-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μην ξεχνάς ότι πηδάμε και δύο δύο συγχρόνως γκόμενες με μαυρισμένα λαδωμένα πόδιαΟ κολλητός ναι, εγώ όχι. Έχω σχέση χρόνια και αυτό που γράφεις είναι τελείως ψευδές και ανακριβές για το άτομό μου. Άσε που χωράει και επέμβαση mod για αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
από τα ασυγχώρητα λάθη.Πώς θα περάσει η μέρα ευχάριστα?Επικό thread πάντως...Απλώς 'δεν υπάρχει'.
Έλα ντε... αν δε γράψουμε καμιά μ...ια δε θα περάσει καλά η μέρα.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σταματηστε ρε εχω λιωσει... Δεν υπαρχουν οι 3 τελευταιες σελιδες..
Αυτο γινεται οταν δε σου εδιναν σημασια μικρος..αυτοσ ο π@%%@της που σε εκλεψε!! δεν θα τον πιασω στα χερια μου?!?!?!?!
Αν τον πιάσεις, να τον μαμήσεις τον π@λιόπ υστα. Προφυλακτικά πάνω του θα έχει λογικά...
Σταματα ρε σταματα...
Αν τον πιάσετε, δώστέ τον μου εμένα και σκύψτε. Θα έχω βρει τα προφυλακτικά μου...!!!
Γράφετε συνεχώς βλακείες, μα συνεχώς. Σιγά την μαγκιά που δείχνεις.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
οι κάρτες από τα μαγαζιά είναι απώλεια...πόσο να κοστολογούνται άραγε?Εκ πρώτης 0€. Αν σκεφτείς όμως ότι θα πάω στο μαγαζί για τη μεμβράνη για να κλείσω μέρα που μπορεί να την περάσει, αυτό μεταφράζεται σε μεγάλο κόστος σε βενζίνη. Τα ίδια και με κάτι άλλα μαγαζιά για υπολογιστές πχ που τα επισκέπτομαι χωρίς λόγο 2 φορές, μία για παραγγελία και μία για παραλαβή. Μόνο για 4-5 μαγαζιά να το κάνεις αυτό μέχρι να ξαναπάρεις τις κάρτες, αρκεί.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αυτή λοιπόν είναι η θρυλική pipinos's list. Μου φέρνει κάτι από Μπεν Άφλεκ στον Αρμαγεδώνα. Και στα αλώνια αλλά και στα σαλόνια. Και μπασκετάκι με κολλητούς (βαλβίδα, οποία αθωώτης) αλλά και usb διότι την τεχνολογία την κατέχουμε. Μαρκαδόρος για σούπερ διδασκαλία αλλά και τσιχλόφουσκα γιατί κατά βάθος είμαι ακόμη παιδί. Προφυλακτικά γιατί έχουμε γκόμενες (όχι απ' αυτές τις χαζές αλλά απ' τις άλλες με τα λαδωμένα πόδια) αλλά και σούπερ επιστήμη (κάρτα βιβλιοθήκης). Αυτό δε το ieee είναι αφημένο εκεί στη γωνία τόσο τυχαία μαζί με το 'κτλ' ώστε να βάλει ο άλλος στο νου του ό,τι θέλει (Μπιλτερμπεργκ, Τριμερής, κου κλουξ κλαν...ποιος ξέρει που ανήκει ο τυπάς)
ΥΓ. Να πας στον οδοντίατρο. Τόσες κουφάλες δεν προλαβαίνονται με 50 οδοντογλυφίδες.-
Η βαλβίδα υπάρχει γιατί παίζω μπάσκετ με κάτι μαθητές τελευταία και χρειάζεται.
-
USB είναι απαραίτητα. Τι να δείξω βρε άσχετε αν κατέχω την τεχνολογία; USB έχουν ΟΛΟΙ σήμερα και ήταν το ακριβότερο μέσα στο τσαντάκι. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι ασχολούμαι με τηλεπικοινωνίες, άρα...
-
Μαρκαδόρος γραφής και όχι πίνακα, μηχανικό μολύβι και ένα στυλό, αν ο μαρκαδόρος γλυστράει σε κάποια επιφάνεια ή αν θέλω να γράψω σε καρμπόν.
-
Τσίχλα χωρίς ζάχαρη, όχι τσιχλόφουσκα.
-
Προφυλακτικά υπάρχουν για πάσα περίπτωση. Με τόσα χρόνια σχέση, δε χρειάζονται πλέον.
-
Βιβλιοθήκες και ieee είναι εκεί γιατί είναι δευτερεύοντα που θα βγουν ούτως ή άλλως σε κάποια φάση ή ανανεώνονται ετησίως. Το super επιστήμη είναι βλακώδες και δικό σου.
-
Οι οδοντογλυφίδες, όπως εξήγησα είναι προσφορά καταστήματος. Υπάρχουν για περιπτώσεις που το κατάστημα δε διαθέτει ή για περιπτώσεις φαγητού στο πόδι.
