-
Παντως ο τυπος που τα εχει αναψει απο μαγκια φαινεται ...απο χιλιομετρα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πεζοδρόμιο; Ποιο πεζοδρόμιο; Χώρος στάθμευσης είναι κι αν αρέσει στους πεζούς!
Ήμουν μπροστά όταν ο micras στάθμευσε, αλλά πραγματικά δεν έχω όρεξη πλέον να μαλώνω με το κάθε ζώο. Απλά, όταν έχω διάθεση (δηλαδή συχνά ), ρίχνω ένα τηλέφωνο στο 100.
ETΣΙ Να βοηθαμε στο οικονομικο νοικοκυρεμα του κρατους
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ήμουν Ποσειδώνος και πήγαινα προς Κηφισού, μπροστά μου δεξιά ένα παλιό hyundai, φυσιολογικότατο, τον περνάω εγώ από την μεσαία, ξεμακρένω, μπαίνω δεξία, ΤΣΑΚ, μεγάλα φώτα και προβολείς ομίχλης φώτησαν την νύχτα! Είχε και υγρασία, γύαλιζε η άσφαλτος και έβλεπα @@.
Πο τον κερατά λέω τι ήθελα και τον πέρναγα, μπαίνω Κηφισού, από πίσω αυτός, πιάνω δεξιά και πάω αργά αργά για να με περάσει. Με το που με περνάει, ξεμακρένει λίγο και ΤΣΑΚ, πίσω προβολάκι ομίχλης να σου καίει την κόρη του ματιού!
Και είναι και δυνατό ο διάολος, δεν είχα ξαναδεί πίσω φως ομίχλης.μήπως τον τύφλωνες?Μήπως καταλάθος είχες μεγάλη σκάλα?Μήπως είχες αρύθμιστα φώτα και φώτιζες στο 'θεό'?
Το έχω κάνει κι εγώ σε κάτι τυπάδες (όταν είμαστε μόνοι μας στο δρόμο) όπου τα φώτα τους κυριολεκτικά φώτιζαν τόσο μέσα στην καμπίνα που άνετα διάβαζα εφημερίδα.
(μετά από αρκετή ώρα κατάλαβαν τι συνέβαινε και ως δια μαγείας, έσβησα κι εγώ τα φώτα μου )Επειδή είμουν 20 ώρες αύπνος με γεμάτη μέρα, από την κούραση φαντάστηκα ότι θα έχω κάνει κάποια μαλακία, αλλά είμουν ΟΚ.
Τα δε φώτα τα έχω βάλει 1 σκάλα χαμηλότερα από ότι προβλέπεται και δείχνουν πολύ χαμηλά, οπότε τι να πω για το κόμπλεξ του
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το κακό φίλε κάβουρα είναι ότι οι περισσότεροι τα ανάβουν επίτηδες τα φώτα ομίχλης... Τι στο καλό? Για μόστρα?? Είδα τις προάλλες χαρακτηριστικό 'μοστρά' ( ) με αναμμένα φώτα ομίχλης σε golf VI. Πάντως, πλέον αν τα insignia είναι τα ανερχόμενα καγκουροάμαξα, τα scirocco είναι τα ανερχόμενα 'μοστράδικα' μιας και οι οδηγοί στην πλειοψηφία αυτών έχουν ανοιχτά μέρα μεσημέρι τα φώτα ομίχλης...ΥΓ:Δεν νομίζω να έχουν ίδιο διακόπτη για τα φώτα ομίχλης με τα atos και splash .
+100000000
Ο διακόπτης είναι περιστροφικός στο ταμπλό αριστερά από το τιμόνι, για να ανάψουν τα ομίχλης πρέπει να τον γυρίσεις στο Οn και να τραβήξεις τον διακόπτη προς τα έξω. Θέμα να τα έχουν ξεχάσει δεν παίζει....οι περισσότεροι νομίζουν ότι έτσι έχουν το σουπερ άγριο και σπορ αυτοκίνητο
Ελληνάρες και δεν παιζόμαστε...εδώ άλλοι προσπαθούν εναγωνίως να σβήσουν μέσω του εγκεφάλου τα φώτα ημέρας τα οποία κάθε άλλο παρά άχρηστα είναι
-
-
-
Την φώτο την έβγαλα για τον κύριο με το astra ο οποίος απλά 'πέταξε' το αυτοκίνητο κατά το παρκάρισμα του. Ναι, παρκαρισμένο είναι το astra . Μετά παρατήρησα και τα υπόλοιπα 3 παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ... -
ακομα και το περιπτερο ειναι παρανομο στην φωτο που εβαλες
-
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Την φώτο την έβγαλα για τον κύριο με το astra ο οποίος απλά 'πέταξε' το αυτοκίνητο κατά το παρκάρισμα του. Ναι, παρκαρισμένο είναι το astra . Μετά παρατήρησα και τα υπόλοιπα 3 παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ...Είναι και ένα ceed!
