-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τεσπα...
Μη θίγεσαι ρε συ, το ξέρω πολύ καλά ότι γενικεύω αόριστα και αδικαιολόγητα
Η συζήτηση έχει ξαναγίνει περί της οδήγησης πολλών κατόχων scirocco οι οποίοι τα πάνε όπως οδηγούσαν κάποτε οι ραλλαίοι με χαροντικούς ελιγμούς άνευ λόγου και αιτίας
Ωστόσο, προφανώς το έχουν και σοβαροί άνθρωποι.
Δεν εννόησα σε καμία περίπτωση ότι είσαι εσύ κάγκουρας ας πούμε επειδή έχεις scirocco, ffs
Αλλά η γενική εικόνα είναι κακή.Ρε πας καλα?? Μαζι σου ειμαι,παρεξηγηση...εχω δει και εγω αρκετα καλα
...και ενα χαρακτηριστικο...ειναι ενας τυπος στη Ν.Αρτακη που μενω και εχει ενα...ε λοιπον σε καθε στενακι παει τερμα,ολη την ωρα,χωρις λογο ρε!Καυχιοταν σε κατι κοινους γνωστους οτι εχει πιασει 120 σε μια μικρη αποσταση (η οποια φυσικα ειναι σε γειτονιες).Αυτος ο τι θα κανει αν του πεταχτει ενα παιδακι?Μα το θεο θελω να τον σταματησω και να τον βρισω,οποτε τον βλεπω μου τη βιδωνει.Χαλαρωσε ρε κωλοζωο!! -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ρε πας καλα?? Μαζι σου ειμαι,παρεξηγηση...εχω δει και εγω αρκετα καλα
Έτσι είναι δυστυχώς ναι...
+οδηγοί Golf που νομίζουν ότι αγόρασαν Gallardo και καυχιούνται για διαγαλαξιακή ποιότητα -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αληθεια ολοι οι νεομηχανοβιοι, που ηταν σημερα και δεν ειδα κανεναν στους δρομους?
Δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους, αλλά εγώ ως γάτος δε μού αρέσει να βρέχομαι.
Oυτε και εγω, ασε που η οδηγηση μιας μοτο στην βροχη δεν προσφερει καποια οδηγικη ευχαριστηση, περισσοτερο παλη να κρατηθεις ορθιος ειναι, αναμεσα στους ασχετους οδηγους και στους γλυστερους δρομους
Απλα βρηκα ευκαιρια να τα χωσω στους κλασικους γιαπιδοκαγκουρες
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ρε πας καλα?? Μαζι σου ειμαι,παρεξηγηση...εχω δει και εγω αρκετα καλα
Έτσι είναι δυστυχώς ναι...
+οδηγοί Golf που νομίζουν ότι αγόρασαν Gallardo και καυχιούνται για διαγαλαξιακή ποιότηταΒεβαια, ενα φτιαγμενο ΦΠΕ 2lt tfsi παιζει σχεδον στα ισια μια Gallardo στις ρεπριζ στις χαμηλες ταχυτητες(χαω, οχι ταχυτητα σαζμαν)...Βλεπε 40+ ροπη σε ενα φασμα 3,5κ στροφων...
Για αυτο προσφερονται για το 'περναω απο οπου γουσταρω'
-
Συλλογή απο ζώα το τελευταιό καιρό:
Αρχιζώο 1: λεχρίτης με μαύρο suzuki swift sport me πινακίδες ΧΚΜ.. στη διαδρομή απο Βατοπέδι προς Μεταμόρφωση στη Χαλκιδική, βγήκα να τον προσπεράσω στην μοναδική ευθεία με μονή διακεκομμένη με άδειο το αντίθετο ρεύμα, ενώ είχα περάσει μπροστά δεν με άφηνε να μπώ στην λωρίδα μου , είχα πιάσει 150+ απο 100 περίπου που πήγαινα πορεία πρίν την προσπέραση. Προς το τέλος της ευθείας είχε εμφανιστεί αυτοκίνητο στο αντίθετο και πρόλαβα να μπώ στη λωρίδα μου οριακά (μάλλον με φρενάρισμα του απέναντι απ'οσο κατάλαβα ). Αντε μαμήσου κτήνος......... Μετα και αφού κόντεψε να με σκοτώσει έκοψε και πήγαινε με 80-90!.................Αρχιζώο με Χ3 στις στροφές του Νέου Παντελεήμονα στη Πιερία, προσπερνούσε σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης απο τη στενή ΛΕΑ, εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στη ΛΕΑ! Ηθικό δίδαγμα, δεν σταματάμε ποτέ και για κανένα λόγω στη ΛΕΑ!