Καταλαβαίνεις πόση διαστρέβλωση κάνεις; Ό,τι θέλεις γράφεις κάνοντας δικές σου νοηματικές διαδρομές, φυσικά με δόλο...
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Άραγε, την ίδια λίστα έδωσε και στην αστυνομία όταν έκανε τη δήλωση της κλοπής;- ...50 οδοντογλυφίδες..
- Σι νάιλουν ή σκιέτις;
- Σε νάιλον φυσικά.
- Ν..ά..ι..λ..ο...υ...ν. Μά'ιστα. Τι γιεύση ήτουνε, μιέντα ή σκιέτις;
- Μέντα, μέντα. Μετά τα ποτάκια, τα γκομενάκια με τα λαδωμένα πόδια θέλουν ευχάριστη αναπνοή.
- Πουνηρούλ'! Μ..ι..έ..ν..τ..α. ΟΚ, άμα τις ιβρούμ' θα στις δώσ'μι πίσου. Τι άλλου είχις μιέσα;
- Κάτι άσχετες κάρτες. Α, η μία ήταν του άι-τριπλ-ι!
- Ούι-ούι, πως του ίπις του τουλευταίου;
Την έχεις την προφορά. Στην αρχή παραξενεύτηκα, αλλά μετά είδα στο profile και κατάλαβα...
Κούτσουρο του κουρμί...
Σα πέρα του πουδάρ...
Κούτσουρο του κουρμί...
Γυρουβουλιά...
Τι κάνς εικεί ουρέ ζαγάρ; Δεν ακς που σ' κρένω ???Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Άραγε, την ίδια λίστα έδωσε και στην αστυνομία όταν έκανε τη δήλωση της κλοπής;
- ...50 οδοντογλυφίδες..
- Σι νάιλουν ή σκιέτις;
- Σε νάιλον φυσικά.
- Ν..ά..ι..λ..ο...υ...ν. Μά'ιστα. Τι γιεύση ήτουνε, μιέντα ή σκιέτις;
- Μέντα, μέντα. Μετά τα ποτάκια, τα γκομενάκια με τα λαδωμένα πόδια θέλουν ευχάριστη αναπνοή.
- Πουνηρούλ'! Μ..ι..έ..ν..τ..α. ΟΚ, άμα τις ιβρούμ' θα στις δώσ'μι πίσου. Τι άλλου είχις μιέσα;
- Κάτι άσχετες κάρτες. Α, η μία ήταν του άι-τριπλ-ι!
- Ούι-ούι, πως του ίπις του τουλευταίου;
Την έχεις την προφορά. Στην αρχή παραξενεύτηκα, αλλά μετά είδα στο profile και κατάλαβα...
Κούτσουρο του κουρμί...
Σα πέρα του πουδάρ...
Κούτσουρο του κουρμί...
Γυρουβουλιά...
Τι κάνς εικεί ουρέ ζαγάρ; Δεν ακς που σ' κρένω ???Ευχαριστώ.
Γάτος είσαι. Αλήθεια, τι συμπέρανες από το profile; Και τελικά, τις δήλωσες τις οδοντογλυφίδες στην αστυνομία ή όχι;
Παρακαλώ.
-
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Γάτος είσαι. Αλήθεια, τι συμπέρανες από το profile; Και τελικά, τις δήλωσες τις οδοντογλυφίδες στην αστυνομία ή όχι;Παρακαλώ.
Το profile γράφει επάγγελμα και από εκεί κατάλαβα γιατί την έχεις την προφορά...
Ευχαριστώ.
-
Σαν να σ' έχω τσατίσει λίγο.
Εσύ, ολόκληρος ωρ. καθηγητής σε σχολή αστυνομίας να αποκαλείς βλάκα έναν συνάνθρωπό σου; Που μάλιστα δεν σε έβρισε και δεν σε αμφισβήτησε ποτέ; -
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Σαν να σ' έχω τσατίσει λίγο.
Εσύ, ολόκληρος ωρ. καθηγητής σε σχολή αστυνομίας να αποκαλείς βλάκα έναν συνάνθρωπό σου; Που μάλιστα δεν σε έβρισε και δεν σε αμφισβήτησε ποτέ;Συγγνώμη που στο ξαναλέω, αλλά δεν έπεσα έξω νωρίτερα. Ούτε πάλι κατάλαβες, όπως και πριν. Ποιος σου είπε ότι είμαι ωρομίσθιος στην ΕΛΑΣ; Είπα ότι έχω ***, δεν είπα ότι δουλεύω για την ΕΛΑΣ. Βλέπεις που μόνος σου βγάζεις συμπεράσματα συνέχεια και μάλιστα εκτός τόπου και χρόνου; Δεν υπάρχει νόημα συνέχισης της κουβέντας μαζί σου γιατί πολύ απλά λες ό,τι αρλούμπα σου έρθει στο μυαλό και πρέπει να σου εξηγώ κάθε φορά.