-
Όντως, τώρα που το είπες αγαπητέ μοδ δίκιο έχεις ... Δεν το είχα παρατηρήσει, εστίαζα στα ζώα με 4 ρόδες, όχι στα στάσιμα
-
-
Και η γλαστρα ειναι παρανομα μπροστα απο την διαβαση πεζων !!
-
Με την παραπάνω φωτογραφία άνετα ανοίγεις νέο θέμα: 'Βρείτε όσες περισσότερες παρανομίες μπορείτε'.
-
Δεν είναι απίστευτο το πόσο έχει χαθεί η μπάλα σε αυτή τη χώρα;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Oικογενεια φιλου μου.
Τους μιλησα για αυτο αλλα...αν το μετακινήσει κάποιος και παρκάρει?
Ή καλύτερα...αν το σπρώξει επιδεικτικά παρκάροντας?Απο ο.τι καταλαβα εχει ιστορια το θεμα.
Eιναι ενα αδιεξοδο στενο και στη γειτονια τους γνωριζονται και παρκαρει ο καθενας σε στανταρ θεση.
Αλλα πριν λιγο καιρο ολοκληρωθηκε το χτισιμο μιας νεας πολυκατοικιας σε αυτο το στενο, οπου δεν εχει θεσεις παρκινγκ για ολους τους ενοικους και αναποφευκτα πλεον το στενο δε θα χωραει ολα τα αυτοκινητα και προσπαθει να μαρκαρει το χωρο του απο αυτους, απο τις ημερες που ακομα χτιζοταν.
Σε λιγο καιρο που θα μπουν ενοικοι στα σπιτια πιστευω οτι καποιος θα τη κανει τη φασαρια.
Παντως τους χαλαει τον σχεδιασμο που ηταν εντυπωσιακος απο θεμα συννενοησης μπορω να πω. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Την φώτο την έβγαλα για τον κύριο με το astra ο οποίος απλά 'πέταξε' το αυτοκίνητο κατά το παρκάρισμα του. Ναι, παρκαρισμένο είναι το astra . Μετά παρατήρησα και τα υπόλοιπα 3 παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ...Aπλά δεν παίζει.
Πως κατάφερες και τα συγκέντρωσες όλα αυτά τα όμορφα σε μια φωτογραφία?
Είσαι το ίδαλμα μου. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν είναι απίστευτο το πόσο έχει χαθεί η μπάλα σε αυτή τη χώρα;εχει ακομα αρκετο κενο για τον πατο....ολα με το καιρο τους!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν είναι απίστευτο το πόσο έχει χαθεί η μπάλα σε αυτή τη χώρα;Ναι είναι.
Επικρατεί ένα μπάχαλο και ένα ''στα @@ μου ρε φίλε'' παντού. Και αν ζεις μόνος σου σε μια βραχονησίδα δεν ενοχλείς. Εάν όμως έχεις επιλέξει να ζεις μαζί με άλλους μέσα σε ένα κοινωνικό ιστό οφείλεις να σέβεσαι και να υπακούς σε κάποιους κανόνες , κανόνες που πηγάζουν πρώτιστα από την αίσθημα του δικαίου που πηγάζει από τα εσώψυχά μας, ή θα έπρεπε τουλάχιστον.
Αλλά τί ψάχνουμε να βρούμε αγαπητοί μου φίλοι ειλικρικά. Κάθε μέρα νιώθω μεγάλος μαλάκας που προσέχω όταν οδηγώ να μην ενοχλώ τους άλλους, να μην περπατάω καταμεσής του δρόμου, να μην παρκάρω σε ράμπα και θέση αναπήρων γιατί όλοι είμαστε εν δυνάμει ανάπηροι, να μην τρώω τη θέση στις ουρές και πολλά άλλα. Όμως όταν είσαι ένας - δύο - τρεις - δέκα και έχεις απέναντί σου τείχος χιλιάδων ζώων δεν έχουμε καμία ελπίδα σοβαρής επιβίωσης.
-
Το θέμα με τα περίπτερα που με τα ψηγεία και τις λοιπές προσθήκες φτάνουν και τα 25τμ χώρου έχει παραγίνει πάντως.
Μπορεί να γίνει ένα νήμα από μόνο του με τις παρανομίες που γίνονται.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]