone 3GS μεταχειρισμένου εκτός εγγύησης, αγοράζεις το Defy, που δεν βλέπω πού ακριβώς υστερεί σε σχέση με το Μηλόφωνο...
Και καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη έχει, και το λειτουργικό του είναι πολύ καλό και σύντομα θα αναβαθμιστεί επισήμως σε 2.2 Froyo και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο πως δεν θα πάθει κάτι λόγω ανθεκτικής σχεδίασης, ενώ και να πάθει, έχεις και 2 χρόνια εγγύηση.
Τώρα, αν με το ζόρι θέλεις iPhone, ΟΚ δεν μπορώ να πω τίποτε.
ΥΓ: Εγώ το Defy το επέλεξα σαν πολύ καλό υποκατάστατο του iPhone4, γιατί πέρα από την διπλάσια τιμή, έχει θεωρώ και άλλα χτυπητά μειονεκτήματα (πολύ ευαίσθητο, πρέπει να το προσέχεις σαν τα μάτια σου μην στο κλέψουν, μικρή αυτονομία, κακή υποστήριξη και εγγύηση κλπ κλπ).
Φυσικά, έχεις πάντα το μεγάλο πλεονέκτημα να μπορείς να το πουλήσεις σαν μεταχειρισμένο πανεύκολα, αλλά πρέπει να το προσέχεις πολύ μέχρι εκείνη την ώρα...
Τα χρήματα που ζητούνται για τα 3GS τα θεωρώ παράλογα πολλά, αλλά αυτό είναι η δική μου άποψη.
-
ναι τέκνα μου, πάρτε το Defy, μπας και λυθεί και το πρόβλημα διαθεσιμότητας στο iPhone 4.
-
ναι τέκνα μου, πάρτε το Defy, μπας και λυθεί και το πρόβλημα διαθεσιμότητας στο iPhone 4.- στο Blade
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι τέκνα μου, πάρτε το Defy, μπας και λυθεί και το πρόβλημα διαθεσιμότητας στο iPhone 4.
- στο Blade
Εσένα σε βλέπω κατά το τέλος του '11 να πουλάς το Ντέφι για να πάρεις το 1ο hybrid της Nokiasoft.
-
ναι τέκνα μου, πάρτε το Defy, μπας και λυθεί και το πρόβλημα διαθεσιμότητας στο iPhone 4.Μπα, εγώ το έβρισκα πάντως ετοιμοπαράδοτο, τι έγινε ξαφνικά, έχουν τόσα λεφτά οι Έλληνες και δεν φτάνουν τα iPhone ;
Δεν υπάρχει κανένα θέμα διαθεσιμότητας, συνήθως είναι τεχνητή η έλλειψη από τις εταιρείες, αν πας και τους πεις πως θέλεις να κάνεις συμβόλαιο, στο βρίσκουν κατευθείαν...
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]