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Μικρή τροποποίηση. Όσοι είδαν, είδαν. Οι υπόλοιποι δυστυχώς, άλλη φορά. Έτσι κι αλλιώς ο ενδιαφερόμενος δεν κατάλαβε, ούτε θα καταλάβει.
-
Ίσως να έχεις και δίκιο (αν και δεν έχω πεισθεί απόλυτα). Εξήγησέ μας λοιπόν, με ποια ιδιότητα έχεις φοιτητή στη δίωξη ηλ. εγκλήματος. Ή μήπως είναι μπαρούφα στο life-style που πλασάρεις;
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ίσως να έχεις και δίκιο (αν και δεν έχω πεισθεί απόλυτα). Εξήγησέ μας λοιπόν, με ποια ιδιότητα έχεις φοιτητή στη δίωξη ηλ. εγκλήματος. Ή μήπως είναι μπαρούφα στο life-style που πλασάρεις;Δες τι έγραψα πιο πάνω. Κουβέντα μαζί σου, απλά δεν έχει νόημα, υπάρχει χαώδης διαφορά αντιλήψεως και φυσικά δεν υπάρχει καλή πίστη. Άσπρο γράφω, μαύρο καταλαβαίνεις.
-
Εξήγησέ--μας--με--ποια--ιδιότητα--έχεις--φοιτητή--στη--δίωξη--ηλ.--εγκλήματος.
(Ποια λέξη δεν καταλαβαίνεις;) -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Εξήγησέ--μας--με--ποια--ιδιότητα--έχεις--φοιτητή--στη--δίωξη--ηλ.--εγκλήματος.
(Ποια λέξη δεν καταλαβαίνεις;)BYE BYE
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Γάτος είσαι. Αλήθεια, τι συμπέρανες από το profile; Και τελικά, τις δήλωσες τις οδοντογλυφίδες στην αστυνομία ή όχι;
Παρακαλώ.
Το profile γράφει επάγγελμα και από εκεί κατάλαβα γιατί την έχεις την προφορά...
Ευχαριστώ.
Δεν το'πα εγώ ότι είσαι γάτος; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Τι να πω; Μένω έκθαμβος από το διανοητικό μεγαλείο σου.
Ούτε τι έγραψα κατάλαβες, ούτε στην ερώτησή μου απάντησες. Κατέληξες και σε γελοίο και αστήρικτο συμπέρασμα. Μπράβο, εύγε!
Παρακαλώ.
-
http://www.youtube.com/watch?v=PN33whvZvow
Βλέπω ένα 'παίξιμο' των φώτων στο 0:12.....
τελικά φίλε pipinos1976 , μήπως όλοι μας δεν είμαστε πολύ καλύτεροι ή χειρότεροι απ όλους όσους κατηγορούμε ως τέτοιους?
Και μην ξεκινήσεις τωρα καμιά ανάλυση του στυλ 'το βιντεο και το ερώτημα είναι άκυρο γιατι 1ον ...γιατί 2ον....'
Γίνεσαι 'υπερβολικός' αυτό λένε τα παιδιά ( ο καθ ενας με τον τρόπο του βέβαια). -
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Δεν το'πα εγώ ότι είσαι γάτος; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Τι να πω; Μένω έκθαμβος από το διανοητικό μεγαλείο σου.Ούτε τι έγραψα κατάλαβες, ούτε στην ερώτησή μου απάντησες. Κατέληξες και σε γελοίο και αστήρικτο συμπέρασμα. Μπράβο, εύγε!
Παρακαλώ.
Κάνω ό,τι κάνεις. Δούλεμα ο ένας, δούλεμα ο άλλος. Αν θέλω, πέφτω κι εγώ στο ίδιο επίπεδο, ξέρεις...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=PN33whvZvow
Βλέπω ένα 'παίξιμο' των φώτων στο 0:12.....
τελικά φίλε pipinos1976 , μήπως όλοι μας δεν είμαστε πολύ καλύτεροι ή χειρότεροι απ όλους όσους κατηγορούμε ως τέτοιους?
Και μην ξεκινήσεις τωρα καμιά ανάλυση του στυλ 'το βιντεο και το ερώτημα είναι άκυρο γιατι 1ον ...γιατί 2ον....'
Γίνεσαι 'υπερβολικός' αυτό λένε τα παιδιά ( ο καθ ενας με τον τρόπο του βέβαια).Δεν καταλαβαίνω πώς σχετίζεται το βίντεο με την κλοπή και τα υπόλοιπα. Στο συγκεκριμένο που δείχνεις, απλά πηγαίνω αριστερά με 180+ και βγαίνει ο άλλος για προσπέρασμα χωρίς να ελέγξει. Ειδοποιώ ότι με ενόχλησε / προβλημάτισε και κόβω. Τι ακριβώς θες να πεις με το βίντεο αυτό που δεν το καταλαβαίνω;
Ευχαριστώ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]