Το κερατό μου μέσα.... -
Ο χρήστης geko έγραψε:
Αρχιζώο 1: λεχρίτης με μαύρο suzuki swift sport me πινακίδες ΧΚΜ.. στη διαδρομή απο Βατοπέδι προς Μεταμόρφωση στη Χαλκιδική, βγήκα να τον προσπεράσω στην μοναδική ευθεία με μονή διακεκομμένη με άδειο το αντίθετο ρεύμα, ενώ είχα περάσει μπροστά δεν με άφηνε να μπώ στην λωρίδα μου , είχα πιάσει 150+ απο 100 περίπου που πήγαινα πορεία πρίν την προσπέραση. Προς το τέλος της ευθείας είχε εμφανιστεί αυτοκίνητο στο αντίθετο και πρόλαβα να μπώ στη λωρίδα μου οριακά (μάλλον με φρενάρισμα του απέναντι απ'οσο κατάλαβα ). Αντε μαμήσου κτήνος......... Μετα και αφού κόντεψε να με σκοτώσει έκοψε και πήγαινε με 80-90!.................Αρχιζώο με Χ3 στις στροφές του Νέου Παντελεήμονα στη Πιερία, προσπερνούσε σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης απο τη στενή ΛΕΑ, εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στη ΛΕΑ! Ηθικό δίδαγμα, δεν σταματάμε ποτέ και για κανένα λόγω στη ΛΕΑ!
Το κερατό μου μέσα....Σκωτομα θελουν τετοια ζωα.
Εγω τον ειχα κλεισει και τον εθαβα χαλαρα σε καποιο δασακι κ εχεζα πανω στο ταφο του! -
Δεν παμε καλά.
Ζώο με Lada Niva πριν από μια ώρα έξω από τον Πύργο πήγαινε ''κύριος'' μόνο που είχε ξεχάσει να ανάψει τα φώτα. -
Τις τελευταίες μέρες πέτυχα 2 ''κυρίες'' να κινούνται χωρίς φώτα ατάραχες
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες πέτυχα 2 ''κυρίες'' να κινούνται χωρίς φώτα ατάραχεςΑυτός που πέτυχα εγώ εκτός από ατάραχος πιο κάτω άναψε και φλας και έστριψε.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες πέτυχα 2 ''κυρίες'' να κινούνται χωρίς φώτα ατάραχεςαμαξι;
-
?
-
μαρκα εννοω!
-
Δεν θυμάμαι Κων/νε.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το κερατό μου μέσα....Σκωτομα θελουν τετοια ζωα.
Εγω τον ειχα κλεισει και τον εθαβα χαλαρα σε καποιο δασακι κ εχεζα πανω στο ταφο του! -
-
'Αυτή τη φορά να βεβαιωθείς ότι θα απλώσεις αρκετά τα χρέπια, ώστε να μη μας πιάσει τη θέση πάλι αυτός ο π*#%$###^&.'
-
'Εντάξει.'
Το καλό είναι ότι έχω αποφύγει το face-to-face μέχρι στιγμής.
Ενδωμεταξύ έχουν βρεί τα άτομα τη μητέρα μου που μένει δίπλα, και της έχουν πει: 'μα τι έχει ο γιος σας μαζί μας; του έχουμε κάνει τίποτα;;'
Btw, μόλις τσέκαρα τα χρέπια, κανένα δεν έχει σήμα από τέλη κυκλοφορίας πάνω του. (Κάποιο απ'αυτά δεν έχει ούτε πινακίδα νομίζω).
-
-
Πιστεύω το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να πας με ένα δικό σου μηχανάκι (να μην σε νοιάζει αν του κάνουν κάτι) με συναγερμό και να έχεις οπτική επαφή. Να δεις γκριμάτσες που θα κάνουν όταν δουν ότι έχεις πιάσει την θέση τους.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
-
'Αυτή τη φορά να βεβαιωθείς ότι θα απλώσεις αρκετά τα χρέπια, ώστε να μη μας πιάσει τη θέση πάλι αυτός ο π*#%$###^&.'
-
'Εντάξει.'
Το καλό είναι ότι έχω αποφύγει το face-to-face μέχρι στιγμής.
Ενδωμεταξύ έχουν βρεί τα άτομα τη μητέρα μου που μένει δίπλα, και της έχουν πει: 'μα τι έχει ο γιος σας μαζί μας; του έχουμε κάνει τίποτα;;'
Btw, μόλις τσέκαρα τα χρέπια, κανένα δεν έχει σήμα από τέλη κυκλοφορίας πάνω του. (Κάποιο απ'αυτά δεν έχει ούτε πινακίδα νομίζω).
Ένα κάνιστρο βενζίνη χρειάζεται κατά της 4 η ώρα το πρωί μια κατά προτίμηση κρύα νύχτα ώστε να μην περνάει ψυχή από εκεί και το πρόβλημα λύνεται μια και καλή...έχω και εγώ ένα ζώο γείτονα που κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.
-
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πιστεύω το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να πας με ένα δικό σου μηχανάκι (να μην σε νοιάζει αν του κάνουν κάτι) με συναγερμό και να έχεις οπτική επαφή. Να δεις γκριμάτσες που θα κάνουν όταν δουν ότι έχεις πιάσει την θέση τους.Doesn't work. Είχα παρκάρει το CBFάκι μου κάποτε εκεί όταν δεν έβρισκα θέση. Κανένα πρόβλημα. Το γύρισαν κάθετα, δε θυμάμαι αν χτύπησε και ο συναγερμός του, και έβαλαν και όλα τα δικά τους κολλητά δίπλα του.
-
Όταν όμως κρατάνε πάρκιν για αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης Κάποιος από άλλο φόρουμ έγραψε:
700 ευρώ τα xenon????????Τι κλεψιά είναι αυτή...! Aftermarket και πάλι aftermarket...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]