-
φτου φτου
-
Κων5 μιλας με εναν ανθρωπο που εδωσε 13 εκ δραχμες για ενα γκολφ και περιμενεις να εχει γουστο;
-
-
Eπειδή το... τοπικο περι γαμου και γυναικών κλειδώθηκε, θα το ποστάρω εδώ.
Προβληματιστείτε:http://www.youtube.com/watch?v=UdTmdb0p ... re=related
-
Ξυπνα κων5 μεσημεριασε..
-
Ξύπνησα πριν 10 λεπτά
Καλημέρα -
Τι διαολο,παλι ξενυχτησες;
-
Ναι σουρτούκεψα
-
Σουρτουκι... (καιρο ειχα να τ ακουσω.. ) .Οταν λες σουρτουκεψα,εννοεις βγηκες για περπατημα; Στην ηλικια σου;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καλά ρε παιδιά τώρα είναι δυνατόν? Υπάρχει λόγος να χαλάμε τη ζαχαρένια μας και να στενοχωριώμαστε όλοι? Ειλικρινά δλδ τόσο καιρό γράφουμε εδώ μέσα ενημερωνόμαστε και περνάμε όμορφα. Γιατί δλδ?+1
Μαλλον δε εβαλα σωστο εμοτικον. Προφανως δε διεκδικουσα κρεντιτς για εκεινο το ποστ, απλως ηταν μια μπουρδολογια που ακουει κανεις σε ενα καφενειο.Το γεγονος οτι ευθεως αναφερθηκε στο δικο μου περιβαλλον, μου ευχηθει να παω να παντρευτω και πιθανον ορισμενα αλλα τα οποια δε προλαβα, δε μου αφηνουν περιθωρια να ζητησω συγνωμη, παρολο που ειχα τη προθεση. Εγω σταματαω εδω γιατι δεν εχουν νοημα οι προσωπικες αντιπαραθεσεις μεσω νετ.
-
Ούτε εγώ έχω όρεξη για συνέχεια και κακώς το τέντωσα τόσο αλλά ειλικρινά, τη φράση 'κυρία στην κουζίνα, πουτ@ν@ στο κρεβάτι' στην Ελλάδα την έχω ακούσει ή στη Ζιμπάμπουε;
Δηλαδή εντάξει, όλοι έχουμε μανάδες, αδερφές, θειάδες, ξαδέρφες, γκόμενες κλπ αλλά έλεος με το θέμα της προσωποποίησης... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κων5 μιλας με εναν ανθρωπο που εδωσε 13 εκ δραχμες για ενα γκολφ και περιμενεις να εχει γουστο;Δεν ήξερα να τα δώσω σε κάποια εταιρία που βαδίζει στα χνάρια της saab (και να έχει και υποστηρικτές του σλόγκαν 'καλύτερα που δεν πουλάει πολύ για να είμαστε λίγοι και εκλεκτοί' )...
Τον Merchione σου κ αλάτι άμπαλε!
-
Ρε μλκ ασχολησου εκει χαμου με καμια πωληση,που μου θες να γραψεις και σε αυτοκινητιστικο φορουμ,πουθενα.Στη θεση σου απο ντροπη θα κανα logout.αμπαλιδη πουθενα.
-
Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο ΠάσΚος
-
Ρε πάσχο, εδώ εσύ έχεις δώσει 13 εκ. δρχ στο συνεργείο κ ακόμα δεν έχεις αυτοκίνητο.
-
Γιατι ο vasgay εχει αυτοκινητο;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ρε πάσχο, εδώ εσύ έχεις δώσει 13 εκ. δρχ στο συνεργείο κ ακόμα δεν έχεις αυτοκίνητο.και έπεται μέλλον
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο ΠάσΚοςΥπαρχει το παραδοξο του να μιλας εσυ εδω μεσα κι εγω οχι τοσο πολυ.. Υπαρχουν κι αλλα παραδοξα,το να δωσει καποιος 13 εκ δραχμες για ενα γκολφ.Τι σου λεω τωρα,εσυ εισαι μπανταβος,ουτε μια βιδα δε μπορεις να βιδωσεις και εχεις και γνωμη (εκτος απο το ποσα κομματια πουλησε το ψοροκο τον τελευταιο μηνα.)
-
-
Παρε τεστ ντραιβ το γκολφ να ξεβαρεθεις...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]