-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κοτόπασχε θα θελεςΣε έχει ξεβρακώσει ο ρατ.
Κι εσυ που το ξερεις μωρη σκοτουρα;Αφου δεν ησουν εκει.Και να ησουν θα χες ξεκινησει μαζι μας και στα 20 μετρα θα χες αλλαξει τουρμπινα.Απορω πως μετα απο τοσες τουρμπινες δεν εχεις αρχισει το καπνισμα..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Aν θελει κανεις να μαθει τπτ για την καρουτα του πασχαλη ας ρωτησει εμενα που πατησα μαζι του.
Ημουν μεταμορφωση και αυτος ακομη ηρακλειο....και πηγενα και μισο γκαζι
This?Last decade...
Kαλα αν θες σε ανοιγω και την ΤΒΙ....στροφες - ευθεια οτι τραβαει η ορεξουλα σου
Ρε μλκ μαθε να βαζεις 4η σαν ανθρωπος κι ασε τις κοντρες γι αυτους που το κατεχουν.
-
Έννοια σου και θα μπει και ο Ταύρος μετά να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα τα δικά μου και του Στέλιου
-
δεν βλεπω ενα αντρικιο 'ναι ρε παμε' και ας ξερεις οτι θα σε ξυρισω.
-
μα τι προβοκατορας που εισαι..ο ταυρος ουτε που το χει δει το αμαξι..μια φορα μονο που χε ερθει με τον obelix και το βγαζανε φωτο εξω απ το σπιτι μου (εν αγνοια μου) προφανως επειδη ζηλευαν..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
δεν βλεπω ενα αντρικιο 'ναι ρε παμε' και ας ξερεις οτι θα σε ξυρισω.να την παμε οποτε θες (απο τεταρτη που θα το βγαλω) αλλα μετα δε θα λες δεν ηξερα μα μου σου του κλπ.Και κερνας μυθο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
..μια φορα μονο που χε ερθει με τον obelix και το βγαζανε φωτο εξω απ το σπιτι μου (εν αγνοια μου)Λες να το ανέβασαν στο ανάλογο τοπικό και να μου διέφυγε
Πάσχο τί έγινε ρε βρήκες καμιά βασανιάρα να παιδεύεσαι?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
(απο τεταρτη που θα το βγαλω) -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
..μια φορα μονο που χε ερθει με τον obelix και το βγαζανε φωτο εξω απ το σπιτι μου (εν αγνοια μου)
Λες να το ανέβασαν στο ανάλογο τοπικό και να μου διέφυγε
Οχι δεν το βαλανε στο σουπερκαρ-θρεντ...
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&p=1707885#p1707634
δεν γινομαι καλυτερα ολυμπιακος
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
να την παμε οποτε θες (απο τεταρτη που θα το βγαλω) αλλα μετα δε θα λες δεν ηξερα μα μου σου του κλπ.Και κερνας μυθο.
Το βγάζεις μια φορά το μήνα ε?
Αλήθεια τέλη κυκλοφορίας πόσο σου ήρθαν? -
το bravo δεν θα έπρεπε να πληρώνει τέλη
είναι υβριδικό (ύβρις στην αυτοκίνηση)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
να την παμε οποτε θες (απο τεταρτη που θα το βγαλω) αλλα μετα δε θα λες δεν ηξερα μα μου σου του κλπ.Και κερνας μυθο.
Το βγάζεις μια φορά το μήνα ε?
Αλήθεια τέλη κυκλοφορίας πόσο σου ήρθαν?Ειναι ληστεια να πληρωνει τελη κυκλοφοριας ενα αμαξι που δεν κυκλοφορει ποτε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το bravo δεν θα έπρεπε να πληρώνει τέληείναι υβριδικό (ύβρις στην αυτοκίνηση)
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
το bravo δεν θα έπρεπε να πληρώνει τέλη
είναι υβριδικό (ύβρις στην αυτοκίνηση)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το bravo δεν θα έπρεπε να πληρώνει τέληείναι υβριδικό (ύβρις στην αυτοκίνηση)
Τι αμαξι οδηγεις; (tm popolaros.. )
Moυ ρθανε 302 ευρω τα γαμημενα παλι καλα που δεν εχω αλλαξει αδεια.100 ευρω αυξηση.
Το οτι θα το βγαλω σημαινει οτι θα βγει με το νεο σεταπ γιατι πειραματιζομαι ακομα.Εχω και κατι πατηματα με 2 παιδια απο καλαβρυτα στις διακοπες και ψαχνομαι. -
απο τα καλαβρυτα εισαι?
-
Οχι απλα ειναι κολλητος μου και προτεινε στον ξαδερφο του που εχει 200sx τουμπανακι να την παμε. και θα ρθει κι ενα αλλο παιδι με gtiR.
-
Αγροτικο εχουν ?
-
ναι εχουν και σιερα...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]